vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
οχικαι εσυ πως το ξερεις;; απο τα δελτια ειδησεων;;;
απο τον Πρετεντερη
μου το ειπε χθες
οχικαι εσυ πως το ξερεις;; απο τα δελτια ειδησεων;;;
να μην ξαναγυρισεις..αρκετους μαλακες εχουμε..δεν θελω να ξαναγυρισω Ελλαδα.
ετσι!!!!
να παραλυσει το συστημα + snow!!!!
να μην ξαναγυρισεις..αρκετους μαλακες εχουμε..
Μα μόνος μου δεν ρωτάω;αντε μονος σου να τους ρωτησεις τι ζητανε..
πρωτιστως..Βαζεις και τον εαυτο σου μεσα στους μαλακες?
πρωτιστως..
μονο που εγω εχω τω γνωθι σ΄αυτον,ενω εσυ εχεις το ακατοικητο..
Δεν νομίζω ότι προσπαθούν και πολύ!...καποια αρχιδια εδω μεσα προσπαθουν να περασουν λαθος εικονα...
ποτε θα ξυπνησετε ρε μαλακες???
η λυση ειναι να τρωγονται οι διαφορες ταξεις μεταξυ τους ή επιτελους να απαλλαγουμε απο τα λαμογια της siemens,του βατοπεδιου κλπ???
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..
μαλακας και ρουφιανος παντως οχι...Μα μόνος μου δεν ρωτάω;
(Εκτός από αναιδής είσαι και αργός ή μου φαίνεται;)
ενταξει εισαι νδ το εμπεδωσαμε για αποψε....Ρε τι αγχώνεστε?
Στην εξουσία είναι το κόμμα του λαού αλλά και της αγροτιάς.
Θα λύσει τα πάντα δίκαια...
Ε βέβαια! εσύ είσαι για ψηλότερα σκαλοπάτια:μαλακας και ρουφιανος παντως οχι...
παραδειγμα 1] αν μεσολαβουν 2 και 3 πριν φτασει στον καταναλωτη με 30% ο καθενας ποσο θα φτασει η τιμη του τελικα;; απορια, πως θα κοστολογησεις τα λιπασματα και τα φυτοφαρμακα οταν ο καθενας ακομα και συ μπορεις να κανεις εισαγωγη;; ζουμε σε ελευθερη αγορα... διευκρινηση, οταν πουλαει ο αγροτης σε εμπορο δεν υπογραφει κανενα συμβολαιο, απλα του κοβει τιμολογιο... απορια, γιατι καμια κυβερνηση δεν απαγορευει στους επαγγελματιες να παιρνουν μερος σε λαικες αγορες;; ο θεσμος των λαικων αγορων εγινε για να διαθετουν οι αγροτες απευθειας τα προιοντα τους στου καταναλωτες αλλα εχει καταστρατηγηθη σιωπηλα....ποιοι χρηματοδοτησαν την εκστρατια της μπατζελη;; ποιοι απαιτησαν να γινει υπουργος γεωργιας;; και καποιοι αλλοι εδω οταν ρωτανε την ιπποκρατους να ρωτανε σωστα και οχι μαλακιες..<<<Μια σημαντική πρόταση θα υποβάλλει σύντομα το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στην επιτροπή που επεξεργάζεται το φορολογικό νομοσχέδιο ώστε να μπει φρένο στην ανεξέλεγκτη κερδοσκοπία με τα αγροτικά προϊόντα, που φτάνουν έως και 300% υψηλότερα από το χωράφι στο ράφι. Το μέτρο αυτό ισχύει στη Δανία.
Το ποσοστό κέρδους του μεσάζοντα θα είναι έως 30% αλλά αν το ξεπερνά θα φορολογείται με φόρο εισοδήματος. Έτσι, αν ένα προϊόν πωλείται στον έμπορο από τον παραγωγό 30 λεπτά το κέρδος του θα πρέπει να είναι 10 λεπτά και αν το ξεπεράσει, όπως συνήθως γίνεται, η επιπλέον αύξηση θα φορολογείται πέραν του ΦΠΑ.
Για να μειωθεί το κόστος παραγωγής σε λιπάσματα, σπόρους και φυτοφάρμακα θα υπάρχουν μέγιστες αναγραφόμενες τιμές σε κάθε είδος ενώ τα φυτοφάρμακα θα έχουν τιμές όπως τα φάρμακα που τιμολογούνται, με βάση τις τρεις φθηνότερες χώρες και μια από τις ακριβότερες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Στο μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει στην περιφέρεια με δεκάδες εμπόρους που παίρνουν προϊόντα και βάζουν φέσια στους παραγωγούς, ή τους πληρώνουν μετά από ένα χρόνο η κυβέρνηση έχει σκοπό να κάνει τροποποίηση του νόμου, έτσι ώστε, στα συμβόλαια που υπογράφουν οι αγρότες με τους εμπόρους όταν τους πωλούν τα προϊόντα να αναφέρεται ρητά ότι πρέπει να τους εξοφλούν εντός ενός μηνός. Αλλιώς το λόγο θα έχουν τα δικαστήρια.
Το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, την Παρσκευή, ανακοίνωσε και αλλαγές στον αγροτοσυνδικαλισμό και οι επόμενες εκλογές για την ανάδειξη νέων οργανώσεων θα προβλέπουν ότι το 60% που θα εκλέγονται τα διοικητικά συμβούλια σε όλες τις βαθμίδες θα είναι υποχρεωτικά νέοι αγρότες και το 10% γυναίκες. >>>>
Να μας εξηγησουν τα παχυδερμα-χονδρεμπορες και οι ληστες-ιδιοκτητες σουπερ μαρκετ γιατι στην Αγγλια πολλα προιοντα ειναι πιο φθηνα απο την Ελλαδα. Ισως γιατι ο καταναλωτης δεν ειναι μαλακας και δεν θα ψωνισει ενα προιον οταν του πιανουν τον κωλο?
πως το καταλανες οτι ενοουσα εσενα εσενα;;;;;; θελει η πουτανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει ε;;; ελα πασοκακο εγινες αντιληπτος, πηγαινε γλυψε τον κωλο της μπατζελη, καπου θα σε βολεψει..Ε βέβαια! εσύ είσαι για ψηλότερα σκαλοπάτια:
Αρχιμαλάκας και αρχιρουφιάνος (και πάνω)...
(Αφού γουστάρεις μπινελίκια αντί για επιχειρήματα μη σου χαλάσω το χατίρι)
εσένα εσένα; (δις)πως το καταλανες οτι ενοουσα εσενα εσενα;;;;;; θελει η πουτανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει ε;;; ελα πασοκακο εγινες αντιληπτος, πηγαινε γλυψε τον κωλο της μπατζελη, καπου θα σε βολεψει..
σε τσουζει που σε πηραμε χαμπαρι μαλακακο;; κοιτα πρωτα να βελτιωσεις τις πιπες που κανεις στο yorgo μηπως σε βολεψουν καπου, βρε νουμερο μεγαλυτερη ξεφτιλα απο αυτο που σας εκανε ο βουλγαρος υπαρχει;; οσο για μενα εχω να ψηφισω απο το '96..τσαμπα μαγκιες πισω απο ενα πληκτρολογιο ξερεις ποσοι πουλανε;; οταν αρχισουν οι φαπες αρχιδακι ομως, βαζουν την πουτσα στονν κωλο, καλη ωρα οπως εσυ και τρεχουν....εσένα εσένα; (δις)
Χα! έχεις και άνοια ή ταράχτηκες και δεν μπορείς και να γράψεις τώρα μωρή πουτανίτσα;
Είπα "εσύ" όχι "εγώ" ρε βλαμμένε! Μέχρι δευτέρα νηπιαγωγείου έβγαλες;
Όσο για το "πασοκάκο" που λες άρπα την πούτσα σου:
...αν δεν κάνω λάθος είχαμε ΝΔ τότε (άλλα σκατά και αυτοί - σαν εσένα δηλαδή)
ΈΤΣΙ! ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΜΥΡΑΑΑααα!