Νέα

Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 861K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

giorgos siskos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
οκ φιλε μου απο θα παω αυριο για καταθεση ειναι ανοιχτα το πρωι?

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
οκ φιλε μου απο θα παω αυριο για καταθεση ειναι ανοιχτα το πρωι?
μην πας πρωι γιατι ενδεχεται να το βρεις κλειστο...τραβα μετα τις 1:00 το μεσημερι καλυτερα...μη σου πω κ λιγο αργοτερα....
μονο η Ελβιρα στο αλλο σπιτακι παει το πρωι κατα τις 10 με 11 αλλα ειναι Γαλλιδα Μιλφ οποτε δεν σου κανει....

giorgos siskos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
οκ φιλε μου σε ευαχιστω. βολο εχω αρκετο καιρο να παω περιπου πανω απο 6 μηνες. εκει παιζει ελληνιδες μιλφαρες η τσαμπα το ταξιδι

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
οκ φιλε μου σε ευαχιστω. βολο εχω αρκετο καιρο να παω περιπου πανω απο 6 μηνες. εκει παιζει ελληνιδες μιλφαρες η τσαμπα το ταξιδι
δεν εχω γαμησει ποτε στον Βολο...μονο τσιπουρα κ θαλλασινα εχω φαει εκει....δεν εχω ιδεα :grin: :grin:
σου εστειλα π.μ για αυτο που με ρωτησες.

giorgos siskos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
οκ το διαβασα παραπανω που το ειχες στειλει ευχαριστω φιλε dimmits. θα σε ενημερωσω και εγω απο βδομαδα για τα σπιτακια του βολου

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
περασμα απο Χοτ-βιλα.
Νατασσα στις επαλξεις.
:zfuck:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
σταθερα καλη και αξια εντος η Ελλη,στο σπιτακι προς Πυλη,busty κοπελα με πλουσια βυζοπροσοντα,μακρυ μαυρο μαλλι,μεσογειακο σωμα και κωλαρα στα ορια του bbw μεν πολυ προθυμη για ολα δε
αψογο γυμνο τσιμπουκακι,ωραιο ξυρισμενο μουνακι για γλειψιμο και παιχνιδια με γλωσσα και δαχτυλα,πολυ καλα στησιματα και δυνατη  συμμετοχη....αν και αυξημενη η δουλεια στα θετικα προσμετραται η καλη διαθεση και οτι δεν βγαζει κουραση στο δωματιο αλλα κεφι,καυλα και διαθεση να σε ικανοποιησει και οχι να σε ξεπεταξει

αριστα λοιπον και παλι απο μενα σε ολα γιατι το αξιζει

σε πολλες λεπτομερειες δεν μπαινω τα υπολοιπα τα εχω γραψει σε προγενεστερη κριτικη

στο Χ στουντιο η Αλεξια ξανα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
νεα αφιξη στο χ στουντιο ρενατα απο κροατια ψηλη μιλφ βυζαρου νταρντανα και πολυ καλη εντος

αναλυτικα νεα σε λιγο

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
επισκεψη λοιπον  σημερα αργα και μια αρκετα καλη συνευρεση- καταθεση με την Ρενατα  απο Κροατια στο Χ στουντιο στο 4ο χλμ Τρικαλων-Καλαμπακας
-εμφανιση κοπελας :  ψηλη ,μαλλι ξανθο ισιο μακρυ,προσωπο σχετικα ομορφο μιλφ βεβαια με εμφανη τα σημαδια του χρονου,μεγαλα και χορταστικα  βυζια με ωραια ρωγα και σφιχτη ωραια υφη μαλλον με υποψια ενισχυσης σιλικονης,σωματακι busty αλλα θηλυκο και  σεξι και ωραια κωλαρα και ξυρισμενο νινακι
-απο προγραμματα κανει απλο ,69 πρωκτικο αναλογα με την μερα λεει αλλα σημερα δεν εκανε παρα τα παρακαλια και τζακουζι.....για γυμνο τσιμπουκι δεν θυμαμαι
-ο χωρος πολυ καθαρος με νεροχυτη και σαπουνακι,μωρομαντηλα,κρεμες προσωπου και μπολικα αφρολουτρα ,τα σεντονια καθαρα ,επαρκης αλλα χαμηλος  ο φωτισμος , δεν ετριζαν τα κρεβατια ,ιδανικη θερμοκρασια,  μουσικη δεν επαιζε αλλα επαιζε μια τσοντα στην τηλεοραση
-πληρωσα 60 ευρω για προγραμμα με 69
-ο χρονος που διετεθηκε περιπου στο προγραμμα ηταν 20 περιπου λεπτα και βαλε χωρις κανενα αγχος,αψογη....
- η τσατσα ηταν ευγενικοτατη και εξηγησε την νεα αφιξη αλλα οχι και τα προγραμματα επειδη περασα κατευθειαν με το αγαπημενο μου προγραμμα
-δεκτικοτητα της κοπελας σε γλειψιμο και ρουφηγμα στα βυζια υπαρχει,με αφησε να φιλησω οπου αλλου ηθελα και εκανε αφθονα προκαταρκτικα και εβγαλε πολυ συσωρευμενη καυλα και καλη διαθεση για σεξ
-αριστα τα  προκαταρκτικα με χαδια,φιλακια στον λαιμο,φιλακια στο στηθος και παντου ,αφηνει μουνοχαδακια στο υγρο μουνι της,δεν αφηνει δαχτυλα μεσα
-γλωσσοφιλα δεν εκανε με μενα προσωπικα
-η καθαριοτητα και υγιεινη της κοπελας ειναι αψογη
- πιπα αρκετα καλη,με αρκετο βαθος ,δεν  βαζει καθολου δοντι  δεν ειχαμε καραμελωμα στα μπαλακια  
-στα τεσσερα   στηνεται πολυ καλα και δεχεται  δυνατο σφυροκοπημα,απο πανω ανεβηκε  κανονικα  και κουνηθηκε επαγγελματικα,εχοντας πολυ καλη συμμετοχη
-γλειψιμο και στο μουνακι και στην κωλοτρυπιδα,χυσιμο δεν δεχεται στο στομα
-γενικη εντυπωση μια παρα πολυ καλη καταθεση την οποια ανετα θα μπορουσα να επαναλαβω παμπολλες φορες......ειναι αψογη επαγγελματιας  για πολλα γουστα και ξερει να κανει εναν ανδρα να περασει καλα.....επισης ειναι γυναικαρα  με τα ολα της νταρντανα οπως μας αρεσει

απο μενα προτεινεται με ιδιαιτερα θετικο προσημο και συνιστω να σπευσετε να δοκιμασετε ειδικα οι λατρεις του μιλφ,της εμπειριας και των αισθησιακων γυναικων

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
επισης ειναι γυναικαρα  με τα ολα της νταρντανα οπως μας αρεσει

απο μενα προτεινεται με ιδιαιτερα θετικο προσημο και συνιστω να σπευσετε να δοκιμασετε ειδικα οι λατρεις του μιλφ,της εμπειριας και των αισθησιακων γυναικων
ωραιος μαν...αντε να δω ποτε θα προλαβω να παω... :zfuck:

NoShit

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Δηλαδή τώρα παντού (Τρίκαλα/Καρδίτσα) μόνο milf, κανένα πιπίνι;  :-

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Δηλαδή τώρα παντού (Τρίκαλα/Καρδίτσα) μόνο milf, κανένα πιπίνι;  :-
φανταζομαι πως θα δουλευει παραλληλα και η μικρη η αλεξια ,δεν ξερω ακριβως ισως το πανε εναλλαξ...γενικα αλλο πιπινι καρδιτσα-τρικαλα πραγματι δεν εχει....θα τσεκαρω αν εγονε καμια αλλαγη και στην οδο Καρδιτσης καποια στιγμη

NoShit

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
φανταζομαι πως θα δουλευει παραλληλα και η μικρη η αλεξια ,δεν ξερω ακριβως ισως το πανε εναλλαξ...γενικα αλλο πιπινι καρδιτσα-τρικαλα πραγματι δεν εχει....θα τσεκαρω αν εγονε καμια αλλαγη και στην οδο Καρδιτσης καποια στιγμη

Μήπως υπάρχει κάποιο τηλέφωνο από X Studio;
:grin:

NoShit

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Στο τηλέφωνο για την Ρενάτα (Χ Στούντιο) μου είπαν 26 χρονών, με βάση αυτά που έγραψε ο gl, μάλλον η τσατσά είπε ψέματα.  :grin:
Θα δουλεύει αποκλειστικά αυτή από δω και πέρα - μου είπε - και η τιμή κατεβαίνει στα 35, κάτι είναι κι αυτό.
:)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Στο τηλέφωνο για την Ρενάτα (Χ Στούντιο) μου είπαν 26 χρονών, με βάση αυτά που έγραψε ο gl, μάλλον η τσατσά είπε ψέματα.  :grin:
Θα δουλεύει αποκλειστικά αυτή από δω και πέρα - μου είπε - και η τιμή κατεβαίνει στα 35, κάτι είναι κι αυτό.
:)
τεσπα σημασια δεν εχει η ηλικια....θα την δεις και συ εξαλλου.....ειναι μωρο με κυβικα και βγαζει ωριμοτητα....δεν την λες πιπινι σαν την αλεξια προφανως

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ξανα μια πολυ καλη καταθεση στην Ελλη στο σπιτακι επι της οδου Πυλης.....πολυ καλη και περιποιητικη,αψογο γυμνο τσιμπουκι με καλο καραμελωμα στις μπαλες ,γαμησι με καλη συμμετοχη σε ολες τις στασεις και τελειωμα στο στομα της που τα ρουφαει ολα :pipa1:

αριστη επιλογη για να περασεις καλα

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
επισκεψη σε χοτ βιλλα