You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 861K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
τηλεφωνικα μου ειπαν για μια καινουρια κοπελα ονοματι αννα.....μενει να παω και απο κοντα να σας δωσω ρεπορταζ.....ισως και σημερα.....Ξέρει κανείς παιδιά τι γίνεται τώρα στη χοτ βίλλα χωρίς την ντενίζα; Τι έχει το μενού;
Επίσης στην καλαμπάκας λειτουργεί;
Πολύ σκέψη...
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.252
- Πόντοι
- 8.535
πρεπει να ειναι αυτη η Αννα η Ουγγαρεζα που εχω γραψει κρτικη πριν καιρο,οταν ξαναελειψε η Ντενισα απο Χοτ βιλλα...τηλεφωνικα μου ειπαν για μια καινουρια κοπελα ονοματι αννα.....μενει να παω και απο κοντα να σας δωσω ρεπορταζ.....ισως και σημερα.....
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
για κατσε...ηταν και στις βιλες της λαρισας αυτη;την ξερουμε απο καπου;μην καψω τζαμπα βενζινη.....καλη ή μαπα;πρεπει να ειναι αυτη η Αννα η Ουγγαρεζα που εχω γραψει κρτικη πριν καιρο,οταν ξαναελειψε η Ντενισα απο Χοτ βιλλα...
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.252
- Πόντοι
- 8.535
δεν ξερω αν ηταν στις Βιλλες,Λαρισα πρεπει να ηταν καποια στιγμη γιατι φατσικα κατι μου λεει...μαλλον απο βυρωνος ή Υφαιστου μερια...για κατσε...ηταν και στις βιλες της λαρισας αυτη;την ξερουμε απο καπου;μην καψω τζαμπα βενζινη.....καλη ή μαπα;
Μελαχροινη νταρντανα,με πληθωρικο βυζι (μαλλον 3,5 αρακι),στο δωματιο οχι κατι το τρομερο,αλλα δεκτικη σε χαδια κ ρουφηγματα των βυζιων της εκτος απο δακτυλοσκοπηση...Αν ειναι η ιδια ενα τιμιο 30 αρι κ τιποτα αλλο (κατα την γνωμη μου)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
μαλλον την εχω παρει τωρα που το λες....καλα θα δω πως θα ειμαι απογευμα απο δουλειες και ισως πεταχτω....δεν ξερω αν ηταν στις Βιλλες,Λαρισα πρεπει να ηταν καποια στιγμη γιατι φατσικα κατι μου λεει...μαλλον απο βυρωνος ή Υφαιστου μερια...
Μελαχροινη νταρντανα,με πληθωρικο βυζι (μαλλον 3,5 αρακι),στο δωματιο οχι κατι το τρομερο,αλλα δεκτικη σε χαδια κ ρουφηγματα των βυζιων της εκτος απο δακτυλοσκοπηση...Αν ειναι η ιδια ενα τιμιο 30 αρι κ τιποτα αλλο (κατα την γνωμη μου)
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.252
- Πόντοι
- 8.535
ισως να συναντηθουμε κιολας...μαλλον την εχω παρει τωρα που το λες....καλα θα δω πως θα ειμαι απογευμα απο δουλειες και ισως πεταχτω....
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ποτε δεν ξερεις.....μικρος ειναι ο κοσμος....
αλλα ακυρο για το αλλο...εγω εκεινη που ειχα παρει ηταν μια μαρια γνωστη και ως αννα στην σαλονικη που ηταν βυρωνος 8......ξανθια τελευταια,παλιοτερα μελαχρινη....
και υπηρξε και μια αλλη αννα ξανθια τσεχα στις βιλες.....αυτη τωρα δεν την ξερω τελικα.......
αλλα ακυρο για το αλλο...εγω εκεινη που ειχα παρει ηταν μια μαρια γνωστη και ως αννα στην σαλονικη που ηταν βυρωνος 8......ξανθια τελευταια,παλιοτερα μελαχρινη....
και υπηρξε και μια αλλη αννα ξανθια τσεχα στις βιλες.....αυτη τωρα δεν την ξερω τελικα.......
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.252
- Πόντοι
- 8.535
Μολις γυρισα απο Χοτ-βιλλα...ειχα δικιο,στις επαλξεις βρισκεται η μελαχροινη Αννα η ουγγαρεζα (μαλλον Βουλγαρα ειναι)...
Συμεριφορα κ υπηρεσιες κρυες εως χλιαρες...ενα χαμενο 30 αρι για μενα.Κοσμο δεν ειχε ψυχη,ανεβαζω κριτικη σε λιγο....
Συμεριφορα κ υπηρεσιες κρυες εως χλιαρες...ενα χαμενο 30 αρι για μενα.Κοσμο δεν ειχε ψυχη,ανεβαζω κριτικη σε λιγο....
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.252
- Πόντοι
- 8.535
Χρονια πολλα ντιμιτς....προχτες τρικαλα ανοικτα ηταν και τα δυο μαγαζια με το ιδιο ροστερ.....τωρα για σημερα δεν ξερω.....
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.252
- Πόντοι
- 8.535
Δυο ατομα γραφουμε μαλλον μπουρδες,εσυ τσιμπουκις (με ημερομηνια εγγραφης στο σαιτ 4 του μηνος 2012) εσπευσες να υπερασπιστεις την Αννα στην τελευταια κριτικη για χοτ-βιλλα...ποσο θερμη ηταν με σενα κ ποσο καλα περασες μαζι της,,,,ειναι η πρωτη σου κ μοναδικη κριτικη κ δεν εχεις κανενα ποστ σε κανενα θρεντ...τα συμπερασματα των παιδιων που μας διαβαζουν δικα τους.... ;)
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.252
- Πόντοι
- 8.535
2 στους 4 θεωρησαν οτι τους βοηθησε η κριτικη του τσιμπουκις... εγω τα λεω,εγω τα ακουω μου φαινεται... >
Ωρες ωρες μετανιωνω που προσπαθω να προσφερω αμεροληπτη ενημερωση κ καθαρες κ τιμιες κριτικες...Μαλλον δεν αξιζει τον κοπο... :-
Ωρες ωρες μετανιωνω που προσπαθω να προσφερω αμεροληπτη ενημερωση κ καθαρες κ τιμιες κριτικες...Μαλλον δεν αξιζει τον κοπο... :-
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.252
- Πόντοι
- 8.535
Λογικα θα γυρισε,αλλα δεν ξαναπηγα...Χθες χωρις να ειμαι 100% σιγουρος πρεπει να την ειδα στο κεντρο της Καρδιτσας...ηταν αρκετη αποσταση απο μενα,αλλα πρεπει να ηταν αυτη...αν παρω τηλεφωνο θα ενημερωσω εδω.η ντενιζα να γυρισε;χεστα αυτα...
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.252
- Πόντοι
- 8.535
H Ntenisa επεστρεψαι στην βαση της...
πριν λιγο μπηκα σπιτι...λαΐκο προσκυνημα για τα δεδομενα της βιλλας.
Ισως η καλυτερη (σε υπηρεσιες )κοπελα αυτην την στιγμη. ;)
Αυτο ειναι το τελευταιο μου ποστ οσον αφορα ενημερωση.Για λογους προσωπικους (που δεν θελω να τους αναλυσω) δεν θα ξαναποσταρω καμμια ενημερωση σε κανενα θρεντ.Ουτε Επαρχιας,ουτε Θεσ/κης.Οταν δεν μου αρεσει κατι,δεν θελω να μετασχω σε αυτο στην ολοτητα του.Θα συνεχησω βεβαια να ,απλα θα ενημερωνω 5 με 6 ατομα επιλεκτικα μονο με π.μ...
Το βαρος του θρεντ πεφτει αποκλειστικα στους ωμους του gl κ οποιουδηποτε νεου μελους θα θελει να συμετασχει.Ευχαριστω οσους με διαβαζαν αυτα τα τεσσερα περιπου χρονια.Αντιος!
πριν λιγο μπηκα σπιτι...λαΐκο προσκυνημα για τα δεδομενα της βιλλας.
Ισως η καλυτερη (σε υπηρεσιες )κοπελα αυτην την στιγμη. ;)
Αυτο ειναι το τελευταιο μου ποστ οσον αφορα ενημερωση.Για λογους προσωπικους (που δεν θελω να τους αναλυσω) δεν θα ξαναποσταρω καμμια ενημερωση σε κανενα θρεντ.Ουτε Επαρχιας,ουτε Θεσ/κης.Οταν δεν μου αρεσει κατι,δεν θελω να μετασχω σε αυτο στην ολοτητα του.Θα συνεχησω βεβαια να ,απλα θα ενημερωνω 5 με 6 ατομα επιλεκτικα μονο με π.μ...
Το βαρος του θρεντ πεφτει αποκλειστικα στους ωμους του gl κ οποιουδηποτε νεου μελους θα θελει να συμετασχει.Ευχαριστω οσους με διαβαζαν αυτα τα τεσσερα περιπου χρονια.Αντιος!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
σεβαστοι οι προσωπικοι λογοι αν ειναι πραγματικα προσωπικοι....αν εχουν να κανουν με δυσαρεσκειες που δημιουργηθηκαν μονο εξαιτιας του φορουμ κακως αποχωρεις φιλε.....μικροσυγκρουσεις και χαζοδιαπληκτισμοι παντα θα υπαρχουν....μην δινεις περισσοτερη σημασια απο οση εχουν
τελοσπαντων θα σκεφτεις και θα κρινεις....καλη συνεχεια ,εμεις τα λεμε και με πμ
τελοσπαντων θα σκεφτεις και θα κρινεις....καλη συνεχεια ,εμεις τα λεμε και με πμ
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
θα προσπαθησω να γραψω μια στεγνη κριτικη με τα στοιχεια τυφλοσουρτη που εγραψα και στο θρεντ σχολιασμοι κριτικων
βερα (μαγαζι προς πυλη)
-εμφανιση κοπελας :Ψηλή ξανθια,πιπινι,ωραιο σωματακι και τελειο σχηματισμενο κωλαρακι,μακρυ μαλλι ισιασμενο,μεχρι την πλατη,ολοσωμο σετακι μαυρο και μποτουλες
-γυμνο και πρωκτικο κανει
-ο χωρος καλος,καθαρος με νεροχυτη και σαπουνακι,καθαρα σεντονια,χαμηλος φωτισμος,ντουζ δεν υπαρχει,δεν ετριζαν τα κρεβατια,σωστη και ιδανικη θερμοκρασια
-πληρωσα 50 ευρω για πρωκτικο
-ο χρονος που διετεθηκε περιπου στο προγραμμα ηταν 14 λεπτα περιπου....επαρκης για μενα
- η τσατσα εξηγησε επαρκως τα προγραμματα ,δεν χτυπησε πορτα ήταν ευγενης στην εισοδο και εφερε ακριβως ρεστα χωρις να προσπαθησει να φαει κερματα
-δεκτικοτητα της κοπελας σε γλειψιμο και ρουφηγμα στα βυζια υπαρχει αλλα αρκει να μην το τραβηξεις επι μακρον σε χρονο
-προκαταρκτικα πολυ καλα και ακρως καυλωτικα με ισπανικο και τριψιμο βυζιων,ρουφηγμα σε ρωγες,χαδακια κλπ....ο πουτσος εγινε καγκελο
-μια διάθεση ξεπετας δυστυχως δινεται
-γλωσσοφιλα δεν κανει με τιποτα
-η καθαριοτητα και υγιεινη της κοπελας ειναι περα ως περα στο αριστα.....τυπικη ρωσιδα στο θεμα και ακρως μοσχομυριστη
- πιπα μη καλη,εχει μεν βαθος αλλα βαζει πολυ δοντικαι δεν γλειφει μπαλακια(ημουν φρεσκομπανιαρισμενος και γουλι)
-αρνηθηκε να ανεβει απο πανω ακομα και για σεξ απο το μουνακι,καναμε τις δυο κλασικες στασεις απο μπροστα στο μουνακι και στα τεσσερα απο κωλαρακι
-δεν δεχεται χυσιμο καπου εκτος καποτας πχ βυζια ,κωλο κλπ
- 69 δεν κανει αρα ακυρα και τα περι δαχτυλιασματος
-κωλος πεντακαθαρος χωρις ιχνος βρωμιτσας κατα την εξοδο
-κουλουρι πολυ ωραιο,ιδανικα σφιχτο,χειριζεται αυτην την διεισδυση αλλα γενικα αντεχει καργα σφυροκοπημα και δεχεται και κανα δυο μπατσακια στα κωλομερια....οχι υπερβολες
-γενικη εντυπωση τυπικη μπουρδελοξεπετα μεν αλλα οχι και πεταμενα λεφτα,επ ουδενι gfe,ολιγον τι ακριβη για δεδομενα αθηναικα αλλα εντος λογικων οριων για επαρχια...ομορφο μωρο,νεο και φρεσκο σε ηλικια οτι πρεπει για πιπινοφαγους και κουλουρτζηδες σαν εμενα
-αν θα ξαναπηγαινα....;ναι λογω περιορισμενων επιλογων και γιατι γουσταρω να ξεσκισω το στρογγυλο κωλαρακι της.....
-στο μαγαζι δουλευει μπαλαντερ και η ιδια η τσατσα μονικα για καλους υποθετω πελατες
ελπιζω να σας βοηθησε η κριτικη μου με την οποια εγκαινιαζω το νεο στυλ γραφης μου και την οποια σας παραθετω εδω προ της δημοσιευσης της
στο αλλο μαγαζι που ειναι κι αυτο ανοιχτο μαρια
βερα (μαγαζι προς πυλη)
-εμφανιση κοπελας :Ψηλή ξανθια,πιπινι,ωραιο σωματακι και τελειο σχηματισμενο κωλαρακι,μακρυ μαλλι ισιασμενο,μεχρι την πλατη,ολοσωμο σετακι μαυρο και μποτουλες
-γυμνο και πρωκτικο κανει
-ο χωρος καλος,καθαρος με νεροχυτη και σαπουνακι,καθαρα σεντονια,χαμηλος φωτισμος,ντουζ δεν υπαρχει,δεν ετριζαν τα κρεβατια,σωστη και ιδανικη θερμοκρασια
-πληρωσα 50 ευρω για πρωκτικο
-ο χρονος που διετεθηκε περιπου στο προγραμμα ηταν 14 λεπτα περιπου....επαρκης για μενα
- η τσατσα εξηγησε επαρκως τα προγραμματα ,δεν χτυπησε πορτα ήταν ευγενης στην εισοδο και εφερε ακριβως ρεστα χωρις να προσπαθησει να φαει κερματα
-δεκτικοτητα της κοπελας σε γλειψιμο και ρουφηγμα στα βυζια υπαρχει αλλα αρκει να μην το τραβηξεις επι μακρον σε χρονο
-προκαταρκτικα πολυ καλα και ακρως καυλωτικα με ισπανικο και τριψιμο βυζιων,ρουφηγμα σε ρωγες,χαδακια κλπ....ο πουτσος εγινε καγκελο
-μια διάθεση ξεπετας δυστυχως δινεται
-γλωσσοφιλα δεν κανει με τιποτα
-η καθαριοτητα και υγιεινη της κοπελας ειναι περα ως περα στο αριστα.....τυπικη ρωσιδα στο θεμα και ακρως μοσχομυριστη
- πιπα μη καλη,εχει μεν βαθος αλλα βαζει πολυ δοντικαι δεν γλειφει μπαλακια(ημουν φρεσκομπανιαρισμενος και γουλι)
-αρνηθηκε να ανεβει απο πανω ακομα και για σεξ απο το μουνακι,καναμε τις δυο κλασικες στασεις απο μπροστα στο μουνακι και στα τεσσερα απο κωλαρακι
-δεν δεχεται χυσιμο καπου εκτος καποτας πχ βυζια ,κωλο κλπ
- 69 δεν κανει αρα ακυρα και τα περι δαχτυλιασματος
-κωλος πεντακαθαρος χωρις ιχνος βρωμιτσας κατα την εξοδο
-κουλουρι πολυ ωραιο,ιδανικα σφιχτο,χειριζεται αυτην την διεισδυση αλλα γενικα αντεχει καργα σφυροκοπημα και δεχεται και κανα δυο μπατσακια στα κωλομερια....οχι υπερβολες
-γενικη εντυπωση τυπικη μπουρδελοξεπετα μεν αλλα οχι και πεταμενα λεφτα,επ ουδενι gfe,ολιγον τι ακριβη για δεδομενα αθηναικα αλλα εντος λογικων οριων για επαρχια...ομορφο μωρο,νεο και φρεσκο σε ηλικια οτι πρεπει για πιπινοφαγους και κουλουρτζηδες σαν εμενα
-αν θα ξαναπηγαινα....;ναι λογω περιορισμενων επιλογων και γιατι γουσταρω να ξεσκισω το στρογγυλο κωλαρακι της.....
-στο μαγαζι δουλευει μπαλαντερ και η ιδια η τσατσα μονικα για καλους υποθετω πελατες
ελπιζω να σας βοηθησε η κριτικη μου με την οποια εγκαινιαζω το νεο στυλ γραφης μου και την οποια σας παραθετω εδω προ της δημοσιευσης της
στο αλλο μαγαζι που ειναι κι αυτο ανοιχτο μαρια
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις
- 1K