bourdeliaris1984
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.030
- Πόντοι
- 7.775
Γιαννακη πουλο ρε μαλακααααααααααααααααααααααααα εισαι λιγος ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε. Πεντακαθαρο φαουλ στον Παπαλουκα.
ας κρατησουμε το επιπεδο ψηλα αγαπητε μουΠανίβλακα Χρηστίδη (το Χρηστίδη με το περουκίνι τι τον έχεις, κόρη του είσαι;),
Το "φάουλ" του "μυταρά" (με Παπαλουκά στην ομάδα σου λες μυταρά το 3-D, τσουρουκά;) δεν υπάρχει σε κανέναν κανονισμό... Εδώ δεν είναι Παπουτσέλειος Γκαγκατσική Ακαδημία, κατάλαβες γαυρότρομπα; Άντε τώρα στον πατσαβουρομούρη τον Τάκη να πείτε για τον 6ο Στόλο...απόγονοι μπάσταρδοι.
Κι επειδή σου αρέσουν κι οι κωλάρες, πάρε να έχεις
ρε μη μου τον πειράζετε ρε....Δεν θα φτιάξει η Ηλιούπολη μπάσκετ ρε καργιόλια?Θα δείτε τι θα πάθετε!
+10000000000000000ειμαι ουδετερος αλλα ο παο ειναι ποιο παλια και δεμενη ομαδα εστω και στις λεπτομερειες
Καλά εγώ έχω κλατάρει. Τελειώνω σε όλα τα άλλα σπορ. Το τόπι με τα σπυριά ποτέ δεν κατάλαβα γιατί υπάρχει!!!Ειμαι οπαδος του Παναθηναικου και μολις τελειωσα..Φιλακια στο Θοδωρα...!!
Φίλε - άσε τα ουδέτερα και τις φλωριές. Εδώ παίζουν από χουλίγκια και πάνω.ειμαι ουδετερος αλλα ο παο ειναι ποιο παλια και δεμενη ομαδα εστω και στις λεπτομερειες
Γιαννακη κλαψομουνη αντε σπιτακι σου. Εμεις θελουμε προπονητη με αρχιδια οχι αρχιδια προπονητη. Δεν ειναι τυχαιο οταν επανειλειμμενα για μεγαλα διαστηματα δεν μπορει να βαλει ποντο η ομαδα και να μην εχει επιλογες στην επιθεση.
η μαμα σου το ξερει οτι γραφεις κακες λεξουλες στα φορα;;;;Πανίβλακα Χρηστίδη (το Χρηστίδη με το περουκίνι τι τον έχεις, κόρη του είσαι;),
Το "φάουλ" του "μυταρά" (με Παπαλουκά στην ομάδα σου λες μυταρά το 3-D, τσουρουκά;) δεν υπάρχει σε κανέναν κανονισμό... Εδώ δεν είναι Παπουτσέλειος Γκαγκατσική Ακαδημία, κατάλαβες γαυρότρομπα; Άντε τώρα στον πατσαβουρομούρη τον Τάκη να πείτε για τον 6ο Στόλο...απόγονοι μπάσταρδοι.
Κι επειδή σου αρέσουν κι οι κωλάρες, πάρε να έχεις
Πήρε τα φράγκα ρε φίλε - καλό παιδί είναι, απλά έχει Ελληνική νοοτροπία.
Ο Λάζαρος που είναι, ΟΕΟ? Έλληνας και σκληρή δουλειά για να γίνεσαι όλο και καλύτερος είναι σπάνιο στην Ελλάδα.
Γκάλης, Γιαννάκης - ποιος άλλος?