Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Μπουμπουλίνας 4

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trelopapas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 586
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
καληνυχτα σεφερλη

Επισκέπτης
Επίσκεψη στο ίδρυμα κοπέλες Ρωξανη(πρωην Ομήρου) Μάρσυ(πρώην Στουρνάρη) και Βικυ. Περνάω με Βίκυ. Μου αρχίζει ένα μασάζ ζύμωμα με άγαρμπες κινήσεις με πονούσε..στο δεκάλεπτο σταματά. >:( Μου λέει ξέρεις είχαμε πολύ κόσμο και είναι κουρασμένα τα χεράκια μου...και άρχισε να γδύνεται... :headbang: Εκει έκανα λάθος έπρεπε να της δώσω ένα εικοσαευρω και να σηκωθώ να φύγω.. >:( Τι πάει να πει δεκάλεπτο μασαζ..45 λεπτά είναι η συνεδρία... :s&m_1: Αλλά σκέφτηκα με το κάτω κεφάλι όχι το πάνω.. :headbang: Από σώμα ατσόύμπαλο με πιασίματα...πρόσωπο ψιλοκαλό πολύ βάψιμο αλλά με βλέμμα αγελάδας.. Τωρα στο ζουμί η γκόμενα ήταν κουρασμένη βαριεστημένη δε ξερω τι ηταν αλλα ήθελε να με ξεπετάξει και να φυγει... >:( .Καθόλου ερωτική όλα τα έκανε άγαρμπα άρχισε να ρουφάει δυνατά @@ με πονούσε και πηγε να μου βάλει το σκουφο..Της το πέρνω και της λέω αργότερα έχουμε χρόνο...συνέχισε..γλυψε. Αρχισε να γλύφει λίγο στήθος...μου βουτάει το σκουφο πάλι μου το βαζει και αρχίζει το κλαρινέτο.. Ρούφαγε πάλι άγαρμπα δυνατά βαθιά μεν αλλά γρήγορα προσπαθούσε να με κάνει να τελειώσω...Τη σταματάω και τη βάζω στα τέσσερα..Όπου άρχισα να παίζω με το κωλαράκι της...άφηνε δάχτυλο...όταν τη ρώτησα για κουλούρι άφησε υποσχέσεις για τη επόμενη φορά..Της λέω να σου κάνω μασάζ λέει όχι Αν είναι δυνατόν τόσο πολύ ήθελε να τελειώσει η ιστορία...Πάω να τη γλύψω και ήταν ιδρωμένη...και δε μύριζε ωραία... Όλη η αντιερωτική συμπεριφορα της με ειχε ξενερώσει αφάνταστα.. Κάθομαι στο καναπέ και της λέω άντε να τελειώνουμε πάρε μου μια πίπ@..Αρχίζει μια νευρική πίπ@ με δύναμη προσπαθούσε να με τελειώσει....Δε τελείωνα με το ξενερωμα που είχα φάει και μου κανε και παράπονα... >:( Στο τέλος τελείωσα με τα πολλά και ούτε το σκούφο δε μου βγάλε...Συνήθως μου το βγάζουν....Συμπερασματα ξεπέτα του κερατά ..τι πάει να πει ήταν κουρασμένη; Το 80ρι το θέλει όμως..και εμείς δε τα βγάζουμε εύκολα...Αυτά έχει το σκαουτινγκ τρως και φόλες...Το Μαρινάκι που έχω δοκιμάσει είναι σαφώς καλύτερο..και πολύ πιο ωραίο μωρό..αλλά λείπει Ρωσία.. Ο χωρος καλυτερος απ τα υπολοιπα μασατζιδικα που εχω παει.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
το μαρινακι ρωσία?εμένα μου είχε πεί ότι θα είναι στο ελλάντα γιορτές... :huh: :rolleyes:

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.232
Πόντοι
4.365
Μου'ρθε όρεξη για γκρόβερ. Ποιος καλός κουλουρτζής θα μου πει αν το δίνει καμία εκεί μέσα (πλην Μάρσυς)? Και για να μην χαλάμε τις τιμές, 90 γιούρια καλά είναι?

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Μου'ρθε όρεξη για γκρόβερ. Ποιος καλός κουλουρτζής θα μου πει αν το δίνει καμία εκεί μέσα (πλην Μάρσυς)? Και για να μην χαλάμε τις τιμές, 90 γιούρια καλά είναι?

Εγώ φίλε με κόλο μόνο τη Μάρσυ έχω παρει από κει μέσα (την ήξερα και απ΄΄ο Στουρνάρη βέβαια). Ωραία γκόμενα, αν και λίγο ξεπέτα.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Εγώ φίλε με κόλο μόνο τη Μάρσυ έχω παρει από κει μέσα (την ήξερα και απ΄΄ο Στουρνάρη βέβαια). Ωραία γκόμενα, αν και λίγο ξεπέτα.

από προσωπική και μόνο εμπειρία η μάρσυ δεν είναι καθόλου ξεπέτα,το αντίθετο μάλιστα.

patos1111

Μέγας
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Κριτικές
13
Like
1.245
Πόντοι
4.365
Καλημερα συναγωνιστες....και η Βικυ δινει κολουρι......τωρα εμενα μου ειχαν παρει +20 για τον κολουρά :fuck2:.......

997t

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
395
Πόντοι
21
καλησπερα κ απο μενα.Οντως η Βικη δινει κουλουρι με +20€ αλλα οχι παντα.

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.232
Πόντοι
4.365
Εγώ τη Βίκη δεν την έχω δει ακόμα και υποθέτω ότι θα ντρέπεται να μου δώσει κώλο με τη πρώτη.. Οπότε μένει ο γνωστός δουλεμένος κώλος της Μάρσυ  :zfuck:

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
Οπότε μένει ο γνωστός δουλεμένος κώλος της Μάρσυ  :zfuck:

παρόλο που δεν ειμαι κωλοφάγος, η Μάρσυ έχει μακράν το πιο δελεαστικό κουλούρι από πολλές συναδέλφισες της...

MARAYO

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
περιοχη ρε παιδια?

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
κάθετος στην Στουρνάρη, πίσω από το Πολυτεχνείο..

MARAYO

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
και κλεινεις ραντεβου η πας ετσι και οποια λαχει αν ναι με ραντεβου τηλ?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom