Νέα

Φρίκη στο Λονδίνο: Έρευνες για τον αποκεφαλισμό στρατιώτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα J_K
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 120
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εγω λεω να στειλουμε τον Κολομβο, τον Κορτες, καμια Ελισαβετ της Αγγλιας(τις original οχι το ραμολιμεντο), τιποτα Πορτογαλους, Βελγους, Ολλανδους, τον Χιτλερ, τον Σταλιν και τον Μπους για να διαφωτισουν μια και καλη τους μουσουλμανους.
και απο ελλαδα κανεναν τυπε?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εγω λεω να στειλουμε τον Κολομβο, τον Κορτες, καμια Ελισαβετ της Αγγλιας(τις original οχι το ραμολιμεντο), τιποτα Πορτογαλους, Βελγους, Ολλανδους, τον Χιτλερ, τον Σταλιν και τον Μπους για να διαφωτισουν μια και καλη τους μουσουλμανους.
Δεν ξερω τι μου λες. Εσυ ελεγες οτι θα ψηφισεις ενα κομμα, το οποιο εχει διακηρυξει οτι θα τους σφαζει σαν κοτοπουλα.
Ειδες οτι πρεπει να σκεφτομαστε λιγο περισσοτερο τα πραγματα και να μην λεμε ό,τι ναναι?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αν εσυ με παρακολουθεις αποσπασματικα, δεν ειναι δικο μου το προβλημα φιλε μου.
Φυσικα και θα ψηφισω ΧΑ στις δημοτικες. Και πολυ καλα θα κανω. Εγω ομως δεν επιδιωκω καμια ..σωτηρια απο την καθε ΧΑ. Χαος επιδιωκω. Και απο την στιγμη που αυτοι μπορουν να μου το προσφερουν(ετσι δειχνουν τουλαχιστον) θα τους προτιμησω. Αν δεν το κανουν ουτε αυτοι, δεν τρεχει, θα βρεθουν αλλοι. Που θα παει...
εισαι μπαχαλακιας δηλαδη τυπε? :bottom:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εναν και καλο. Λακης of course... ;)
images
:rockon:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Αναρχικός χρυσαυγίτης, συμπαθών τους μουσουλμανους....
Καλο τύπε?

Προβλημα να μην ειναι καποιος σε γνωστο καλουπι ε? Τι να κανουμε....
Καλυτερο απ το "η χωρα δειχνει να συνερχεται τωρα με σαμαρα" παντως, δεν βρισκεις....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Προβλημα να μην ειναι καποιος σε γνωστο καλουπι ε? Τι να κανουμε....
Καλυτερο απ το "η χωρα δειχνει να συνερχεται τωρα με σαμαρα" παντως, δεν βρισκεις....
Κι αυτο αληθεια ειναι.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Αν εσυ με παρακολουθεις αποσπασματικα, δεν ειναι δικο μου το προβλημα φιλε μου.
Φυσικα και θα ψηφισω ΧΑ στις δημοτικες. Και πολυ καλα θα κανω. Εγω ομως δεν επιδιωκω καμια ..σωτηρια απο την καθε ΧΑ. Χαος επιδιωκω. Και απο την στιγμη που αυτοι μπορουν να μου το προσφερουν(ετσι δειχνουν τουλαχιστον) θα τους προτιμησω. Αν δεν το κανουν ουτε αυτοι, δεν τρεχει, θα βρεθουν αλλοι. Που θα παει...

παντως εχεις πολιτικη αποψη

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
παντως εχεις πολιτικη αποψη

Σκετη αποψη εχω. Οπως ολοι. Το "πολιτικη αποψη" σε αυτην την χωρα σημαινει σωνει και καλα "κομμα". Ετσι οπως ειναι τα "κομματα" και ετσι οπως ειναι αυτοι που τα αντιπροσωπευουν, ευχαριστω δεν θα παρω. Αν υπαρχει εστω και ενας απο αυτους τοσο επικινδυνος(και βλακας και οπως θες πες τον, αδιαφορο) ωστε να τα γαμησει ολα, τοτε πολυ απλα μου κανει. Απο οποιον χωρο και αν προερχεται.
Αν δεν γαμηθουν ολα, εδω χαιρι δεν θα δεις.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ποιά Αφρική ρέι; Τα μπέρδεψες λίγο.  :grin:
η αφρική αρμέγεται τόσους αιώνες από χώρες του 1ου κόσμου, από διαμάντια πετρέλαιο μέχρι και δούλους,εργάτες με μόνο σκοπό να πλουτίσουν και να ευημερίσουν οι "μητροπόλεις".
αν παρατήρησες ο μαύρος που έσφαξε τον στρατιώτη έλεγε για τα δεινά της νιγηρίας λόγω της αγγλίας.
“The only reason we have killed this man today is because Muslims are dying daily by British soldiers.”

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Σίγουρα φταίνε και αυτοί, αλλά για να γίνει κανείς τόσο ζώο χρειάζεται και κάτι άλλο: την αθλιότερη των θρησκειών, το Ισλάμ.

Η αθλιοτερη των θρησκειων ειναι η θρησκεια η ιδια. Ολες οι θρησκειες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom