ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
η βικούλα είναι πάρα πολύ καλό κορίτσι.Εγώ την αγαπάω ιδιαιτέρως γιατί είναι καλός άνθρωπος πάνω απ'όλα.
η βικούλα είναι πάρα πολύ καλό κορίτσι.Εγώ την αγαπάω ιδιαιτέρως γιατί είναι καλός άνθρωπος πάνω απ'όλα.
η βικούλα είναι πάρα πολύ καλό κορίτσι.
Περιγραφούλα για Βίκη please... Μην την γαμήσουμε μόνο επειδή έχει καλό χαρακτήραη βικούλα είναι πάρα πολύ καλό κορίτσι.Εγώ την αγαπάω ιδιαιτέρως γιατί είναι καλός άνθρωπος πάνω απ'όλα.
παρα πολυ σωσταη βικούλα είναι πάρα πολύ καλό κορίτσι.Εγώ την αγαπάω ιδιαιτέρως γιατί είναι καλός άνθρωπος πάνω απ'όλα.
Περιγραφούλα για Βίκη please... Μην την γαμήσουμε μόνο επειδή έχει καλό χαρακτήρα
Ok Βικη, ερχομαι
επιτελουs αποκαλυφθηκεs.έλα,σε περιμένω..
επιτελουs αποκαλυφθηκεs.
πραγματικα δεν αντεχεσαι. παντα με κανειs και γελαω ρε. περιμενειs εμενα, τον αλλον παραπανω,και ποσουs ακομη μονο εσυ ξερειs. αχορταχοs εισαι.ναί είμαι η γλυκιά βικούλα και σε περιμένω μωρό μου.. :-* :-*
πραγματικα δεν αντεχεσαι. παντα με κανειs και γελαω ρε. περιμενειs εμενα, τον αλλον παραπανω,και ποσουs ακομη μονο εσυ ξερειs. αχορταχοs εισαι.
Η Ρωξάνη που δούλευε στην Αγίου Ιωάννου Αγία Παρασκευή;
Εχει σταματησει πανω απο ενα χρονοΗ Ρωξάνη που δούλευε στην Αγίου Ιωάννου Αγία Παρασκευή;
Που με περιμένεις ρε βικουλο-τεμαχιο? Τρεις φορές πέρασα μουρό μου και λείπεις. Δεν θα σε πετύχω...ναί είμαι η γλυκιά βικούλα και σε περιμένω μωρό μου.. :-* :-*
Που με περιμένεις ρε βικουλο-τεμαχιο? Τρεις φορές πέρασα μουρό μου και λείπεις. Δεν θα σε πετύχω...