Αν ήθελαν τέτοια συμβόλαια τα παλικάρια μας ας έπαιρναν το πρωτάθλημα..
Για ομάδα που θεωρητικά πέτυχε τον 1 από τους τρεις στόχους της και πρακτικά κανέναν, πολύ μεγάλη είναι η αύξηση που τους κάνει! Στο καλό, ας βρείτε καλύτερα και μαγκιά σας!
Σωστός είσαι.
μεγάλο συμβόλαιο = μεγάλο όνομα = τίτλοι
Έτσι είναι αυτά. Όσοι είναι απλά καλοί, το συμβόλαιο που τους αρμόζει είναι το απλά καλό.
Ένας άλλος που τελικά ψήνεται απ' ότι δείχνει η συνέντευξή του:
www.gazzetta.gr/content/view/37752/35/]Πάρκερ: «Ολυμπιακός; Ενδιαφέρον ακούγεται» [/url]
Με αφορμή το ενδιαφέρον που υπήρχε περσινό καλοκαίρι, το όνομα του Άντονι Πάρκερ ήταν το πρώτο που ακούστηκε φέτος για πιθανούς στόχους του Ολυμπιακού από το ΝΒΑ. Ο Αμερικανός γκαρντ, που την 1η Ιουλίου μένει και τυπικά ελεύθερος από τους Ράπτορς, δήλωσε πως δεν τον έχει προσεγγίσει ακόμα κανείς από τους «ερυθρόλευκους», ωστόσο, δε θα έλεγε «όχι» στο να επιστρέψει στην Ευρώπη για χάρη τους.
Αναλυτικά η συνέντευξη του Πάρκερ στο redplanet.gr και στον Κωνσταντίνο Μελάγιες:
-Εξ αποστάσεως δε μπορείς να κεράσεις για τα γενέθλιά σου (σ.σ., 19/7/75), αλλά ίσως του χρόνου να είσαι εδώ τέτοια εποχή για να ξεχρεώσεις. Γνωρίζεις το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού;
Πρώτη φορά το ακούω από σένα, αλήθεια μου λες; Γνώριζα ότι πέρυσι είχαν δείξει κάποιο ενδιαφέρον, όχι και φέτος.
-Υπάρχει έντονη φημολογία ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτησή σου και ενδεχομένως σύντομα να καταθέσει πρόταση.
Αυτό ακούγεται ενδιαφέρον, αλλά δεν έχω τίποτα στα χέρια μου, οπότε θα αρχίσω να το σκέφτομαι, αν όντως ισχύσει κάτι τέτοιο.
-Αν, λοιπόν, η επιθυμία του Ολυμπιακού γίνει και επίσημη με κάποια πρόταση, θα σε ενδιέφερε;
Και βέβαια. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και σίγουρα θα με ενδιέφερε να αγωνιστώ εκεί, αν το επιτρέπουν οι συνθήκες. Από τη στιγμή που είμαι ελεύθερος από τους Ράπτορς, πρέπει να σκεφτώ το μέλλον μου και θα πάρω την καλύτερη δυνατή απόφαση για μένα και την οικογένειά μου.
-Στον Ολυμπιακό αγωνίζεται κι ο Νίκολα (σ.σ. Βούιτσιτς) και ξέρω ότι έχετε συχνή επικοινωνία.
Πράγματι ο Νίκολα είναι πολύ ευχαριστημένος στην Ελλάδα. Περνάει καλά και συνεχώς μου αναφέρει τις άριστες συνθήκες εργασίας και διαβίωσης που του προσφέρονται από τον Ολυμπιακό.
-Ο Ολυμπιακός λοιπόν μπορεί να τον χρησιμοποιήσει ως ένα επιπλέον «όπλο», αν φτάσετε σε διαπραγματεύσεις;
Καλά θα κάνουν (γελάει). Τον εκτιμώ αφάνταστα και συχνά τον αναπολώ ως συμπαίκτη μου στην Μακάμπι, είχαμε πετύχει σπουδαία πράγματα τότε. Σίγουρα θα τον ακούσω με προσοχή.
-Γνωρίζεις ότι ο Ολυμπιακός από πέρυσι έχει κάνει άνοιγμα στην αγορά του ΝΒΑ με την απόκτηση του Τζος Τσίλντρες;
Αν το γνωρίζω λέει, έγινε πάταγος εδώ πέρυσι και από ό,τι ακούγεται είναι πολύ ευχαριστημένος από τον πρώτο του χρόνο στην Ελλάδα. Από ό,τι ακούγεται κι εδώ στην Αμερική, θα μείνει και του χρόνου στον Ολυμπιακό, γιατί είναι πολλά τα λεφτά, περνάει καλά και θέλει να κερδίσει και κάτι με την ομάδα του, πριν σκεφτεί την επιστροφή του στο ΝΒΑ.