kouklakis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 72
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.096
θα ερθω θα σε στηλω Π.Μ. να τα πουμε κι απο κοντα ! ;)ναι βρε φιλε μου θα προσεχω...και εμενα μου λειψατε φιλε μου...κατα λαρισα μερια θα ερθεις φιλε?
θα ερθω θα σε στηλω Π.Μ. να τα πουμε κι απο κοντα ! ;)ναι βρε φιλε μου θα προσεχω...και εμενα μου λειψατε φιλε μου...κατα λαρισα μερια θα ερθεις φιλε?
Ντενισσα Νο1denisa again...
σπεσιαλ χαλαρωση...κοσμο καθολου δεν βρηκα,καλα δεν πηδαει κανενας στην Καρδιτσα?οποτε παω δεν πετυχαινω κανεναν... Μπορει να φταει κ η ωρα που πηγαινω...
τελικα την κοπαναει στις 19 Δεκεμβρη για Τσεχια...αν παμε στην δραχμη μου ειπε οτι μαλλον δεν ξανα-γυρναει πισω.(απο κουβεντα που ειχαμε σημερα).
ναι ρε γαμωτο...τσεκαρε π.μΝτενισσα Νο1
ωραιος ο φιλος
αμα δεν ξαναγυρισει πισω κριμα , χασαμε ενα αστερι μοναδικο στην Ελλαδα :'( :'( :'(
επισκεψη μετα απο καιρο στο σπιτι της μονικας....η ιδια δουλευει πια ως τσατσα-ιδιοκτητρια και εχει φερει μια καινουρια κοπελα την βερα απο ρωσια....πιπινι,ξανθια με μαλλια μαζεμενα κοτσο,σγουρα καπως,βυζακι φυσικο μεσαιου μεγεθους,ψηλη και κανονικη απο κιλα....φορουσε ροζ σετ εσωρουχα και μποτες μαυρες....
35 απλο και 50 με κωλαρακι.....προκαταρκτικα ειχαμε με γλειψιματα,χαδια παντου και καυλιαρικη διαθεση αν και λιγο γρηγορα τα εκανε ολα με μια αισθηση βιασυνης και προσποιησης...της αναγνωριζω ομως το εστω και προσποιητο παθος...γλειψιματα και τσιμπηματα στις ρωγες της δεχτηκε
πιπα καλη ,βαθια και γρηγορη χωρις καθολου δοντι....απλα δεν καραμελωσε αρχιδακια...
ανεβηκε και απο πανω και κουνηθηκε γρηγορα με καλο τεμπο ....παιρνει αριστα και εδω....κουλουρι σφιχτο και καθαρο στην διεισδυση......
αυτα απο μενα ,οποιος παει δοκιμαζει και συγκρινουμε.....με δυο λεξεις εμπειρο κοριτσι και φιλοτιμο απλα ισως αγχωμενη σαν καινουρια στην πολη και το αγχος της το εβγαζε σε βιασυνη...δεν την λες παντως και ξεπετα καθοτι εδωσε εμφαση στα προκαταρκικα...
ωραιος ο φιλοςΒροχη,υγρασια,ψιλο-ομιχλη κ σκοτεινια...βαρετο το μεσημερι της Παρασκευης... :-μπηκα λιγο στο φορουμ αλλα βαρεθηκα γρηγορα λογω της ανακυκλωσης των θεματων...χαζεψα λιγο τηλεοραση,αλλα δεν μπορω να ακουω αλλο για τον Παπαδημο κ την νεα (κ καλα ) κυβερνηση,,,,χαζεψα λιγο lisa ann στο διαδυκτιο κ τσουπ καυλωσα... δεν παω να δω πω ενα γεια το Ντενισακι?
Οπερ κ εγενετο,σημερα βρηκα δυο δωματια κατελειμενα παρακαλω,οποτε περιμενα υπομονετικα την σειρα μου.Σημερα ειχα ρεντα κ καρφωσα δυνατα κ ανελεητα το μωρο.
gfe εμπειρια για νιοστη φορα.
Μαλιστα αφου τελειωσα το τσουτσουνι μου αρνουνταν να πεσει...Ισως τελικα σημερα επρεπε να δοκιμασω φουλ προγραμμα,,,,αλλα απο την αλλη ο Παπαδημος θα ζηταει φραγκα...οποτε φρενο κ θα χορτενουμε με ορεκτικα//// :- :-
Μια μελαγχολια με επιασε στις σκεψεις,αφου θυμηθηκα κ τα σχολια-αναφορα που διαβασα σημερα απο al pacino για εναν ερημο Βαρδαρη (στο αλλο θρεντ),,,Τελος εποχης για καποια πραγματα?Ελπιζω οχι,,,ειμαστε νεοι κ δυνατοι,θα πρεπει να γαμαμε κ να δερνουμε...αλλα θα πρεπει να βρισκουμε κ τα φραγκα εν μεσω υφεσης,,,,
Μπηκα στο καρο κ τραβηξα για την καρδια του κεντρου....Στο βαθος λαμπιριζαν ηδη τα φωτα της νυχτερινης κ μελαγχολικης επαρχιας,ενω απο το φανελακι μου αναδυοταν το γλυκο κ διακριτικο συναμα αρωμα της Ιεριας Ντενισας.
αντι πιτσα με το μετρο,πουτσα με το μετρο...ωραιος ο φιλος
θα γαμαμε με μετρο για να μας μενουν λεφτα για τον Παπαδημο ;)
παλι καλα που ειναι κι η Ντενισσα δεν λες θα την τρως λιγο λιγο , οσο ειναι ακομα στην πατριδα μας ;)αντι πιτσα με το μετρο,πουτσα με το μετρο...
Tα σπάνε η αναφορές σου φίλε.Βροχη,υγρασια,ψιλο-ομιχλη κ σκοτεινια...βαρετο το μεσημερι της Παρασκευης... :-μπηκα λιγο στο φορουμ αλλα βαρεθηκα γρηγορα λογω της ανακυκλωσης των θεματων...χαζεψα λιγο τηλεοραση,αλλα δεν μπορω να ακουω αλλο για τον Παπαδημο κ την νεα (κ καλα ) κυβερνηση,,,,χαζεψα λιγο lisa ann στο διαδυκτιο κ τσουπ καυλωσα... δεν παω να δω πω ενα γεια το Ντενισακι?
Οπερ κ εγενετο,σημερα βρηκα δυο δωματια κατελειμενα παρακαλω,οποτε περιμενα υπομονετικα την σειρα μου.Σημερα ειχα ρεντα κ καρφωσα δυνατα κ ανελεητα το μωρο.
gfe εμπειρια για νιοστη φορα.
Μαλιστα αφου τελειωσα το τσουτσουνι μου αρνουνταν να πεσει...Ισως τελικα σημερα επρεπε να δοκιμασω φουλ προγραμμα,,,,αλλα απο την αλλη ο Παπαδημος θα ζηταει φραγκα...οποτε φρενο κ θα χορτενουμε με ορεκτικα//// :- :-
Μια μελαγχολια με επιασε στις σκεψεις,αφου θυμηθηκα κ τα σχολια-αναφορα που διαβασα σημερα απο al pacino για εναν ερημο Βαρδαρη (στο αλλο θρεντ),,,Τελος εποχης για καποια πραγματα?Ελπιζω οχι,,,ειμαστε νεοι κ δυνατοι,θα πρεπει να γαμαμε κ να δερνουμε...αλλα θα πρεπει να βρισκουμε κ τα φραγκα εν μεσω υφεσης,,,,
Μπηκα στο καρο κ τραβηξα για την καρδια του κεντρου....Στο βαθος λαμπιριζαν ηδη τα φωτα της νυχτερινης κ μελαγχολικης επαρχιας,ενω απο το φανελακι μου ανα δυοταν το γλυκο κ διακριτικο συναμα αρωμα της Ιεριας Ντενισας.
σου εστειλα π.μ. για αυτο που με ρωτουσες. ;)denisa
19/12φευγειποτε την κανει η ντενισα απο τν ελλαδα...? εχω ενα ταξιδι αυτη την βδομαδα και θα ειμαι στα μερη εκεινα κοντα καρδιτσα λαρισα βολο...και τη βαρδδια δουλευει συνηθως?