Νέα

Μπάσκετ Ολυμπιακού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 133K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Ο Σισκάουσκας είναι ελεύθερος; Γιατί δεν τον έχουμε κλείσει ακόμα, τι περιμένουμε;;;;;
Και Σμόντιτς και 2 της Εθνικής Ισπανίας;;
Αφού το χρήμα δεν είναι πρόβλημα, πρέπει να φέρουμε κάποιον από αυτούς.

Φίλε λάθος μου γιατί δεν το έγραψα σωστά.
Αυτοί οι παίχτες έχουν συμβόλαιο με τις ευρωπαϊκές ομάδες τους αλλά τα δικαιώματά τους στο ΝΒΑ ακόμα δεν τα έχει πάρει καμία.
Επομένως μπορεί να διαλέξει ο ίδιος σε ποια θα παίξει και να παζαρέψει και το συμβόλαιό του, αν αποφασίσει να πάει εκεί φυσικά.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Φίλε λάθος μου γιατί δεν το έγραψα σωστά.
Αυτοί οι παίχτες έχουν συμβόλαιο με τις ευρωπαϊκές ομάδες τους αλλά τα δικαιώματά τους στο ΝΒΑ ακόμα δεν τα έχει πάρει καμία.
Επομένως μπορεί να διαλέξει ο ίδιος σε ποια θα παίξει και να παζαρέψει και το συμβόλαιό του, αν αποφασίσει να πάει εκεί φυσικά.
Αααααααααα...
Νόμιζα ότι είχαν λήξει τα συμβόλαια.

ο σισκα εχει συμβολαιο με την τσσκα αλλα επειδη η ομαδα θα κανει μειωση του μπατζετ,και επειδη ειναι γνωστο τοχω γραψει και σε αλλο θρεντ,οι λιθουανοι παιχτες δεν αγαπανε τα λεφτα :2funny: θα το ψαξει για να φυγει
με 2,5 μυρια το χρονο πιστευω να τον παρεις

Μόνο οι Λιθουανοί; Τους βραζιλιάνους μισθοφόρους στο ποδόσφαιρο τους ξέχασες; (ονόματα δε λέμε :2funny: :2funny:)
Ή τον Λάκοβιτς;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• 278790-16822021.jpg
    278790-16822021.jpg
    13,1 KB · Εμφανίσεις: 15
  • untitled.jpg
    untitled.jpg
    45,3 KB · Εμφανίσεις: 12

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
η βροχοπουλου με τον κυρ Νικο δεν κολλανε παρεου τυπε μου
ειναι διπλο το νοημα ρε τυπε
ο ριβαλντο κολλαει σε αυτα που ειπε ο μεγαλεφαντος
και ο αλεφα στο στα ξηγω ομορφα στα εξηγω ωραια
ειναι οπως στην ποιηση εναλλαξ σε πλεχτη ομοιοκαταληξια
:2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
ειναι διπλο το νοημα ρε τυπε
ο ριβαλντο κολλαει σε αυτα που ειπε ο μεγαλεφαντος
και ο αλεφα στο στα ξηγω ομορφα στα εξηγω ωραια
ειναι οπως στην ποιηση εναλλαξ σε πλεχτη ομοιοκαταληξια
:2funny: :2funny: :2funny:

Οι 2 τους δείχνουν ξεκάθαρα τη διαφορά ανάμεσα στο [size=12pt]"στρατιώτης"[/size] και στο [size=12pt]"μισθοφόρος"[/size]

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
www.sport-fm.gr/article/180957]Και οι Καβαλίερς για Μπουρούση![/url]

123233.jpg

Η πρώτη επαφή μεταξύ του Ολυμπιακού και του εκπροσώπου του Γιάννη Μπουρούση, Κώστα Παπαδάκη, έδειξε πως οι δύο πλευρές απέχουν αρκετά στα «θέλω» τους. Συνεπώς, όσο οι μέρες περνούν και ο 26χρονος σέντερ δεν τα βρίσκει με τους «ερυθρόλευκους», οι «μνηστήρες» θα αυξάνονται. Μετά τους Σαν Αντόνιο Σπερς και την Μπαρτσελόνα και οι Κλίβελαντ Καβαλίερς ενδιαφέρονται για τον Καρδιτσιώτη σέντερ όπως έγραψε η ιστοσελίδα «morningjournal.com».

Το δημοσίευμα αναφέρει πως οι «Ιππότες» ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν αλλά δεν είναι διατεθειμένοι να του δώσουν ένα καράβι χρήματα. Η προσφορά τους αναμένεται να κινηθεί κοντά σε αυτή που φέρεται να του έχουν κάνει και οι Σαν Αντόνιο Σπερς, η οποία δεν ξεπερνά τα δύο εκατομμύρια δολάρια.

Στη συνέχεια γίνεται λόγος για την αξία του Έλληνα σέντερ και χαρακτηριστικά λέγεται πως «είναι φοβερός έξω από την γραμμή του τριπόντου, είναι μια πιο μικρή και πιο νεαρή έκδοση του Ιλγκάουσκας».

Απορώ γιατί το σκέφτεται τόσο πολύ ενώ τον ζητούν κορυφαίες ομάδες του ΝΒΑ. :think:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
www.sport-fm.gr/article/180957]Και οι Καβαλίερς για Μπουρούση![/url]

123233.jpg

Η πρώτη επαφή μεταξύ του Ολυμπιακού και του εκπροσώπου του Γιάννη Μπουρούση, Κώστα Παπαδάκη, έδειξε πως οι δύο πλευρές απέχουν αρκετά στα «θέλω» τους. Συνεπώς, όσο οι μέρες περνούν και ο 26χρονος σέντερ δεν τα βρίσκει με τους «ερυθρόλευκους», οι «μνηστήρες» θα αυξάνονται. Μετά τους Σαν Αντόνιο Σπερς και την Μπαρτσελόνα και οι Κλίβελαντ Καβαλίερς ενδιαφέρονται για τον Καρδιτσιώτη σέντερ όπως έγραψε η ιστοσελίδα «morningjournal.com».

Το δημοσίευμα αναφέρει πως οι «Ιππότες» ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν αλλά δεν είναι διατεθειμένοι να του δώσουν ένα καράβι χρήματα. Η προσφορά τους αναμένεται να κινηθεί κοντά σε αυτή που φέρεται να του έχουν κάνει και οι Σαν Αντόνιο Σπερς, η οποία δεν ξεπερνά τα δύο εκατομμύρια δολάρια.

Στη συνέχεια γίνεται λόγος για την αξία του Έλληνα σέντερ και χαρακτηριστικά λέγεται πως «είναι φοβερός έξω από την γραμμή του τριπόντου, είναι μια πιο μικρή και πιο νεαρή έκδοση του Ιλγκάουσκας».

Απορώ γιατί το σκέφτεται τόσο πολύ ενώ τον ζητάνε κορυφαίες ομάδες του ΝΒΑ. :think:
για να δει αν μπορει να παρει πιο πολλα απτους αγγελοπουλους ρε τυπε

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Και οι Καβαλίερς για Μπουρούση!

Απορώ γιατί το σκέφτεται τόσο πολύ ενώ τον ζητούν κορυφαίες ομάδες του ΝΒΑ. :think:

ωχχχχχ! λες να περιμένει να τον ζητήσει και η κορυφαία ομάδα της Ευρώπης;;;

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
για να δει αν μπορει να παρει πιο πολλα απτους αγγελοπουλους ρε τυπε

Ναι ρε φίλε αλλά για το ΝΒΑ του μένουν 2 βδομάδες ακόμα μέχρι το free agency και ανάμεσα σε αυτά που θέλει ο ίδιος και αυτά που του δίνει ο Ολυμπιακός, λένε ότι η απόσταση είναι μεγάλη. Μάλιστα διάβασα ότι το Σαν Αντόνιο θα του προσφέρει μέχρι και 4 εκ το χρόνο, για αυτό είπα και το παραπάνω. :huh:
Εσύ πιστεύεις ότι είναι καθάρα μανατζερίστικα κόλπα ή μήπως θέλει να την κάνει με τρόπο (εξού και το "σήριαλ")?

ωχχχχχ! λες να περιμένει να τον ζητήσει και η κορυφαία ομάδα της Ευρώπης;;;

Αχαχα, δε ξέρω αλλά αν ερχόταν σε εσάς, σίγουρα θα ανέβαινε μία κλάση σαν παίχτης.
Το θεωρώ δύσκολο λόγω του ονόματος που έφτιαξε μετά το σκηνικό "Σε 10 μέρες θα τα πούμε" οπότε δε νομίζω να τον θέλει η πλαιοψηφία των φιλάθλων σας. Επίσης δεν υστερείτε σε ψηλούς και ούτε έχετε ανάγκη για επικοινωνιακά κόλπα μετά απο τέτοια σεζόν.
Άρα για ποιό άλλο λόγο να τον πάρετε? :think:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αχαχα, δε ξέρω αλλά αν ερχόταν σε εσάς, σίγουρα θα ανέβαινε μία κλάση σαν παίχτης.
Το θεωρώ δύσκολο λόγω του ονόματος που έφτιαξε μετά το σκηνικό "Σε 10 μέρες θα τα πούμε" οπότε δε νομίζω να τον θέλει η πλαιοψηφία των φιλάθλων σας. Επίσης δεν υστερείτε σε ψηλούς και ούτε έχετε ανάγκη για επικοινωνιακά κόλπα μετά απο τέτοια σεζόν.
Άρα για ποιό άλλο λόγο να τον πάρετε? :think:
ενα καλο που εγραψε ενας τυπος για την περιπτωση μπουρουση στον παο :2funny:

Φανταστικο σεναριο............

1.Υπογραφει ο Μπουρουσης στον Πενταστερο Παναθηναικο.....
2.Πρωτοσελιδα .... Ειμουν παντα Παναθηναικος..., Στην ομαδα της καρδιας του κτλ γνωστα κλισε + Πρασινη "Θελω επιτελους να σηκωσω κουπες"
3. Δηλωσεις Μπουρουση..... Δεν εδειχνα με τα δακτυλα "σε δεκα μερες θα τα πουμε".... εννοουσα ,οτι : Τι φωναζετε ρε παιδια?Αφου σε 10 εβδομαδες θα παιζω στον ΠΑΟ. 
4.PRAVDAnews(στο 1ο και τελευταιο? φυλλο). Τον ειχανε κλεισει απο τον Μαρτιο. Αυτοι ειναι οι Παναθηναικοι??? Φημες οτι θελουν να διωξουν και τον ΖΟΤΣ για να φερουν Μπαναωτη-Μαρθα-Γιαννακη-Βουρτση

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αποτι εχω ακουσει ζηταει 2 μυρια τον χρονο
και συμβολαιο για 4 χρονια?

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
ενα καλο που εγραψε ενας τυπος για την περιπτωση μπουρουση στον παο :2funny:

Φανταστικο σεναριο............

1.Υπογραφει ο Μπουρουσης στον Πενταστερο Παναθηναικο.....
2.Πρωτοσελιδα .... Ειμουν παντα Παναθηναικος..., Στην ομαδα της καρδιας του κτλ γνωστα κλισε + Πρασινη "Θελω επιτελους να σηκωσω κουπες"
3. Δηλωσεις Μπουρουση..... Δεν εδειχνα με τα δακτυλα "σε δεκα μερες θα τα πουμε".... εννοουσα ,οτι : Τι φωναζετε ρε παιδια?Αφου σε 10 εβδομαδες θα παιζω στον ΠΑΟ. 
4.PRAVDAnews(στο 1ο και τελευταιο? φυλλο). Τον ειχανε κλεισει απο τον Μαρτιο. Αυτοι ειναι οι Παναθηναικοι??? Φημες οτι θελουν να διωξουν και τον ΖΟΤΣ για να φερουν Μπαναωτη-Μαρθα-Γιαννακη-Βουρτση

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ακριβώς έτσι θα είναι.
Ξέχασες το εξώφυλλο της Γάτας που θα λέει:
"Wade: Θελω να παίξω δίπλα στο Μπουρούση" :2funny:

αποτι εχω ακουσει ζηταει 2 μυρια τον χρονο
και συμβολαιο για 4 χρονια?

Για το συμβόλαιο δε ξέρω τύπε μου.
Κάπου στα 2 είναι (και προς τα κάτω) αλλά ο ίδιος ζητάει 2+.
Για χρονική διάρκεια δεν έχω ιδέα.
Πλέον στα συμβόλαια του Ολυμπιακού θα παίξει ρόλο αυτό του Βασιλόπουλου.
Πέρυσι του έδωσαν 2 εκ. οπότε είναι λογικό τώρα οι υπόλοιποι Έλληνες να το βλέπουν σα μέτρο σύγκρισης.
Δηλαδή ο Μπουρούσης δε νομίζω να συμβιβαστεί με λιγότερα από 2.
Από την άλλη, στον Πρίντεζη δίνουν 750-700 χιλ. και ο ίδιος ούτε που το συζητάει για τόσα.
Τι να πω, έχει γίνει σήριαλ και κάθε μέρα ακούω και άλλα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ακριβώς έτσι θα είναι.
Ξέχασες το εξώφυλλο της Γάτας που θα λέει:
"Wade: Θελω να παίξω δίπλα στο Μπουρούση" :2funny:
καλα ρε η γατα δεν εχει πετυχει τιποτα
οτι μαλακια βρουνε την βαζουν,ουτε πηγες εχουν ουτε τιποτα
εχουν βγαλει θεικα εξωφυλλα :2funny:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
καλα ρε η γατα δεν εχει πετυχει τιποτα
οτι μαλακια βρουνε την βαζουν,ουτε πηγες εχουν ουτε τιποτα
εχουν βγαλει θεικα εξωφυλλα :2funny:

Η Γάτα είναι η πιο άκυρη εφημερίδα που υπάρχει ρε, τι να λέμε τώρα?
Ότι διαβάζεις ξέρεις ότι δεν πρόκειται να γίνει ποτέ.
Χθες έλεγε ότι στη μπάλα ο Ολυμπιακός πάει να κλείσει το Γιούρκα. :2funny:
Βέβαια το καλύτερο απ' όλα είναι ότι και στη χειρότερη περίπτωση που πετυχαίνουν κάτι, το κάνουν πρώτο θέμα και γράφουν
"έπεσε μέσα η Γάτα για άλλη μία φορά". :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Η Γάτα είναι η πιο άκυρη εφημερίδα που υπάρχει ρε, τι να λέμε τώρα?
Ότι διαβάζεις ξέρεις ότι δεν πρόκειται να γίνει ποτέ.
Χθες έλεγε ότι στη μπάλα ο Ολυμπιακός πάει να κλείσει το Γιούρκα. :2funny:
Βέβαια το καλύτερο απ' όλα είναι ότι και στη χειρότερη περίπτωση που πετυχαίνουν κάτι, το κάνουν πρώτο θέμα και γράφουν
"έπεσε μέσα η Γάτα για άλλη μία φορά". :2funny:
ρε εχουν πει φοβερες μαλακιες
υπαρχουν ατομα που την αγοραζουν?
:2funny: :2funny:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
ρε εχουν πει φοβερες μαλακιες
υπαρχουν ατομα που την αγοραζουν?
:2funny: :2funny:

Δε νομίζω ρε τύπε.
Μάλλον θα την αγοράζει κάποιος άμα θέλει να γελάσει ή να κάνει καμιά πλάκα σε κανα φίλο του.
Δηλαδή και στο στοίχημα έμαθα ότι είναι τραγική.
Κυριακή ή Δευτέρα δεν κυκλοφορεί, μάλλον γιατί εξαπολύουν τα λαγωνικά τους για κάνα αποκλειστικό ρεπορτάζ.
Άρα ποιός ο λόγος να την προτιμήσει κανείς? :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom