Ειλικρινά μου κάνει εντύπωση που δεν τον έχεις σε εκτίμηση αλλά με την τελευταία σου πρόταση είμαι 100% σύμφωνος οπότε δε λέει να ασχολούμαστε άλλο με το Σέρβο.
Πάντως προτιμώ πχ. τον Parker από ΝΒΑ ή κάποιον σουτέρ φάση Greer (με κανονικό ύψος για τη θέση του) παρά το Ρακόσεβιτς.
Ναβάρο με τίποτα όπως και Σισκάουσκας.
Για αυτούς δε νομίζω να μπουν καν στον κόπο οι ομάδες τους να συζητήσουν με αντίπαλη ευρωπαϊκή ομάδα από τη στιγμή που έχουν συμβόλαια και οι 2 τους.
Δείτε ένα αστείο απόσπασμα από μία πρόσφατη συνέντευξη του Childress.
www.gazzetta.gr/content/view/38141/35/]Τσίλντρες: «Εδώ και του χρόνου»[/url]
http://[URL unfurl="true"]www.gazzetta.gr/images/stories/basket/basket_2009/childress_papaloukas_papaloukamp.jpg[/img[/URL]]
[b]...το αν θα μείνει στον Ολυμπιακό:[/b] «Αν πρέπει να απαντήσω τώρα, θα έλεγα πως θα γυρίσω για την επόμενη χρονιά. Με το που επιστρέφω στην Αμερική, θα έχω ορισμένα ραντεβού με τον μάνατζέρ μου και θα μου αναλύσει την κατάσταση που υπάρχει εκεί".
[b]...τον Παναθηναϊκό και τα χαμένα παιχνίδια:[/b] «Είναι δεδομένο πως είναι καλή ομάδα, που παίζει πολλά χρόνια μαζί. Δεν πιστεύω πως έχουμε χειρότερο ρόστερ, αλλά είμασταν πολλοί νέοι παίκτες και, παρότι κάναμε πολύ καλη πορεία στην κανονικη διαρκεια, στα playoffs δεν το εκμεταλλευτήκαμε, ώστε να κατακτήσουμε έναν τίτλο»
[b]...τις εντυπώσεις του από την Ελλάδα:[/b] «Πέρασα μια πολύ όμορφη χρονιά, η Ελλάδα είναι καταπληκτική χώρα και τα μόνα δυο πράγματα που δεν μου άρεσαν ήταν τα αντικείμενα που πέφτουν και το κάπνισμα στα γήπεδα. Είμαστε επαγγελματίες και θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για τον κόσμο που έρχεται να μας δει και την ομάδα, αλλά αυτά τα δυο μας αποσυντονίζουν»
[b]...τη διαφορά του ευρωπαϊκού μπάσκετ:[/b] «Μου πήρε αρκετό χρόνο για να συνηθίσω στα ευρωπαϊκά δεδομένα και ευτυχώς με βοήθησαν πολύ οι συμπαίκτες μου, όπως ο "Παπ". Το σίγουρο είναι πως τώρα ξέρω ακριβώς τι γίνεται και του χρόνου θα είμαι σαφώς καλύτερος».
[b]...το ΝΒΑ:[/b] «Μικρός υποστήριζα το Σικάγο, λόγω του Τζόρνταν, αλλά τώρα η αγαπημένη μου ομάδα είναι το Σαν Αντόνιο», ενώ απαντώντας σε ένα μικρό φίλο που τον ρώτησε αν θα προτιμούσε ένα συμβόλαιο 50 εκατομμυρίων με τους Σπερς ή τον Ολυμπιακό, ο Τσίλντρες απάντησε γελώντας: «Φυσικά, τον Ολυμπιακό».
[b]...τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο:[/b] «Είναι σίγουρα ο Κόμπε Μπράιαντ. Μπορεί να κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο, να σε "σκοτώσει" και στην επίθεση και στην άμυνα, να σε αποδιοργανώσει, να παίξει με το μυαλό σου. Τα έχει όλα».
[b]...τη δική του παιδική ηλικία και το μπάσκετ:[/b] «Μικρός έπαιρνα και εγώ μέρος σε τέτοια camp και χαιρόμουνα πολύ, όταν ερχόντουσαν επαγγελματίες παίκτες να μας μιλήσουνε. 'Οταν ξεκίνησα να παίζω με φώναζαν [size=14pt]airball Τσίλντρες[/size], κάτι που με πείσμωσε και με έκανε να δουλέψω πολύ για να τους διαψεύσω».
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]
[url=http://[URL unfurl="true"]www.sport-fm.gr/article/182447]http://www.sport-fm.gr/article/182447[/url[/URL]] :smitten: :smitten: :smitten: