George1997Athens
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2020
- Like
- 33
- Πόντοι
- 0
Φυλής 59, για ξεκωλιασμα Άννα.
Ξέρει κανείς καμιά μαύρη πουτάνα σε studio ή εστω ανεξάρτητη, που να δέχεται πρωκτικό??
Αυτή είναι μια γριά που φοβάσαι μην σε βιάσει πας καλά. Με τίποταΠρωκτικο προσφερει απο οσο γνωριζω στο Μεταξουργειο στο Ιασωνος 2α πρωινη βαρδια η Αλεξανδρα που παλια ηταν τσατσα.
Φυλής 59 Άννα εάν δε κάνω λάθος απογευματινή βάρδια, σκάβεις δυνατά δηλαδήΜυστες καλησπέρα,
Σας παρακολουθώ καιρό και κατεβαίνω Αθήνα σήμερα , επιθυμώ να κάνω μια εποικοδομητική βόλτα στους οίκους της Αθήνας . Ψάχνω για κοπέλες που δέχονται πρωκτικό. Πείτε μου διευθύνσεις και βάρδιες που έχετε επισκεφτεί τώρα τελευταία και μείνατε ευχαριστημένοι … ευχαριστώ εκ των προτέρων !!
Τα σέβη μου
Φίλε η Άννα δεν είναι εκεί πλέον. Μήπως ξέρει καποιος πού πήγε; Πήγα και εχει φύγει από εκεί μου ειπανε.Φυλής 59, για ξεκωλιασμα Άννα.
Γεια , η Αννα δεν κανει πλεον πρωκτικο εδω και μερικους μηνες , επηγα 3-4 φορες και μου το ειπε η ιδια παρολο που εχω παε μαζι της πανω απο 15 φορες με πρωκτικο , "ΚΡΙΜΑ " !!!!!!!!!!Φίλε η Άννα δεν είναι εκεί πλέον. Μήπως ξέρει καποιος πού πήγε; Πήγα και εχει φύγει από εκεί μου ειπανε.
Από ό,τι θυμάμαι η Μιχαέλα στο Φωκαίας 17 δεν έδινε ποτέ κώλο!Παρακολουθώ χρόνια τα νήματα αλλά δεν έχω ξαναγράψει. Θεωρώ ότι το κουλουρονήμα έχει τη σημασία του για πολλούς.
Κωλο δίνει και μια Μιχαέλα στη Φώκαιας (17Α) αλλά άμα δε φύγει αυτή η σπασαρχίδω η τσατσά, δεν ξαναμπαινω εκεί μέσα. Άσε που δεν σε αφήνει να διεισδύσεις καλά και δυνατά.
Φίλε μου συγνώμη, τη μπέρδεψα με Πάολα.Από ό,τι θυμάμαι η Μιχαέλα στο Φωκαίας 17 δεν έδινε ποτέ κώλο!
Πότε σου έδωσε εσένα κώλο και με τι αντίτιμο;
Αν είχε και κάποιος άλλος ανάλογη εμπειρία με την Μιχαέλα ας μας το αναφέρει!
Σ ευχαριστώ πολύ φίλε. Ναι κρίμα..Γεια , η Αννα δεν κανει πλεον πρωκτικο εδω και μερικους μηνες , επηγα 3-4 φορες και μου το ειπε η ιδια παρολο που εχω παε μαζι της πανω απο 15 φορες με πρωκτικο , "ΚΡΙΜΑ " !!!!!!!!!!
Από ό,τι θυμάμαι η Μιχαέλα στο Φωκαίας 17 δεν έδινε ποτέ κώλο!
Πότε σου έδωσε εσένα κώλο και με τι αντίτιμο;
Αν είχε και κάποιος άλλος ανάλογη εμπειρία με την Μιχαέλα ας μας το αναφέρει!
Απο εμφάνιση τη λέει, και βάρδια ποια? και αριθμό?Κωλο στο Μεταξουργείο μόνο την Ιωάννα έχω πάρει , από Ιάσωνος από τα τελευταία. Λίγο πίπα στην αρχή , και μετά τον πήρε μόνη της και τον έβαλε στην κωλαρα. Αντέχει πολύ γαμήσι
Όσο γράφεις το "κολαράκι" με όμικρον, δεν θα σου πει κανένας τίποταΚάνα κολαρακι που παίζει?? Μετάξι κλπ?? Κάνας σύντροφος ξέρει??