Νέα

Μπάσκετ Ολυμπιακού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 133K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τον έχεις δει πολλές φορές να παίζει και ξέρεις τι παίχτης είναι για να το λες αυτό? :think:
καλος παιχτης ειναι τυπε μου
αλλα γιατι να μην παρεις τον Μακιντάιρ ?
δεν νομιζω οτι ο νειτ θα κανει πολλα παραπανω απτον μακ

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66

καλος ειναι.ομως αυτο το μπασκετ δεν εχει ελπιδα.

αρε γαμωτο μας πηρατε τον μελμπεργκ

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66

Ο βασικός λόγος είναι ότι για τον Μακιντάιρ η Σιένα θέλει 2 εκ. για να τον αφήσει σε άλλη ομάδα που είναι πολλά λεφτά.
Το ότι ο Νέιτ είναι αρκετά καλύτερος παίχτης ισοσκελίζεται με το ότι ο Μακιντάιρ έχει εμπειρία από Ευρώπη.
Σε στυλ μοιάζουν αρκετά με μόνες διαφορές στο σουτ όπου ο Νέιτ είναι καλύτερος από απόσταση και στην άμυνα όπου ο Τερέλ ξέρει κάπως να βοηθάει. Τέλος, θα ήθελα να δω άλλον ένα ΝΒΑer στο Θρύλο ώστε σιγά-σιγά να αρχίσουμε να θεωρούμαστε ένας "παραδοσιακός" προορισμός Αμερικανών στην Ευρώπη.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Απόλυτε, για δες ονόματα που πιστεύω ότι θα ήταν καλές και προσιτές λύσεις.
Μπαίνεις "", πατάς "available" και τσεκάρεις.
Εγώ βρήκα τους εξής:

Bogans, Keith
Bynum, Will
Cook, Brian
Daniels, Marquis :sunglasses:
Davis, Glen :grin:
Dixon, Juan
Felton, Raymond :sunglasses:
Gooden, Drew :huh:
Head, Luther
Herrmann, Walter
House, Eddie :huh:
Iverson, Allen :P
Jackson, Bobby (μεγάλος)
Marbury, Stephon :rolleyes:
McRoberts, Josh (υποτιμημένος)
Robinson, Nate :sunglasses:
Sessions, Ramon :sunglasses:
Wilcox, Chris :sunglasses:
Williams, Marvin

Τι λες εσύ?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε μου και μονο που υπαρχει στην λιστα ο Marbury δεν τιθεται θεμα
πρεπει να τον κλεισετε αμεσως μην προλαβει αλλος
:2funny: :2funny:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
τυπε μου και μονο που υπαρχει στην λιστα ο Marbury δεν τιθεται θεμα
πρεπει να τον κλεισετε αμεσως μην προλαβει αλλος
:2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πιστεύεις ότι μπορεί να παίξει ακόμα σε υψηλό επίπεδο?
Εγώ τον κόβω ΟΚ για Ευρώπη.
Το δήλωσε και ο ίδιος. Είπε ότι αν δεν βρει το καλό συμβόλαιο στο ΝΒΑ δεν το έχει σε τίποτα να έρθει προς τα εδώ.
Μετά άρχισε τις μαλακίες. Έλεγε κάτι του στυλ "Στην Ευρώπη θα έχω την ευκαιρία να προωθήσω τα Starburies (τα παπούτσια του), όχι μόνο στο χώρο του μπάσκετ αλλά και στου ποδοσφαίρου αφού σκέφτομαι να βγάλω μία ειδική έκδοση". :2funny: :2funny: :2funny:
Αυτά φοβάμαι μεγάλεεεεεεεεεεεεε :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Το δήλωσε και ο ίδιος. Είπε ότι αν δεν βρει το καλό συμβόλαιο στο ΝΒΑ δεν το έχει σε τίποτα να έρθει προς τα εδώ.
Μετά άρχισε τις μαλακίες. Έλεγε κάτι του στυλ "Στην Ευρώπη θα έχω την ευκαιρία να προωθήσω τα Starburies (τα παπούτσια του), όχι μόνο στο χώρο του μπάσκετ αλλά και στου ποδοσφαίρου αφού σκέφτομαι να βγάλω μία ειδική έκδοση". :2funny: :2funny: :2funny:
αυτες τις μαλακιες να μην ελεγε :2funny: :2funny:
και εγω νομιζω οτι θα κατηφορισει για ευρωπη σιγα σιγα
ενταξει οτι θα βαζει καποιους ποντους θα βαζει
αλλα μαλλον χειροτερη θα στην κανει την ομαδα παρα καλυτερη

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Μετά άρχισε τις μαλακίες. Έλεγε κάτι του στυλ "[glow=red,2,300]Στην Ευρώπη θα έχω την ευκαιρία να προωθήσω τα Starburies (τα παπούτσια του), όχι μόνο στο χώρο του μπάσκετ αλλά και στου ποδοσφαίρου αφού σκέφτομαι να βγάλω μία ειδική έκδοση". :2funny: :2funny: :2funny[/glow]:
ρε τυπε μηπως τον παρει ο ολυμπιακος στο ποδοσφαιρο ομως? :2funny:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
αυτες τις μαλακιες να μην ελεγε :2funny: :2funny:
και εγω νομιζω οτι θα κατηφορισει για ευρωπη σιγα σιγα
ενταξει οτι θα βαζει καποιους ποντους θα βαζει
αλλα μαλλον χειροτερη θα στην κανει την ομαδα παρα καλυτερη

Κάπως έτσι φίλε μου.
Δεν πρόκειται η ομάδα να φτιάξει χημεία ποτέ και θα αποκτήσουμε πολύ άναρχο αλλά θεαματικό στυλ.
Για να δούμε, εγώ τον κόβω για εμάς ή για Ρεάλ. Δε νομίζω ότι οι Ιταλοί να έχουν τόσα λεφτά, στη Ρωσία δύσκολα πάει και οι άλλες ισπανικές έχουν κλείσει. Μπορεί ο Μεσίνα να μην το θέλει αλλά έτσι και έρθει, μετά το ποδόσφαιρο θα γίνονται sold-outs και στο μπάσκετ.

ρε τυπε μηπως τον παρει ο ολυμπιακος στο ποδοσφαιρο ομως? :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny:

Stephon Marbury’s best option: Europe

stephon-marbrury-tat.jpg

If Stephon Marbury plays his next pro basketball game in the place he thinks he’s gonna play it, that’ll be the question he needs to answer for any potential business partners.

After making it clear he wanted to come back to the Celtics regardless of the (very little) money they could offer him, Steph has been informed by the team that they won’t be re-signing him, primarily thanks to the Rasheed Wallace acquisition. So Steph now tells the New York Post he’s looking at Europe.

If you remember Steph’s string of oddball interviews and blog entries last summer, he did say he wanted to end his career in Italy, but now it could become a reality sooner than anybody thought.

“If I have to give it overseas, I’ll give it overseas,” Marbury said, adding that he’s been talking to at least three teams in the Euroleague. “I like the Europe option to bring the Starbury brand there and sponsor soccer players.”

And of course he still holds the Knicks to blame for his lack of NBA interest.

“The Knicks put me in a really bad situation, a really bad spot, so I’m still waiting,” Marbury said. “Teams are still shopping.”

At 32, Steph isn’t done. Despite battling rust after prolonged inactivity in his stint with the Celtics, he had his moments and even came through in some crucial playoff games for the C’s. He’s at least better than other aging, employed NBA point guards like Lindsey Hunter, Anthony Carter and Anthony Johnson; plus a lot of the younger PG’s just getting their feet wet in the League.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
www.sport24.gr/html/ent/174/ent.304174.asp]"Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται πολύ"[/url]

http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/ast/cov/NB/NBA_ALLSTAR_ROBINSON_b.jpg[/img[/URL]]

Η New York Post γράφει ότι ο Νέιτ Ρόμπινσον σκέφτεται την πρόταση του Ολυμπιακού, ενώ ο ατζέντης του παίκτη δηλώνει πως οι ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται πάρα πολύ για τον πελάτη του. Προσωπικά έχουν πάρει (και αυτήν) την υπόθεση οι Αγγελόπουλοι, που ενώ κοιτάζουν προς το ΝΒΑ περιμένουν να... προσγειωθεί ο Μινούτσι στην πραγματικότητα για τον ΜακΙντάιρ.

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι έχουν πάρει προσωπικά το θέμα του πλέι μέικερ και χειρίζονται τόσο την περίπτωση του Τερέλ ΜακΙντάιρ, όπου η Σιένα ζητάει τα... μαλλιά της κεφαλής της (2 εκ. ευρώ) και προς το παρόν δεν ρίχνει τις απαιτήσεις της, όσο και στο θέμα του Νέιτ Ρόμπινσον, του οποίου το όνομα "παίζει" πλέον συνεχεία στα ΜΜΕ των ΗΠΑ.

Το νέο δημοσίευμα που ασχολείται με τον Ολυμπιακό και τον γκαρντ των Νιου Γιορκ Νικς, είναι αυτό της New York Post, όπου σε ένα κεντρικά άρθρα της γράφει "ο Νέιτ Ρόμπινσον ίσως παίξει στην Ελλάδα για 5 εκατομμύρια δολάρια!". Τόση είναι η πρόταση του Ολυμπιακού για δύο χρόνια, σύμφωνα με τους Αμερικανούς, χωρίς αυτή να επιβεβαιώνεται από τους ερυθρολεύκους.

Ο ατζέντης του Ρόμπινσον, Έρικ Γκούντογουϊν είπε πάντως πως ο πελάτης του σκέφτεται σοβαρά την πρόταση που έχει από τον Ολυμπιακό (να θυμίσουμε ότι ο Ρόμπινσον έπαιρνε 2.9 εκ. δολάρια μεικτά), αν και στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η πρόθεσή του είναι να παραμείνει στη Νέα Υόρκη και τους Νικς.

"Θα σκεφτούμε κάθε ομάδα που θα ενδιαφερθεί για τον Νέιτ" είπε ο Γκούντγουϊν και συνέχισε: "Έχουμε ακούσει για την ελληνική ομάδα και ενδιαφέρονται πάρα πολύ". Φαίνεται, λοιπόν, πως ο Ολυμπιακός έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι, ώστε να διεκδικήσει τον Ρόμπινσον, την ώρα που περιμένει να ρίξει τις απαιτήσεις της η Σιένα για τον ΜακΙντάιρ. Παράλληλα, οι διοικητικοί ηγέτες της ομάδας βρίσκονται σε ετοιμότητα για οτιδήποτε άλλο προκύψει, αφού όπως είναι γνωστό "κάθε καλός παίκτης, ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό".

:headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
αν έρθει ο Νέιτ, εγώ αν και βάζελος μάλλον θα πάρω διαρκείας στον γαύρο.
δεν με ενδιαφέρουν τα καρφώματά του, αλλά η άμυνα που παίζει:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
:think: :think: :think: :think: :think:

www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/Olympiacos/245169.html]Η έκπληξη ακούει στο όνομα Κελάτι[/url]

http://[URL unfurl="true"]www.contra.gr/images/m/kelati013_m.jpg[/img[/URL]]

Ο Τόμας Κελάτι (27, 1.95) είναι η έκπληξη που επεφύλασσε ο Ολυμπιακός. Ούτε Πάρκερ, ούτε Χάνσεν, αλλά ο Αμερικανός σουτέρ της Μάλαγα αποτελεί τον εκλεκτό του Παναγιώτη Γιαννάκη.

Γι αυτό και η έκπληξη καθώς ο γκαρντ των Ανδαλουσιανών δεν περιλαμβάνεται στα μεγάλα ονόματα ούτε και η χρονιά του ήταν τόσο εντυπωσιακή για να δικαιολογήσει μία τόσο καλή μετεγγραφή.

Ο Κελάτι αποτελεί πάντως, και αυτό έχει σημασία, προσωπική επιλογή του "Δράκου" και των συνεργατών του κάτι που αποδεικνύει πως η επιθυμία του είναι ένα σύνολο με παίκτες που έχουν προϋπηρεσία στην Ευρωλίγκα. Το εξαιρετικό του σουτ αποτέλεσε το διαβατήριο για τον Πειραιά.

Στην Ελλάδα τον είδαμε πέρυσι τέσσερις φορές, δύο κόντρα στον Ολυμπιακό με καλά παιχνίδια (16 και 15 πόντους) δύο απέναντι στον Παναθηναϊκό όπου ήταν κακός (4 και 10 πόντοι).

Τι περιμένει ο Ολυμπιακός από τον Κελάτι; Έναν σταθερό σούτιγκ γκαρντ, πολύ καλό σουτέρ, φιλότιμο αμυντικό με σταθερά ανοδική πορεία από το Βέλγιο, την Πολωνία, στην Ισπανία. Δεν είναι το μεγάλο όνομα σε καμία περίπτωση ούτε και ο παίκτης που θα κάνει τη διαφορά.

Περισσότερο μοιάζει με επιλογή αθλητή ο οποίος μπαίνει στη λογική…ομάδας χωρίς να ξεχωρίζει. Το μεγαλύτερό του προσόν το καλό ποσοστό από τα 6,25 που βρίσκεται σταθερά στο 40% ενώ έχει και το ρεκόρ για την Ευρωλίγκα με 9/19 τρίποντα κόντρα στη Ρόμα.

Ο Τόμας Κελάτι είναι παντρεμένος με Πολωνή και περιμένει την έκδοση του πολωνικού του διαβατηρίου.

Tι λένε τα νούμερα

O 27χρονος Αμερικανός γκαρντ έπαιξε πέρυσι σε 16 παιχνίδια της Ευρωλίγκα με τα χρώματα της Μάλαγα. Στην πρώτη φάση είχε 12,4 πόντους με 53.3% στα δίποντα, 40,6% στα τρίποντα και 82.3% στις βολές. Στη δεύτερη μέτρησε 10.7 πόντους με 44.4% στα δίποντα, 37.1% στα τρίποντα και 81.8% στις βολές. Πλησίασε δε τις 2 ασίστ κατά μέσο όρο.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

"Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή Τόμας Κελάτι. Ο Αμερικανός γκαρντ θα φορά την "ερυθρόλευκη" φανέλα για τα επόμενα δυο χρόνια".

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
ψωνισατε απο σβερκο παλι  :2funny: :2funny: :2funny:
ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠ

johnaras3pman

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
εχεις απολυτο δικιο φιλαρακι, οταν εσυ εχει ζαβλανο, ποηλιδη ,βορεαδη κ.α τοτε οποιον και να παρουμε .... οποτε ασε να ψωνιζουμε απο σβερκο....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εχεις απολυτο δικιο φιλαρακι, οταν εσυ εχει ζαβλανο, ποηλιδη ,βορεαδη κ.α τοτε οποιον και να παρουμε .... οποτε ασε να ψωνιζουμε απο σβερκο....
εχουμε και αρτεαγκα ε
μην τον ξεχνας τυπε
:2funny:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Σε λίγες μέρες που φεύγει ο Mounninja ...θα αναλάβω εγώ την ενημέρωσή σας!!! ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom