Basilias777
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2023
- Like
- 315
- Πόντοι
- 21
Σονια φυλής 86
Φιλε μου τι βαρδια παίζει η Σόνια εκεί? Καινούρια είναι η παλια? Αν μπορείς περιγραφή της κοπέλας.Σονια φυλής 86
Τζούλια από Ιάσωνος 37 (πρωινή), αν και τελευταία δεν ανακοινώνεται πάντα το πρωκτικό...Στο Μεταξουργείο υπάρχει κάποια με 15-20 αναλ, που να μην διαμαρτύρεται για μέγεθος κλπ;
ακομα ισχυει ;Τζούλια από Ιάσωνος 37 (πρωινή), αν και τελευταία δεν ανακοινώνεται πάντα το πρωκτικό...
Οταν ηταν στην Κολωνου παντως τον ετρωγε αδιαμαρτυρητα....ακομα ισχυει ;
Οχι Ομονοια, αλλα Βεργας 7 Σαμπινα, μετα τις 12 το βραδυ.Επίσης ξέρει κάποιος αν ομόνοια έχει τπτ μπουρδελα; με καλές πιτσιρίκες καυλιαρες;
Εδω έχει live info καθημερινά : Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα! Πάνω από 148k αναρτήσεις, ζωντανή ανταπόκριση.Θα κατέβω Αθήνα αυτές τις μέρες. Μου λέτε κοπέλες σε μπουρδέλα που προσφέρουν ροδέλα χωρίς μα μου σου του.
Μπρο μου πιτσιρικά μολδαβεζα λες ? Δίνει πίσω πόρτα αυτή ?Οχι Ομονοια, αλλα Βεργας 7 Σαμπινα, μετα τις 12 το βραδυ.
Η συγκεκριμένη κάνει απλό πρόγραμμα. Ούτε κωλαράκι ούτε ελεύθερο στοματικόΜπρο μου πιτσιρικά μολδαβεζα λες ? Δίνει πίσω πόρτα αυτή ?
Ααα μπράβο αυτό θυμάμαι για αυτήν, κάναμε λίγο παρέα με την συγκεκριμένη , μου είχε ζητήσει το ινστα μου και να κανονίσω να πάμε διακοπέςΗ συγκεκριμένη κάνει απλό πρόγραμμα. Ούτε κωλαράκι ούτε ελεύθερο στοματικό
Οχι,μονο αν την βγαλεις γκομενα.Μπρο μου πιτσιρικά μολδαβεζα λες ? Δίνει πίσω πόρτα αυτή ?
Πήγαινε στο Ιάσονος 31 διάδρομο μέσα στο βάθος είναι η Άντζελα Βουλγάρα με κωλαρα δεν ανακοινώνει πρωκτικό περνάει 10 ευρώ αν της πεις θά σου δώσω αλλά 10 νά σου πάρω τη κωλαρα θά πει ναι καί έχει φοβερή κωλοτρυπιδα. Στείλε πμ ναι μου πεις τις τι έγινεΣτο Μεταξουργείο υπάρχει κάποια με 15-20 αναλ, που να μην διαμαρτύρεται για μέγεθος κλπ;
Στο φυλής 71 οι λατινες εκεί δίνουν Κωλο ;
Χοντροκωλες Λατινες με σεξουαλικος μεταδιδομενα νοσηματα μια υγειονομικη βομβα στην Αθηνα !!!!!!
Ειναι αρκετες οι χοντροκωλες Λατινες που εχουνε κατακλησει την περιοχη στα μπουρδελα και τα Στουντιο της Αθηνας και μιραζουνε φολες και σεξο...athensmodels.blogspot.com
Δεν έδωσεΠήγαινε στο Ιάσονος 31 διάδρομο μέσα στο βάθος είναι η Άντζελα Βουλγάρα με κωλαρα δεν ανακοινώνει πρωκτικό περνάει 10 ευρώ αν της πεις θά σου δώσω αλλά 10 νά σου πάρω τη κωλαρα θά πει ναι καί έχει φοβερή κωλοτρυπιδα. Στείλε πμ ναι μου πεις τις τι έγινε