Νέα

Μπλόκα αγροτών-τα μπλόκα των τεμπέληδων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans76
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 982
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
σοβαρο site της κατεχακη..
προχτες μας ελεγε οτι ο γκαλετι ειναι ετοιμοθανατος..
δεν γαμιομαστε..

ελα ρε πλε (ποιητική αδεία το τελευταίο)
μη δίνεις σημασία στο σάιτ επι του παρόντος :tooth:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Ρε εξυπνακια, το 2007 μετα τις φωτιες στην Αιγιαλεια, μας ταξανε αποζημιωσεις, τις οποιες ουδεποτε ειδαμε, περα απο τα 3000 ευρω που τα πηρανε και οι γυφτοι, αν θυμασε. Και υπαρχουν ανθρωποι που καταστραφηκαν οικονομικα. Το μονο εισοδημα τους ηταν τα χτηματα και τα ζωα τους που καηκαν. Δεν δικαιουνται αυτοι οι ανθρωποι αποζημιωσεις ? Εμενα οι μισες ελιες καηκαν πως θα διεκδικησω αυτα που δικαιουμε ? Εσυ μπορεις να κανεις απεργια, εγω τι να κανω να μην παω στα χτηματα ?
Πάνε κλείσε τη βουλή ? Έλα όμως που δε μπορείς !

Επισκέπτης
Κοίτα δεν ξέρω τι θέλουν να κερδίσουν και τι όχι. Αλλά εγώ για να πάω στην πόλη μου αντί 3 ώρες κάνω 5 και μου τι δίνει... Μα που είναι οι καλές εποχές με τους ολίγον δεξιότερους κυβερνήτες  χαχαχα  :grin: :grin:
επρεπε να ειναι στην καβαλα κωλοπαιδαρα που εσπαγες & εκαιγες ολη την κυριακη..

Επισκέπτης
Πάνε κλείσε τη βουλή ? Έλα όμως που δε μπορείς !
πανε γαμησου γαμω την βουλγαρια σου ρε..ανεβηκες εκει πανω & σε κανανε σαν τα μουτρα τους..θα γινει & αυτο..σιγα-σιγα..μην βιαζοσαστε..τσιγκινα να παρετε γιατι εχει να πεσει πολυ λεπιδι..

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΗΜΟ ΤΗΕ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ ΑΠΟ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΗΜΟ;
Για δρόμους μιλάμε φίλε, που τους χρησιμοποιούν ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Κλείνοντάς τους μπορεί να γαμάς και μερικούς ξέρεις - το πόσο πολύ ή λίγο ή καθόλου είναι άλλο θέμα.
Αναρωτιέμαι, αν όταν οι ΗΠΑ γαμούσαν έθνη κάνοντας προληπτικούς (κατά το προειδοποιητικούς) πολέμους ήσουνα υπέρ ή κατά;

ΖΗΤΑΜΕ
...άντε να δούμε...

* Ενιαια ενισχυση αμεσα σε ολους τους αγροκτηνοτροφους.
Γίνε ποιο σαφής, άμε λέτε απλά: "Δώστε μας λεφτά!" δικαιολογημένα θα σας κράξουνε.
Για τι ποσά μιλάμε; Πως θα υπολογίζονται; Ένα παράδειγμα; Εσύ π.χ. πόσα θα ήθελες για να είσαι ΟΚ;

Αυτά για αρχή, είμαι διαθετειμένος να προχωρήσουμε και στα υπόλοιπα μόλις καθαρίσουμε το πρώτο θέμα.

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
επρεπε να ειναι στην καβαλα κωλοπαιδαρα που εσπαγες & εκαιγες ολη την κυριακη..
Κρύβε λόγια :)  :rolleyes: Ναι όμως την κυριακή που θα κατέβω να φωνάξω για την αρρώστεια μου πάλι αντί 7 ώρες θα κάνω 10 ... Εκεί βρίσκεται το πρόβλημα μου ! 

Επισκέπτης
Κρύβε λόγια :)  :rolleyes: Ναι όμως την κυριακή που θα κατέβω να φωνάξω για την αρρώστεια μου πάλι αντί 7 ώρες θα κάνω 10 ... Εκεί βρίσκεται το πρόβλημα μου ! 
το ξερω..
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..

Επισκέπτης
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΗΜΟ;
Για δρόμους μιλάμε φίλε, που τους χρησιμοποιούν ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Κλείνοντάς τους μπορεί να γαμάς και μερικούς ξέρεις - το πόσο πολύ ή λίγο ή καθόλου είναι άλλο θέμα.
Αναρωτιέμαι, αν όταν οι ΗΠΑ γαμούσαν έθνη κάνοντας προληπτικούς (κατά το προειδοποιητικούς) πολέμους ήσουνα υπέρ ή κατά;
...άντε να δούμε...
Γίνε ποιο σαφής, άμε λέτε απλά: "Δώστε μας λεφτά!" δικαιολογημένα θα σας κράξουνε.
Για τι ποσά μιλάμε; Πως θα υπολογίζονται; Ένα παράδειγμα; Εσύ π.χ. πόσα θα ήθελες για να είσαι ΟΚ;

Αυτά για αρχή, είμαι διαθετειμένος να προχωρήσουμε και στα υπόλοιπα μόλις καθαρίσουμε το πρώτο θέμα.

Οταν οι Αμερικανοι εκαναν προληπτικους πολεμους ποιος λογικος ανθρωπος θα ηταν με το μερος τους ? Τι σχεση εχει ομως αυτο με το να διεκδικεις το δικιο σου και το δικαιωμα στην επιβιωση ?

Τις ενισχυσεις που ζηταμε τις αποφασιζουν οι συνευλευσεις των αγροτικων συλλογων οχι εγω.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Οταν οι Αμερικανοι εκαναν προληπτικους πολεμους ποιος λογικος ανθρωπος θα ηταν με το μερος τους ? Τι σχεση εχει ομως αυτο με το να διεκδικεις το δικιο σου και το δικαιωμα στην επιβιωση ?

Τις ενισχυσεις που ζηταμε τις αποφασιζουν οι συνευλευσεις των αγροτικων συλλογων οχι εγω.

Το μονο που εχουν δικαιωμα να ζητησουν οι αγροτες ειναι οι κατωτερες τιμες πωλησης των προιοντων τους. Το κρατος ωφειλει να διασφαλιζει με αυτον τον τροπο το εισοδημα του αγροτη. Ειναι απαρεδεκτο να δινουν τσαμπα την σοδεια τους, για να γινεται πλουσιος ο χονδρεμπορας. Αλλα καμια κυβερνηση δεν ειχε τα αρχιδια να κανει κατι για αυτο. Κανενας αγροτης και καμια κοινωνικη ομαδα δεν εχει το δικαιωμα να ζηταει οικονομικη ενισχυση, την οποια στην τελικη θα πληρωσουν οι φορολογουμενοι. Παλια πηγαινες για μια συναλλαγη στο δημοσιο και πληρωνες χαρτοσημο ΟΓΑ! Γιατι ρε φιλε, εγω που ειμαι στο ΙΚΑ, επιβαρυνα ποτε καποιον? Ειδατε πουθενα χαρτοσημο ΙΚΑ? Ο καθενας πρεπει να πληρωνει τη συνταξη του μονος του. Δεν δεχομαι να πληρωνω τις συνταξεις αλλων, ουτε να φορολογουμαι για να συμπληρωνω το εισοδημα αλλων.
Και μην ξεχνατε πως οι επιδοτησεις απο την ΕΟΚ, ειναι και αυτες χρηματα φορολογουμενων. Εκτος να πιστευετε οτι η ΕΟΚ γενναει χρηματα και τα χαριζει στους αγροτες. Και τις επιδοτησεις τις δινει για να αλλαξετε καλλιεργειες, να παρετε εξοπλισμο κτλ. Οχι για να κυκλοφορειτε με BMW και MERCEDES. Και μετα βγαινετε στα καναλια και κλαιγεστε.
Δηλαδη τα παιδια που δουλευουν για 750 ευρω δεν χρειαζονται ενισχυση εισοδηματος? Το κρατος ας ανεβασει τους μισθους στις συλλογικες συμβασεις εργασιας. Δεν ειναι λυση το να δινεις λεφτα φορολογουμενων σαν επιδομα, γιατι δεν θες να βαλεις τους εργοδοτες να πληρωσουν σωστα τους εργαζομενους.
Ομοιως, τα λεφτα που λειπουν απο τους αγροτες, να πανε να τα βρουν απο τους χονδρεμπορους που κλεβουν τον κοσμο. Οχι απο τους φορολογουμενους.

Επισκέπτης
ποτε θα ξυπνησετε ρε μαλακες???
η λυση ειναι να τρωγονται οι διαφορες ταξεις μεταξυ τους ή επιτελους να απαλλαγουμε απο τα λαμογια της siemens,του βατοπεδιου κλπ???
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
η λυση ειναι να τρωγονται οι διαφορες ταξεις μεταξυ τους ή επιτελους να απαλλαγουμε απο τα λαμογια της siemens,του βατοπεδιου κλπ???
Η λύση είναι ακριβώς αυτή που λες αρκεί να αλλάξεις ο "ή" με το "και"...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Το μονο που εχουν δικαιωμα να ζητησουν οι αγροτες ειναι οι κατωτερες τιμες πωλησης των προιοντων τους. Το κρατος ωφειλει να διασφαλιζει με αυτον τον τροπο το εισοδημα του αγροτη. Ειναι απαρεδεκτο να δινουν τσαμπα την σοδεια τους, για να γινεται πλουσιος ο χονδρεμπορας. Αλλα καμια κυβερνηση δεν ειχε τα αρχιδια να κανει κατι για αυτο. Κανενας αγροτης και καμια κοινωνικη ομαδα δεν εχει το δικαιωμα να ζηταει οικονομικη ενισχυση, την οποια στην τελικη θα πληρωσουν οι φορολογουμενοι. Παλια πηγαινες για μια συναλλαγη στο δημοσιο και πληρωνες χαρτοσημο ΟΓΑ! Γιατι ρε φιλε, εγω που ειμαι στο ΙΚΑ, επιβαρυνα ποτε καποιον? Ειδατε πουθενα χαρτοσημο ΙΚΑ? Ο καθενας πρεπει να πληρωνει τη συνταξη του μονος του. Δεν δεχομαι να πληρωνω τις συνταξεις αλλων, ουτε να φορολογουμαι για να συμπληρωνω το εισοδημα αλλων.
Και μην ξεχνατε πως οι επιδοτησεις απο την ΕΟΚ, ειναι και αυτες χρηματα φορολογουμενων. Εκτος να πιστευετε οτι η ΕΟΚ γενναει χρηματα και τα χαριζει στους αγροτες. Και τις επιδοτησεις τις δινει για να αλλαξετε καλλιεργειες, να παρετε εξοπλισμο κτλ. Οχι για να κυκλοφορειτε με BMW και MERCEDES. Και μετα βγαινετε στα καναλια και κλαιγεστε.
Δηλαδη τα παιδια που δουλευουν για 750 ευρω δεν χρειαζονται ενισχυση εισοδηματος? Το κρατος ας ανεβασει τους μισθους στις συλλογικες συμβασεις εργασιας. Δεν ειναι λυση το να δινεις λεφτα φορολογουμενων σαν επιδομα, γιατι δεν θες να βαλεις τους εργοδοτες να πληρωσουν σωστα τους εργαζομενους.
Ομοιως, τα λεφτα που λειπουν απο τους αγροτες, να πανε να τα βρουν απο τους χονδρεμπορους που κλεβουν τον κοσμο. Οχι απο τους φορολογουμενους.
αν ακουσεις προσεκτικα τι ζητανε οι αγροτες ζητανε αυτα που λες και 'συ και αναγνωριζουν και τα λαθη τους, καποιοι ομως μαλακοδημοσιογραφοι και καποια αρχιδια εδω μεσα προσπαθουν να περασουν λαθος εικονα...

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Έχεις απόλυτο δίκηο.
Όμως αυτά τα λαμόγια είναι που κυβερνάνε την ελλάδα δεκαετίες τώρα

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Και αυτοί το δίκιο με το μέρος τους λέγαν ότι έχουνε και το διεκδικούσανε σίγουρα - οι αθώοι την πληρώνανε όμως όπως και με τα μπλόκα έτσι δεν είναι;
Οι πολιτική ηγεσία δεν πλήτεται - αυτοί πάνε με και ελικόπτερα άμα λάχει στ' αρχίδια τους, οι κοινοί θνητοί τον πίνουνε.

Εγώ δεν είπα ότι αποφασίζεις εσύ, σε ρώτησα πόσα ζητάτε και αν μπορείς να δώσεις ένα παράδειγμα - εσύ προφανώς θα ξέρεις ως αγρότης τι διεκδικήτε περισσότερο από εμάς που δεν είμαστε.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Και αυτοί το δίκιο με το μέρος τους λέγαν ότι έχουνε και το διεκδικούσανε σίγουρα - οι αθώοι την πληρώνανε όμως όπως και με τα μπλόκα έτσι δεν είναι;
Οι πολιτική ηγεσία δεν πλήτεται - αυτοί πάνε με και ελικόπτερα άμα λάχει στ' αρχίδια τους, οι κοινοί θνητοί τον πίνουνε.
Εγώ δεν είπα ότι αποφασίζεις εσύ, σε ρώτησα πόσα ζητάτε και αν μπορείς να δώσεις ένα παράδειγμα - εσύ προφανώς θα ξέρεις ως αγρότης τι διεκδικήτε περισσότερο από εμάς που δεν είμαστε.
αντε μονος σου να τους ρωτησεις τι ζητανε..

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
αν ακουσεις προσεκτικα τι ζητανε οι αγροτες ζητανε αυτα που λες και 'συ και αναγνωριζουν και τα λαθη τους, καποιοι ομως μαλακοδημοσιογραφοι και καποια αρχιδια εδω μεσα προσπαθουν να περασουν λαθος εικονα...
δυστυχως οχι
απλα φραγκα θελουν
αλλιως το πρωτο πραγμα που θα εκαναν θα ηταν ενα ντου στις ενωσεις
αλλα τους εαυτους τους θα δειρουν;

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
δυστυχως οχι
απλα φραγκα θελουν
αλλιως το πρωτο πραγμα που θα εκαναν θα ηταν ενα ντου στις ενωσεις
αλλα τους εαυτους τους θα δειρουν;
και εσυ πως το ξερεις;; απο τα δελτια ειδησεων;;;

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

Περυσι πηρανε ενα ποσο. Το οποιο υπαρχει περιπτωση τελικα να το πληρωσει ο ελληνας φορολογουμενος, και οχι η Ε.Ε.. Ακομα ο φορολογουμενος δεν ξερει αν τελικα θα πληρωσει αυτος το περσινα, και ερχονται παλι και ζητανε χρηματα. Ε οχι, απο που και ως που πρεπει να παρουν παλι χρηματα? Γαμω το μπουρδελο το κρατος, τετοια βλεπω και δεν θελω να ξαναγυρισω Ελλαδα. Περυσι το πασοκ ελεγε οτι τους εδωσαν λιγα κιολας. Οι καριοληδες προκειμενου να ανεβουν στην εξουσια κανουν τα παντα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom