Νέα

Μπουνια στον Μπερλουσκονι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rigormortis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
του βαλαν δοντια του σιλβιο ρε τυποι? :2funny:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
στο γεγονός ότι ο Σύλβιο είναι "καραγκιόζης" κατά τη δική σου άποψη ή την άποψη άλλων, δεν νομιμοποιεί κανέναν να παίρνει το νόμο στα χέρια του και να χαρίζει μπουκετάκια.

κανεις μεγάλο λάθος. Η αυτοδικία αποτελούσε και θα αποτελεί τρόπο απονομής δικαιοσύνης.

αμάν η υποκρισία πια και ο ψευτοδημοκρατισμός των "προοδευτικών" δυνάμεων! :jerking:

έλεος!
εκεί κολλάει η ζήλεια όλων ;) (πέραν του ότι είναι δεξιός.....)

Εδώ γραφεις μαλακίες. Ξεκολλα

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Πιθανώς για την πατρίδα του να είναι καλός και το δέχομαι. Αλλά είναι αναξιοπρεπής, ασόβαρος και κότα ολκής.

Θα σε ρωτήσω κάτι και απάντησέ μου με το χέρι στην καρδιά.

Τί θα έλεγες εάν μάθαινες ότι ο σύζυγος ή ο αδελφός της κοπέλας του έσπασε τη μούρη;

αν τίθεται θέμα τιμής πάω πάσο! :grin: :grin: :grin: :grin:

κοίτα εγώ δεν υπερασπίζομαι τον Μπερλουσκόνι ούτε υποστηρίζω ότι δεν του άξιζε!

Απλά επισημαίνω την υποκρισία των συμπουρδελιάριδων που επειδή ήταν δεξιός λένε αμέσαως:χαχαχαχα! καλά να πάθει!

είμαι σαφής νομίζω σ αυτό που λέω.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
κανεις μεγάλο λάθος. Η αυτοδικία αποτελούσε και θα αποτελεί τρόπο απονομής δικαιοσύνης.

το αν είναι ή δεν είναι να το πεις στον ΠΠ και την παρέα του που σκίζει τα στριγκάκια του αν ρίξει κάποιος καμιά φάπα σε κάνα καυλωμένο αριστερό που λέει μαλακίες για την Ελλάδα!
εκεί φωνάζει για φασισμό, για έλλειψη σεβασμου στα ανθρώπινα δικαιώματα και λοιπές παπαριές!

μόλις όμως το έκανε κάποιος σε δεξιό, τότε το αντίστροφο των ανθρώπινων δικαιωμάτων: "καλά να πάθει" και τέτοιες μαλακίες!

επαναλαμβάνω ότι πιστεύω να έγινε σαφής η θέση μου......

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
ο μπερλουσκονι οτι και να ειναι , δεξιος, αριστερος, σουργελο... οτι και να ναι, ειναι εκλεγμενος πρωθυπουργος της χωρας. Εξ ορισμου οφειλεται σεβασμός
στο αξιωμα και δευτερευόντως στο ατομο. Αν καποιος εχει προβλημα μαζι του, ας μην τον ψηφισει ή τελος παντων ας κανει κατι που περιεχει ενα συμβολισμο.
Στη γερμανια νομιζω είχαν πετάξει μια τουρτα ή πρασινη μπογιά στον υπουργό εξωτερικών.... το να αμολας μπουκετα δεξια και αριστερα είναι χουλιγκανισμός
και σε ρίχνει χαμηλότερα απο το επίπεδο αυτού στον οποιο επιτίθεσαι...

προσωπικα θεωρό οτι ειναι απλά ψώνιο και πορνόγερος, αλλά αυτο αφου του περναει ειναι μαγκιά του.

και σε τελική ανάλυση κάθε λαος εχει τους πολιτικούς που του αξιζουν....

atego

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
εγω παντως απο το σχολειο ειχα μαθει οτι που ο λογος δεν περνα πιπτει ραβδος.ελεος πισω απο την δηθεν δημοκρατια διαπρατοντε οι πιο φασιστικες πραξεις και ο μπερλουσκονι ειναι ενας απο αυτους.αν νομιζετε οτι εχει γινει μεγας και τρανος με το σταυρο στο χερι λυπαμε αλλα κοιμαστε ορθιοι!!!!!!!!

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
εγω παντως απο το σχολειο ειχα μαθει οτι που ο λογος δεν περνα πιπτει ραβδος.ελεος πισω απο την δηθεν δημοκρατια διαπρατοντε οι πιο φασιστικες πραξεις και ο μπερλουσκονι ειναι ενας απο αυτους.αν νομιζετε οτι εχει γινει μεγας και τρανος με το σταυρο στο χερι λυπαμε αλλα κοιμαστε ορθιοι!!!!!!!!

φιλε μου εχεις και δικιο και αδικο...

ολοι μας στο σχολειο οποτε μας εθιγαν , παιζαμε ψιλες... και ακομα το κανουμε που και που...

αλλα θες πραγματικα να ζεις σε μια κοινωνια που οποιος νιωθει θιγμενος παιζει μπουνιες ?
να νομιμοποιείται ο γειτονας σου να σου σπαει το αμαξι επειδη οταν μαρσαρεις τον ενοχλεις...
δεν σου λεω οτι ειναι το ιδιο με το μπουκετο στον μπερλουσκονι, αλλα αν καταστήσεις το ενα αποδεκτο, πολύ ευκολα μετά δεν μπορεις να τραβήξεις τη γραμμή....

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
φιλε μου εχεις και δικιο και αδικο...

ολοι μας στο σχολειο οποτε μας εθιγαν , παιζαμε ψιλες... και ακομα το κανουμε που και που...

αλλα θες πραγματικα να ζεις σε μια κοινωνια που οποιος νιωθει θιγμενος παιζει μπουνιες ?
να νομιμοποιείται ο γειτονας σου να σου σπαει το αμαξι επειδη οταν μαρσαρεις τον ενοχλεις...
δεν σου λεω οτι ειναι το ιδιο με το μπουκετο στον μπερλουσκονι, αλλα αν καταστήσεις το ενα αποδεκτο, πολύ ευκολα μετά δεν μπορεις να τραβήξεις τη γραμμή....

υπάρχει διαχωριστική γραμμή!

αν βαράει κάποιος έναν που λέει "κάψτε τη σημαία" πχ, είναι φασίστας!

αν βαράει κάποιος όμως έναν δεξιό, τότε ο δεξιός είναι (ούτως ή άλλως) φασίστας και καλά να πάθει!

Είναι σαφής ο διαχωρισμός της επιλεκτικής χρήσης του όρου δημοκρατία απ τους "αριστεροδημοκράτες"!

άλλο κανένα αριστεράκι θα εκτεθεί με τις δημοκρατικές του ευαισθησίες?

έχει χώρο για όλους!

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
στο φανοποιειο

Stories

Νέο!