gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
οχι αυτην την περιοδοκαλημερα μαν
εγγυηση η Τατιανα...
Μηπως ξερεις αν το Καρδιτσης ειναι ανοιχτο τα πρωΐνα...?
οχι αυτην την περιοδοκαλημερα μαν
εγγυηση η Τατιανα...
Μηπως ξερεις αν το Καρδιτσης ειναι ανοιχτο τα πρωΐνα...?
Ωραίος.........Σημερινη επισκεψη μετα απο πολυ καιρο στον οικο επι της Εξπερτ...αναμμενο το φωτακι διακριτικα ελαμπε μεσα στο σκοταδι..
Διαβαζοντας τον φιλο συναγωνιστη γλου για Ελβιρα ψηθηκα ασχημα...ειχα καλες αναμνησεις απο τις συνευρεσεις μας οταν η ιδια δουλευε στην Χοτ Βιλα...θυμαμαι οτι παρειχε καλες υπηρεσιες...
Αντικρυζοντας σημερα την ιδια κοπελα μετα απο καποια χρονια,αμεσως διεκρινα οτι ο χρονος περασε απο πανω της...αρκετα πιο σπασμενη στο προσωπο,εχει αφησει πιο μακρυ μαλλι (σε σχεση με παλια),η κωλαρα της ειναι στα ιδια καλα επιπεδα,τα βυζια της ομως αρχισαν να περνουνε την κατιουσα...ρωγες καλες,που ανταποκρινονται σε ερωτικες θωπειες...ευγενεστατη στο σαλονι,οπως κ η τσατσα η οποια μου ανακοινωσε 35 για απλο προγραμμα κ 50 για γυμνο ακα(εξωπραγματικη τιμη...τουλαχιστον στο 50 αρι επρεπε να παιζει κ κανα 69 αρι...)...τεσπα...επαρχια γαρ...
Δωματιο κ χωρος καθαρος,με ολα κομπλε...σαπουνι,χαρτι,μωρομαντιλα,ζεστο δωματιο,καθαρα σεντονια κτλ,κτλ....σλονι κ δωματι σε επιπεδα στουντιο....
Ελβιρα σε υπηρεσιες σαν να μην περασε μια μερα...καλο δυνατο τσιμπουκι,εγλυψε κ μουλιασε τις μπαλες μου,ελευθερα πιασηματα παντου,οχι ομως δαχτυλα σε μουνι κ κωλο...ντιπ θροατ κ τετοια δεν ειχαμε,αλλα η πιπα της κυμανθηκε σε καλα επιπεδα...πιο πολυ επικεντρωθηκε στα αρχιδια μου,παρα σε βαλανο κτλ...
Στο σεξ ειχαμε απο πανω,απο κατω κ απο πισω,εβαλε κρεμουλα στο μουνακι της κ καλα εκανε κ εβαλε γιατι την ξεσκισα δυνατα...ειχα καυλες σημερα...με τελειωσε με handjob ,ενω εγω ελευθερα χουφτωνα βυζια κ μουνι....στο τελος μου αφαιρεσε μονη της την καποτα κ την πεταξε καδο...καλη κ στο σοσιαλ,ευχαριστη με κουβεντουλα κ ολα τα καλα...35 εδωσα κ περασα καλα,απλα καπου χαλαστηκα με το μπαταλεμα της σε εμφανιση..εαν δεν την ηξερα απο πριν (οτι γαμιεται καλα) κ εμπαινα για πρωτη φορα στον οικο,παιζει κ να μην περνουσα καθολου λογω εμφανιση της...με ξενερωσε που μπαταλεψε...ενταξει δεν ειναι κ χαλια,απλα για τα δικα μου γουστα μιλαω...
Καθε μερα απο το πρωΐ ειναι εκει...
35 απλο κ 50 το ακα
θα ναι κ στις γιορτες...
επομενος στοχος η αλλη μιλφατζου στην Καρδιτσης...
stay fucking safe,god bless ya all....
Έλεος ρε με τον ξεκωλιάρη............. :Sπηγα σημερα για Κονυ στο σπιτακι επι της Καρδιτσης,αλλα δυστηχως ηταν κλειστο....περιπου 17:20 με 17:30...
Μαλλον εκλεισε για γιορτες (?) ο οικος....μειναμε με την τσουτσου στο χερι...του χρονου τωρα...
ps:προς μαλακα που θα με σκοτωνε στην στροφη για τα Τζαμπο...γαμιεται ο ιδιος,η οικογενεια του κ το σπιτι του...αυτος θα πηγαινε στο χωμα (θα τον χτυπαγα πλαγιως) κ γω στην φυλακη....τυχερος ηταν, που παρολο τα 120 χλμ που ετρεχα ,ειμαι οδηγαρα κ γλιτωσαμε κ οι δυο....
Καλες γιορτες σε ολους.
10 χρονια απο την ζωη μου εχασα σημερα...Έλεος ρε με τον ξεκωλιάρη............. :S
ωραιος.ανοιχτο σημερα το Χ στουντιο με την πιπινα Αλεξια
ανοιχτο και το σπιτακι διπλα στην εξπερτ,μαλλον θα ειναι η ελβιρα
ανοιχτη και η χοτβιλα στην Καρδιτσα με μια καινουρια μαλλον κοπελα την Ελενη.....αν πας dimmits προς τα εκει μαθε λιγο τι παιζει
ανοιχτη και η χοτβιλα στην Καρδιτσα με μια καινουρια μαλλον κοπελα την Ελενη.....αν πας dimmits προς τα εκει μαθε λιγο τι παιζει
μαν,πηγα σημερα το απογευμα...Νεα αφιξη,Ελενη απο Ουκρανια,μετριο προσωπο σπασπενο,μαλλακι με φρατζα καστανο,milf,με αδυνατο σωμα,ωραιο κωλο που τονιζει με το στρινγκ,δυαρακι πεσμενο βυζι με καλες καυλωμενες ρωγες καφετι (πριν εργαζοταν στον μαγευτικο Μεταξουργειο,οι Αθηναιοι μαλλον θα την γνωριζουν).
Προγραμματα απλο στα 30
Σταση 69 κ ελευθερο στοματικο 50
70 ευρα δυο εκτονωσεις κ του μουνιου το πανηγυρι...
Κοσμο οταν πηγα ειχε...οποτε κ περιμενα σειρα μου....
Κριτικη αργοτερα,πηρα απλο προγραμμα καλα περασα,αλλα νομιζω για μια φορα φτανει με την συγκεκριμενη ;)
Απο δω κ περα σε εκλεκτα,διαχρονικα μελη που εχουν δωσει την ψυχη τους στο σαΐτ θα δινονται κ εξτρα πληροφοριες σαν κιντερ εκπληξη....Οποτε,@gl εχεις π.μ.
οποιος αλλος ενδιαφερεται (παλιος ή τιμημενος)του στελνω
θελεις μπιλυ να μαθεις?Εμένα θα μου πεις....?
thanks man....αλλα μηπως ειναι η ιδια ελενα που δουλεψε και παλια;μαν,πηγα σημερα το απογευμα...Νεα αφιξη,Ελενη απο Ουκρανια,μετριο προσωπο σπασπενο,μαλλακι με φρατζα καστανο,milf,με αδυνατο σωμα,ωραιο κωλο που τονιζει με το στρινγκ,δυαρακι πεσμενο βυζι με καλες καυλωμενες ρωγες καφετι (πριν εργαζοταν στον μαγευτικο Μεταξουργειο,οι Αθηναιοι μαλλον θα την γνωριζουν).
Προγραμματα απλο στα 30
Σταση 69 κ ελευθερο στοματικο 50
70 ευρα δυο εκτονωσεις κ του μουνιου το πανηγυρι...
Κοσμο οταν πηγα ειχε...οποτε κ περιμενα σειρα μου....
Κριτικη αργοτερα,πηρα απλο προγραμμα καλα περασα,αλλα νομιζω για μια φορα φτανει με την συγκεκριμενη ;)
Απο δω κ περα σε εκλεκτα,διαχρονικα μελη που εχουν δωσει την ψυχη τους στο σαΐτ θα δινονται κ εξτρα πληροφοριες σαν κιντερ εκπληξη....Οποτε,@gl εχεις π.μ.
οποιος αλλος ενδιαφερεται (παλιος ή τιμημενος)του στελνω
thanks man....αλλα μηπως ειναι η ιδια ελενα που δουλεψε και παλια;
α ενταξει
οχι μαν,καμμια σχεση...την Ρουμανα την πετιτ λες εσυ...