You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπάσκετ Ολυμπιακού
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 130K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.523
- Πόντοι
- 17.885
Αν παίζουμε έτσι ΝΑΙ, να παίρνει τις κούπες ο ΒΑΖΕΛΟΣ! Τις παλιοαδερφές!
Αν παίζουμε έτσι ΝΑΙ, να παίρνει τις κούπες ο ΒΑΖΕΛΟΣ! Τις παλιοαδερφές!
Έτσι ακριβώς ρε φίλε.
Αν είναι να παίζουμε έτσι, ας το σηκώσει ο βάζελος και μέσα στο ΣΕΦ.
Μας είχαν πρήξει τα παπάρια με το πλεονέκτημα έδρας λες και είναι το ΣΕΦ, Κολοσσαίο και ο ΠΑΟ θα χάσει τα αυγά και τα πασχάλια. Τελειώνουν την κανονικη σεζόν με ρεκόρ, καθαρίζουν τα playoffs και στο πρώτο ματς ήταν απόντες.
Αμα δε μπορείς να νικήσεις το χθεσινό ΠΑΟ τότε δεν είσαι ομάδα για πρωτάθλημα, τέλος.
Όλα τα περί διαιτησίας κλπ. είναι πίπες.
Έχουμε παίξει 5 ματς φέτος και ζήτημα να ήμασταν μπροστά στο σκορ έστω και ένα ημίχρονο (συνολικά).
Ξενέρα μεγάλη και για την εμφάνιση και για τα επεισόδια και για όλα.
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.523
- Πόντοι
- 17.885
Ετσι είναι! Μόνο ο Τσίλντρες και ο Μπουρούσης παίξανε! Και επεισόδια και αρχίδια τούμπανα! Η να κάνουν επεισόδια και να τους φάνε λάχανε ή να κάτσουνε στ αυγά τους! Πάω εγώ να παίξω μπάσκετ τώρα!
κατ αρχην ξεκαθαριζω πως ειμαι παναθηναικος (οχι φανατιλα..αν παιζει ρολο) τι εννοω..μ αυτο..
πως για την λειψυδρια 12 χρονων στο ποδοσφαιρο ..δεν μου φταιει..ουτε ο κοκκαλης..ουτε ο οσφπ..ουτε ο γκαγκατσης..ουτε αν ο
ο τζολε βαρεσε..5 η 10 πεναλτυ..που ηταν η δεν ηταν..
οι νοημονες καταλαβαινουν λοιπον..πως με πορδες δεν βαφεις αυγα...
παμε στο μπασκετ..τωρα..
αγαπητοι φιλοι γαυροι(δεν ειναι ειρωνια)
στις τοσες μερες που υπηρχαν..υπαρχει ενα γιγουρο..
ο προπονητης δεν ετοιμασε την ομαδα σωστα..για τετοιο ματς..και καλα να ηταν ξενος..ισως ειχε ελαφρυντικο...αλλα δεν ειναι..
μηπως δεν ηξερε...τις αμυνες που θα επαιζε ο σερβος;; ολοι τις ξερουμε....
μηπως δεν ηξερε..πως διαμαντιδης και γιασικεβιτσιους ειναι ανετοιμοι...και ..το αποκορυφωμα..και ο σπανουλης κακος;;
επιτρεπεται να μην παει σε ..run and gun..με τοσα προβληματα..στουσ κοντους του παο.;;
ισως θα μου πειτε να μην εβγαινε ουτε αυτο...δοκιμασε το ομως..ρεεεεεεε
συνοψιζω...διαμαντιδης..κακος 4-6 ποντους (βολες) γιασικεβιτσιους..το ιδιο..
σπανουλης..(ποσα λαθη εκανε στο τριτο και τεταρτο 10λεπτο;; ρεκορ εκανε)
φωτσης..τιποτα..
τσαρτσαρης τιποτα
περπερογλου τα ιδια..
μεινανε..μπατιστ(πολλα λαθη) νικολας..καλος απλα..και πεκοβιτς καλος...
αν δεν κερδιζεις χτες;; ΠΟΤΕ θα κερδισεις;;
το υλικο αγαπητοι γαυροι...διαφωνω..πως ειναι κακο..(αν πραγματικα το πιστευετε)
πως για την λειψυδρια 12 χρονων στο ποδοσφαιρο ..δεν μου φταιει..ουτε ο κοκκαλης..ουτε ο οσφπ..ουτε ο γκαγκατσης..ουτε αν ο
παμε στο μπασκετ..τωρα..
ο προπονητης δεν ετοιμασε την ομαδα σωστα..για τετοιο ματς..και καλα να ηταν ξενος..ισως ειχε ελαφρυντικο...αλλα δεν ειναι..
μηπως δεν ηξερε..πως διαμαντιδης και γιασικεβιτσιους ειναι ανετοιμοι...και ..το αποκορυφωμα..και ο σπανουλης κακος;;
επιτρεπεται να μην παει σε ..run and gun..με τοσα προβληματα..στουσ κοντους του παο.;;
φωτσης..τιποτα..
τσαρτσαρης τιποτα
περπερογλου τα ιδια..
το υλικο αγαπητοι γαυροι...διαφωνω..πως ειναι κακο..(αν πραγματικα το πιστευετε)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
πάμε να πούμΕ πρόχειρα ορισμένα πράγματα μπας και καταλάβουν μερικοί.
Τα ομαδικά αθλήματα είναι κατά ένα μεγάλο ποσοστό ψυχολογία.
Ο Καραγκούνης λχ. ενώ μπορεί στα ματς στην Ευρώπη ή στα πλέι οφ να κάνει παπάδες, όταν έρχεται η ώρα του γάβρου εξαφανίζεται ως δια μαγείας.
Η ριζούπολη και τα 10 πρωταθλήματα είναι τεράστιο ψυχικό βάρος για αθλητές που πρέπει σε 90 λεπτά να ανατρέψουν τους κανόνες χρόνων......
Εκεί λοιπόν είναι και το μέγα μυστικό....
Ο γάβρος με το βάζελο είναι κοντά ποιοτικά αλλά στην ψυχολογία μεταξύ τους απέχουν χιλιόμετρα......
Και εκεί χάνεται το παίγνιο... Οταν η μπάλλα είναι βαριά οι γάβροι λένε δε γαμιέται και κερδίζουν. Οι άλλοι έχοντας μονίμως την προοπτική του λούζερ κατά συρροή τα κάνουν όλα μπουρδέλο.
Το αυτό γίνεται και στο μπάσκετ.......
Με απλά λόγια..... Ο κακός Ολυμπιακός ΔΕ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΠΟΤΕ τον ΚΑΚΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.
Ακριβώς το Αντίστροφο ισχύει και στο ποδόσφαιρο.
Αντιθέτως ο καλός Παναθηναικός δεν υπάρχει περίπτωση στο μπάσκετ να χάσει από τον καλό Ολυμπιακό.....
Ετσι απλά και Νέτα.
Τα ομαδικά αθλήματα είναι κατά ένα μεγάλο ποσοστό ψυχολογία.
Ο Καραγκούνης λχ. ενώ μπορεί στα ματς στην Ευρώπη ή στα πλέι οφ να κάνει παπάδες, όταν έρχεται η ώρα του γάβρου εξαφανίζεται ως δια μαγείας.
Η ριζούπολη και τα 10 πρωταθλήματα είναι τεράστιο ψυχικό βάρος για αθλητές που πρέπει σε 90 λεπτά να ανατρέψουν τους κανόνες χρόνων......
Εκεί λοιπόν είναι και το μέγα μυστικό....
Ο γάβρος με το βάζελο είναι κοντά ποιοτικά αλλά στην ψυχολογία μεταξύ τους απέχουν χιλιόμετρα......
Και εκεί χάνεται το παίγνιο... Οταν η μπάλλα είναι βαριά οι γάβροι λένε δε γαμιέται και κερδίζουν. Οι άλλοι έχοντας μονίμως την προοπτική του λούζερ κατά συρροή τα κάνουν όλα μπουρδέλο.
Το αυτό γίνεται και στο μπάσκετ.......
Αντιθέτως ο καλός Παναθηναικός δεν υπάρχει περίπτωση στο μπάσκετ να χάσει από τον καλό Ολυμπιακό.....
Ετσι απλά και Νέτα.
Αυτό ακριβώς πιστεύω και 'γω ρε παίχτη.
Για να γίνει μία ομάδα πρώτη πρέπει να κοιτάξει στα μάτια την κορυφή και ο Ολυμπιακός φοβάται να το κάνει αυτό. Όσο καλό ρόστερ, θέληση, ψυχολογία, πλεονέκτημα έδρας και αν έχουμε, κακά τα ψέματα, κανείς γαύρος δε νιώθει φαβορί απέναντι στον ΠΑΟ. Το έχω δει φέτος σε όλα τα ματς μέχρι στιγμής, ακολουθούμε στο σκορ και πάμε στο τέλος να κλέψουμε το ματς. Αυτή δεν είναι νοοτροπία πρωταθλητή (έστω και υποψήφιου). Μπορεί στο μπάσκετ να κλέψεις ένα ματς (πχ. όπως η Σιένα) αλλά μια σειρά δεν καθαρίζεται έτσι.
Η αλήθεια είναι ότι εγώ προσωπικά, χθες περίμενα να δω ένα διαφορετικό στυλ παιχνιδιού απέναντι σε 'σας. Σκέφτηκα "ε του πούστη, δε θα το έχει καταλάβει και ο Γιαννάκης ότι όταν προσαρμοζόμαστε στο παιχνίδι σας, δε γίνεται να σας νικήσουμε?" αλλά μάταια. Ξανά τα ίδια, κακό coachάρισμα, πολύ μα πάρα πολύ κακό rotation και υπερβολικά μεγάλη αστοχία (& από τις 2 πλευρές). Δε θυμάμαι σε άλλο φετινό ματς του Ολυμπιακού η μπάλα να έχει μπει και να έχει βγει τόσες φορές. Δε θα νικούσαμε ούτε μετά απο 10 παρατάσεις. Επίσης φάνηκε το μεγάλο χάσμα στην περιφέρειά μας (& φυσικά το πόσο υστερούμε). ο Γκριρ δε νομίζω να ξαναείναι τόσο κακός, ο Χαλπερίν στα μεγάλα ματς βρωμάει σκατίλα ενώ ο Τεόντοσιτς νομίζει πως είναι για καφέ στη Γλυφάδα. Είμαι ευχαριστημένος από το Μπουρούση γιατί ηταν υποδειγματικός ενώ πολύ καλός ήταν και ο Childress.
Παρ'όλα αυτά πιστεύω πως το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει οριστικά. Για να μην παρεξηγηθώ, δε μας θεωρούσα φαβορί ούτε και πριν το χθεσινό αλλά έχω ένα προαίσθημα ότι τη Δευτέρα θα είμαστε πολύ βελτιωμένοι και θα γίνει ντέρμπι. Βέβαια το πιθανότερο είναι να γίνει το 2-0 και το πρωτάθλημα να τελειώσει σε 3-4 ματς αλλά τουλάχιστον ας κάνουμε κανα καλό παιχνίδι για να μην είναι τσόντα.
Ετσι απλά και Νέτα.
& εσύ είσαι πολύ σωστός.
Η πίκρα που έχουμε (οι περισσότεροι φαντάζομαι) είναι γιατί όταν είσαι ο διεκδικητής του τίτλου, οφείλεις να δίνεις το καλύτερό σου εαυτό.
Ο πρωταθλητής έχει περισσότερα περιθώρια χαλάρωσης αφού όλοι ξέρουμε ότι είναι δυσκολότερο να διατηρηθείς στην κορυφή από το να φτάσεις εκεί.
Αλλά είναι μεγάλη η πίκρα μετά από αρκετές σεζόν συνεχούς βελτίωσης, μετά απο πλεονεκτήματα έδρας, μεταγραφές κλπ. να έρχεται η στιγμή να παίξεις στα ίσα και να είσαι λίγος. Γιατί κάθε χρόνο βλέπεις ότι το χάσμα μικραίνει, το σκηνικό "γυρίζει" αλλά στην τελική, το σκηνικό είναι γνώριμο σε όλους. Άμα δεν είχαν γίνει και τα επεισόδια, το κράξιμο για την εμφάνιση και των 2 ομάδων θα ήταν πολύ μεγαλύτερο.
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
μην μπερδεύεις ρε το ποδόσφαιρο με το μπάσκετ. στο ποδόσφαιρο τόσα χρόνια το πρωτάθλημα δεν το χάνεις μόνο από τον ολυμπιακό, αλλά κι από τον ηρακλή, τον εργοτέλη κτλ. αν είχε κι εκεί πλέι οφς για ανάδειξη του πρωταθλητή στις 3 νίκες, ίσως τα πράγματα να ήταν αλλιώς. στο μπάσκετ μπορεί να βγεις 4ος και να το πάρεις.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.138
- Πόντοι
- 42.697
κατ αρχην ξεκαθαριζω πως ειμαι παναθηναικος (οχι φανατιλα..αν παιζει ρολο) τι εννοω..μ αυτο..
παμε στο μπασκετ..τωρα..
φωτσης..τιποτα..
τσαρτσαρης τιποτα
περπερογλου τα ιδια..
πολύ σώστός είσαι
mounakiasgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
μην μπερδεύεις ρε το ποδόσφαιρο με το μπάσκετ. στο ποδόσφαιρο τόσα χρόνια το πρωτάθλημα δεν το χάνεις μόνο από τον ολυμπιακό, αλλά κι από τον ηρακλή, τον εργοτέλη κτλ. αν είχε κι εκεί πλέι οφς για ανάδειξη του πρωταθλητή στις 3 νίκες, ίσως τα πράγματα να ήταν αλλιώς. στο μπάσκετ μπορεί να βγεις 4ος και να το πάρεις.
Φιλαράκι εσυ τα μπερδεύεις μάλλον. Και πέι οφφς να είχε πώς θα τον κέρδιζες τον Ολυμπιακό στο Καραισκάκη ή και στο ΟΑΚΑ ακόμα όταν τόσα χρόνια δεν μπορείς να τον κοιτάξεις ποτέ στα μάτια; Εκείνο που θα μπορούσε να συμβεί θα ήταν να τερματίζατε πρώτοι και μετά να σας πλάκωνε ο Ολυμπιακός στα πλέι οφφς γιατί έχει καλύτερη ψυχολογία. Κάτι που ακριβώς γίνεται και στο μπάσκετ. Κάτι που ακριβώς κάνατε κι εσείς πέρσι με την ΑΕΚ και φέτος με τον ΠΑΟΚ. Άρα μην του λες να μην τα μπερδεύει γιατί είναι ακριβώς τα ίδια
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Φιλαράκι εσυ τα μπερδεύεις μάλλον. Και πέι οφφς να είχε πώς θα τον κέρδιζες τον Ολυμπιακό στο Καραισκάκη ή και στο ΟΑΚΑ ακόμα όταν [size=11pt]τόσα χρόνια δεν μπορείς να τον κοιτάξεις ποτέ στα μάτια[/size]; Εκείνο που θα μπορούσε να συμβεί θα ήταν να τερματίζατε πρώτοι και μετά να σας πλάκωνε ο Ολυμπιακός στα πλέι οφφς γιατί έχει καλύτερη ψυχολογία. Κάτι που ακριβώς γίνεται και στο μπάσκετ. Κάτι που ακριβώς κάνατε κι εσείς πέρσι με την ΑΕΚ και φέτος με τον ΠΑΟΚ. Άρα μην του λες να μην τα μπερδεύει γιατί είναι ακριβώς τα ίδια
καλά, είσαι ολυμπιακός και δεν ξέρεις τι συμβαίνει με τον αιώνιο αντίπαλό σου στο πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια; κι εννοώ μετά το ματς της Ριζούπολης, γιατί ο Περσόνας ανέφερε ότι το κουβαλάμε βάρος και γι' αυτό παίζουμε με κακή ψυχολογία. μήπως λοιπόν οι νίκες μας είναι μοιρασμένες και το πρωτάθλημα δεν το χάνουμε από σας αλλά από τις μικρές ομάδες; για εξήγησέ μου δηλαδή γιατί δεν μπορώ να κοιτάξω τον ολυμπιακό στα μάτια
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
φιλε μου σωστα μιλας αλλα....κατ αρχην ξεκαθαριζω πως ειμαι παναθηναικος (οχι φανατιλα..αν παιζει ρολο) τι εννοω..μ αυτο..
παμε στο μπασκετ..τωρα..
φωτσης..τιποτα..
τσαρτσαρης τιποτα
περπερογλου τα ιδια..
αλλα ειναι καποια που αν διαβαστουν απο μια μερια κατι βγαζουν...
μεσα στην εδρα μου και σουταρες 27 βολες εσυ και 14 εγω...
τις μισες δηλαδη...
ε σε ματς που κρινεται στον ποντο και αν θεωρησουμε οτι βολες στο μπασκετ ειναι κατι σαν πεναλτι στο ποδοσφαιρο....
27 με 14 ...ειναι πολλες οι βολες αρη..
Ήταν ή δεν ήταν φάουλ αυτά που έγιναν και είχαμε τις διπλάσιες βολές από σένα;φιλε μου σωστα μιλας αλλα....
αλλα ειναι καποια που αν διαβαστουν απο μια μερια κατι βγαζουν...
μεσα στην εδρα μου και σουταρες 27 βολες εσυ και 14 εγω...
τις μισες δηλαδη...
ε σε ματς που κρινεται στον ποντο και αν θεωρησουμε οτι βολες στο μπασκετ ειναι κατι σαν πεναλτι στο ποδοσφαιρο....
27 με 14 ...ειναι πολλες οι βολες αρη..
Ή μήπως σε αδίκησε τόσο πολύ η διαιτησία που δεν σου έδινε φάουλ;
Και με την υπόλοιπη στατιστική τι γίνεται;
Που ήταν οι σουτέρ σου;Greer 2pts,Παπαλουκάς 5pts,Halperin 5pts
Μόνο με 2 παίχτες δεν κερδίζεις μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό.Και ειδικά όταν έχω Διαμαντίδη και Jasikievicious χάλια και τον Σπανούλη μέτριο
Δες την στατιστική του αγώνα και βγάλε συμπεράσματα...
ftp://ftp.esake.gr/Statistics0809/ba109198.htm
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
παλι μαρτυρας απο μονος σου!! μας τα εχετε πρηξει ολιγον τι, που δεν ηταν καλοι οι σαρας και διαμαντιδης, και απο την αλλη μου λες οντως οτι γκριρ αποντος ειναι λιγο σπανιο ετσι δεν ειναι με 0/10 ? αντιλεγω λοιπον και σου λεω με αποντο τον πρωτο μου βιολι το ματσιδιον παλι στο ποντο πηγε... ενα απο τα 10 να εμπαινε το ειχες χασει το ματσακι!! ;)
Μόνο που αν ο Greer έπαιρνε περισσότερες πρωτοβουλίες,δεν θα είχε 23 πόντους ο αφάνας.παλι μαρτυρας απο μονος σου!! μας τα εχετε πρηξει ολιγον τι, που δεν ηταν καλοι οι σαρας και διαμαντιδης, και απο την αλλη μου λες οντως οτι γκριρ αποντος ειναι λιγο σπανιο ετσι δεν ειναι με 0/10 ? αντιλεγω λοιπον και σου λεω με αποντο τον πρωτο μου βιολι το ματσιδιον παλι στο ποντο πηγε... ενα απο τα 10 να εμπαινε το ειχες χασει το ματσακι!! ;)
Και "αν" δεν είχε κάνει βήματα ο Batiste στον αιφνιδιασμό,και το ένα στα 10 να έβαζες δεν κέρδιζες.Καταλαβαίνεις το νόημα,με "αν" και "ίσως" δεν περιμένεις τίποτα
O ΠΑΟ έκλεισε τον Τέπιτς ( μάλλον τον πούλο ο Κετσμαν το καλοκαίρι ) και κινείται για Νικ Καλάθη ( μάλλον τον πούλο και ο Χατζηβρέττας το καλοκαίρι )....Ο Ολυμπιακός που είναι μεταγραφικά ? τι κάνει ? και ύστερα ρωτάμε τι μας φταίει όταν παίζουμε με το βάζελο .... Δεν μπορώ να διαβάζω για διαιτησία και για βολές . όπως έγραψε ο περσόνας αυτή η ομάδα με αυτόν τον προπονητή δεν έχει ψυχολογία να νικήσει την ομάδα του Ζέλικο .
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
ναι και χεστηκε η φοραδα στο αλωνι, που ο βαζελος θα παρει τον καλαθη! ασε ρε φιλε τωρα, και ο ολυμπιακος αν το παμε ετσι εχει βουηξει ο τοπος οτι εχει κλεισει τον ρακοσεβιτς της ταου!! πρωτος σκορερ φετος στην ευρωλιγκα...