midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.201
- Πόντοι
- 3.656
αλλο αριστερα αλλο κουμουνιστεςαυτη είναι η αριστερά ρε τύπε
οι συριζαιοι δεν ειναι τιποτα απ τα δυο
ωφελιμιστες απλα
αλλο αριστερα αλλο κουμουνιστεςαυτη είναι η αριστερά ρε τύπε
Το ιδιο παντως επιδιωκουν με αυτο που επεδιωκαν οι κομουνιστες.Να αλλαξουν τη κοινωνια και να τη διαμορφωσουν οπως γουσταρουν αυτοι,με τα δικα τους θελω και κριτηρια.Να θελεις να πας σε μπουρδελο και να σου λεει,απαγορευεται,δε ταιριαζει στη φιλοδσοφια μας,θα τα παταξουμε οπως και τους πελατες τους.Λεω εγω ενα παραδειγμα τωρα.Γι αυτο και γραφουν Βαρκιζα τελος.Αναθεωρηση της προηγουμενης ηττας.Εξ ου και το κομπλεξ τους.Δε συμφωνω για τον στρατο.Ο Ε.Σ. δε τους τσακισε τοτε;Μαζι με τον λαο.Και στο μεταξυ,δεν εχεις καραμπινα;Κανενα ωραιο κυνηγετικο μαχαιρι;Αν οχι, γιατι;Νομιμα μπορεις να τα αποκτησεις και να τα κατεχεις σπιτι..Και αν θελουν ας κανουν την αρχη και βλεπουμε.Αναρχικοί και κοινωνικά φιλελεύθεροι είναι όχι κομμουνιστές! Δυστυχώς, το λεώ αυτό ως αντί-κομμουνιστής, εντός ολίγου σ' αυτή τη χώρα θα ήταν προτιμότερο να είχαμε τώρα κομμούνα! Μπορεί να γαμηθούμε άσχημα αλλά έστω θα επιβιώναμε... έστω και θεόπτωχοι και μίζεροι και, και και και... Αλλά μ' αυτούς εδώ εντός ολίγου θα κάνουν πόλεμο για να γεμίσουμε σκατόδερμους με κομμένα καυλιά (σουνετιασμένους)... Γιατί το λέω: βρήκαν ακροδεξιοί στις ΗΠΑ αναρχικούς από πολές χώρες της δύσης και τώρα έχουν βρεθεί και Έλληνες να πολεμάνε τον "φασισμό" στο μέρος των τζιχαντιστών! Μπορεί ως χώρα τράνζιτ να γλυτώσουμε τους μουσουλμάνους τρομοκράτες τους αναρχικούς, τα δικά μας τα παιδιά που θέλουν να ξεδίνουν πάνω στη περιουσία των άλλων, θα τα φάμε όλα στη μάπα και δεν εμπιστεύομαι το στρατό πλέον να το λύσει σε περίπτωση εμφιλίου...
τι να πεις;μετα απο 5 χρονια το θυμηθηκαν τυπε;πολυ γρηγοροι ειναι :S :S :S
Εσυ γιατι χαρηκες δε καταλαβα μεχρι στιγμης ομως.Μιλας και με γριφους.Εκτος του οτι να ψοφησουν οι παντες και τα παντα,αυτο το καταλαβαμε.βγηκε ο λουγκρας ο στουρναρης κι ειπε ειναι ..."ανανδρη επιθεση"..
πρεπει καποιοι δοσιλογοι να τιμωρηθουν σκληρα για να φοβηθουν κ καποοι αλλοι συνεχιστες του επαισχυντου εργου τους....Εσυ γιατι χαρηκες δε καταλαβα μεχρι στιγμης ομως.Μιλας και με γριφους.Εκτος του οτι να ψοφησουν οι παντες και τα παντα,αυτο το καταλαβαμε.
Το ιδιο παντως επιδιωκουν με αυτο που επεδιωκαν οι κομουνιστες.Να αλλαξουν τη κοινωνια και να τη διαμορφωσουν οπως γουσταρουν αυτοι,με τα δικα τους θελω και κριτηρια.Να θελεις να πας σε μπουρδελο και να σου λεει,απαγορευεται,δε ταιριαζει στη φιλοδσοφια μας,θα τα παταξουμε οπως και τους πελατες τους.Λεω εγω ενα παραδειγμα τωρα.Γι αυτο και γραφουν Βαρκιζα τελος.Αναθεωρηση της προηγουμενης ηττας.Εξ ου και το κομπλεξ τους.Δε συμφωνω για τον στρατο.Ο Ε.Σ. δε τους τσακισε τοτε;Μαζι με τον λαο.Και στο μεταξυ,δεν εχεις καραμπινα;Κανενα ωραιο κυνηγετικο μαχαιρι;Αν οχι, γιατι;Νομιμα μπορεις να τα αποκτησεις και να τα κατεχεις σπιτι..Και αν θελουν ας κανουν την αρχη και βλεπουμε.
το ανταρτικο πολης του συριζα-εξαρχειων δεν ηθελε προφανως να σκοτωσει.
Ηθελε να αλλαξει την πρωτη σελιδα των ειδήσεων που σημερα επαιζαν την αποτυχια για ρυθμιση χρεους :S :S :S :S
Και ποιος θα αποφασισει ποιοι ειναι οι δοσιλογοι;Εσυ για παραδειγμα μπορει να λες οτι δοσιλογος ειναι ο Παπαδημος και να τον θεωρεις τετοιον,ενω εγω να θεωρω τον Παπανδρεου που με επαιρνε μαζι του ο πατερας μου στο μαγαζι του το πρωι και δε πληρωναμε εισιτηριο αν και η τσεπη του πατερα μου μπορει να ηταν γεματη χιλιαρικα δραχμες,γιατι ειχαν καθιερωσει μεχρι καποια ωρα ολοι οι επιβατες τσαμπα.Ποιος θα το καθορισει αυτο;πρεπει καποιοι δοσιλογοι να τιμωρηθουν σκληρα για να φοβηθουν κ καποοι αλλοι συνεχιστες του επαισχυντου εργου τους....
Μάρνης και 3 Σεπτεμβρίου έγινε το χτύπημα λέτε να είχε πάει καταδρομική φυλής πριν ..... προσοχή
η απλη λογικηΚαι ποιος θα αποφασισει ποιοι ειναι οι δοσιλογοι;Εσυ για παραδειγμα μπορει να λες οτι δοσιλογος ειναι ο Παπαδημος και να τον θεωρεις τετοιον,ενω εγω να θεωρω τον Παπανδρεου που με επαιρνε μαζι του ο πατερας μου στο μαγαζι του το πρωι και δε πληρωναμε εισιτηριο αν και η τσεπη του πατερα μου μπορει να ηταν γεματη χιλιαρικα δραχμες,γιατι ειχαν καθιερωσει μεχρι καποια ωρα ολοι οι επιβατες τσαμπα.Ποιος θα το καθορισει αυτο;
η απλη λογικη
οποιος ζημιωνει το κρατος εκτελωντας πραξεις υπερ ξενων οπως ο παπαδημος κι ο γαπ κι ο βενιζελος πχ ειναι δοσιλογος
τον ακριβη ορισμο τον διαβαζεις εδω..
ο συνεργάτης του εχθρού που κατέχει τη χώρα του,ειδικα εννουμε τον συνεργάτη των γερμανικών δυνάμεων κατοχής κατά το 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο
χελοου βλαξ!!!!
Δεν ειναι ετσι.Και δεν ειπε κανενας οτι αξιζουν λιγοτερο.Αλλα οι πρωην πρωθυπουργοι και Προεδροι εχουν φρουρα και αυτοκινητο μεριμνει του κρατους.Οχι τωρα.Ανεκαθεν.Ειναι γνωστα αυτα.Ο στρατηγος Γκιζηκης που ειχε ενα φεγγαρι αξιωμα και παρεδωσε στον Καραμανλη το 1974,ειχε για κατι δεκαετιες μεχρι να πεθανει,30 χρονια και,αυτοκινητο με φρουρα.Ετσι γινεται.Οι ματατζηδες δηλαδη που τρωνε βροχη τις μολοτωφ αξιζουν λιγοτερο απο τον παπαδημο?
Δωστε στον ανθρωπο εκατο αστυνομικους.
Ο κουλης γιατι ταραχτηκε τοσο πολυ?
η απλη λογικη
οποιος ζημιωνει το κρατος εκτελωντας πραξεις υπερ ξενων οπως ο παπαδημος κι ο γαπ κι ο βενιζελος πχ ειναι δοσιλογος
τον ακριβη ορισμο τον διαβαζεις εδω..
ο συνεργάτης του εχθρού που κατέχει τη χώρα του,ειδικα εννουμε τον συνεργάτη των γερμανικών δυνάμεων κατοχής κατά το 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο