Νέα

Μπάσκετ Ολυμπιακού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 130K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Απόψε παίδες θα χουμε κηδεία.....μακάρι να βγω ψεύτης αλλά........ :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: να μην φάμε πολλά
ναι εχουμε φαει πολλες φορες φετος πολλα ε?  για να τα φαμε και σημερα...  ρε δεν αφηνεται την απαισιοδοξια λεω εγω?

οκ ειναι καλυτεροι απο εμας, αλλα σε μια κλωστη κρεμονται φετος ολα τα ματσακια...  τα 3 απο τα 5 ειναι στο καλαθι!
και εξαλλου ολυμπιακος ειμαστε δεν ειμαστε κανα καφενειο,που θα παει να παραδωθει αμαχητι...  εγω παντως ειμαι αισιοδοξος!! :headbang2:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
ναι εχουμε φαει πολλες φορες φετος πολλα ε?  για να τα φαμε και σημερα...  ρε δεν αφηνεται την απαισιοδοξια λεω εγω?

οκ ειναι καλυτεροι απο εμας, αλλα σε μια κλωστη κρεμονται φετος ολα τα ματσακια...  τα 3 απο τα 5 ειναι στο καλαθι!
και εξαλλου ολυμπιακος ειμαστε δεν ειμαστε κανα καφενειο,που θα παει να παραδωθει αμαχητι...  εγω παντως ειμαι αισιοδοξος!! :headbang2:

Έχεις δίκαιο σε αυτά που λες αλλά αν θες, εξήγησέ μου λίγο καλύτερα το κομμάτι "αισιοδοξία".
α) Αισιόδοξος για την εμφάνισή μας?
β) Αισιόδοξος για το τελικό αποτέλεσμα?
γ) Αισιόδοξος ότι θα πάνε όλα τόσο καλά όσο δεν το περιμένουμε?

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16

καλά κάνεις στρατηγέ!
το βράδυ όταν γυρίσω από το γήπεδο θα σου δώσω πλήρη αναφορά με τα τεκταινόμενα που δεν έδειξε η κάμερα.
(Να σου πω την αλήθεια άμα δεν κερδίσει ο ΠΑΟ με διαφορά θα το θεωρώ ήττα)

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Έχεις δίκαιο σε αυτά που λες αλλά αν θες, εξήγησέ μου λίγο καλύτερα το κομμάτι "αισιοδοξία".
α) Αισιόδοξος για την εμφάνισή μας?
β) Αισιόδοξος για το τελικό αποτέλεσμα?
γ) Αισιόδοξος ότι θα πάνε όλα τόσο καλά όσο δεν το περιμένουμε?
για το τελικο αποτελεσμα βρε ! για τι αλλο ?
οταν ολα τα ματς μεχρι τωρα εχουν κριθει στις λεπτομερειες,δεν δικαιουμαι να αισιοδοξω οτι θα γυρισει ο τροχος και η λεπτομερεια θα ειναι μαζι μου? και παρεπιπτοντως γκριρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ αποψε πραγματικα σε χρειαζομαστε!!
(Να σου πω την αλήθεια άμα δεν κερδίσει ο ΠΑΟ με διαφορά θα το θεωρώ ήττα)
απο που και ως που ρε leonike απορεει τοση αισιοδοξια?
ξερεις οτι και απο αυτα που λετε εγω αντλω ακομη περισσοτερη αισιοδοξια!
οποιος παει με την μυτη ως πανω,πολυ ευκολα ερχεται και η κατραπακια...

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
απο που και ως που ρε leonike απορεει τοση αισιοδοξια?
ξερεις οτι και απο αυτα που λετε εγω αντλω ακομη περισσοτερη αισιοδοξια!
άρα συμφωνούμε.
Είμαστε και οι δύο αισιόδοξοι.
Να δούμε ποιανού ένστικτο θα βγει αληθινό.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
για το τελικο αποτελεσμα βρε ! για τι αλλο ?
οταν ολα τα ματς μεχρι τωρα εχουν κριθει στις λεπτομερειες,δεν δικαιουμαι να αισιοδοξω οτι θα γυρισει ο τροχος και η λεπτομερεια θα ειναι μαζι μου? και παρεπιπτοντως γκριρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ αποψε πραγματικα σε

Σωστά!
Ο Γκριρ πρέπει να παίξει οπωσδήποτε γιατί στα τελευταία ματς είναι απών. Καλά στην άμυνα πάντα πέφτει επιτυχημένα πάνω στο Μπατίστ στα pick n' rolls αλλά 2-3 καλάθια ψυχολογίας πρέπει να τα βάλει.
Ο παίχτης που περιμένω πολλά σε σχέση με το τι έχω δει, είναι ο Χαλπερίν. Στο 2ο μισό της σεζόν είναι αγνώριστος ατην επίθεση και στην άμυνα κάπως χειρότερος. Αν πάλι δεν τραβάνε οι 2 τους, ας βάλει τον Τεόντοσιτς για λίγο στο 2 μιας και ο τύπος μπορεί να κουβαλήσει την ομάδα επιθετικά (τουλάχιστον για κάποιο διάστημα).
Τέλος το πιο σημαντικό: δε θέλω ποτέ μα ποτέ μα ποτέ να ξαναδώ να μας μένει η μπάλα στα χέρια μετά απο 24 δευτ.
Ε Λ Ε Ο Σ. :headbang:

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Σωστά!
Ο Γκριρ πρέπει να παίξει οπωσδήποτε γιατί στα τελευταία ματς είναι απών. Καλά στην άμυνα πάντα πέφτει επιτυχημένα πάνω στο Μπατίστ στα pick n' rolls αλλά 2-3 καλάθια ψυχολογίας πρέπει να τα βάλει.
Ο παίχτης που περιμένω πολλά σε σχέση με το τι έχω δει, είναι ο Χαλπερίν. Στο 2ο μισό της σεζόν είναι αγνώριστος ατην επίθεση και στην άμυνα κάπως χειρότερος. Αν πάλι δεν τραβάνε οι 2 τους, ας βάλει τον Τεόντοσιτς για λίγο στο 2 μιας και ο τύπος μπορεί να κουβαλήσει την ομάδα επιθετικά (τουλάχιστον για κάποιο διάστημα).
Τέλος το πιο σημαντικό: δε θέλω ποτέ μα ποτέ μα ποτέ να ξαναδώ να μας μένει η μπάλα στα χέρια μετά απο 24 δευτ.
συμφωνώ με αυτά που λες.
Απλά τα 24'' είναι κόλπο  :2funny:(ξέρεις ποιανού) και δεν το έχεις καταλάβει...

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Σωστά!

ολοσωστος,
ειδικα που μας τελειωνε ο χρονος ηταν αδικαιολογητο.
ξεχασαν οτι πρεπει να ριξουν κανα σουτ.

σκατα παλι τα αρχιδια μας και σημερα. :headbang:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Και εγώ αυτό το θεωρώ στάνταρ, δύσκολα το σηκώνουν μέσα στο ΣΕΦ.
1) Τι πιθανότητες δίνεις άμα αύριο γίνει το 2-0, να το πάρουμε με 2-3? :think:
2) Τι κοκτέιλ φτιάχνεις στο avatar? Μοjino? :2funny:
1)Καμία.
2)Μοjino με κομμάτια α(υ)νανά.

Reggae23

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Ντροπή σας άψυχοι,ανύπαρκτοι παίκτες παρατήσατε το παιχνίδι απο το ημίχρονο,βγάλτε τη φανέλα άχρηστοι.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Γιαννάκης, Γκριρ, Χαλπερίν, Μιλόσεβιτς, Τεόντοσιτς, Παπαλουκάς = ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ!

Reggae23

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
εδώ κοντεύουμε στην 30αρα και ο Γιαννάκης λεέι μην κοιτάτε το σκορ συνεχίστε έτσι.ΕΛΕΟΣ  :jerking:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Α όχι, βλέπω Μαύρα Μεσάνυχτα!  :2funny: :2funny: :2funny:

Reggae23

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Όποιος Ολυμπιακός έχει συνέιδηση και αξιοπρέπεια δεν πάει στο ΣΕΦ και αρνείται να ασχοληθεί άλλο με αυτό το ΤΣΙΡΚΟ.ΤΕΛΟΣ.

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Πιο μεγάλες πουτάνες δεν έχω ξαναδεί!

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775
Ολοι στο ΣΕΦ λαικο διακστηριο για να φυγει ο Γιαννακης και οποιος δεν εχει τα αρχιδια να παιξει στο θρυλο.

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
ΔΙΩΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΜΕ ΤΗΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΑΡΤΕ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΟΧΙ ΤΣΙΛΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΜΑΤΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥΛΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥΡΟΤΙΡΙ Ο ΖΟΤΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΧΡΗΣΤΕ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΑΕΚΑΚΙ ΡΕ ΔΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΥΛΟ.

Κοιταξε, θεωρω οτι ο Γιαννακης (επιτελους για σας) κι επιτελους για μενα οταν την "εκανε" απο την εθνικη, για φετος τελος. Δηλαδη δε μπορει να μη καταλαβαινουν οτι ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ αυτος ο ανθρωπος πια..Απο κει και περα, ειστε τυχεροι που εχετε δυνατους πολλοι πλεον χρηματοδοτες. Ας αφησουν τους παιχτες κι ας χτυπησουν ενα προπονητη με αρχιδια (Μεσινα, Ιβανοβιτς, Ιβκοβιτς, Ντ. Πλατ - γαματος - Γκερσον, παλι γιατι οχι..) και θα δεις πως θα φτιαχτει ομαδα.

Τωρα κοιτα, νομιζω τη πατησαν με το Τσιλντρες, κανεις μας δε περιμενε οτι βγει τετοιο παλτο. Ολοκληρο Μοντγκομερι βγηκε..επισης θεωρω οτι ειχατε ατυχησει πολυ με το Ματσε.

Προοπτικες εχετε, χρηματα πλεον εχετε, εξυπναδα - προγραμματισμο και σωστη νοοτροπια θελετε..Τωρα τι θα γινει..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom