Νέα

Μπουρδέλα για πρωκτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 753K
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

torosidis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2023
Κριτικές
5
Like
321
Πόντοι
280
Θα κανω μια νυξη και βλεπουμε

torosidis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2023
Κριτικές
5
Like
321
Πόντοι
280
Έτσι κι έτσι εμπειρία, όντως δέχτηκε με 20 αλλά στο δίλεπτο πάνω ενώ μου έλεγε κι άλλο και τέτοια ξαφνικά πετάχτηκε όρθια και έτρεξε έξω. Γύρισε μετά από δυο λεπτά και μου είπε ότι παραλίγο να τα κάνει πάνω της και μου ζήτησε να συνεχίσουμε κανονικά με ρώτησε αν με λέρωσε (δεν είχε λερώσει) και συνέχισε με Ακα πίπα μέχρι να τελειώσω.
Δεν άξιζε

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.564
Πόντοι
4.646
Έτσι κι έτσι εμπειρία, όντως δέχτηκε με 20 αλλά στο δίλεπτο πάνω ενώ μου έλεγε κι άλλο και τέτοια ξαφνικά πετάχτηκε όρθια και έτρεξε έξω. Γύρισε μετά από δυο λεπτά και μου είπε ότι παραλίγο να τα κάνει πάνω της και μου ζήτησε να συνεχίσουμε κανονικά με ρώτησε αν με λέρωσε (δεν είχε λερώσει) και συνέχισε με Ακα πίπα μέχρι να τελειώσω.
Δεν άξιζε
Το εικοσαρικο στο επέστρεψε ή παντελονιασε τελικά?

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.350
Πόντοι
2.666
Δεν άξιζε
Κωλο στο Μεταξι..? Αντενδεικνυται...

Εγγρ.
15 Φεβ 2022
Κριτικές
1
Like
144
Πόντοι
0
Περασα χτες να την τσεκαρω αλλά δε δουλευε αυτη. Παντως απο την περιγραφη σου μάλλον προκειται για περιστασιακη πρωκτοεργατρια! Κωλοαρπάχτρα! Αν δεν εχεις στρωσει να δινεις κωλο, τον πρωτο καιρο την ωρα που στον φορμαρουνε νομιζεις οτι θελεις να χεσεις! Γι αυτο η αντιδραση! Χα, χα! Θα στρωσει που θα πάει!

ApollwnasNX

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2023
Like
124
Πόντοι
0
Περασα χτες να την τσεκαρω αλλά δε δουλευε αυτη. Παντως απο την περιγραφη σου μάλλον προκειται για περιστασιακη πρωκτοεργατρια! Κωλοαρπάχτρα! Αν δεν εχεις στρωσει να δινεις κωλο, τον πρωτο καιρο την ωρα που στον φορμαρουνε νομιζεις οτι θελεις να χεσεις! Γι αυτο η αντιδραση! Χα, χα! Θα στρωσει που θα πάει!
Πάντως εγώ πού πήγα προχθές είχε ένα πελάτη δικό της μέσα κλείδωσε τη πόρτα και περίμενα στο σαλόνι μισή ώρα. Αυτή μέσα ούρλιαζε στη κυριολεξία. Αφού τελείωσε μπήκα μέσα ήρθε σε λίγο και της είπα τι έγινε με το πελάτη και μου είπε ότι έχει πολύ μεγάλη πούτσα και τής έσκισε το κώλο. Το διαπίστωσα βλέποντας τη ανοιγμενη κωλοτρυπίδα της

Ioannisf7

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2024
Like
16
Πόντοι
0
Δαναη gilfaki απο Ιασωνος

φοβερη πισω τρυπα

panos95

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
51
Πόντοι
1
2 απογευματινή η 3 βάρδια καμία αξιόλογη στα πέριξ ;

torosidis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2023
Κριτικές
5
Like
321
Πόντοι
280
Δανάη ήταν οκ.

Όταν τελειώσαμε μου έδειξε και με περηφάνια πόσο ανοιχτή είχε γίνει. Και όντως ήταν εντυπωσιακή, είχε πάρει το σχήμα μου, τουνελ κανονικό.

Πολύ συμπαθητική κυρία και πιάνει και κουβέντα μετά, αν θέλει κανείς να περάσει την ώρα του. Δεν βιάζεται

Ork

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2023
Κριτικές
2
Like
149
Πόντοι
0
Δανάη ήταν οκ.

Όταν τελειώσαμε μου έδειξε και με περηφάνια πόσο ανοιχτή είχε γίνει. Και όντως ήταν εντυπωσιακή, είχε πάρει το σχήμα μου, τουνελ κανονικό.

Πολύ συμπαθητική κυρία και πιάνει και κουβέντα μετά, αν θέλει κανείς να περάσει την ώρα του. Δεν βιάζεται
Δαναη από που φίλε;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom