Anal popcorn
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.034
- Πόντοι
- 1.336
Αγόρασε ένα Τέσλα από την επίσημη σελίδα
Μπραβο το τι τεκμηριο ομως θα πληρωσω μετα για το αμαξι και πως θα δικαιολογησω αμαξι 80 χιλιαδων ευρω αυτο το σκεφτηκες πριν πεταξεις την ιδεα σουΑγόρασε ένα Τέσλα από την επίσημη σελίδα
Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα πηγαινε στις πισω σελιδες να δεις την λεω σχετικα με την ΔΕΔ και την φορολογια που θα σου επιβαλει δεν ειναι μονο 15%Απο την στιγμη που εχεις δηλωσει ηδη στην φορολογικη το ποσο επενδυσης πληρωνεις μονο 15% επι των κερδων. Εγω τουλαχιστον ετσι κανω και δεν ειχα θεμα ποτε.
Σωστος ο παιχτης!!!σε αυτη τη μπουρδελοχωρα που ζουμε δεν μπορεις ούτε να χαρεις τα λεφτα που βγαζεις απτα κρυπτο, παντα σου την εχουν στημένη στην γωνία και κοιτάνε να σε γαμήσουν
Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα πηγαινε στις πισω σελιδες να δεις την λεω σχετικα με την ΔΕΔ και την φορολογια που θα σου επιβαλει δεν ειναι μονο 15%
Ο ποιο εύκολος τρόπος είναι πας π.χ Κύπρο άνοιξε ένα λογαριασμό και κάνε εβασμα εκεί,μην τα φέρεις καν Ελλάδα και με την κάρτα σου τραβάς όσα θες ... επίσης μπορείς να φέρεις και κάνα 20αρικοΣωστος ο παιχτης!!!
Θα σε εντοπίσει στο bou η εφορία τύπε ! Μπαίνουν και εφοριακοί εδώ μέσα ! Τη γάμησεςΚαλησπερα συναγωνιστες εχω καποια κερδη απο btc και θελω να τα κανω ευρο ειναι γυρω στα 100 χιλιαρικα οπως καταλαβαινεται βεβαια δεν μπορω να τα βαλω σε καποιο τραπεζικο λογαρισαμο γιατι θα με πιασει η εφορια και γενικα απο οτι ξερω η φοροληση στα κρυπτο ειναι κλαμα. Οποτε σκεφτηκα να τα μεταφερω μεσω p2p σε ενα western union λογαριασμο και να τα σηκωνω λιγα λιγα μαυρα. Ξερει κανεις αν αυτο γινεται μπορει η εφορια να με εντοπισει ετσι. Επισης ξερετε ποιο ειναι το οριο αναληψεων σε cash απο καποιο western union καταστημα? Αυτα απο εμενα αναμενω απαντηση απο την εμπειρια σας καλα γιορτες και καλη χρονια!!!!!!
Ποιά μέλη είναι οι εφοριακοί;Θα σε εντοπίσει στο bou η εφορία τύπε ! Μπαίνουν και εφοριακοί εδώ μέσα ! Τη γάμησες
Ρε φίλε άκουσες τι έχω να σου πω???Δεν κανω τον εξυπνω ακουω λυσεις απο συναγωνιστες και κρατω τις καλυτερες η δικια σου με το ρολοι το 10% της αξιας του και τα λεφτα στην τραπεζα δεν μου καθεται καλα σορρυ τι να σου κανω
ΠοιοςΕμένα για 47.000€ σε ένα χρόνο απο western union μετά απο ένα εξάμηνο μου βάλανε όριο σε οκους τους τραπεζικούς μου λογαριασμούς και με κυνηγούσαν κάνα χρόνο μέχρι να τους φέρω χαρτιά απο που προήλθαν
πιγενε σικοσε τα εμιρατα ρε κουτε αλλεσ χορεσ δεν εχι ? αμπα...Καλησπερα συναγωνιστες εχω καποια κερδη απο btc και θελω να τα κανω ευρο ειναι γυρω στα 100 χιλιαρικα οπως καταλαβαινεται βεβαια δεν μπορω να τα βαλω σε καποιο τραπεζικο λογαρισαμο γιατι θα με πιασει η εφορια και γενικα απο οτι ξερω η φοροληση στα κρυπτο ειναι κλαμα. Οποτε σκεφτηκα να τα μεταφερω μεσω p2p σε ενα western union λογαριασμο και να τα σηκωνω λιγα λιγα μαυρα. Ξερει κανεις αν αυτο γινεται μπορει η εφορια να με εντοπισει ετσι. Επισης ξερετε ποιο ειναι το οριο αναληψεων σε cash απο καποιο western union καταστημα? Αυτα απο εμενα αναμενω απαντηση απο την εμπειρια σας καλα γιορτες και καλη χρονια!!!!!!
Όποιος θέλει στα 1000 ευρω σε 20 μέρες να πάρει 1200 ευρω
Πμ
ελα κσιπνισεσ, που ισε μπρο
Ποσο ειναι η εφορια απο κρυπτο δλδ?Καλησπερα συναγωνιστες εχω καποια κερδη απο btc και θελω να τα κανω ευρο ειναι γυρω στα 100 χιλιαρικα οπως καταλαβαινεται βεβαια δεν μπορω να τα βαλω σε καποιο τραπεζικο λογαρισαμο γιατι θα με πιασει η εφορια και γενικα απο οτι ξερω η φοροληση στα κρυπτο ειναι κλαμα. Οποτε σκεφτηκα να τα μεταφερω μεσω p2p σε ενα western union λογαριασμο και να τα σηκωνω λιγα λιγα μαυρα. Ξερει κανεις αν αυτο γινεται μπορει η εφορια να με εντοπισει ετσι. Επισης ξερετε ποιο ειναι το οριο αναληψεων σε cash απο καποιο western union καταστημα? Αυτα απο εμενα αναμενω απαντηση απο την εμπειρια σας καλα γιορτες και καλη χρονια!!!!!!
Κατ' αρχας άλλο πραγμα η φοροαποφυγή και άλλο το πόθεν εσχες. Μπορείς να τα φερεις στη ζούλα, αλλά αν αγοράσεις κάτι ακριβό πρέπει να το δικαιολογησεις.Καλησπερα συναγωνιστες εχω καποια κερδη απο btc και θελω να τα κανω ευρο ειναι γυρω στα 100 χιλιαρικα οπως καταλαβαινεται βεβαια δεν μπορω να τα βαλω σε καποιο τραπεζικο λογαρισαμο γιατι θα με πιασει η εφορια και γενικα απο οτι ξερω η φοροληση στα κρυπτο ειναι κλαμα. Οποτε σκεφτηκα να τα μεταφερω μεσω p2p σε ενα western union λογαριασμο και να τα σηκωνω λιγα λιγα μαυρα. Ξερει κανεις αν αυτο γινεται μπορει η εφορια να με εντοπισει ετσι. Επισης ξερετε ποιο ειναι το οριο αναληψεων σε cash απο καποιο western union καταστημα? Αυτα απο εμενα αναμενω απαντηση απο την εμπειρια σας καλα γιορτες και καλη χρονια!!!!!!
15%Ποσο ειναι η εφορια απο κρυπτο δλδ?
Η καρτα φαίνεται, γίνεται αυτόματη μετατροπή σε € στον έμποροκαλη και η δικη σου απαντηση το εψαξα και bybit και tap αλλα εχει daily,weekly,montly limitations στην αναληψη χρηματων που σε περιοριζει για να σου δωσω ενα παραδειγμα η ταπ εχει ετησιο οριο 48,000 οκ ναι ξερω αν περιμενω 3 χρονια κανω την δουλεια μου για να φτασω τα 100 αλλα ισως να υπηρχε κατι πιο αποδοτικο