Νέα

Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 862K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Δεν έχουμε ρομαντικό σκηνικό......άξιο να γραφτεί στο σάιτ,τελικά......? :grin:
πηγαινε αλεξια.....ειναι και gfe το πιπινακι.....τουλαχιστον αγκαλιες και τετοια....γλωσσοφιλα δεν κανει....αν την παρεις και σεε προγραμμα με γλειφομουνι ειναι πολυ καλη

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
πηγαινε αλεξια.....ειναι και gfe το πιπινακι.....τουλαχιστον αγκαλιες και τετοια....γλωσσοφιλα δεν κανει....αν την παρεις και σεε προγραμμα με γλειφομουνι ειναι πολυ καλη

Αν βρεθώ στην περιοχή.....θα την τιμήσω...... ;)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Δεν έχουμε ρομαντικό σκηνικό......άξιο να γραφτεί στο σάιτ,τελικά......? :grin:
δεν πηγα μπιλυ μου. :)
τρεχω με κατι δουλειες τελευταια κ εχω μεινει πισω...
ασε που εχω αρχισει να δειχνω ''σημαδια κοπωσης'' οσον αφορα την γενικοτερη συμμετοχη μου στο σαΐτ... :P :P

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
πολυ καλη μεταγραφη για το στουντιο επι της οδου Λαρισης στα Τρικαλα η σεξι γαλλιδα Ελβιρα  γνωατη απο θητεια στην βιλα εροτικα και αλλα μαγαζια της Λαρισας

σπευσατε να δοκιμασετε οσοι δεν την γνωριζετε

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
γυμνο τσιμπουκι και απλο ειναι τα προγραμματα της

το τσιμπουκι ειναι βαθυ και υγρο.....αξιζει το χω δοκιμασει....

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
δεν πηγα μπιλυ μου. :)
τρεχω με κατι δουλειες τελευταια κ εχω μεινει πισω...
ασε που εχω αρχισει να δειχνω ''σημαδια κοπωσης'' οσον αφορα την γενικοτερη συμμετοχη μου στο σαΐτ... :P :P

Πρώτα οι δουλειές........ :sunglasses:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
πολυ καλη μεταγραφη για το στουντιο επι της οδου Λαρισης στα Τρικαλα η σεξι γαλλιδα Ελβιρα  γνωατη απο θητεια στην βιλα εροτικα και αλλα μαγαζια της Λαρισας

σπευσατε να δοκιμασετε οσοι δεν την γνωριζετε
Η Γαλλιδα Ελβιρα με το τατου σκορπιο? :think:
πηγε Εξπερτ? :cum:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
ναι...τωρα ποσο θα μεινει;θα δειξει
Σημερινη απογευματινη επισκεψη στην Γαλλιδα Ελβιρα. :zfuck:

Εχει αλλαξει πολυ εμφανισιακα απο τοτε που την πρωτοπηρα στην Χοτ-Βιλλα...εχει ψιλο-μπαταλεψει για τα δικα μου γουστα...το βυζι κρεμασε, ευτηχως που οι ρωγες της ανταποκρινονται στα ερωτικα παιχνιδια...κ η κωλαρα της καλα διατηρειται,αλλα στα υπολοιπα ο αμειλικτος χρονος δεν της χαριστηκε... :( :(

Παρολο ταυτα ,υπηρεσιες πολυ καλες μεσα στο δωματιο,τιμαει το 35 αρι στο απλο προγραμμα...
επισης,υπαρχει κ στα 50 ευρω γυμνο τσιμπουκι....δεν μου ανακοινωθηκαν αλλα προγραμματα απο την συμπαθεστατη τσατσα...κοσμο δεν ειχε,μονο παρα πολυ κινηση στο δρομο (εκανα απο μιση ωρα να παω κ αλλη τοση να γυρισω).... :S
εντυπωσεις αναμεικτες,ενω περιμενα οτι θα περασω σουπερ,δεν το πολυ-ευχαριστηθηκα...αναλυτικα αργοτερα σε κριτικη.
καλες γιορτες σε ολους,ελπιζω το '14 να εχουμε φραγκα να γαμαμε κ φυσικα διαθεση να περναμε καλα...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
ξεχασα να γραψω οτι η ιδια η Ελβιρα μου ανεφερε οτι θα ειναι σε ολη την διαρκεια των εορτων εδω...δεν θα παει Γαλλια κτλ... :)
παιζει μπαλα απο το πρωι στον οικο...
ρομαντικο σκηνικο δεν ειχαμε σημερα... :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ξεχασα να γραψω οτι η ιδια η Ελβιρα μου ανεφερε οτι θα ειναι σε ολη την διαρκεια των εορτων εδω...δεν θα παει Γαλλια κτλ... :)
παιζει μπαλα απο το πρωι στον οικο...
ρομαντικο σκηνικο δεν ειχαμε σημερα... :grin:

Έλα ρε.......έτσι θα την βγάλουμε.......?  :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Έλα ρε.......έτσι θα την βγάλουμε.......?  :grin:
δεν πηγα σημερα μηχανουργειο...μονο καντηλια κ εκνευρισμο σε καποιο σημειο του δρομου (απο οδηγους),λογω του οτι εκλεινε την κυκλοφορια η Εξπρες σερβις....
ο Μαασουτης εχει το αρωμα του Μπαντερας (σενταξιον) μαζι με το σπρευ στα 18 ευρω...ξερω οτι ειναι ασχετο,αλλα το αρωματακι ειναι βαλιου φορ μανεΐ για τα λεφτα αυτα... :tooth: :tooth:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
δεν πηγα σημερα μηχανουργειο...μονο καντηλια κ εκνευρισμο σε καποιο σημειο του δρομου (απο οδηγους),λογω του οτι εκλεινε την κυκλοφορια η Εξπρες σερβις....
ο Μαασουτης εχει το αρωμα του Μπαντερας (σενταξιον) μαζι με το σπρευ στα 18 ευρω...ξερω οτι ειναι ασχετο,αλλα το αρωματακι ειναι βαλιου φορ μανεΐ για τα λεφτα αυτα... :tooth: :tooth:

Ελπίζω μετά τις γιορτές......να έχουμε τίποτα ρομαντικό,να ακούσουμε...... :rockon:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Ελπίζω μετά τις γιορτές......να έχουμε τίποτα ρομαντικό,να ακούσουμε...... :rockon:
ρε συ τα περισσοτερα ρομαντικα σκηνικα γινονται σε σας εκει Αθηνα... :grin: :grin:
στην επαρχια λιγα πραγματα....για κανα κοντοσουβλι μια χαρα ειμαστε... :grin: :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ρε συ τα περισσοτερα ρομαντικα σκηνικα γινονται σε σας εκει Αθηνα... :grin: :grin:
στην επαρχια λιγα πραγματα....για κανα κοντοσουβλι μια χαρα ειμαστε... :grin: :grin:

Εγώ τα γράφω όλα....το ξέρεις...... :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Σημερινη επισκεψη μετα απο πολυ καιρο στον οικο επι της Εξπερτ...αναμμενο το φωτακι διακριτικα ελαμπε μεσα στο σκοταδι..
Διαβαζοντας τον φιλο συναγωνιστη γλου για Ελβιρα ψηθηκα ασχημα...ειχα καλες αναμνησεις απο τις συνευρεσεις μας οταν η ιδια δουλευε στην Χοτ Βιλα...θυμαμαι οτι παρειχε καλες υπηρεσιες...:zfuck::zfuck:
Αντικρυζοντας σημερα την ιδια κοπελα μετα απο καποια χρονια,αμεσως διεκρινα οτι ο χρονος περασε απο πανω της...αρκετα πιο σπασμενη στο προσωπο,εχει αφησει πιο μακρυ μαλλι (σε σχεση με παλια),η κωλαρα της ειναι στα ιδια καλα επιπεδα,τα βυζια της ομως αρχισαν να περνουνε την κατιουσα...ρωγες καλες,που ανταποκρινονται σε ερωτικες θωπειες...ευγενεστατη στο σαλονι,οπως κ η τσατσα η οποια μου ανακοινωσε 35 για απλο προγραμμα κ 50 για γυμνο ακα(εξωπραγματικη τιμη...τουλαχιστον στο 50 αρι επρεπε να παιζει κ κανα 69 αρι...)...τεσπα...επαρχια γαρ...
Δωματιο κ χωρος καθαρος,με ολα κομπλε...σαπουνι,χαρτι,μωρομαντιλα,ζεστο δωματιο,καθαρα σεντονια κτλ,κτλ....σλονι κ δωματι σε επιπεδα στουντιο....
Ελβιρα σε υπηρεσιες σαν να μην περασε μια μερα...καλο δυνατο τσιμπουκι,εγλυψε κ μουλιασε τις μπαλες μου,ελευθερα πιασηματα παντου,οχι ομως δαχτυλα σε μουνι κ κωλο...ντιπ θροατ κ τετοια δεν ειχαμε,αλλα η πιπα της κυμανθηκε σε καλα επιπεδα...πιο πολυ επικεντρωθηκε στα αρχιδια μου,παρα σε βαλανο κτλ...
Στο σεξ ειχαμε απο πανω,απο κατω κ απο πισω,εβαλε κρεμουλα στο μουνακι της κ καλα εκανε κ εβαλε γιατι την ξεσκισα δυνατα...ειχα καυλες σημερα...με τελειωσε με handjob ,ενω εγω ελευθερα χουφτωνα βυζια κ μουνι....στο τελος μου αφαιρεσε μονη της την καποτα κ την πεταξε καδο...καλη κ στο σοσιαλ,ευχαριστη με κουβεντουλα κ ολα τα καλα...35 εδωσα κ περασα καλα,απλα καπου χαλαστηκα με το μπαταλεμα της σε εμφανιση..εαν δεν την ηξερα απο πριν (οτι γαμιεται καλα) κ εμπαινα για πρωτη φορα στον οικο,παιζει κ να μην περνουσα καθολου λογω εμφανιση της...με ξενερωσε που μπαταλεψε...ενταξει δεν ειναι κ χαλια,απλα για τα δικα μου γουστα μιλαω...
Καθε μερα απο το πρωΐ ειναι εκει...
35 απλο κ 50 το ακα
θα ναι κ στις γιορτες...
επομενος στοχος η αλλη μιλφατζου στην Καρδιτσης...
stay fucking safe,god bless ya all....:woldman:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
επισκεψη  σημερα και μια καταπληκτικη συνευρεση- καταθεση με την Τατιανα απο Ρωσια στο Χ στουντιο  
-εμφανιση κοπελας :  κανονικου αναστηματος ,μαλλι μαυρο ισιο μακρυ,προσωπο πολυ ομορφο και  πικαντικο ,φυσικα μεγαλα  βυζια με ωραια ρωγα και χαλαρη υφη,σωματακι σεξι και ωραιο κωλαρακι
-απο προγραμματα κανει απλο με 40 και 50 με μασαζακι και 60 με 69,90 ειναι μιση ωρα και 100-120 νομιζω παιζουν τα τζακουζια κλπ....
-ο χωρος πολυ καθαρος με νεροχυτη και σαπουνακι και ντουζιερα στο ενα δωματιο,τζακουζι στο αλλο ,τα σεντονια πεντακαθαρα ,επαρκης ο φωτισμος , δεν ετριζαν τα κρεβατια ,ιδανικη θερμοκρασια, η μουσικη ζητησα και χαμηλωσε.....
-πληρωσα 60 ευρω για προγραμμα με γλειψιμο
-ο χρονος που διετεθηκε περιπου στο προγραμμα ηταν 20 περιπου λεπτα και βαλε χωρις κανενα αγχος,αψογη....
- η τσατσα εμμανουελα εξηγησε επαρκως τα προγραμματα ,δεν χτυπησε πορτα και ήταν ευγενεστατη
-δεκτικοτητα της κοπελας σε γλειψιμο και ρουφηγμα στα βυζια υπαρχει,με αφησε να φιλησω οπου αλλου ηθελα και εκανε αφθονα προκαταρκτικα και εβγαλε πολυ συσωρευμενη καυλα και καλη διαθεση για σεξ
-αριστα τα  προκαταρκτικα με χαδια,φιλακια στον λαιμο,φιλακια στο στηθος και παντου ,αφηνει μουνοχαδακια στο υγρο μουνι της .69 κανονικο με γυρισμα πανω μου και οχι μονο γλειψιμο οπως κανουν μερικες και μουνακι και κωλοτρυπιδουλα τα γυαλισα καλα
-γλωσσοφιλα δεν εκανε με μενα προσωπικα
-η καθαριοτητα και υγιεινη της κοπελας ειναι αψογη
- πιπα αρκετα καλη,με αρκετο βαθος ,δεν  βαζει καθολου δοντι  ειχε και  παιχνιδι με την γλωσσα
-στα τεσσερα   στηνεται πολυ καλα και δεχεται  δυνατο σφυροκοπημα,απο πανω ανεβηκε και κανονικα και αναποδα και κουνηθηκε επαγγελματικα,εχοντας πολυ καλη συμμετοχη με φωνες και βογγητα καυλας και ολοκληρωσαμε με ιεραποστολικο και χυσιμο στην μουναρα της
-γενικη εντυπωση μια τελεια καταθεση την οποια ανετα θα μπορουσα να επαναλαβω παμπολλες φορες......ειναι αψογη επαγγελματιας  για πολλα γουστα και ξερει να κανει εναν ανδρα να περασει καλα.....δυστυχως θα ειναι μεχρι σαββατο μαλλον και μετα αναλαμβανει παλι η αννα ενω αναμενεται και νεα αφιξη που προς το παρον βγαζει χαρτια....μπορει ομως να δουλεψει και στο μελλον σε ρεπο των βασικων κοριτσιων

απο μενα προτεινεται απολυτα και κατηγορηματικα και συνιστω να σπευσετε να δοκιμασετε

ΥΓ τα παλια μελη που δραστηριοποιουνται θεσσαλια αν θελουν περισσοτερη ενημερωση ας μου στειλουν πμ για καποιες λεπτομερειες ......
σημερα ειμεθα τυχεροι και δουλευει η τατιανα παλι.....οι κριτικες της ειναι στο αριστα οποτε οσοι επισκεπτες και ξενοι δεν την εχετε δοκιμασει σπευσατε γιατι οι εμφανισεις ειναι λιγες σε  ρεπο της αλλης κοπελας προφανως και εκτακτες

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
σημερα ειμεθα τυχεροι και δουλευει η τατιανα παλι.....οι κριτικες της ειναι στο αριστα οποτε οσοι επισκεπτες και ξενοι δεν την εχετε δοκιμασει σπευσατε γιατι οι εμφανισεις ειναι λιγες σε  ρεπο της αλλης κοπελας προφανως και εκτακτες
καλημερα μαν
εγγυηση η Τατιανα... :zfuck:
Μηπως ξερεις αν το Καρδιτσης ειναι ανοιχτο τα πρωΐνα...? :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom