Εχεις να μου προτινεις 5 φιλους που δεν θα μου φανε τα λεφτα γιατι εγω δν ξερω κανεναν. Επισης ποσο μετρητο να εχει το ατμ για btc και τι προμηθεια κρατα και σε τι τιμη διαπραγματευται συμφερει?
ΑΤΜ εχει και στην Ελλαδα ενα σωρό. Προχθες είδα ενα στην ακαδημίας. Η τιμή είναι στανταρ η τρέχουσα για όλους, η προμηθεια υφίσταται, αλλα προφανως δεν είναι ούτε 15% ούτε 22%. Αν θες να κανεις κάτι τέτοιο μην ψυρίζεις την μαιμού..
Μπορεί να φαίνεται εκτός θέματος αλλά δεν είναι καθόλου μία που αναφέρθηκαν ήδη για φπαδες και εκπτώσεις. Λοιπόν:
Τιμή πριν το φπα=A
Φπα=24%
Τιμή μετά το φπα=Β
Αx1,24=B
Άρα:
Α=0,80645xB
Αυτό σημαίνει ότι όταν πάω και και αγοράζω κάτι κοστίζει 100€ με το φπα μέσα μου λέει χωρίς φπα δώσε μου μετρητά εγώ πρέπει να του δώσω 80€. Και όχι περισσότερα από 80.
Υπάρχει όμως και ένα λεπτό σημείο ακόμα. Ότι τα 80€ αυτά που θα δώσω είναι μαύρο έσοδο και δεν υπόκειται σε φορολογία εισοδήματος που ενδεικτικά θα ήτανε 20% πάνω στα 80 δηλαδή 16€ φόρος εισοδήματος και τα υπόλοιπα 64 εισόδημα για το μαγαζί. Όλα αυτά χωρίς να λάβω υπόψη μου οποιουδήποτε άλλου είδους πρόσθετες κρατήσεις και τέλη και φόρους κτλ...
Αν πηγαινες στο event meetup που εγινε απο την ομαδα του Bitcoin στην Αθηνα που μιλησανε καποιοι φοροτεχνικοι θα εβλεπες οτι τα πραγματα εχουν αλλαξει και δεν ειναι τοσο απλα. Υπαρχει μια ρυθμιστικη αρχη η ΔΕΔ που σε πιανει και σου λεω ελα εδω που τα βρηκες που προεκυψαν και πολλα αλλα και στο τελος στα χαρακτηριζει κερδη απο επιχειριματικη δραστηριοτητα και σου επιβαλλει 35-40% περιπου(οχι 50 ηταν τροπος του λεγειν). Το event αυτο ηταν πολυ ενδιαφερον και οσοι ασχολουνται με αυτα πρεπει να το παρακαολουθησουν θα ανεβει βιντεο στο youtube. Ενας σας λεω ακομα και οι ιδιοι λογιστες,δικηγοροι φοροτεχνικοι δεν καταφεραν να δωσουν ξεκαθαρη απαντηση για την φορολογηση και πεφτανε σε αντιφασεις και διαφωνειες θα τα δειτε ολα στο βιντεο
Η ΔΕΔ δεν σε πιανει σε αυτή πας αν διαφωνεις με κάποια φορολογική απόφαση η πρόστιμο και είναι ένα ενδιάμεσο στάδιο πριν την προσφυγή στα φορολογικά δικαστήρια .
οι υπεραξίες από αγοροπωλησία νομισματων φορολογούνται με 15% και Πρεπει να δηλώνονται στο χρονο που προέκυψαν φυσικά αν κληθείς για έλεγχο πρέπει να έχεις όλα τα παραστατικά που απαιτούνται
Μεχρι στιγμης απο τις απαντησεις που πηρα κραταω δυο πολυ καλες
"Πας σε ευρωπαικη χωρα, η ντουμπαι υπαρχουν γραφεια που ρευστοποεις τα κρυπτο σε τραπεζικο λογαριασμο, η ελβετια , πρεπει να κατσεις εκει 4-5 μηνες να σε θεωρουν φορολογικο κατοικο εξωτερικου, πληρωνεις το ποσο φορου 4-5 τα εκατο και ειναι ηδη νομιμα μετα ερχεσαι εδω αγοραζεις οτι θες
Νομιζω πλεον με WU παν απο 10 χιλιαδες μεταφορα σου κανουν ερωτησεις και υπογραφεις χαρτια, παν απο 50 χιλιαδες προελευση χρηματων" Με αυτο τον τροπο καταφερνω και τα ασπριζω κι ολας που ειναι πολυ καλη λυση
Φτιαχνω πολλους λογαριασμους σε bybit,tap,nexo,etc σπαω το ποσο δια 4 βγαζω 4 καρτες και σηκωνω οσο μου επιτρεπει το οριο το μηναιο και περιπου σε 4-5 μηνες θα εχω σε μαυρα ολο το ποσό
Φίλε μου καμία από αυτές δεν είναι λύση. Την Ελβετία την ξεχνάς μην την σκέφτεσαι καν. Επίσης οι περισσότερες χώρες πλην μερικών που δεν είναι κοντά μας μπορεί να στα δεσμεύσουν τα χρήματα. Εμένα μου έχουν δεσμεύσει αρκετές φορές χρήματα στη Κύπρο που μπαίνουν από ΗΠΑ και αναγκάζομαι να στέλνω τιμολόγια και μαλακίες. Τα χρήματα αυτά δεν τα εμφανίζω εδώ για να καταλάβεις.
Το πρόβλημα που θα έχεις είναι για συναλλαγές άνω τον 10.000 ευρώ. Αν φέρεις στην Ελλάδα πάνω από τέτοιο ποσό θα χτυπήσουν καμπανάκια και μετά θε πρέπει να τα δικαιολογήσεις.
Η μόνη λύση είναι να βρεις κάποιον να στα ξεπλύνει και υπολόγισε ότι θα χάσεις περίπου ένα 20% στην καλύτερη.
Φίλε μου καμία από αυτές δεν είναι λύση. Την Ελβετία την ξεχνάς μην την σκέφτεσαι καν. Επίσης οι περισσότερες χώρες πλην μερικών που δεν είναι κοντά μας μπορεί να στα δεσμεύσουν τα χρήματα. Εμένα μου έχουν δεσμεύσει αρκετές φορές χρήματα στη Κύπρο που μπαίνουν από ΗΠΑ και αναγκάζομαι να στέλνω τιμολόγια και μαλακίες. Τα χρήματα αυτά δεν τα εμφανίζω εδώ για να καταλάβεις.
Το πρόβλημα που θα έχεις είναι για συναλλαγές άνω τον 10.000 ευρώ. Αν φέρεις στην Ελλάδα πάνω από τέτοιο ποσό θα χτυπήσουν καμπανάκια και μετά θε πρέπει να τα δικαιολογήσεις.
Η μόνη λύση είναι να βρεις κάποιον να στα ξεπλύνει και υπολόγισε ότι θα χάσεις περίπου ένα 20% στην καλύτερη.
Εχω σκεφτει και το ξεπλυμα σαν λυση συγκεκριμενα δεν ξερω αν γινεται μεσω Dark Web και tor browser να δινω btc και να λαμβανω με ταχυδρομειο μαυρα λεφτα και να υπαρχει και τριτος ενδιαμεσος σαν εμπιστη οντοτητα που να κραταει τα λεφτα και εσυ απλα να τα κανεις release οταν ερθει το χρημα κατι σαν escrow αν ξερεις. Πιστευεις αυτο γινεται?
Να στα δεσμεύσουν γιατί ; αν πας π.χ Ελβετία 100 ,200κ δεν στα δεσμεύσουν σε καμία ευρωπαϊκή χώρα δηλαδή αν πόσοι μένουν σε άλλες χώρες και έχουν λογαριασμό σε άλλες πόλεις με πολλά εκατομμύρια δεν τα δεσμεύουν...
Εχω σκεφτει και το ξεπλυμα σαν λυση συγκεκριμενα δεν ξερω αν γινεται μεσω Dark Web και tor browser να δινω btc και να λαμβανω με ταχυδρομειο μαυρα λεφτα και να υπαρχει και τριτος ενδιαμεσος σαν εμπιστη οντοτητα που να κραταει τα λεφτα και εσυ απλα να τα κανεις release οταν ερθει το χρημα κατι σαν escrow αν ξερεις. Πιστευεις αυτο γινεται?
Οι ασφαλιστικές εταιρίες παλιά έκαναν το μεγαλύτερο ξέπλυμα όσο και αν σου φένεται περίεργο. Με τη αγορά για κάποιο χρονικό διάστημα μεριδίων αποταμιευτικού. Γνωρίζω περίπτωση που το έκανε για 50 χιλιάρικα που δεν μπορούσε να δηλώσει νόμιμα. Θα σε συμβούλευα να έψαχνες για κάποιο γνωστό ασφαλιστή. Δεν μπορώ να προτείνω κάποιον όμως. Αν ήθελα να ξεπλύνω εκεί θα κοίταζα
Να στα δεσμεύσουν γιατί ; αν πας π.χ Ελβετία 100 ,200κ δεν στα δεσμεύσουν σε καμία ευρωπαϊκή χώρα δηλαδή αν πόσοι μένουν σε άλλες χώρες και έχουν λογαριασμό σε άλλες πόλεις με πολλά εκατομμύρια δεν τα δεσμεύουν...
Στα δεσμεύουν μέχρι να βεβαιωθούν ότι τα χρήματα δεν είναι προϊόν εγκληματικής ενέργειας. Επίσης στην Ευρώπη θα δώσεις ΑΦΜ και για τέτοια ποσά θα ενημερώσουν την τράπεζα της Ελλάδος
Στα δεσμεύουν μέχρι να βεβαιωθούν ότι τα χρήματα δεν είναι προϊόν εγκληματικής ενέργειας. Επίσης στην Ευρώπη θα δώσεις ΑΦΜ και για τέτοια ποσά θα ενημερώσουν την τράπεζα της Ελλάδος
Μαλλον δεν καταλαβες τι λεω αναφερομαι σε ξεπλυμα μεσω Dark web απο την πασσα που μου εδωσες τι σχεση εχουν οι τραπεζες κανενας δεν θα το παρει χαμπαρι λογικα
Μαλλον δεν καταλαβες τι λεω αναφερομαι σε ξεπλυμα μεσω Dark web απο την πασσα που μου εδωσες τι σχεση εχουν οι τραπεζες κανενας δεν θα το παρει χαμπαρι λογικα
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με το DarkWeb. Αν ο σκοπός σου είναι να έχεις 100.000 cash στο σπίτι σου τότε τα πράγματα είναι απλά. Αν αυτά τα λεφτά θελήσεις να τα βάλεις σε μια τράπεζα Ελληνική για να τα χρησιμοποιήσεις τότε έχεις πρόβλημα, είναι απλό
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με το DarkWeb. Αν ο σκοπός σου είναι να έχεις 100.000 cash στο σπίτι σου τότε τα πράγματα είναι απλά. Αν αυτά τα λεφτά θελήσεις να τα βάλεις σε μια τράπεζα Ελληνική για να τα χρησιμοποιήσεις τότε έχεις πρόβλημα, είναι απλό
To Dark Web ειναι το σκοτεινο διαδικτυο ειναι εκει που γινονται ολες οι παρανομιες δες εδω πληροφοριες Τι είναι το Dark Web: Κίνδυνοι και απειλές του σκοτεινού ιστού - Η περίπτωση Silk Road. Το αναφερα μονο και και μονο απο την πασσα που μου εδωσες για το ξεπλυμα. Dark Web και ξεπλυμα πανε παρεα οποτε ειναι και αυτο μια λυση. Ναι το ξερω οτι αν τα βαλω σε τραπεζα θα εχω προβλημα εγω στην απαντηση μου μιλαγα αποκλειστηκα και μονο για το ξεπλυμα που ανεφερες επειδη δεν ειχα συζητησει το συγκεκριμενο τροπο με αλλο μυστη.
To Dark Web ειναι το σκοτεινο διαδικτυο ειναι εκει που γινονται ολες οι παρανομιες δες εδω πληροφοριες Τι είναι το Dark Web: Κίνδυνοι και απειλές του σκοτεινού ιστού - Η περίπτωση Silk Road. Το αναφερα μονο και και μονο απο την πασσα που μου εδωσες για το ξεπλυμα. Dark Web και ξεπλυμα πανε παρεα οποτε ειναι και αυτο μια λυση. Ναι το ξερω οτι αν τα βαλω σε τραπεζα θα εχω προβλημα εγω στην απαντηση μου μιλαγα αποκλειστηκα και μονο για το ξεπλυμα που ανεφερες επειδη δεν ειχα συζητησει το συγκεκριμενο τροπο με αλλο μυστη.
Μύστη μου το γνωρίζω το Dark Web δεν έχει να κάνει με το θέμα σου εδώ όμως. Εσύ έχεις κάποια λεφτά σε Bitcoin και θέλεις να τα φέρεις νόμιμα στην Ελλάδα χωρίς να πληρώσεις κερατιάτικα νταβατζηλίκια. Έχεις σήμερα 100χιλιάρικα ναι;
1) Τραβιέσαι σε μια ξένη χώρα Ασία κατά προτίμηση, που τα εξαργυρώνεις και τα κάνεις ανάληψη και μετά τα φέρνεις Ελλάδα cash. Υπολόγισε το κόστος που θα έχεις για κάτι τέτοιο.
2) Βρίσκεις κάποιον εδώ να το κάνει για εσένα. Πάλι υπολόγισε το κόστος.
3) Τα δηλώνεις κανονικά. Πάλι υπολόγισε το κόστος