Νέα

Μπάσκετ Ολυμπιακού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 133K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
53
Like
689
Πόντοι
4.995
Aσε ρε Stratige που μου εμαθες και μπασκετ !!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Που σαι ρε μουνακιιιιιιιιιιιιιιιιιι ?  :tooth: :tooth:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
γράψτο τώρα και στα ελληνικά.
αυτό δεν διαβάζεται

mesoremes

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
17
Πόντοι
1
σορρυ παιδες αλλα ειμαι ανορθογραφος και νεος αλλα θα το προσπαθισω.....

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.604
Πόντοι
19.485
και αύριο τ αρχίδια μας και 2-0

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
και αύριο τ αρχίδια μας και 2-0

Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε? :think:
Δες εδώ αποφασιστικότητα. :dancing:

www.sport-fm.gr/article/178113]Πρίντεζης: «Πάμε να νικήσουμε...»[/url]

222219.jpg

Παρά τη δεδομένη απογοήτευση για την ήττα στον πρώτο αγώνα της σειράς των τελικών και την απώλεια του πλεονεκτήματος έδρας, στον Ολυμπιακό δεν χάνουν το κουράγιο τους και δηλώνουν αποφασισμένοι να παλέψουν για να ανακτήσουν αυτό που έχτιζαν για 26 αγωνιστικές στην κανονική περίοδο. Ο τρόπος είναι ένας: νίκη τη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ στον δεύτερο αγώνα της σειράς των τελικών της Α1 (21:30).

«Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να πούμε και δεν είναι της στιγμής να κάνουμε αναλύσεις. Εμείς χάσαμε το πλεονέκτημα έδρας κι εμείς θα πρέπει να το κερδίσουμε ξανά, δίνοντας ότι έχουμε. Δε χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο. Πάμε στο ΟΑΚΑ για να κερδίσουμε, αλλά θα πρέπει μέσα στο παρκέ να το δείξουμε και όχι στα λόγια», δήλωσε ο Γιώργος Πρίντεζης.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τους τραυματίας Παναγιώτη Βασιλόπουλο και Ιγκόρ Μιλόσεβιτς. Εξάλλου, σύντομα αναμένεται η απόφαση του αθλητικού δικαστή για τα επεισόδια στο ΣΕΦ, αφού η ΚΑΕ θα απολογηθεί τη Δευτέρα. Το φύλλο αγώνας μπορεί να μην είναι τόσο επιβαρυντικό ώστε να θεωρείται δεδομένη η τιμωρία της έδρας του Ολυμπιακού, ωστόσο θα εξεταστούν οι εκθέσεις της αστυνομίας και της ΔΕΑΒ. Ακόμη και αν υπάρξει τιμωρία της έδρας, ο Ολυμπιακός δεν θα την εκτίσει στον τρίτο αγώνα της σειράς των τελικών την Πέμπτη, αλλά στον πέμπτο τελικό, αν χρειαστεί για την ανάδειξη του πρωταθλητή.

Αναρωτιέμαι αν υπάρχει έστω και ένας παίχτης ή μέλος του προπονητικού team που πιστεύει ότι μπορούμε να κάνουμε διπλό στο ΟΑΚΑ. :think:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.604
Πόντοι
19.485
καλά, άμα βγει αύριο ο ήλιος από τη Δύση θα το εκλάβω ως οιωνό!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
καλά, άμα βγει αύριο ο ήλιος από τη Δύση θα το εκλάβω ως οιωνό!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κάτι τέτοιο σκεφτόμουν και εγώ. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή της σεζόν δεν πίστευα ότι θα θεωρούσα τόσο προκαθορισμένα τα ντέρμπι με τον ΠΑΟ.
Πολλά μεταξύ μας ματς έχουν κριθεί στα 1-2 καλάθια αλλά δε θυμάμαι κανένα που πραγματικά ήμασταν καλύτεροι και αξίζαμε τη νίκη.
Τεσπα, τουλάχιστον αύριο ας παίξουμε καλά και ότι γίνει. Δε θέλω να δω ξανά τα ρεζιλίκια της Πέμπτης.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
To σίγουρο είναι ότι άμα χάσουμε θα πάρουμε το επόμενο ματς,3-0 δεν πάει με τίποτα.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.604
Πόντοι
19.485
Κάτι τέτοιο σκεφτόμουν και εγώ. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή της σεζόν δεν πίστευα ότι θα θεωρούσα τόσο προκαθορισμένα τα ντέρμπι με τον ΠΑΟ.
Πολλά μεταξύ μας ματς έχουν κριθεί στα 1-2 καλάθια αλλά δε θυμάμαι κανένα που πραγματικά ήμασταν καλύτεροι και αξίζαμε τη νίκη.
Τεσπα, τουλάχιστον αύριο ας παίξουμε καλά και ότι γίνει. Δε θέλω να δω ξανά τα ρεζιλίκια της Πέμπτης.

Δε με νοιάζει που χάνουμε! Με πειράζει που δεν παίζουν καθόλου με ψυχή! Το καντήλι μου, να μουν 2.10 θα τους είχα πάρει μόνος μου και ας πέθαινα μετά! Τα γαμήδια τα κουνέλια, τους γαμωλαγούς!

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
To σίγουρο είναι ότι άμα χάσουμε θα πάρουμε το επόμενο ματς,3-0 δεν πάει με τίποτα.

Και εγώ αυτό το θεωρώ στάνταρ, δύσκολα το σηκώνουν μέσα στο ΣΕΦ.
1) Τι πιθανότητες δίνεις άμα αύριο γίνει το 2-0, να το πάρουμε με 2-3? :think:
2) Τι κοκτέιλ φτιάχνεις στο avatar? Μοjino? :2funny:

Δε με νοιάζει που χάνουμε! Με πειράζει που δεν παίζουν καθόλου με ψυχή! Το καντήλι μου, να μουν 2.10 θα τους είχα πάρει μόνος μου και ας πέθαινα μετά! Τα γαμήδια τα κουνέλια, τους γαμωλαγούς!

Αυτό ακριβώς. Είναι ξεφτίλα να παίζεις όλο το χρόνο για την πρώτη θέση & το πλεονέκτημα έδρας και να το χάνεις αμαχητί.
Από ψυχή μόνο το Μπουρούση ξεχωρίζω, οι άλλοι θέλουν ακόμα δουλειά.
Από την άλλη σκέφτομαι: Λες ο μπασκετικός Ολυμπιακός να είναι ομάδα που λειτουργεί με κράξιμο?
Δηλαδή κάποιες ομάδες/αθλητές φτιάχνουν ψυχολογία με την υποστήριξη του κοινού ενώ κάποιοι άλλοι όταν αγωνίζονται σε εχθρικά γήπεδα. Διότι η μεγαλύτερη διαφορά ανάμεσα στις 2 ομάδες είναι η ψυχολογία. Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει καλά αποτελέσματα στην έδρα του, αλλά είναι πολλά που δυσκολέυτηκε ενώ ένιωθες ότι θα τα καθάριζε ευκολότερα. Οπότε, λες εκτός να παίξουν καλύτερα? Εγώ έτσι πιστεύω. Πλέον έχουν πίεση (μεγαλύτερη από πριν), λογικά δε θα ξαναπαίξουν τόσο χάλια, οπότε με λίγο κράξιμο ίσως τους πιάσει ο "τσαμπουκάς" τους και δούμε κάτι καλό.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Mouninja αύριο βλέπω 2-0
άμα έχει και διαφορά 20 πόντων τότε πάει για sweep.
Αλλιώς πάνε για τέταρτο ματς.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.604
Πόντοι
19.485
Από την άλλη σκέφτομαι: Λες ο μπασκετικός Ολυμπιακός να είναι ομάδα που λειτουργεί με κράξιμο?
Δηλαδή κάποιες ομάδες/αθλητές φτιάχνουν ψυχολογία με την υποστήριξη του κοινού ενώ κάποιοι άλλοι όταν αγωνίζονται σε εχθρικά γήπεδα. Διότι η μεγαλύτερη διαφορά ανάμεσα στις 2 ομάδες είναι η ψυχολογία.

Ρε φίλε, όταν ακόμα είχαμε τις δραχμές, χάλαγα 1,5 χιλιάρικο σε 50άρικα (ωραία βαριά και μεγάλα) και έριχνα και γω κράξιμο, ασκούσα ψυχολογική πίεση και στον παίκτη μου και κυρίως στον αντίπαλο! Τώρα το μόνο βαρύ νόμισμα είναι το 2ευρο! Μου λες πως να πιέσω???  :hmm: :hmm: :hmm:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Mouninja αύριο βλέπω 2-0
άμα έχει και διαφορά 20 πόντων τότε πάει για sweep.
Αλλιώς πάνε για τέταρτο ματς.

Και εγώ κάπως έτσι το βλέπω το σκηνικό.
Δύσκολα χάνουμε για τόση διαφορά, τελικοί είναι άρα δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες να ξεφύγει τόσο πολύ το ματς.
Όταν πάει η διαφορά σε 2ψήφιο νούμερο θα το καταλάβουμε γιατί ο Γιαννάκης θα πάρει time-out. :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε φίλε, όταν ακόμα είχαμε τις δραχμές, χάλαγα 1,5 χιλιάρικο σε 50άρικα (ωραία βαριά και μεγάλα) και έριχνα και γω κράξιμο, ασκούσα ψυχολογική πίεση και στον παίκτη μου και κυρίως στον αντίπαλο! Τώρα το μόνο βαρύ νόμισμα είναι το 2ευρο! Μου λες πως να πιέσω???  :hmm: :hmm: :hmm:

Απ' ότι κατάλαβα, ήρθε το ευρώ αλλά ακόμα να γίνουμε Ευρωπαίοι. :2funny:
Τώρα δε ξέρω τι να σου πω ακριβώς γι' αυτό θα απαντήσω γενικά. Την υποστήριξη δεν τη θεωρώ αναγκαστική. Εγώ πάω γήπεδο γιατί θέλω να δω μπάσκετ επιπέδου. Άμα η ομάδα παίζει καλά, θα φωνάξω με την κερκίδα. Άμα ο αντίπαλος είναι ισχυρότερος, θα φωνάξω από πριν ώστε να ισοσκελιστεί η διαφορά δυναμικότητας με την επιρροή του κοινού. Άμα βλέπω μαλακίες, τότε βρίζω. Πιστεύω ότι πολύ εύκολα καταλαβαίνουν οι αθλητές την εντύπωση του κόσμου για την απόδοσή τους αλλά όπως είπα και πριν, υπάρχουν και κάποιοι που λειτουργούν αντίστροφα. Εγώ extreme πράγματα στο γήπεδο δεν έχω κάνει ποτέ αλλά αλλά άμα δω μαλακίες και αύριο τότε είμαι περίεργος για το τι ατμόσφαιρα θα επικρατεί την Πέμπτη στο ΣΕΦ. Άμα πέσει γιούχα θα ξενερώσω λίγο αλλά θα τη δικαιολογήσω.

johnaras3pman

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
παιδες 2 λογια θελω να πω ειμαι κατοχος διαρκειας στο μπακετ για 3 συνεχομενα χρονια και λεω σε αυτους που λενε οτι δεν αδικηθηκα στον αγωνα με τον παο!!!!!!!!.δεν θα μιλησω για  τα προηγουμενα χρονια (για ποηλιδιλες-τσανιδες κλπ). εχω καθησει και εχω δει το παιχνιδι ξανα 2 φορες , η διαιτησια ηταν χειρουργικη (οπως ηταν και στον τελικο κυπελου) χτυπαγανε εκει που επρεπε και οπου χρειαζοτανε και ιδιως 3 και 4 δεκαλεπτο. και επειδη δεν μου αρεσει να μιλαω μονο με λογια σας παραθετω ποτε ακριβως αδηκιθηκε και που και με ποιον .....
ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ

* 0 - 4 ΒΗΜΑΤΑ ΠΕΚΟΒΙΤΣ ΣΤΟ ΕΦΝΙΔΙΑΣΜΟ!! 9' 02''
* 0 - 6 ΒΗΜΑΤΑ ΠΕΚΟΒΙΤΣ  !!  7' 47''

3 ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ
* 40-36 ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΠΑΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΣ (ΕΓΙΝΕ ΦΟΒΕΡΗ ΝΤΡΙΠΛΑ!!!) 8' 07''
* 40-41 ΦΑΟΥΛ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗ ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΣ-ΠΕΚΟΒΙΤΣ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ!!!  6' 55''
* 42-45 ΚΑΛΑΘΙ ΚΑΙ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟΝ ΠΡΙΝΤΕΖΗ ΑΠΟ ΠΕΚΟΒΙΤΣ-ΔΙΑΜΑΝΤΙΣΗ-ΦΩΤΣΗ (ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΑΜΥΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ...)  ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ.....4' 46''
* 44- 45 ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟ ΜΠΟΡΟΥΣΗ ΣΤΟ CHEKING ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΚΟΒΙΤΣ (ΟΤΑΝ Ο ΠΑΟ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗ ΚΑΙ ΒΟΥΙΣΙΤΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ!!!ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΟΥΛ)  3' 58''
4 ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ
* 45-50 ΦΑΟΥΛ ΣΤΟΝ ΓΚΡΙΡ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΑΒΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΣ !!! ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΦΑΟΥΛ!!!
*54-55 ΚΑΛΑΘΙ ΚΑΙ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΡΟΥΣΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΑΡΤΣΑΡΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ !!! 5' 04''
* 58-56 ΤΟ 5 ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗ!!! ΣΤΟ ΡΙΠΛΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΕΚΟΒΙΤΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ-ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ!!!!!
* 58-58 ΚΑΘΑΡΟ ΦΑΟΥΛ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ ΣΤΟ ΤΣΙΛΝΤΡΕΣ!!!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !!!  1' 40''
* 58-60 ΚΑΘΑΡΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΣΚΕΒΙΤΣΙΟΥΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΡΙΜΠΑΟΥΝ ΣΤΑ 57'' (ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΔΑΝΕ)
ΦΥΣΙΚΑ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΒΗΜΑΤΑ !!! Ο ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ,!!! ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ......

ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΤΕ ....

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ 55 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΚΟΡΑΡΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΟΛΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

ΟΠΟΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ , ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ 50-50.

την επιστολη αυτη την εστειλε στην καε ολυμπιακος .

papaflik

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
1
Απόψε παίδες θα χουμε κηδεία.....μακάρι να βγω ψεύτης αλλά........ :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: να μην φάμε πολλά

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
να μην φάμε πολλά

Όλα είναι καθάρα θέμα ψυχολογίας. :woldman:

www.sport-fm.gr/article/178159]Γεννιέσαι μάγκας ή μήπως τελικά μπορείς να γίνεις κιόλας;[/url]

094832.jpg

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα συγκρουστούν στο ΟΑΚΑ στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς των τελικών των ελληνικών πλέι οφ. Αυτή θα είναι η έκτη φορά που θα ανταμώσουν φέτος οι «αιώνιοι» με τους «πράσινους» να μετρούν τέσσερις νίκες και μόλις μια ήττα, η οποία όπως αποδείχθηκε στο πρώτο παιχνίδι των τελικών, ήταν τελικά άνευ ουσίας.

Σε όποιο κρίσιμο ματς και αν έχουν ανταμώσει οι Πρωταθλητές Ευρώπης και Κυπελλούχοι Ελλάδος με την ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη, εκείνοι είναι που φεύγουν τελικά χαμογελαστοί από το γήπεδο. Είτε αυτό είναι ουδέτερο (Ελληνικό), είτε σε ξένο έδαφος (Βερολίνο), είτε ακόμα ακόμα και στην έδρα του αντιπάλου τους (ΣΕΦ). Η ψυχολογία πλέον, είναι με το μέρος τους και αυτό έγινε κατανοητό και στον πιο δύσπιστο την Πέμπτη το βράδυ. Οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς κάνοντας ένα πολύ μέτριο παιχνίδι, κατάφεραν να κάνουν το break και να έχουν στα χέρια τους έναν ακόμη τίτλο.

Γιατί τον έχουν, απλά δεν έχει γίνει ακόμη η απονομή. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης και οι παίκτες του πρέπει να βρεθούν τρεις φορές σε εκπληκτική ημέρα για να μην στεφθεί ο Παναθηναϊκός Πρωταθλητής Ευρώπης και-τουλάχιστον- μια από αυτές τις τρεις φορές θα πρέπει να είναι στο ΟΑΚΑ. Τα πράγματα πλέον φαντάζουν εξαιρετικά δύσκολα για τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τους παίκτες του, οι οποίοι θα πρέπει να μάθουν μέσα από τα λάθη τους ώστε να καταφέρουν μια μέρα να γιγαντώσουν τον Ολυμπιακό τόσο που να μπορεί όχι απλά να κοιτάει τον Παναθηναϊκό στα μάτια, αλλά να καταφέρνει να τον κερδίζει κιόλας.

Ποιο είναι το πρώτο λάθος από το οποίο πρέπει να μάθουν οι «ερυθρόλευκοι»;Απλό. Θα πρέπει σε ματς τα οποία κρίνουν τίτλους, να «πεθαίνουν» μέσα στο γήπεδο. Οι «ερυθρόλευκοι» μοιάζουν να είναι αρκετά ντελικάτοι, σε παιχνίδια που είναι ζωής ή θανάτου. Στην…αρένα του ΟΑΚΑ, επιβιώνουν μόνο όσοι είναι δυνατοί. Όσοι δείχνουν πως δεν φοβούνται τίποτα και ματώνουν τη φανέλα. Το ίδιο και στην…αρένα του ΣΕΦ. Ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει πως δεν χαμπαριάζει από «καυτές» έδρες, ο Ολυμπιακός όμως;

Πολλοί υποστηρίζουν πως τον τσαμπουκά είτε τον έχεις είτε όχι. «Γεννιέσαι μάγκας» λένε ορισμένοι και συμπληρώνουν «δεν γίνεσαι». Συνεπώς, σύμφωνα με αυτή τη λογική, δεν φταίει ο Παναγιώτης Γιαννάκης που η ομάδα του δεν είναι σκληρή, αλλά οι περισσότεροι παίκτες που δεν έχουν ψυχή. Λάθος!

Γιατί είναι λάθος; Τα παραδείγματα άπειρα. Ο Ολυμπιακός του Γιάννη Ιωαννίδη είναι η μια απάντηση. Ποιος παίκτης των «ερυθρολεύκων» φημιζόταν για τον τσαμπουκά του, περισσότερο από του ίδιου του προπονητή του; Κανείς. Ο Ιωαννίδης εκτός από το ό,τι προκαλούσε τρόμο στους παίκτες του, τους έκανε να παίζουν και σαν αγρίμια.

Άλλο παράδειγμα, το οποίο είναι και πιο κοντινό και αποδεικνύει πως ακόμα και αν δεν έχει «μπασκετικό τσαμπουκά» τον αποκτάς, είναι ο Ντρου Νίκολας. Ένας παίκτης ο οποίος δεν έβαζε ούτε το μικρό του δαχτυλάκι στη φωτιά και τώρα είναι αυτός που έχει μπει μπροστά όταν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ζήτησε παίκτες που «ματώνουν» τη φανέλα. Τα παιχνίδια σε Σιένα, Μάλαγα και ΣΕΦ, νομίζω πως είναι αρκετά για να σας πείσουν.

Συμπερασματικά, από τη μια υπάρχει ένας προπονητής που φαίνεται να μην εμπνέει τους παίκτες του και από την άλλη ένας προπονητής που πέραν του ό, τι τους μεταδίδει τη σιγουριά του, καταφέρνει να τους «πορώσει» με τέτοιο τρόπο που μπαίνουν στο παρκέ έτοιμοι να λυγίσουν σίδερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom