Νέα

Μπουρδέλα για πρωκτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 753K
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

cokecoke

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
συμφωνοι τα ματαξωτα βρακια θελουν επιδεξιους κολους

halls75

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Αυτή στο Φυλής 40 αξίζει; Περιποιείται καλά ή λέει ότι δίνει κώλο για να πας μέσα και μετά να αρχίσει τα γνωστά ξενερώματα;

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Γαμάτε κώλο με 20ευρώ κάθε μέρα μέχρι τις 6 το απόγ. στην Αχιλλέως 41 την Αννούλα την γεματούλα, 40άρα,  αλλά μην περιμένετε και πολλά πράγματα. Μετά τις 6 παίζει ξανθό αλλοδαπό που ψιλό αξίζει το εικοσάρικο. :cheesy:

g.69

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Δυστηχως φιλοι δεν θυμαμαι το νουμερο στη Φυλης που πηρα κωλαρακι σημερα γυρω στις 4¨00...................................................Το μπουρδελο ειναι οπως κατεβαινεις τη Φυλης στο αριστερο σου χερι.............................γωνιακο και κατεβαινεις τρια σκαλακια..........................................Ειναι αυτο που η πορτα ειναι μισανοιχτη δεμενη στο πισω μερος με μια αλυσιδα.....................................................Ελπιζω  καποιος να καταλαβε και να δωσει το ακριβη νουμερο για να βοηθηθουν ολοι οι κουλουραδες  του σαιτ...........................................................
Τη πουτανα τη λενε Τζουλια και ειναι απο Ρουμανια................................................
Εκπληκτικα μαλλια μαυρα ..................ωραιο προσωπο γενικα αλλα σωμα γεματο και μετριο..................................................Καλο τσιμπουκι και στηνει ομορφα την κωλαρα της.............................Μπηκα λογω του οτι εδινε κωλαρακι και δεν το μετανιωσα γιατι εχει την πιο στενη κωλοτρυπιδα που εχω γαμησει σε μπουρδελο η στουντιο...............
Τρεξτε πριν προλαβουν και της ανοιξουν την κωλαρα σαν της Αννας στην Αχιλλεως.... ;)

arturo

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Φυλης 104-στο αδιεξοδο, επισης Πιπινου & Αριστοτελου ς-υπογειο.Προσοχη, στο πρωτο το τρανς δεν εχει υδραυλικα, εχει ομως στο δευτερο !!!!

Για τι ώρα μιλάμε είναι εκεί τα τραβέλια?

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Ναι στο Φυλής 40 εννοεί..Την έχω πάρει κι εγώ τη συγκεκριμένη,αλλά μόνο αυτό είναι το 'ατού΄της γιατί από σώμα πολύ μέτρια πράγματα,μάλιστα έχει και κοιλίτσα!
Εγώ θέλω να ενημερώσω για ένα ρδέλο που είναι Στήν πιπίνου,δυστυχώς δεν συγκράτησα αριθμό αλλά είναι ακριβώς πρίν βγείς στην αριστοτέλους(κατεβαίνοντας πρός φυλής),δηλαδή σχεδόν στην γωνία Πιπίνου & αριστοτέλους! Εκεί είναι μια ξανθιά βυζαρού,λίγο 'σιτεμένη' βέβαια αλλά δίνει και κώλο με 40 ευρώ! Δεν την δοκίμασα άλλα έπρεπε να το ποστάρω για τους 'λάτρεις του είδους'!! Πάντως από βυζί,έλεγε πολύ,και πρέπει να κάνει και καλό τσιμπούκι απ'ότι μου λέει το ένστικτό μου.Ισως στο μέλλον να δοκιμάσω.Ρε πιτσιλιστή εσύ που τα πιτσιλάς όλα δεν πάς να της ρίξεις ένα 'άσπρισμα'?? χαχα!!
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Επισκέπτης
παμε να τιν πιτσιλισουμε γκομενιε!!!!

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Ναι,ναί!! Πάμε να την περάσουμε μια λαδομπογιά!!... :2funny: :2funny:

bumsen1453

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Στάλθηκε από: gkomenios. 
Εισαγωγή παράθεσης
Ναι,ναί!! Πάμε να την περάσουμε μια λαδομπογιά!!... 

Ουδεν Σχόλιο...

Συνημμένα

• 4584.jpg
    4584.jpg
    35,4 KB · Εμφανίσεις: 62

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Αχαχα,έγραψες φίλε!! Τα βλέπεις πιτσιλιστή? Αυτά είναι κόλπα!! :2funny: :2funny: :2funny:
:sunglasses:

Επισκέπτης
πσσσσσσσσσσσσσ αυτα ειναι!!!!!!!!ορεα πραματα γκομενιε!!!!!!

louc

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Like
36
Πόντοι
0
Τι ώρες παίζει ο λοκός στο Φυλής 40 ???

megasakis

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
112
Πόντοι
1
βραδυ κολο που μπορουμε να βρουμε?

Επισκέπτης
ασ απαντησουν οι ειδικοι στο νεο μας καυλιαρι!!!!μιν τον αφινουμε ετσι!!!εγο ηερο στιν κεραμικου 13 ενα σπιτι που δινι κολο...με 18 εθρο!αλλα ι πουτανα καθολου σιμετοχι....αλλα αντεχει πολι σφιρικοπιμα!!!!δε καταλαβαινι τιποτα!!!!!duracel!!!

megasakis

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
112
Πόντοι
1
ευχαριστω φιλαρακια....

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Ναι στο Φυλής 40 εννοεί..Την έχω πάρει κι εγώ τη συγκεκριμένη,αλλά μόνο αυτό είναι το 'ατού΄της γιατί από σώμα πολύ μέτρια πράγματα,μάλιστα έχει και κοιλίτσα!
Εγώ θέλω να ενημερώσω για ένα ρδέλο που είναι Στήν πιπίνου,δυστυχώς δεν συγκράτησα αριθμό αλλά είναι ακριβώς πρίν βγείς στην αριστοτέλους(κατεβαίνοντας πρός φυλής),δηλαδή σχεδόν στην γωνία Πιπίνου & αριστοτέλους! Εκεί είναι μια ξανθιά βυζαρού,λίγο 'σιτεμένη' βέβαια αλλά δίνει και κώλο με 40 ευρώ! Δεν την δοκίμασα άλλα έπρεπε να το ποστάρω για τους 'λάτρεις του είδους'!! Πάντως από βυζί,έλεγε πολύ,και πρέπει να κάνει και καλό τσιμπούκι απ'ότι μου λέει το ένστικτό μου.Ισως στο μέλλον να δοκιμάσω.Ρε πιτσιλιστή εσύ που τα πιτσιλάς όλα δεν πάς να της ρίξεις ένα 'άσπρισμα'?? χαχα!!
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Ρε φιλε αυτο ειναι τραβελι με πουτσο!!!!

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.910
Πόντοι
736
Αδέλφια στην Κεραμεικού 13 όντος έχει κουλούρι ( με 20ε ) αλλά η τύπισα μόλις της ζήτησα και το κουλούρι μου είπε "Ένα λεπτό" και όπως καταλαβαίνεται φούλαρα της μηχανές πρόσω ολοταχώς.

Επισκέπτης
επισισ κουλουρακι παιζει και στι λεονιδου 6 ι μαρθα!!!με τσατσο τον κιριο διμιτρι !!!αχχαχαχα μπουαχχαχα!!(διμοσιες σχεσεισ)απο εμφανισι προσοπικι μου αποψισ δε μου αρεσε!ειναι μεταμεσονιχτιες βαρδιες!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom