Αυτη τη στιγμη τα στανταρακια για εμενα ειναι Τζουλιανα στο Φυλης 71 και Ειρηνη στο Φωκαιας 9. Η Χριστινα του Φωκαιας 24 υπογειο που επαιρνα πριν λιγο καιρο δε ξερω αν ειναι ακομα εκει.
Καμια αλλη αξιολογη στη Φυλης μερια εχουμε?
Θα συμφωνήσω απόλυτα για την Ειρήνη, που είναι επίσης από τα στανταράκια μου. Θα σου πρότεινα
να δείς και την Χριστίνα την "Ελληνο-ουκρανή" στο Φωκαίας 27Α, καθώς είναι ιδιαίτερα φιλότιμη
και συμπαθητική. Την τελευταία φορά που βρεθήκαμε, είχε φτιάξει και ωραία σπαστό
το ξανθό μαλλάκι της, και γενικώς περάσαμε όμορφα. Ελληνικά μια χαρά (με το κάπως αστείο και ναζιάρικο ψεύδισμα)
ρωσικά δεν μιλάει καθόλου, καθώς ισχυρίζεται ότι τάχα ήρθε μικρή στην Ελλάδα, σωματάκι μια χαρά με
καλή πίσω κίνηση που παρέχεται χωρίς υπεκφυγές και με πάρα πολύ σωστό στήσιμο, στήθος σχετικά μικρό
και όχι τόσο σφιγηλό, αλλάζει πόζες και γενικά είναι δεκτική. Επίσης, είναι πάρα πολύ καθαρή και δεν βιάζεται.
Στοματικό, χωρίς ιδιαίτερες αξιώσεις, αλλά τουλάχιστον προσπαθεί για ό,τι καλύτερο μπορεί για να ικανοποιήσει
(δεν φαίνεται να τό 'χει). Δεκτική στο 69 και γενικώς τιμάει τον πελάτη και τα χρήματα που παίρνει. Πολύ καλή αίσθηση στο άναλ και καλές αντοχές, με αδιαμαρτύρητη στωικότητα και υπομονή, παρά το σχετικό ζόρισμα. Μου έκανε και μια ωραία εξήγηση στο φινάλε, και μπορώ να πώ ότι έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος.
Αντιθέτως, στο διπλανό 27Β ανηφορικό, δεν έμεινα και τόσο ευχαριστημένος από την Καμέλια, η οποία και εμφανησιακά δεν με έψησε τόσο (της έδωσα όμως μια ευκαιρία), και στα του αγώνα βρήκα ψεγάδια. Δεκτική και φιλική μεν, όμως με προσπάθειες για λούφα, παίρνοντας άβολες στάσεις σώματος για να αποφεύγει (ειδικά στο αναλ) ό,τι μπορεί. Στοματικό, αρκετά καλό και ίσως το μόνο αξιομνημόνευτο από την συνεδρία. Υπερβολικές εκφράσεις δήθεν ηδονής, με κραυγαλέα υποκρισία που περισσότερο ξενερώνει, παρά ανεβάζει τον πελάτη. Από πλευράς καθαριότητας, υπάρχουν θεματάκια, και στα αρνητικά προσθέτω επίσης, κάποια υπέρ του δέοντως ρομαντική διάθεση, που προσωπικά δεν εγκρίνω σε κοπέλες που κάνουν τελειωτικό στοματικό και έχουν, όπως προείπα, θεματάκια υγιεινής. Βέβαια, κάποιοι μπορεί αυτό ακριβώς να ψάχνουν. Όπως με ενημέρωσε, μετά από έξι συνεχόμενους μήνες στη χώρα μας, θα έφευγε για Μολδαβία, μετά το Πάσχα για ξεκούραση. Δεν ξέρω πότε σκοπεύει να επιστρέψει (ή αν έχει ήδη επιστρέψει).
Και στις δύο περιπτώσεις, να αναφέρω ότι δεν υπήρξε ενόχληση από τις υπηρέτριες, και υπήρξε άνεση χρόνου. Στην περίπτωση της Χριστίνας πέρασα καλύτερα (μου άρεσε και πιο πολύ εμφανησιακά) και έμεινα παραπάνω, ενώ στην περίπτωση της Καμέλιας, διέκρινα από την ίδια κάποια στοιχεία βιασύνης (όχι από την υπηρεσία) και επειδή δεν πολυψήθηκα με τη φάση, το έληξα νωρίτερα αν και θα με έπαιρνε, αν ήθελα, να καθήσω και παραπάνω. Αυτά εν ολίγοις.