voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Έτσι, για να το εμπεδώσουμε λίγο:
ωχ..ειπα κι εγω ,πως διολο η κωλογρια εκανε τετοιο ποστ....Τομπλερονάκια μη χαίρεσαι. Δεν πήγαινε για σένα.
Πάντως, εάν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί, ο Στουρνάρας καλώς έπραξε και κίνησε τη διαδικασία εναντίον του Φιλιππάκη από τη στιγμή που σχετιζονται και τα δικά του πόδια με τη βόμβα.
Δηλαδή εάν αναφέρονταν σε εσάς αυτή η ανάρτηση, θέλετε να μου πείτε ότι δεν θα πηγαίνατε στην αστυνομία? Θα λέγατε ότι: "άλλο είναι το δεν θα με πείραζε και άλλο το θα ευχομουν"?
Ανεξάρτητα με το αν συμπαθουμε ή όχι τους τραπεζιτες η τους πολιτικούς, δεν μπορεί να επικροτουμε τέτοια πράγματα.
Ο ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ ειπε αυτο που ειπαν Εκατονταδες χιλιαδες συμπολιτες μας μεσα τους..Καλα απλα εγραψε μια μαλακια δεν σημαινει ότι είναι και επικίνδυνος για τρομοκρατικη ενεργεια. Από το να σου πει κάποιος θα σε κάψω μέχρι να το καταφέρει απέχει.
Ειμαι σιγουρος ότι και ο ιδιος το μετάνιωσε.
www.athensvoice.gr/politiki/gramma-se-enan-ilithio]Γράμμα σε έναν ηλίθιο[/url].
Τον τίτλο μερικοί να τον πάρετε προσωπικά.
Ο ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ ειπε αυτο που ειπαν Εκατονταδες χιλιαδες συμπολιτες μας μεσα τους..
Το κακο ειναι οτι αυτος το δημοσιευσε,συν το οτι ειναι επωνυμος..
Γιατί αυτο-περιορίζεις τη μαλακεία σου; Γιατί δε λές "εκατοντάδες εκατομμυρίων";Ο ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ ειπε αυτο που ειπαν Εκατονταδες χιλιαδες συμπολιτες μας μεσα τους..
Υποκινεί όμως την τρομοκρατία. Κανονικά, θα έπρεπε να πάει και σε αυτον μια βόμπα - και μετά να βγω εγώ να γράψω οτι καλά να παθει επειδή αυτό θέλει "ο κόσμος".Το σιγουρο είναι ότι ο συγκεκριμένος δεν είναι τρομοκράτης. Οποτε η διωξη εναντιον του δεν έχει νοημα.
Εσυ ρε χατζηπαπάρα, που μιλας ειρωνικα για "αστούς", απιθανε, για πες μας, με το διλιτρο τζιπ που εχεις, λεγεσαι αστός ή οχι? Τι εισαι? Εργατης? Επιτελους ενηλικιωσου, 15χρονο.Αστοί και τα δημοσιοκαφρικά τσιράκια τους τρομοκρατημένα διαπιστώνουν κλίμα "υπέρ της τρομοκρατίας"
Μεγάλο ταράκουλο πρέπει να έχει πάθει όλο το αστικό υπηρετικό προσωπικό των αστών βλέποντας τον τρόπο που υποδέχτηκε ο κόσμος το σκάσιμο της στρακαστρούκας στα χέρια του Παπαδήμου.
Ενας φιλος μου παντως ακραιφνης κομουνιστης ειχε τζιπ,LADA φυσικα.Εσυ ρε χατζηπαπάρα, που μιλας ειρωνικα για "αστούς", απιθανε, για πες μας, με το διλιτρο τζιπ που εχεις, λεγεσαι αστός ή οχι? Τι εισαι? Εργατης? Επιτελους ενηλικιωσου, 15χρονο.
www.athensvoice.gr/politiki/gramma-se-enan-ilithio]Γράμμα σε έναν ηλίθιο[/url].
Τον τίτλο μερικοί να τον πάρετε προσωπικά.
Ο ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ ειπε αυτο που ειπαν Εκατονταδες χιλιαδες συμπολιτες μας μεσα τους..
Το κακο ειναι οτι αυτος το δημοσιευσε,συν το οτι ειναι επωνυμος..
Με αφορμή πάντως τα όσα επακολούθησαν της βόμβας, θεωρώ οτι οι αμόρφωτοι του συριζα εκτέθηκαν επειδή ξεκάθαρα και αδιάντροπα απεκάλυψαν οτι αυτοί είναι που στηρίζουν και προστατεύουν τρομοκράτες. Σιγα-σιγά βγαίνουν απο τις τρύπες τους - όπως ο αμορφωτος ο πηθικος ο πολάκης.
Επίσης είναι ξεκάθαρο οτι η Ελλάδα δεν είναι μια ομοιογενής χώρα πλεον, και αυτό θα οδηγήσει σε πόλωση στις επόμενες εκλογές. Κάτι που δε βολεύει τους γύφτους του συριζα, οπότε και αναμένουμε προβοκάτσιες με στόχο την προσέλκυση πελατών (δε φτάνουν οι διορισμοί).
Εσυ ρε χατζηπαπάρα, που μιλας ειρωνικα για "αστούς", απιθανε, για πες μας, με το διλιτρο τζιπ που εχεις, λεγεσαι αστός ή οχι? Τι εισαι? Εργατης? Επιτελους ενηλικιωσου, 15χρονο.
Σιγά την πόλωση ανάμεσα σε Αλέκση και Κούλη. Ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος. Για γέλια το κόβω
Αρκετά επιφανειακό/ αφελές αυτό που λες, δεν πειράζει αν δε μπορείς ή αν δε θες να καταλάβεις.