ApollwnasNX
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2023
- Like
- 124
- Πόντοι
- 0
Της είπε να της δώσεις επιπλέον 10 ευρώ. Έστω καί 20 εγώ πιστεύω θά σού δώσει..Και έχει μια κωλοτρυπιδα ολοκαθαρη φοβερή. ΞαναδοκιμασεΔεν έδωσε
Της είπε να της δώσεις επιπλέον 10 ευρώ. Έστω καί 20 εγώ πιστεύω θά σού δώσει..Και έχει μια κωλοτρυπιδα ολοκαθαρη φοβερή. ΞαναδοκιμασεΔεν έδωσε
Το εικοσαρικο στο επέστρεψε ή παντελονιασε τελικά?Έτσι κι έτσι εμπειρία, όντως δέχτηκε με 20 αλλά στο δίλεπτο πάνω ενώ μου έλεγε κι άλλο και τέτοια ξαφνικά πετάχτηκε όρθια και έτρεξε έξω. Γύρισε μετά από δυο λεπτά και μου είπε ότι παραλίγο να τα κάνει πάνω της και μου ζήτησε να συνεχίσουμε κανονικά με ρώτησε αν με λέρωσε (δεν είχε λερώσει) και συνέχισε με Ακα πίπα μέχρι να τελειώσω.
Δεν άξιζε
Κωλο στο Μεταξι..? Αντενδεικνυται...Έτσι κι έτσι εμπειρία, όντως δέχτηκε με 20 αλλά στο δίλεπτο πάνω ενώ μου έλεγε κι άλλο και τέτοια ξαφνικά πετάχτηκε όρθια και έτρεξε έξω. Γύρισε μετά από δυο λεπτά και μου είπε ότι παραλίγο να τα κάνει πάνω της και μου ζήτησε να συνεχίσουμε κανονικά με ρώτησε αν με λέρωσε (δεν είχε λερώσει) και συνέχισε με Ακα πίπα μέχρι να τελειώσω.
Δεν άξιζε
Περασα χτες να την τσεκαρω αλλά δε δουλευε αυτη. Παντως απο την περιγραφη σου μάλλον προκειται για περιστασιακη πρωκτοεργατρια! Κωλοαρπάχτρα! Αν δεν εχεις στρωσει να δινεις κωλο, τον πρωτο καιρο την ωρα που στον φορμαρουνε νομιζεις οτι θελεις να χεσεις! Γι αυτο η αντιδραση! Χα, χα! Θα στρωσει που θα πάει!Δεν έδωσε
Πάντως εγώ πού πήγα προχθές είχε ένα πελάτη δικό της μέσα κλείδωσε τη πόρτα και περίμενα στο σαλόνι μισή ώρα. Αυτή μέσα ούρλιαζε στη κυριολεξία. Αφού τελείωσε μπήκα μέσα ήρθε σε λίγο και της είπα τι έγινε με το πελάτη και μου είπε ότι έχει πολύ μεγάλη πούτσα και τής έσκισε το κώλο. Το διαπίστωσα βλέποντας τη ανοιγμενη κωλοτρυπίδα τηςΠερασα χτες να την τσεκαρω αλλά δε δουλευε αυτη. Παντως απο την περιγραφη σου μάλλον προκειται για περιστασιακη πρωκτοεργατρια! Κωλοαρπάχτρα! Αν δεν εχεις στρωσει να δινεις κωλο, τον πρωτο καιρο την ωρα που στον φορμαρουνε νομιζεις οτι θελεις να χεσεις! Γι αυτο η αντιδραση! Χα, χα! Θα στρωσει που θα πάει!
Σε ποιο νουμερο την βρισκουμε κ σε ποια βαρδια;Δαναη gilfaki απο Ιασωνος
φοβερη πισω τρυπα
πρωινα ιασωνος 30βΣε ποιο νουμερο την βρισκουμε κ σε ποια βαρδια;
μεχρι τι ωρα;πρωινα ιασωνος 30β
μεχρι τι ωρα;
17
ναιμεχρι τι ωρα;
17.30;
Κανένας δεν ξέρει ;2 απογευματινή η 3 βάρδια καμία αξιόλογη στα πέριξ ;
?????Καλημέρα μάγκες ,παίζει καμία καλή που να μην λέει μα και μου στο Μεταξουργείο η Φυλής ?
Δαναη από που φίλε;Δανάη ήταν οκ.
Όταν τελειώσαμε μου έδειξε και με περηφάνια πόσο ανοιχτή είχε γίνει. Και όντως ήταν εντυπωσιακή, είχε πάρει το σχήμα μου, τουνελ κανονικό.
Πολύ συμπαθητική κυρία και πιάνει και κουβέντα μετά, αν θέλει κανείς να περάσει την ώρα του. Δεν βιάζεται