giorgos siskos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
οκ φιλε μου απο θα παω αυριο για καταθεση ειναι ανοιχτα το πρωι?
μην πας πρωι γιατι ενδεχεται να το βρεις κλειστο...τραβα μετα τις 1:00 το μεσημερι καλυτερα...μη σου πω κ λιγο αργοτερα....οκ φιλε μου απο θα παω αυριο για καταθεση ειναι ανοιχτα το πρωι?
δεν εχω γαμησει ποτε στον Βολο...μονο τσιπουρα κ θαλλασινα εχω φαει εκει....δεν εχω ιδεαοκ φιλε μου σε ευαχιστω. βολο εχω αρκετο καιρο να παω περιπου πανω απο 6 μηνες. εκει παιζει ελληνιδες μιλφαρες η τσαμπα το ταξιδι
να σαι καλα φιλε.οκ το διαβασα παραπανω που το ειχες στειλει ευχαριστω φιλε dimmits. θα σε ενημερωσω και εγω απο βδομαδα για τα σπιτακια του βολου
ωραιος μαν...αντε να δω ποτε θα προλαβω να παω...επισης ειναι γυναικαρα με τα ολα της νταρντανα οπως μας αρεσει
απο μενα προτεινεται με ιδιαιτερα θετικο προσημο και συνιστω να σπευσετε να δοκιμασετε ειδικα οι λατρεις του μιλφ,της εμπειριας και των αισθησιακων γυναικων
φανταζομαι πως θα δουλευει παραλληλα και η μικρη η αλεξια ,δεν ξερω ακριβως ισως το πανε εναλλαξ...γενικα αλλο πιπινι καρδιτσα-τρικαλα πραγματι δεν εχει....θα τσεκαρω αν εγονε καμια αλλαγη και στην οδο Καρδιτσης καποια στιγμηΔηλαδή τώρα παντού (Τρίκαλα/Καρδίτσα) μόνο milf, κανένα πιπίνι; :-
φανταζομαι πως θα δουλευει παραλληλα και η μικρη η αλεξια ,δεν ξερω ακριβως ισως το πανε εναλλαξ...γενικα αλλο πιπινι καρδιτσα-τρικαλα πραγματι δεν εχει....θα τσεκαρω αν εγονε καμια αλλαγη και στην οδο Καρδιτσης καποια στιγμη
24310-39787 / 6978-209.168Μήπως υπάρχει κάποιο τηλέφωνο από X Studio;
Ευχαριστώ και σόρυ για την ταλαιπωρία, είναι ήδη στη σελίδα του οίκου, απλά νόμιζα ότι εκεί είναι παλαιά...24310-39787 / 6978-209.168
τεσπα σημασια δεν εχει η ηλικια....θα την δεις και συ εξαλλου.....ειναι μωρο με κυβικα και βγαζει ωριμοτητα....δεν την λες πιπινι σαν την αλεξια προφανωςΣτο τηλέφωνο για την Ρενάτα (Χ Στούντιο) μου είπαν 26 χρονών, με βάση αυτά που έγραψε ο gl, μάλλον η τσατσά είπε ψέματα.
Θα δουλεύει αποκλειστικά αυτή από δω και πέρα - μου είπε - και η τιμή κατεβαίνει στα 35, κάτι είναι κι αυτό.