Νέα

Μπάσκετ Ολυμπιακού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 133K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
βλεπω εχετε ορεξη για μπασκετ..και να νικησετε με την αξια σας....ελεος, ας παιξουν και στα δυο γηπεδα οι παικτες χωρις να κινδυνευουν απο καδρονια και ας νικησει και ο γαβρος.αλλα οχι με καφριλες....αλλα μαλλον ζηταω πολλα

Μαζί σου και εγώ.
Χίλιες φορές να γίνουν καλά παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών παρά επεισοδιακά ντέρμπι και ας το πάρει ο καλύτερος.

Για πείτε προγνωστικά για αύριο. :think:
Εγώ το βλέπω 50-50 και ελπίζω να μη χάσουμε το πλεονέκτημα έδρας από το πρώτο ματς.

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Μαζί σου και εγώ.
Χίλιες φορές να γίνουν καλά παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών παρά επεισοδιακά ντέρμπι και ας το πάρει ο καλύτερος.

Εγώ το βλέπω 50-50 και ελπίζω να μη χάσουμε το πλεονέκτημα έδρας από το πρώτο ματς.

γεια σου φιλε μου...long time no see!

ειμαι καπως για το αυριανο, εχω ενα μικρο κακο προαισθημα οτι θα νικησει ο βαζελος.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.604
Πόντοι
19.485
Μαζί σου και εγώ.

Σκάσε ρε γκαντέμη!  :2funny: :2funny: :2funny:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Βρε καλώς τα παιδιά. :tooth:

& εγώ avatar να σου πω την αλήθεια, το ίδιο προαίσθημα έχω αλλά στο μπάσκετ πάντα έτσι νιώθω.
Πιστεύω πως αν παίξουμε καλά τον Πέκοβιτς και αν προσέξουμε το Σάρας, κάτι μπορούμε να κάνουμε.
Βέβαια πάντα έτσι λέμε, αλλά θα δείξει.
Περιμένω καλό παιχνίδι από Παπαλουκά, Χαλπερίν αντάξιο του 1ου μισού της σεζόν και καλό Πελεκάνο για όσο χρειαστεί.

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Βρε καλώς τα παιδιά. :tooth:

& εγώ avatar να σου πω την αλήθεια, το ίδιο προαίσθημα έχω αλλά στο μπάσκετ πάντα έτσι νιώθω.
Πιστεύω πως αν παίξουμε καλά τον Πέκοβιτς και αν προσέξουμε το Σάρας, κάτι μπορούμε να κάνουμε.
Βέβαια πάντα έτσι λέμε, αλλά θα δείξει.
Περιμένω καλό παιχνίδι από Παπαλουκά, Χαλπερίν αντάξιο του 1ου μισού της σεζόν και καλό Πελεκάνο για όσο χρειαστεί.

αν δε βαριεται ο χαλπεριν και εγω περιμενω να κανει τα δικα του. :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
μετα το σημερινο εγκλημα οι αγγελοπουλοι πρεπει να αποσυρουν την ομαδα...
τελος.....
η αλητεια σε ολο τους το μεγαλειο....
η απολυτη ξευτιλα....
καθαρο φαουλ στον τεο ,στον μπουρου στο 5ο σπρωχνει πρωτα ο μπατιστ και καθαρο με το σωμα του μυταρα στον τσιλντρες....
και ο γαμω τον αντεννα τους λεγανε του κοσμου τις μαλακιες.... :jerking: :jerking: :jerking:
εγω τους εδωσα συγχαρητηρια μετα το ματς στο βερολινο γιατι εχω αρχιδια αλλα σημερα εγινε εγκλημα....
δεν μπορω να κανω το ιδιο....

[size=70pt]Ξ Ε Υ Τ Ι Λ Α[/size]

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
το α και το ω για μια ομαδα ειναι ο προπονητης......

Paok4Life

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
τελος.....
η απολυτη ξευτιλα....
καθαρο φαουλ στον τεο ,στον μπουρου στο 5ο σπρωχνει πρωτα ο μπατιστ και καθαρο με το σωμα του μυταρα στον τσιλντρες....
και ο γαμω τον αντεννα τους λεγανε του κοσμου τις μαλακιες.... :jerking: :jerking: :jerking:
εγω τους εδωσα συγχαρητηρια μετα το ματς στο βερολινο γιατι εχω αρχιδια αλλα σημερα εγινε εγκλημα....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ass-sniper

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ειμαι οπαδος του Παναθηναικου και μολις τελειωσα..Φιλακια στο Θοδωρα...!!

Reggae23

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Καλύτερα να το κλείσουμε το μαγαζί,ανίκανη ομάδα και ΛΙΓΟΙ πέχτες,ΛΙΓΟΣ προπονητής.

rebel 7

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
μας γαμησανε σημερα οι βαζελοι....

ελεος με αυτον τον γιαννακη ο αλεφαντος του μπασκετ παει να το παιξει????
ξεφτιλα ρε πουστη μου... :jerking:

jimmys13

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
τελος.....
η απολυτη ξευτιλα....
δεν μπορω να κανω το ιδιο..
Ναι ακριβως οπως τα λεσ ειναι.το φαουλ του Γκριρ στον Διαμαντιδη δεν το ειδες?στην συνεχεισ της φασης το ανυπαρκτο φαουλ του Διαμαντιδη στον Τσιλντρες που εδωσε δεν το ειδες?με αυτεσ τις δυο φασεις μπηκατε ξανα στον αγωνα,οποτε μην μιλας.Οταν λες Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ εννοεις στις εξεδρες ετσι? εχεις απολυτο δικιο.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
τελος.....
η απολυτη ξευτιλα....

:huh: :huh: :huh:
και που να σας σφαζανε κιολας :S

Stealthy

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
τελος.....
η απολυτη ξευτιλα....

Πανίβλακα Χρηστίδη (το Χρηστίδη με το περουκίνι τι τον έχεις, κόρη του είσαι;),

Το "φάουλ" του "μυταρά" (με Παπαλουκά στην ομάδα σου λες μυταρά το 3-D, τσουρουκά;) δεν υπάρχει σε κανέναν κανονισμό... Εδώ δεν είναι Παπουτσέλειος Γκαγκατσική Ακαδημία, κατάλαβες γαυρότρομπα; Άντε τώρα στον πατσαβουρομούρη τον Τάκη να πείτε για τον 6ο Στόλο...απόγονοι μπάσταρδοι.

Κι επειδή σου αρέσουν κι οι κωλάρες, πάρε να έχεις :shit: :shit: :shit: :shit:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom