Νέα

Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 861K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Σημερινη επισκεψη στο Ντενισακι... :knockinb: :knockinb:με εχει αφησει ρεστο... :grin: :grin: :grin: :smitten: :smitten:πηρα το απλο κ μια χαρα περασα... :grin: :grin:
Αυριο θα λειψει αυθημερον για Αθηνα,οποτε η βιλλα ή θα μεινει κλειστη ή θα φερει κανα εκτατον τεμαχιον για να αναπληρωσει...αν θελετε την γνωμη μου κατα πιθανοτητα θα μεινει κλειστη αυριο...

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Σημερινη επισκεψη στο Ντενισακι... :knockinb: :knockinb:με εχει αφησει ρεστο... :grin: :grin: :grin: :smitten: :smitten:πηρα το απλο κ μια χαρα περασα... :grin: :grin:
Αυριο θα λειψει αυθημερον για Αθηνα,οποτε η βιλλα ή θα μεινει κλειστη ή θα φερει κανα εκτατον τεμαχιον για να αναπληρωσει...αν θελετε την γνωμη μου κατα πιθανοτητα θα μεινει κλειστη αυριο...
  ευχαριστουμε φιλε για τα ευχαριστα νεα σου...σε περιμενω στην ταβερνα μου.

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
ωραιος ο φιλος  :thumbsup: :headbang2: :headbang2:

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
εσυ κανονισε μπιλ αμα ερθω θα σε παω στην Ντενισσα  :smitten:!!!
και κανα καλο μαγιρευτο φαι να χει η κουζινα σου  :)
Παστιτσιο της Τεμπελας συνταγη δες στα Π.Μ σου  :)

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
εσυ κανονισε μπιλ αμα ερθω θα σε παω στην Ντενισσα  :smitten:!!!
και κανα καλο μαγιρευτο φαι να χει η κουζινα σου  :)
Παστιτσιο της Τεμπελας συνταγη δες στα Π.Μ σου  :)
  ναι φιλε μου κοιτα αμα ερθεις λαρισα θα σε περιποιηθω πολυ καλα φιλε.αρκει να μην με πας σε καμια αντζελα τσεχα ξανθια.

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
  ναι φιλε μου κοιτα αμα ερθεις λαρισα θα σε περιποιηθω πολυ καλα φιλε.αρκει να μην με πας σε καμια αντζελα τσεχα ξανθια.
να σε καλα φιλε  , πια αντζελα καμια δεν συγκρινετε με την Ντενισσα κι αμα μια φορα  θα πας θα θελεις ολο να ξαναπας !!!
θα κανεις συνεχεια διαδρομες Λαρισσα-Σοφαδες αλλα θα λες χαλαλι , εστω κι μια την βδομαδα να πηγαινεις οταν θα  εχεις ρεπο τουλαχιστον θα το απολαυανεις!

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
να σε καλα φιλε  , πια αντζελα καμια δεν συγκρινετε με την Ντενισσα κι αμα μια φορα  θα πας θα θελεις ολο να ξαναπας !!!
θα κανεις συνεχεια διαδρομες Λαρισσα-Σοφαδες αλλα θα λες χαλαλι , εστω κι μια την βδομαδα να πηγαινεις οταν θα  εχεις ρεπο τουλαχιστον θα το απολαυανεις!
  φιλε κουκλακις θελω να μου πεις απο εμφανιση ειναι καλη γιατι μπηκα και στις κριτικες της ρεμουνδου 20 και λεγαν οτι ειναι παχουλη οτι ειναι κοντη και κατι τετοια οτι εχει σπασμενο προσωπο μπεσ και δες.αληθευουν????????

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
φιλε κουκλακις θελω να μου πεις απο εμφανιση ειναι καλη γιατι μπηκα και στις κριτικες της ρεμουνδου 20 και λεγαν οτι ειναι παχουλη οτι ειναι κοντη και κατι τετοια οτι εχει σπασμενο προσωπο μπεσ και δες.αληθευουν????????

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
θα σου απαντησω εγω μπιλ για την εμφανιση...ΟΧΙ...ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΜΠΑΝΑ,,,βεβαια το γουστο του καθενος ειναι υποκειμενικο,αλλα μη διαβαζεις την γελιοτητα του καθενος.
ωραια δε θα ηταν να κανονισουμε μπιλ,κουκλακης,πιατσοβιος κ ο μεγας gl φαγοποτι κ εκτακτη τσαρκα στα αμαρτωλα στενα της Λαρισας... :grin: :grin:

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
θα σου απαντησω εγω μπιλ για την εμφανιση...ΟΧΙ...ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΜΠΑΝΑ,,,βεβαια το γουστο του καθενος ειναι υποκειμενικο,αλλα μη διαβαζεις την γελιοτητα του καθενος.
ωραια δε θα ηταν να κανονισουμε μπιλ,κουκλακης,πιατσοβιος κ ο μεγας gl φαγοποτι κ εκτακτη τσαρκα στα αμαρτωλα στενα της Λαρισας... :grin: :grin:
  ναι ρε μαγκα.γουσταρω βυρωνος.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Σημερα περασα απο Βιλα.Σταθερα η Ντενισα στις επαλξεις. :smitten:
Αν καταλαβα καλα,μεχρι 31 Δεκεμβρη εδω,μετα πεταει για Τσεχια. :kenny:

ερημωσαν τα δυο θρεντ (αυτο κ της Λαρισας) ή μου φαινεται?Εφαγε μπαν κ ο μπιλ που ενημερωνε συνεχεια στο αλλο θρεντ... :-
βεβαια ισως αναλαβειο τζιμανης τα ηνια... :cheesy:
gl κρεμασες τελικα τα παπουτσια σου?τερμα οι τσαρκες? :think: :(

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Σημερα περασα απο Βιλα.Σταθερα η Ντενισα στις επαλξεις. :smitten:
Αν καταλαβα καλα,μεχρι 31 Δεκεμβρη εδω,μετα πεταει για Τσεχια. :kenny:

ερημωσαν τα δυο θρεντ (αυτο κ της Λαρισας) ή μου φαινεται?Εφαγε μπαν κ ο μπιλ που ενημερωνε συνεχεια στο αλλο θρεντ... :-
βεβαια ισως αναλαβειο τζιμανης τα ηνια... :cheesy:
gl κρεμασες τελικα τα παπουτσια σου?τερμα οι τσαρκες? :think: :(
τερμα οχι αλλα επεσε κουρεμα σε εσοδα.....φυγαν πολλα λεφτα φετος συν το οτι σε τοπικο επιπεδο επηλθε κορεσμος...

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
εγω μεσα ειμαι να παμε ομαδικη τσαρκα στα αμαρτωλα στενα της Λαρισσας  :grin: :grin:

vasilis ntinas

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα μαγκες μου ελειψε πολυ το σαιτ και εσεις φιλοι μου κουκλακις διμμιτς και γλ...θα γινει τελικα παιδες αυτη η τσαρκα που λεγαμε???φαει στο μαγαζι μου και μετα τσαρκα μαγκες μου.

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
   καλησπερα φιλε μου κουκλακη τι κανεις?πως παεει η μαγειρικη?
Καλημερα φιλε μου καλα ειμαι  , να προσεχεις απο εδω κι μπρος , μας ελειψες !
Η μαγειρικη καλα παει αλλα και οι καταδρομες μου εκτος εδρας καλα πανε.
Σημερα και αυριο παλι θα με εκτος εδρας !

vasilis ntinas

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα φιλε μου καλα ειμαι  , να προσεχεις απο εδω κι μπρος , μας ελειψες !
Η μαγειρικη καλα παει αλλα και οι καταδρομες μου εκτος εδρας καλα πανε.
Σημερα και αυριο παλι θα με εκτος εδρας !
  ναι βρε φιλε μου θα προσεχω...και εμενα μου λειψατε φιλε μου...κατα λαρισα μερια θα ερθεις φιλε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom