Νέα

Μπλόκα αγροτών-τα μπλόκα των τεμπέληδων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans76
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 982
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
εσενα μαλλον για βικυ καρανικολα σε κοβω...
πο'ναι και μπαμπατσικη... :2funny: :2funny:
Ιφιγένεια Pearl
URL]]

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ένας νέος αγρότης...

"ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2004 ΕΓΙΝΑ ΝΕΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ, ΠΗΡΑ ΕΦΑΠΑΞ 15000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΞΙΑΣ 5000, ΑΡΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΩ ΕΧΩ ΣΤΑΘΕΡΑ 5000 ΕΥΡΩ. ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ...

ΣΤΡΑΦΙΚΑ ΣΤΗ ΒΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑ ΌΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΜΟΥ (108) ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΑΚΟΜΗ 5500 ΕΥΡΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ (ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ). ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΕΝΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 10500ΕΥΡΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΩ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΩΦΗ ΦΠΑ, ΣΥΝ 4000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΑΓΟΡΑ ΝΕΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΥΝΟΛΟ 14500 ΕΥΡΩ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΠΑ, ΔΕ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ . ΣΥΓΟΥΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΣΜΑΚΗΣ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΛΥΜΕΝΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΚΑΛΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ .ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΧΑΜΗΛΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ, (ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΞΑΝΘΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩ ΑΥΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ)
ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΚΑΛΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ . ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΓΛΥΚΑΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΧΡΗΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΩΝ.
ΑΚΟΥΩ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΗ. ΝΩΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ 50, 100 ΚΑΙ 150 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ( ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΤΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΙΔΙ ΑΓΡΟΤΩΝ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΑΠΙΟΙ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ.

ΜΕ ΤΙΜΗ
ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ -ΒΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΗΣ"

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
αμα ειναι ετσι να βγουμε και οι υπολοιποι ελληνες στη ζητιανια και να ζηταμε λεφτα...
εχετε την εντυπωση πως ειστε οι μοναδικοι επαγγελματιες που εχετε οικονομικο προβλημα?

αντε ρε εκβιαστες παρτε δρομο απο τους δρομους... :tickedoff:
δεν ειναι ζητιανια ειναι διεκδικηση,λεφτα τους υποσχεθηκαν ,λεφτα δεν τους δινουν ,εχουν τη δυναμη και κλεινουν τους δρομους ,παλι καλα κανουν.
Σε ολη τη γη οποιος μπορει κλεινει τους δρομους ,για να  βρει το δικιο του .
Ο καθεις με τα οπλα του.

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Το θέμα δεν είναι να κλείσουν τους δρόμους και να ταλαιπορούν του απλούς ανθρώπους.Αν είναι τόσο μάγκες να πάνε να κλείσουν την βουλή με τα τρακτέρ τους. Αλλά όταν ανέβηκαν οι Κρητικοί με τα τρακτέρ στον Πειραιά οι ΜΑΤατζήδες τους μαντρώσαν και τους στείλαν κουτί πίσω!!!

Και οι πραγματικά φτωχοί αγρότες δεν είναι στα ΜΠΛΟΚΑ...
<<Άλλοι>> είναι στα μπλόκα... ο νοών νοείτω ;)

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Το θέμα δεν είναι να κλείσουν τους δρόμους και να ταλαιπορούν του απλούς ανθρώπους.Αν είναι τόσο μάγκες να πάνε να κλείσουν την βουλή με τα τρακτέρ τους. Αλλά όταν ανέβηκαν οι Κρητικοί με τα τρακτέρ στον Πειραιά οι ΜΑΤατζήδες τους μαντρώσαν και τους στείλαν κουτί πίσω!!!

Και οι πραγματικά φτωχοί αγρότες δεν είναι στα ΜΠΛΟΚΑ...
<<Άλλοι>> είναι στα μπλόκα... ο νοών νοείτω ;)
σορρυ φιλε αλλα αυτες ειναι μαλακιες ,απλως τα  ΜΜΕ οταν καποιος κλαδος επιμενει στον οποιο αγωνα του ,γυριζει τον κοσμο εναντιον και τελικα δεν γινεται τιποτα και εν παση  περιπτωση στα @@ μας η εικονα της χωρας ,τα οικονομικα κ.λ.π ,αμα ο κοσμος υποφερει.

Επισκέπτης
αμα ειναι ετσι να βγουμε και οι υπολοιποι ελληνες στη ζητιανια και να ζηταμε λεφτα...
εχετε την εντυπωση πως ειστε οι μοναδικοι επαγγελματιες που εχετε οικονομικο προβλημα?

αντε ρε εκβιαστες παρτε δρομο απο τους δρομους... :tickedoff:

Ρε εξυπνακια, το 2007 μετα τις φωτιες στην Αιγιαλεια, μας ταξανε αποζημιωσεις, τις οποιες ουδεποτε ειδαμε, περα απο τα 3000 ευρω που τα πηρανε και οι γυφτοι, αν θυμασε. Και υπαρχουν ανθρωποι που καταστραφηκαν οικονομικα. Το μονο εισοδημα τους ηταν τα χτηματα και τα ζωα τους που καηκαν. Δεν δικαιουνται αυτοι οι ανθρωποι αποζημιωσεις ? Εμενα οι μισες ελιες καηκαν πως θα διεκδικησω αυτα που δικαιουμε ? Εσυ μπορεις να κανεις απεργια, εγω τι να κανω να μην παω στα χτηματα ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom