Νέα

Μπάσκετ Ολυμπιακού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 130K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Βρε παιδιά τελικά για να κερδίσουμε τον παναθηναικό ο κόουτς Γιαννάκης χρειάζεται 3 παίκτες πρώτης διαλογής απο τον ΝΒΑ και απαραίτητα και έναν πολύ καλό προπονητή(να τον ονομάσει βοηθό).
Σίγα μην έρθουν στον Ολυμπιακό παίκτες πρώτης διαλογής από το NBA,μόνο με πάρα πολλά λεφτά που δεν νομίζω να μπορούν να δωθούν!!!
Στο δεύτερο συμφωνώ και γίνεται.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
O Ρακόσεβιτς είναι παιχταράς.
Όποιος βγαίνει 1ος σκόρερ στην Ευρωλίγκα με ομάδα που έδωσε τόσα παιχνίδια, δε μπορεί να είναι τυχαίος παίχτης.
Προσωπικά πιστεύω ότι για 2άρι & scorer είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε Ευρωπαίο μετά το Ναβάρο (στο ίδιο επίπεδο με Σπανούλη).
Για βρείτε μου άλλον κοινοτικό σε αυτή τη θέση που έχει πιθανότητες να έρθει στο Θρύλο?
Συμφωνώ στο ότι δε θα τα βάψουμε μαύρα αλλά νομίζω ότι είναι καλύτερα πλέον να πάμε για Αμερικανό.

Σωστά, θα τα βάψουμε πράσινα (τα τρόπαια)
Το Ναβάρο τον θέλω με 1000, καθώς είναι ο μόνος που επανελλειμένα έχει κάνει πουτάνα το Διαμαντίδη (και τον Παπαλουκά και το Σπανούλη και το Βασιλόπουλο, κλπ κλπ), αλλά έχει ακόμα 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ με τη Μπαρτσελόνα. Και για να αφήσει Ισπανός τη χώρα του (και μάλιστα ο πιο μισητός στο Ελληνικό κοινό) για να παίξει στην Ελλάδα θα θέλει άπειρα λεφτά τα οποία δεν έχουν σκοπό να δώσουν αφειδώς οι Αγγελοπουλαίοι.
Και για το Σισκάουσκας χλωμό το βλέπω. Ο Μεσίνα τον θέλει σαν τρελός και λογικά θα τον τραβήξει στη Ρεάλ.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Ο Ρακόσεβιτς είναι καλός παίχτης..
Προσωπικά, νομίζω ότι είναι πολλά επίπεδα κάτω σε σχέση με αυτούς που αναφέρεις(Ναβάρο, Σπανούλη), όπως και με αρκετούς ακόμα Ευρωπαίους(αναφέρομαι και στους Αμερικανούς που παίζουν στη Ευρώπη)..
Τέλος πάντων, θα ξενέρωνα αν το βασικό μας 2άρι του χρόνου ήταν ο Ρακόσεβιτς και χαίρομαι πάρα πολύ που δεν θα είναι!
Μιλάω πάντα για τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας και για τη διάθεση των Αγγελοπουλαίων να τα χώσουν!
Πριν την έλευση του Μάτσας, σαφώς δε θα με χάλαγε(μετά από μια τέτοια χρονιά σαν την περσινή πάντα και όχι όπως ήταν τότε).
Πάμε για παιχταράδες ρε παιδιά και όχι για καλούς παίχτες! Ελπίζω να μην διαψευστώ :P

Ειλικρινά μου κάνει εντύπωση που δεν τον έχεις σε εκτίμηση αλλά με την τελευταία σου πρόταση είμαι 100% σύμφωνος οπότε δε λέει να ασχολούμαστε άλλο με το Σέρβο.
Πάντως προτιμώ πχ. τον Parker από ΝΒΑ ή κάποιον σουτέρ φάση Greer (με κανονικό ύψος για τη θέση του) παρά το Ρακόσεβιτς.

Σωστά, θα τα βάψουμε πράσινα (τα τρόπαια)
Το Ναβάρο τον θέλω με 1000, καθώς είναι ο μόνος που επανελλειμένα έχει κάνει πουτάνα το Διαμαντίδη (και τον Παπαλουκά και το Σπανούλη και το Βασιλόπουλο, κλπ κλπ), αλλά έχει ακόμα 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ με τη Μπαρτσελόνα. Και για να αφήσει Ισπανός τη χώρα του (και μάλιστα ο πιο μισητός στο Ελληνικό κοινό) για να παίξει στην Ελλάδα θα θέλει άπειρα λεφτά τα οποία δεν έχουν σκοπό να δώσουν αφειδώς οι Αγγελοπουλαίοι.
Και για το Σισκάουσκας χλωμό το βλέπω. Ο Μεσίνα τον θέλει σαν τρελός και λογικά θα τον τραβήξει στη Ρεάλ.

Ναβάρο με τίποτα όπως και Σισκάουσκας.
Για αυτούς δε νομίζω να μπουν καν στον κόπο οι ομάδες τους να συζητήσουν με αντίπαλη ευρωπαϊκή ομάδα από τη στιγμή που έχουν συμβόλαια και οι 2 τους.

Δείτε ένα αστείο απόσπασμα από μία πρόσφατη συνέντευξη του Childress. :2funny:

www.gazzetta.gr/content/view/38141/35/]Τσίλντρες: «Εδώ και του χρόνου»[/url]

http://[URL unfurl="true"]www.gazzetta.gr/images/stories/basket/basket_2009/childress_papaloukas_papaloukamp.jpg[/img[/URL]]

[b]...το αν θα μείνει στον Ολυμπιακό:[/b] «Αν πρέπει να απαντήσω τώρα, θα έλεγα πως θα γυρίσω για την επόμενη χρονιά. Με το που επιστρέφω στην Αμερική, θα έχω ορισμένα ραντεβού με τον μάνατζέρ μου και θα μου αναλύσει την κατάσταση που υπάρχει εκεί".

[b]...τον Παναθηναϊκό και τα χαμένα παιχνίδια:[/b] «Είναι δεδομένο πως είναι καλή ομάδα, που παίζει πολλά χρόνια μαζί. Δεν πιστεύω πως έχουμε χειρότερο ρόστερ, αλλά είμασταν πολλοί νέοι παίκτες και, παρότι κάναμε πολύ καλη πορεία στην κανονικη διαρκεια, στα playoffs δεν το εκμεταλλευτήκαμε, ώστε να κατακτήσουμε έναν τίτλο»

[b]...τις εντυπώσεις του από την Ελλάδα:[/b] «Πέρασα μια πολύ όμορφη χρονιά, η Ελλάδα είναι καταπληκτική χώρα και τα μόνα δυο πράγματα που δεν μου άρεσαν ήταν τα αντικείμενα που πέφτουν και το κάπνισμα στα γήπεδα. Είμαστε επαγγελματίες και θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για τον κόσμο που έρχεται να μας δει και την ομάδα, αλλά αυτά τα δυο μας αποσυντονίζουν»

[b]...τη διαφορά του ευρωπαϊκού μπάσκετ:[/b] «Μου πήρε αρκετό χρόνο για να συνηθίσω στα ευρωπαϊκά δεδομένα και ευτυχώς με βοήθησαν πολύ οι συμπαίκτες μου, όπως ο "Παπ". Το σίγουρο είναι πως τώρα ξέρω ακριβώς τι γίνεται και του χρόνου θα είμαι σαφώς καλύτερος».

[b]...το ΝΒΑ:[/b] «Μικρός υποστήριζα το Σικάγο, λόγω του Τζόρνταν, αλλά τώρα η αγαπημένη μου ομάδα είναι το Σαν Αντόνιο», ενώ απαντώντας σε ένα μικρό φίλο που τον ρώτησε αν θα προτιμούσε ένα συμβόλαιο 50 εκατομμυρίων με τους Σπερς ή τον Ολυμπιακό, ο Τσίλντρες απάντησε γελώντας: «Φυσικά, τον Ολυμπιακό».

[b]...τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο:[/b] «Είναι σίγουρα ο Κόμπε Μπράιαντ. Μπορεί να κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο, να σε "σκοτώσει" και στην επίθεση και στην άμυνα, να σε αποδιοργανώσει, να παίξει με το μυαλό σου. Τα έχει όλα».

[b]...τη δική του παιδική ηλικία και το μπάσκετ:[/b] «Μικρός έπαιρνα και εγώ μέρος σε τέτοια camp και χαιρόμουνα πολύ, όταν ερχόντουσαν επαγγελματίες παίκτες να μας μιλήσουνε. 'Οταν ξεκίνησα να παίζω με φώναζαν [size=14pt]airball Τσίλντρες[/size], κάτι που με πείσμωσε και με έκανε να δουλέψω πολύ για να τους διαψεύσω».

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Ειλικρινά μου κάνει εντύπωση που δεν τον έχεις σε εκτίμηση αλλά με την τελευταία σου πρόταση είμαι 100% σύμφωνος οπότε δε λέει να ασχολούμαστε άλλο με το Σέρβο.
Πάντως προτιμώ πχ. τον Parker από ΝΒΑ ή κάποιον σουτέρ φάση Greer (με κανονικό ύψος για τη θέση του) παρά το Ρακόσεβιτς.

Ναβάρο με τίποτα όπως και Σισκάουσκας.
Για αυτούς δε νομίζω να μπουν καν στον κόπο οι ομάδες τους να συζητήσουν με αντίπαλη ευρωπαϊκή ομάδα από τη στιγμή που έχουν συμβόλαια και οι 2 τους.

Δείτε ένα αστείο απόσπασμα από μία πρόσφατη συνέντευξη του Childress. :2funny:

www.gazzetta.gr/content/view/38141/35/]Τσίλντρες: «Εδώ και του χρόνου»[/url]

http://[URL unfurl="true"]www.gazzetta.gr/images/stories/basket/basket_2009/childress_papaloukas_papaloukamp.jpg[/img[/URL]]

[b]...το αν θα μείνει στον Ολυμπιακό:[/b] «Αν πρέπει να απαντήσω τώρα, θα έλεγα πως θα γυρίσω για την επόμενη χρονιά. Με το που επιστρέφω στην Αμερική, θα έχω ορισμένα ραντεβού με τον μάνατζέρ μου και θα μου αναλύσει την κατάσταση που υπάρχει εκεί".

[b]...τον Παναθηναϊκό και τα χαμένα παιχνίδια:[/b] «Είναι δεδομένο πως είναι καλή ομάδα, που παίζει πολλά χρόνια μαζί. Δεν πιστεύω πως έχουμε χειρότερο ρόστερ, αλλά είμασταν πολλοί νέοι παίκτες και, παρότι κάναμε πολύ καλη πορεία στην κανονικη διαρκεια, στα playoffs δεν το εκμεταλλευτήκαμε, ώστε να κατακτήσουμε έναν τίτλο»

[b]...τις εντυπώσεις του από την Ελλάδα:[/b] «Πέρασα μια πολύ όμορφη χρονιά, η Ελλάδα είναι καταπληκτική χώρα και τα μόνα δυο πράγματα που δεν μου άρεσαν ήταν τα αντικείμενα που πέφτουν και το κάπνισμα στα γήπεδα. Είμαστε επαγγελματίες και θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για τον κόσμο που έρχεται να μας δει και την ομάδα, αλλά αυτά τα δυο μας αποσυντονίζουν»

[b]...τη διαφορά του ευρωπαϊκού μπάσκετ:[/b] «Μου πήρε αρκετό χρόνο για να συνηθίσω στα ευρωπαϊκά δεδομένα και ευτυχώς με βοήθησαν πολύ οι συμπαίκτες μου, όπως ο "Παπ". Το σίγουρο είναι πως τώρα ξέρω ακριβώς τι γίνεται και του χρόνου θα είμαι σαφώς καλύτερος».

[b]...το ΝΒΑ:[/b] «Μικρός υποστήριζα το Σικάγο, λόγω του Τζόρνταν, αλλά τώρα η αγαπημένη μου ομάδα είναι το Σαν Αντόνιο», ενώ απαντώντας σε ένα μικρό φίλο που τον ρώτησε αν θα προτιμούσε ένα συμβόλαιο 50 εκατομμυρίων με τους Σπερς ή τον Ολυμπιακό, ο Τσίλντρες απάντησε γελώντας: «Φυσικά, τον Ολυμπιακό».

[b]...τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο:[/b] «Είναι σίγουρα ο Κόμπε Μπράιαντ. Μπορεί να κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο, να σε "σκοτώσει" και στην επίθεση και στην άμυνα, να σε αποδιοργανώσει, να παίξει με το μυαλό σου. Τα έχει όλα».

[b]...τη δική του παιδική ηλικία και το μπάσκετ:[/b] «Μικρός έπαιρνα και εγώ μέρος σε τέτοια camp και χαιρόμουνα πολύ, όταν ερχόντουσαν επαγγελματίες παίκτες να μας μιλήσουνε. 'Οταν ξεκίνησα να παίζω με φώναζαν [size=14pt]airball Τσίλντρες[/size], κάτι που με πείσμωσε και με έκανε να δουλέψω πολύ για να τους διαψεύσω».

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]
[url=http://[URL unfurl="true"]www.sport-fm.gr/article/182447]http://www.sport-fm.gr/article/182447[/url[/URL]] :smitten: :smitten: :smitten:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66

Εγώ άλλα ακούω Χρύσα.
Μάλλον δύσκολα θα τα βρούνε παρ'όλο που ο Πρίντεζης δεν έχει άλλες επίσημες προτάσεις στα χέρια του.
Προσωπικά πιστεύω ότι ζητάει πάρα πολλά λεφτά και θέλει να ακολουθήσει την τακτική Μπουρούση για να του κάτσει κανα καλό συμβόλαιο. Βέβαια ο Πρίντεζης δεν είναι Μπουρούσης οπότε τον βλέπω να κλείνει εισιτήρια για Τορόντο σιγά-σιγά.

Αν και οι πληροφορίες λένε ότι οι αδελφοί Αγγελόπουλοι βελτίωσαν ακόμη περισσότερο την προσφορά τους προς τον Γιώργο Πρίντεζη, η πλευρά του παίκτη κρατάει αρνητική στάση στο θέμα και όλα δείχνουν πώς δύσκολα δεν θα καταλήξουμε σε διαζύγιο. Τι γίνεται στα υπόλοιπα θέματα, όπως αυτό του πλέι μέικερ;

Για πες τη γνώμη σου για το σχεδιασμό της ομάδας μέχρι στιγμής.
Δεν περίμενες να έχουν γίνει περισσότερες κινήσεις μέχρι στιγμής?
Ποιούς παίχτες θέλεις να δεις του χρόνου στον Ολυμπιακό?
:think:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Από το ίδιο άρθρο, νέο όνομα ο... :o :huh: :-

Τα υπόλοιπα θέματα

Παρά την ανανέωση του συμβολαίου του Γιάννη Μπουρούση και τις διαπραγματεύσεις με τον Γιώργο Πρίντεζη, ο Ολυμπιακός δεν έχει προχωρήσει ακόμη σε κάποια μεταγραφή. Μπορεί ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης να θεωρείται "κλεισμένος", αλλά κάτι επίσημο δεν υπάρχει από καμία εκ των δύο πλευρών. Όπως, επίσης το ενδεχόμενο επιστροφής του Λουκά Μαυροκεφαλίδη στον Πειραιά, μπορεί να φαντάζει πάρα πολύ πιθανό, αλλά δεν λογίζεται ως "κανονική" μεταγραφή, αλλά ως επαναπατρισμός.

Συνεπώς, υπάρχουν απορίες και αγωνία στον κόσμο του Ολυμπιακού που περιμένει μια καλή κίνηση από τη διοίκηση της ομάδας. Είναι δεδομένο, ότι όλες αυτές τις ημέρες η προσοχή των διοικούντων έχει στραφεί στον πλέι μέικερ που θα πλαισιώσει τον Θοδωρή Παπαλουκά την επόμενη σεζόν. Ο πρώτος στόχος Τζέι Αρ Χόλντεν φαίνεται να απομακρύνεται από το Λιμάνι, αφού ο Αμερικανός δεν τα έχει βρει με τον Ολυμπιακό και φαντάζει δύσκολο να υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη τις επόμενες ημέρες.

Γι' αυτό και μπήκαν σε εφαρμογή τα εναλλακτικά πλάνα, όπως ο Πάμπλο Πριτζιόνι, που όμως και αυτός έχει τις δυσκολίες του. Η Τάου δεν προτίθεται να τον κρατήσει (αν και το ισπανικό διαβατήριο που έχει τη βολεύει, γι' αυτό και οι Βάσκοι δεν έχουν πάρει οριστική απόφαση γύρω από το θέμα), ενώ λέγεται πως η Μπαρτσελόνα έχει στη λίστα της τον Πριτζιόνι.

Αυτό έχει ως επακόλουθη σκέψη τον Γιάκα Λάκοβιτς που ενδιαφέρει αρκετά τον Ολυμπιακό και ο οποίος αρέσει στον Παναγιώτη Γιαννάκη. Όμως, ο Σλοβένος είναι στη λίστα της Τάου σε περίπτωση που φύγει ο Πριτζιόνι! Φαύλος κύκλος δηλαδή. Επίσης, το ενδεχόμενο να αποκτήσει ο Ολυμπιακός Αμερικανό πλέι μέικερ (ΜακΙντάιρ;) "παίζει", αλλά ο βασικός στόχος είναι να βρεθεί κοινοτικός, ώστε να αποκτηθεί Αμερικανός είτε στο "2", είτε στο "4", όπου η κοινοτική αγορά σε αυτές τις θέσεις δεν έχει πολλές καλές επιλογές.

Νομίζω ότι έχει κλείσει ήδη στην Ταού.
Μακάρι γιατί όλοι νομίζω θέλουμε κάποιον καλύτερο από τον Σλοβένο.

ΕDIT: και άλλο όνομα :2funny:
(γι' αυτόν ψήνομαι  :rockon:)

www.sport-fm.gr/article/182280]Πάει για Σάτο;[/url]

Συνεχίζονται τα μεταγραφικά «σενάρια» στον Ολυμπιακό, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ιταλικό site έγραψε πως οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται για τον Ρομέι Σάτο. Ο Αφρικανός φόργουορντ της Σιένα, όμως, φαίνεται πως κοστίζει ακριβά, αφού το buy out είναι ένα εκατομμύριο ευρώ, ώστε να μείνει ελεύθερος από τους πρωταθλητές Ιταλίας.

koncyp

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε mouNINJA, γενικά από τα ποστς σου σέβομαι τις απόψεις σου περί μπασκετ γιατί στάνταρ το κατέχεις το άθλημα, έστω κι αν σε ορισμένες περιπτώσεις διαφωνούμε (πχ. Ρακόσεβιτς).
Όσον αφορά το μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού..
Θέλω να διαβεβαιώσω το συντάκτη του άρθρου που παρέθεσες ότι καμία αγωνία δεν έχει κυριεύσει τον κόσμο του Ολυμπιακού :grin:
Τα πράγματα στο μπάσκετ δεν είναι όπως στο ποδόσφαιρο, όπου για να πάρουμε καλό παίκτη πρεπει να κινηθούμε γρήγορα και έξυπνα γιατί στο τέλος της μεταγραφικής περιοδου όταν και θα πέφτουν οι τιμές υπάρχει το ενδεχόμενο να φορτωθούμε βαριά παλτά για τις κρύες νύχτες του χειμώνα! Στο μπασκετ, δοξα τω Θεώ, είμαστε από τις ομάδες που βάζουν τους κανόνες στο παιχνίδι! Γι'αυτό κ. Πρίντεζη καλά θα κάνεις να δεχτείς τα 800 χιλιαρικάκια όσο το δυνατόν γρηγορότερα, γιατί σε λίγο καιρό ούτε στον ύπνο σου δε θα τα βλέπεις! Και την επόμενη φορά που θα βρεθείς σε λέι απ τίτλου, βάλτο το γαμημένο και πήγαινε στους Αγγελόπουλους και ζήτα και 2 μύρια.. Θα τα πάρεις!
Προς Θεού, για να μην παρεξηγηθώ, θα ήθελα να μείνει ο Πρίντεζης στον Ολυμπιακό. Χρειάζονται τέτοιοι παίκτες, δεμένοι με την ομάδα για να διατηρήσουμε επιτέλους για 3-4 χρόνια έναν κορμό. Αλλά, όχι και να παρακαλάει ο Ολυμπιακός τον Πρίντεζη! Σίγουρα και να φύγει μπορεί να αντικατασταθεί με πολύ καλύτερο.
Ο Σάτο μπορεί να προσθέσει ενέργεια στην ομάδα, αλλά δεν νομίζω να χρειάζεται να δοθούν τόσα λεφτά όσα αναφέρονται για τον τρίτο κατά σειρά φοργουορντ.. Εκτος αν αντικαταστήσει το Βασιλόπουλο και αυτός τον Πρίντεζη :) Αυτό, αν γίνεται δηλαδή ο Βασιλόπουλος να χρησιμοποιηθεί κυρίως ως 4άρι, το ξέρει ο ίδιος ο Βασιλόπουλος (αν θέλει, γιατι πιστεύω ότι μπορεί αν δουλέψει) και ο κόουτς Παναγιώτης :grin:
Ο οποίος κόουτς Παναγιώτης, για άλλη μια φορά με κάνει να αλλάζω γνώμη και να πιστεύω ότι δεν ξέρει την τύφλα του! Το Λάκοβιτς θέλει? :headbang: Έλεος ρε Παναγιώτη!!! Το Λάκοβιτς??? Διώχνει τον Τεόντοσιτς γιατι έχει μια λογική ότι δεν είναι ώριμος ακόμα, για να θέλει έναν ακόμα πιο ανώριμο και τρελό παίκτη που δεν πρόκειται να ωριμάσει και ποτέ του πια?
Φέρτε τον Πριτζιόνι ρε! Ή ακόμα καλύτερα για μένα, τον Πλάνινιτς, αν όντως η ΤΣΣΚΑ προτίθεται να ξεπουλήσει.. Μεγάλος παίκτης και εγκεφαλικός! Μόνος του γύρισε τον τελικό με το βάζελο όταν εδέησε ο Μεσίνα να τον βάλει!

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ άλλα ακούω Χρύσα.
Μάλλον δύσκολα θα τα βρούνε παρ'όλο που ο Πρίντεζης δεν έχει άλλες επίσημες προτάσεις στα χέρια του.
Προσωπικά πιστεύω ότι ζητάει πάρα πολλά λεφτά και θέλει να ακολουθήσει την τακτική Μπουρούση για να του κάτσει κανα καλό συμβόλαιο. Βέβαια ο Πρίντεζης δεν είναι Μπουρούσης οπότε τον βλέπω να κλείνει εισιτήρια για Τορόντο σιγά-σιγά.

Αν και οι πληροφορίες λένε ότι οι αδελφοί Αγγελόπουλοι βελτίωσαν ακόμη περισσότερο την προσφορά τους προς τον Γιώργο Πρίντεζη, η πλευρά του παίκτη κρατάει αρνητική στάση στο θέμα και όλα δείχνουν πώς δύσκολα δεν θα καταλήξουμε σε διαζύγιο. Τι γίνεται στα υπόλοιπα θέματα, όπως αυτό του πλέι μέικερ;

Για πες τη γνώμη σου για το σχεδιασμό της ομάδας μέχρι στιγμής.
Δεν περίμενες να έχουν γίνει περισσότερες κινήσεις μέχρι στιγμής?
Ποιούς παίχτες θέλεις να δεις του χρόνου στον Ολυμπιακό?
:think:
Είναι αυτά που λέγαμε αππό κοντά ε;; :2funny:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
www.sport-fm.gr/article/182860]Τα τυπικά για Ζήση[/url]

093529.jpg

Παίκτης του Ολυμπιακού αναμένεται να γίνει σύντομα ο Νίκος Ζήσης. Το τελευταίο διάστημα ο μάνατζερ του 26χρονου γκαρντ, Κιθ Γκλας, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους Πειραιώτες και φαίνεται πως οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Ο Αμερικανός ατζέντης πρότεινε στους «ερυθρόλευκους» να προσφέρουν μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας στον πελάτη του, επειδή θεωρεί ότι ο διεθνής παίκτης μπορεί να ανεβάσει πάλι το κασέ του αγωνιζόμενος στους δευτεραθλητές Ελλάδας και να διεκδικήσει ακόμα καλύτερο συμβόλαιο το επόμενο καλοκαίρι.

Την «ερυθρόλευκη» φανέλα θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα φοράει από την επόμενη σεζόν ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης. Ο Χανιώτης σέντερ έμεινε ελεύθερος από το Μαρούσι και έχει ήδη συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί η μεταγραφή του 28χρονου παίκτη, που θα ενισχύσει αισθητά τη γραμμή των ψηλών.

Η αδιαλλαξία του Γιώργου Πρίντεζη στην πρόταση των αδερφών Αγγελόπουλων για τριετές συμβόλαιο έναντι 2,5 εκατ. ευρώ φαίνεται πως οδηγεί τις δύο πλευρές σε «διαζύγιο». Αν ο διεθνής φόργουορντ συνεχίσει να εμμένει στην απόφασή του, τότε θα ψάξει για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Στην πρώτη θέση των κοινοτικών πλέι μέικερ παραμένει Τζέι Αρ Χόλντεν. Αν ο Αμερικανός -με ρωσικό διαβατήριο- παίκτης απαντούσε θετικά στην πρόταση των Πειραιωτών, τότε θα υπέγραφε διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Οι διοικούντες περιμένουν ο Χόλντεν να μειώσει τις απαιτήσεις του για να συνεχίσει στην Ελλάδα την καριέρα του.

Δε νομίζω να ενθουσιάζεται κανείς μας από τις εξελίξεις. :think:

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
ο ζήσης θα έρθει μάλλον ο χόλντεν χλωμό.
Πάντως η προσθήκη ελλήνων παικτών δημιουργεί έναν κορμό.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66

Σωστό σε βρίσκω. :rockon:

Σχετικά με το μεταγραφικό σχεδιασμό, συμφωνώ εν μέρει. Δεν είναι όπως στο ποδόσφαιρο όπου η προετοιμασία αρχίζει Ιούνιο (το πολύ Ιούλιο) αλλά τέλη Αυγούστου και έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Επομένως το άγχος που υπάρχει, δεν είναι λόγω προετοιμασίας αλλά λόγω του ότι "οι υπόλοιπες κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης ήδη έχουν κάνει σημαντικές κινήσεις και έχουν προσθέσει παίχτες στο δυναμικό τους που σε ενδιέφεραν, με αποτέλεσμα οι επιλογές σου να λιγοστεύουν". ΠΑΟ/Μπαρτσελόνα και λιγότερο Ρεάλ/Ταού έχουν κλείσει σχεδόν το ρόστερ τους ενώ εμείς είμαστε ακόμα στο στάδιο των ανανεώσεων. Βέβαια σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τρελαινόμαστε αλλά μου φαίνεται ότι παραείμαστε νωθροί.
     Σχετικά με τον Πρίντεζη συμφωνώ απόλυτα. Προσωπικά πιστεύω ότι πολύ δύσκολα θα γίνει βασικός σε κορυφαία ομάδα και το ταβάνι του είναι να γίνει ο energy guy/6th man που έρχεται από τον πάγκο για να διατηρήσει το ρυθμό και να προσφέρει τα βασικά σε άμυνα & επίθεση. Νομίζω ότι δεν αξίζει βάση απόδοσης τα λεφτά που ζητάει και μάλλον προσπαθεί να κάνει τα διαπραγματευτικά "κόλπα" του Μπουρούση. Λογικά έτσι και δεν πάει ΝΒΑ, θα ανανεώσει με εμάς αφού δεν υπάρχει γνωστό ενδιαφέρον από άλλη ομόδα.
     Η ιδέα με το Βασιλόπουλο στο 4 και με (λογικά) Childress στο 3 μου αρέσει πάρα πολύ σε περίπτωση που ο πρώτος παίζει όπως πρόπερσι. Τέλεια άμυνα, forwards ικανοί στη διεισδύσεις και ικανοί στα rebounds (μόνο μείον το post game).
     Σχετικά με το ρόστερ: Θέλω στον Ολυμπιακό έναν επιθετικό pg στυλ Πλάνινιτς που να μπορεί να κουβαλήσει την ομάδα και στο σκοράρισμα. Ο Πριτζιόνι δε με ενθουσιάζει και τόσο μιας και δε νομίζω να κολλήσει στην ομάδα τη δεδομένη στιγμή. Είναι τύπος point guard που φαίνεται αστέρας δίπλα σε ένα πολύ καλό 2αρι (βλέπε Τζινόμπιλι, Ρακόσεβιτς κλπ) και εμείς αυτή τη στιγμή δεν έχουμε τέτοιο παίχτη. Άμα πάρουμε, τότε γιατί όχι.
     Προσωπικά περιμένω την απόφαση στις 6/7 (νομίζω) σχετικά με το όριο των Αμερικανών στην Α1 όπου λογικά θα παίξει μεγάλο ρόλο στη διαμόρφωση του ρόστερ μας. Είναι αρκετές οι ομάδες που είναι σύμφωνες με αυτή την αλλαγή άρα έτσι και συμβεί, μάλλον πάμε για άσσο σε στυλ McIntyre/Bullock/Arroyo.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
ο Πρίντεζης πάει μάλλον στη Μάλαγα.

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Στο καλο και ...να μην μας γραφει το λιμοταγαρο.
Ακουγα φετος που ελεγαν ο πιο βελτιωμενος παιχτης και σκεφτομουν ποσο χαλια ηταν για να εχει παρει τοση βελτιωση .
Νομιζει οτι ειναι ο Νοβιτσκι ...
Τελικα η διαφορα απο το λιγο μετριος μεχρι το πολυ μετριος ειναι μεγαλη!

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Συμφωνώ με τα σχόλια περί Πρίντεζη.

Τι άποψη έχετε για το Ζήση?
Αυτό το άρθρο μου άρεσε πολύ και συγκεκριμένα το παρακάτω κομμάτι. :think:
www.sport-fm.gr/article/183012]Η επιλογή Ζήση δεν είναι έσχατη… λύση[/url]
Κι όλα αυτά οι «ερυθρόλευκοι» τα βρίσκουν στο πρόσωπο ενός 26χρονου Έλληνα παίκτη και σε αρκετά καλή τιμή. Ο Νίκος Ζήσης φέρεται πως ζήτησε να υπογράψει για ένα χρόνο με στόχο να διεκδικήσει μέσω της παρουσίας του στο γήπεδο ένα καλύτερο συμβόλαιο. Αυτό φυσικά δεν είναι μία κίνηση απληστίας, αλλά μία απόφαση που προδίδει την αυτοπεποίθηση και τις φιλοδοξίες του.

EDIT: Μόλις τώρα έμαθα ότι υπέγραψε στη Σιένα. :headbang:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Ναι μονο που πεταξε για αλλες πολιτειες και αυτος! Δεν καταλαβαινω τι ακριβως θελουν να κανουν φετος οι Αγγελοπουλοι? :think:

www.sport24.gr/html/ent/266/ent.301266.asp]Στην Σιενα ο Ζησης[/url]

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
Συμφωνώ με τα σχόλια περί Πρίντεζη.

Τι άποψη έχετε για το Ζήση?
Αυτό το άρθρο μου άρεσε πολύ και συγκεκριμένα το παρακάτω κομμάτι. :think:
www.sport-fm.gr/article/183012]Η επιλογή Ζήση δεν είναι έσχατη… λύση[/url]
Κι όλα αυτά οι «ερυθρόλευκοι» τα βρίσκουν στο πρόσωπο ενός 26χρονου Έλληνα παίκτη και σε αρκετά καλή τιμή. Ο Νίκος Ζήσης φέρεται πως ζήτησε να υπογράψει για ένα χρόνο με στόχο να διεκδικήσει μέσω της παρουσίας του στο γήπεδο ένα καλύτερο συμβόλαιο. Αυτό φυσικά δεν είναι μία κίνηση απληστίας, αλλά μία απόφαση που προδίδει την αυτοπεποίθηση και τις φιλοδοξίες του.
το κομματι που διαλεξες δειχνει την εικονα του αθλητη ζηση.
παικτης που μεσα απο την αγωνιστικη του παρουσια θα
εξασφαλισει ενα καλυτερο συμβολαιο.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Ναι μονο που πεταξε για αλλες πολιτειες και αυτος! Δεν καταλαβαινω τι ακριβως θελουν να κανουν φετος οι Αγγελοπουλοι? :think:

www.sport24.gr/html/ent/266/ent.301266.asp]Στην Σιενα ο Ζησης[/url]

Άσε, τώρα το έμαθα και ξενέρωσα.
Οι Αγγελόπουλοι λογικά περιμένουν την απόφαση της Δευτέρας για τους ξένους και μετά θα κινηθούν ανάλογα.
Το θέμα είναι "θα έχει μείνει τίποτα μέχρι τότε?". Εγώ έχω την εντύπωση ότι αργούν πολύ.
Για τους ξένους, θέλω 3 Αμερικανούς αλλά δε νομίζω να περάσει.

το κομματι που διαλεξες δειχνει την εικονα του αθλητη ζηση.
παικτης που μεσα απο την αγωνιστικη του παρουσια θα
εξασφαλισει ενα καλυτερο συμβολαιο.

Όντως, πολύ σωστός τύπος και το σκεπτικό του λογικά θα έπρεπε να θεωρηθεί ένα ακόμα "συν" για να τον κλείσουν οι Αγγελόπουλοι.
Νομίζω στη Σιένα ότι θα τα πάει καλά, ιδιαίτερα άμα ο Καουκένας πάει στη Ρεάλ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom