koukos0000
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2007
- Like
- 243
- Πόντοι
- 26
Μαγκες για ακομα μια φορα θελω τα φωτα σας,και αν ξερει καποιος νομικα θα βοηθησει περισσοτερο.δωστε βαση.στη πολυκατοικια της κοπελας μου ο ιδιοκτητης του απο πανω οροφου θελησε να βαλει φυσικο αεριο.διαχειριστης ειναι ο πατερας της.πριν 2 μηνες φωναζει ο ιδιοκτητης τη κοπελια μου και της λεει οτι υπαρχουν 2 λυσεις για να βαλει αεριο.μια ειναι να περασει ενας σωληνας μεσα απο το μπαλκονι της μιας και ειναι ετσι η κατασκευη και ο αλλος απο κατω ,απο την εισοδο.μεσα απο τη πολυκατοικια.ο πατερας της κοπελιας μου ειπε οχι μεσα απο το μπαλκονι.Οι συζητησεις σταματησαν εκει!αρχες δεκεμβριου..και ενα ενα ωραιο πρωι προχθεςμετα απο 2 μηνες περασανε τους αρχικους σωληνες απο κατω αλλα ο ενας ο σωληνας περναει ξυστα απο το μαγαζι διπλα στη πολυκατοικια.μολις το ειδε ο ιδιοκτητης του μαγαζιου φυσικα αντεδρασε μιας και δε ρωτηθηκε.και εχει γινει ενας πανικος που μπορει να φτασει δικαστηρια.η εταιρεια λεει οτι αυτος που θελει να βαλει το αεριο τους ειπε οτι ολα ειναι οκ μιας και στηριχτηκε οτι αφου δεν μπορει να περασει απο το μπαλκονι θα περασει απο κατω και οτι ειχε ενημερωσει τη κορη του διαχειρηστη τοτε.φταιει δηλαδη οτι δεν ενημερωσε αυτος τον ιδιοκτητη του καταστηματος.ν ρωτησω κατι ρε μαγκες.ποιος εχει δικιο και ποιος αδικο.δεν θα επρεπε αυτος που θελει να βαλει το ααεριο να παρει υπογραφη απο τον ιδιοκτητη του καταστηματος ?δεν θα επρεπε η εταιρεια να ζητησει υπογραφες?δεν θα επρεπε να υπαρχουν υπευθυνες δηλωσεις και οχι στα λογια εγω ειχα πει και και.να προσθεσω τελειωνοντας οτι η μοναδικη κουβεντα που ειχε κανει με τη κοπελια μου ηταν οτι η θα περασει ετσι η αλλιως του ειπε η εταιρεια.ευχαριστω απλα επειδη πανε να ριξουν ην ευθυνη στο διαχειρηστη οτι αυτος επρεπε να νημερωσει τον ιδιοκτητη του μαγαζιου παει να του ερθει εγκεφαλικο μεγαλος ανθρωπος χωρις να φταιει.υπογραφες σε οτιδηποτε δεν υπαρχουν.και τελος δεν εχει γινει εγκατασταση.ειναι στο αρχικο σταδιο.3 σωληνες δουλεια.ευχαριστω μαγκες