Νέα

Μπορεί και να θέλω να χωρίσω..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα roulis1960
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 232
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

roulis1960

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μπορεί και να θέλω να χωρίσω..αλλά δεν ξέρω.Εδώ και κάποια χρόνια τα έχω με μία κοπέλα.Όλα είναι όμορφα και ωραία αλλά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο άρχισε να μην μου αρέσει.Την αγαπώ όμως και δεν θελω να την πληγώσω.Περνάω καλα μαζί της.Αλλά είναι το σόκ που κάπου διάβασα ότι το έπαθε ενα παλικαρι.Ξυπνάς στην αγκαλία της μια μαύρη και ξαφνικά λες...τι κάνω εγω με αυτή;Μήπως έκανα λάθος;Ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω...δεν ειναι ομορφη κοπέλα ειναι μπορω να πώ μέτρια και είναι και γεματούλα.Στην αρχή της σχέσης δεν με πείραζε αυτό αλλά μου προέκυψε στην πορεία..αισθάνομαι πολύ μπερδεμένος...μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Μπορεί και να θέλω να χωρίσω..αλλά δεν ξέρω.Εδώ και κάποια χρόνια τα έχω με μία κοπέλα.Όλα είναι όμορφα και ωραία αλλά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο άρχισε να μην μου αρέσει.Την αγαπώ όμως και δεν θελω να την πληγώσω.Περνάω καλα μαζί της.Αλλά είναι το σόκ που κάπου διάβασα ότι το έπαθε ενα παλικαρι.Ξυπνάς στην αγκαλία της μια μαύρη και ξαφνικά λες...τι κάνω εγω με αυτή;Μήπως έκανα λάθος;Ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω...δεν ειναι ομορφη κοπέλα ειναι μπορω να πώ μέτρια και είναι και γεματούλα.Στην αρχή της σχέσης δεν με πείραζε αυτό αλλά μου προέκυψε στην πορεία..αισθάνομαι πολύ μπερδεμένος...μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
της εχεις μιλησει γ αυτες σου τις σκεψεις?

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
θα εχεις να γαμας μετα? ειναι πολυ ψυχοφθορο αλλιως

OP
OP
R

roulis1960

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Οχι δεν της εχω πει τιποτα...απλά με βλέπει αρκετες μερες να είμαι down και προσπαθεί να με ανεβάσει κάνει τα πάντα για μένα...

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
χώρισε.ΤΩΡΑ! ΧΘΕΣ......!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Οχι δεν της εχω πει τιποτα...απλά με βλέπει αρκετες μερες να είμαι down και προσπαθεί να με ανεβάσει κάνει τα πάντα για μένα...
ειναι αδικο τοτε γ αυτην φιλε μου...
πεστης τι νιωθεις κ φυγε..
οσο περναει ο καιρος χειροτερα θα ειναι κ γ τους δυο...
αν δεν διορθωνεται βεβαια..

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Την αγαπώ όμως και δεν θελω να την πληγώσω.Περνάω καλα μαζί της.

Ε εντάξει τότε, κάτσε μαζί της να μην είσαι ευχαριστημένος, να το καταλαβαίνει αυτή και κάποια στιγμή να αρχίσει την γκρίνια γιατί κάτι έχεις, εσύ να λες τίποτα αλλά να μην έχεις και καλή διάθεση απέναντί της, να αρχίσεις να ξενοπηδάς κι αυτή να το υποψιάζεται και τελικά να σκοτώνεστε αλλά να μένετε μαζί γιατί αγαπιέστε  :smitten:

OP
OP
R

roulis1960

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ειμαστε στα 32 και οι δυο...4 χρόνια σχέσης..πρίν είμασταν φίλοι αλλα τόσσα χρόνια και προέκυψε σιγά σιγά.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ειμαστε στα 32 και οι δυο...4 χρόνια σχέσης..πρίν είμασταν φίλοι αλλα τόσσα χρόνια και προέκυψε σιγά σιγά.
αρα σε ξερει καλα...
μην την πληγωσεις..
αν δε σωζεται το πραγμα καντην...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
πετα μια καποτα στο μπανιο ταχαμου, κανε φασαρια και διωχτη με κλωτσιές

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ακόμα καλύτερα, άρχισε να γίνεσαι απόμακρος και αδιάφορος αλλά να μη χωρίζεις, ώστε να αναγκαστεί να σε χωρίσει αυτή, μην αναλάβεις εσύ καμία ευθύνη, μετά θα κλαίγεσαι και στους φίλους για τη βλαμένη που σε παράτησε στην άσχημη φάση που περνούσες  :rockon: :rockon:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Ακόμα καλύτερα, άρχισε να γίνεσαι απόμακρος και αδιάφορος αλλά να μη χωρίζεις, ώστε να αναγκαστεί να σε χωρίσει αυτή, μην αναλάβεις εσύ καμία ευθύνη, μετά θα κλαίγεσαι και στους φίλους για τη βλαμένη που σε παράτησε στην άσχημη φάση που περνούσες  :rockon: :rockon:
δεν αντεχω αλλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OP
OP
R

roulis1960

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Έχω αισθήματα για αυτήν αλλά μπορεί τελικά να ψάνχω για κποια νεότερη και ομορφότερη (δεν το περίμενα να το πω αυτό). Μου έχει σταθεί σε δύσκολες στιγμές και ψυχολογικά και ηθικά και μου έχει φερθεί άψογα.Δεν ξέρω τελικά,φοβάμαι να κάνω οποιοδήποτε βήμα..σκέπτομαι ώρες ώρες πως ίσως κάνω μεγάλο λάθος να την χάσω.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
μπουμπούκα!!!! :smitten: :smitten:

σου θυμίζει κάτι? :think:

Χώρισε βρε άνθρωπε! :idiot:

τι περιμένεις? να παντρευτείτε να κάνετε και παιδιά μήπως δυναμώσει η σχέση και ξανάρθει ο έρωτάς σου προς αυτήν? :headbang: :headbang:

Απλά είναι τα πράγματα!  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom