Νέα

Μπορώ να δω Mundial σε iPad ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gian31
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις 992
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gian31

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
611
Πόντοι
991
Επειδή εκείνες τις ώρες είμαι σε μέρος που δεν έχει τηλεόραση αλλά έχω iPad και wifi προσπάθησα στο
Έλα όμως που τα iPad δεν υποστηρίζουν  Adobe Flash Player που είναι απαραίτητο.  :S

Laptop δεν έχω έχει παραδώσει πνεύμα.  :(

Έχει κάποιος καμιά ιδέα αν λύνετε πρόβλημα του Flash με άλλο τρόπο ??  :helpplea:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Επειδή εκείνες τις ώρες είμαι σε μέρος που δεν έχει τηλεόραση αλλά έχω iPad και wifi προσπάθησα στο
Έλα όμως που τα iPad δεν υποστηρίζουν  Adobe Flash Player που είναι απαραίτητο.  :S

Έχει κάποιος καμιά ιδέα αν λύνετε πρόβλημα του Flash με άλλο τρόπο ??  :helpplea:

Ο μήτσος ξέρει... :rockon: :rockon: :rockon:

armagedon6969

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2010
Like
3
Πόντοι
0
Μπορείς υπάρχει ένα πράγμα σαν κεραία που συνδέεται στον ανταπτορα φόρτισης και λειτουργεί σαν κεραία ( κάνει 50 ευρώ ) χωρίς σύνδεση Ίντερνετ η απο site αναμετάδοσης αγώνων sportlemon πχ

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
εχει και free app sto appstore , π.χ. Greek Tv Live, Greek tv κλπ

g.s.m.arena

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
149
Πόντοι
2.277

Μπορεις να κατεβασεις το puffin ειναι ενας browser που λυνει το θεμα του φλας στο iphone,ipad

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.265
Πόντοι
17.085
Το 'χω για MacBook/iMac. Μια χαρά είναι.

OP
OP
gian31

gian31

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
611
Πόντοι
991
Παιδιά ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν και απάντησαν.

Δοκίμασα ήδη την λύση που πρότεινε ο gsmarena σαν πιο εύκολη και γρήγορη.
Κατέβασα το puffin απο το ΑppStore.  Εντάξει λέω Γιάννη την ψήσαμε, πάμε να δούμε την Ολλανδία! :sunglasses:

Μπαίνω στο site της ΝΕΡΙΤ αλλά δυστυχώς στο live έβγαλε μήνυμα ότι αυτό το stream δεν υποστηρίζεται στην χώρα σας!!  :S Πούστηδες αμερικανοί!  :2funny:
Γενικά πάντως μου φάνηκε καλός ο browser και ίσως βοηθήσει σε άλλα site.

Θα δω την κεραία που πρότεινε ο admin  :)

DUGUJAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Κατεβασε την εφαρμογη live greek tv απο το app store. Εχει player με τα ελληνικα καναλια κ δουλευει αψογα στο wifi .για το μουντιαλ εχει καναλι πανω πανω με το σημα του μουντιαλ (μαλλον ρωσσικο cport1) κ δειχνει ολα τα ματς σε ικανοποιητικη ποιοτητα.η  νεριτ δεν μεταδιδει τα ματς στο ιντερνετ ,οποτε  δεν εχει νοημα να μπεις στο σαιτ της την ωρα των αγωνων.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom