nate γερα παρτους τα λεφτα
Τον έχεις δει πολλές φορές να παίζει και ξέρεις τι παίχτης είναι για να το λες αυτό?
nate γερα παρτους τα λεφτα
καλος παιχτης ειναι τυπε μουΤον έχεις δει πολλές φορές να παίζει και ξέρεις τι παίχτης είναι για να το λες αυτό?
καλος παιχτης ειναι τυπε μου
αλλα γιατι να μην παρεις τον Μακιντάιρ ?
δεν νομιζω οτι ο νειτ θα κανει πολλα παραπανω απτον μακ
καλος παιχτης ειναι τυπε μου
αλλα γιατι να μην παρεις τον Μακιντάιρ ?
δεν νομιζω οτι ο νειτ θα κανει πολλα παραπανω απτον μακ
τυπε μου και μονο που υπαρχει στην λιστα ο Marbury δεν τιθεται θεμα
πρεπει να τον κλεισετε αμεσως μην προλαβει αλλος
αυτες τις μαλακιες να μην ελεγε
Πιστεύεις ότι μπορεί να παίξει ακόμα σε υψηλό επίπεδο?
Εγώ τον κόβω ΟΚ για Ευρώπη.
Το δήλωσε και ο ίδιος. Είπε ότι αν δεν βρει το καλό συμβόλαιο στο ΝΒΑ δεν το έχει σε τίποτα να έρθει προς τα εδώ.
Μετά άρχισε τις μαλακίες. Έλεγε κάτι του στυλ "Στην Ευρώπη θα έχω την ευκαιρία να προωθήσω τα Starburies (τα παπούτσια του), όχι μόνο στο χώρο του μπάσκετ αλλά και στου ποδοσφαίρου αφού σκέφτομαι να βγάλω μία ειδική έκδοση".
Αυτά φοβάμαι μεγάλεεεεεεεεεεεεε
ρε τυπε μηπως τον παρει ο ολυμπιακος στο ποδοσφαιρο ομως?
Πιστεύεις ότι μπορεί να παίξει ακόμα σε υψηλό επίπεδο?
Εγώ τον κόβω ΟΚ για Ευρώπη.
Το δήλωσε και ο ίδιος. Είπε ότι αν δεν βρει το καλό συμβόλαιο στο ΝΒΑ δεν το έχει σε τίποτα να έρθει προς τα εδώ.
Μετά άρχισε τις μαλακίες. Έλεγε κάτι του στυλ "[glow=red,2,300]Στην Ευρώπη θα έχω την ευκαιρία να προωθήσω τα Starburies (τα παπούτσια του), όχι μόνο στο χώρο του μπάσκετ αλλά και στου ποδοσφαίρου αφού σκέφτομαι να βγάλω μία ειδική έκδοση". :2funny[/glow]:
Αυτά φοβάμαι μεγάλεεεεεεεεεεεεε
αυτες τις μαλακιες να μην ελεγε
και εγω νομιζω οτι θα κατηφορισει για ευρωπη σιγα σιγα
ενταξει οτι θα βαζει καποιους ποντους θα βαζει
αλλα μαλλον χειροτερη θα στην κανει την ομαδα παρα καλυτερη
ρε τυπε μηπως τον παρει ο ολυμπιακος στο ποδοσφαιρο ομως?
εχουμε και αρτεαγκα εεχεις απολυτο δικιο φιλαρακι, οταν εσυ εχει ζαβλανο, ποηλιδη ,βορεαδη κ.α τοτε οποιον και να παρουμε .... οποτε ασε να ψωνιζουμε απο σβερκο....
εχουμε και αρτεαγκα ε
μην τον ξεχνας τυπε