Νέα

Μπάσκετ Ολυμπιακού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 130K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Ο Παπαλουκάς προειδοποίησε τον Βαν ντεν Σπίγκελ

Ο Τόμας βαν ντεν Σπίγκελ και ο Θοδωρής Παπαλουκάς υπήρξαν συμπαίκτες στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και παρότι εφέτος τράβηξαν δρόμους διαφορετικούς εξακολουθούν να διατηρούν φιλική επικοινωνία.

Τώρα όμως θα είναι... εχθροί, καθώς ακολουθούν οι προημιτελικοί στην Ευρωλίγκα και η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το εμπόδιο που καλείται να περάσει ο Ολυμπιακός για να βρεθεί στο Βερολίνο. Μάλιστα, όπως ο ίδιος ο Βέλγος σέντερ αποκάλυψε, ο αρχηγός των "ερυθρόλευκων" τον έχει ήδη προειδοποιήσει πως η "βασίλισσα" δεν έχει καμία ελπίδα πρόκρισης στο Final Four.

Ο Βαν ντεν Σπίγκελ έγραψε στο προσωπικό blog του στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: "Θα ήθελα πάρα πολύ να φτάσω σε ακόμη ένα F-4, αλλά το ίδιο θέλουν όλοι, όπως διαπίστωσα μιλώντας στον Θοδωρή Παπαλουκά, έναν από τους πιο κοντινούς φίλους μου, μέσα στην εβδομάδα. Επιχειρώντας ένα μικρό ψυχολογικό πόλεμο, μου είπε πως, κατά την άποψή του, δεν έχουμε ούτε μία ελπίδα να νικήσουμε τον Ολυμπιακό με τον τρόπο που παίζει τελευταία. Εγώ όμως του απάντησα πως εμείς θα κάνουμε πάρτι (αστειευόμενος φυσικά, για να μην παρεξηγηθώ), αφού από τις επτά ομάδες ο Ολυμπιακός ήταν ο αντίπαλος που θέλαμε".

:2funny: :2funny: :2funny:

Ο αρχηγός είναι αποφασισμένος. :rockon:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
παντως χτες η ρεαλ που την εβλεπα με την παμεσα ηταν τραγικη!!
εφτασε στο σημειο στο τελος της τριτης περιοδου να χανει μεχρι και με 16 ποντους, στην τεταρτη ομως το γυρισε και κερδισε με 4
σε γενικες γραμμες κακη ομαδα...

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
παντως χτες η ρεαλ που την εβλεπα με την παμεσα ηταν τραγικη!!
εφτασε στο σημειο στο τελος της τριτης περιοδου να χανει μεχρι και με 16 ποντους, στην τεταρτη ομως το γυρισε και κερδισε με 4
σε γενικες γραμμες κακη ομαδα...

Έχεις δίκαιο, είναι πολύ άστατη ομάδα. Παίζει όπως παίζαμε εμείς στο πρώτο μισό της σεζόν που κερδίζαμε με τη ψυχή στο στόμα.
Για αυτό και τη ψιλοφοβάμαι, επειδή δε ξέρω σε τι μέρα θα βρεθεί.
Επίσης, είδες πώς νίκησε την Άλμπα? Τι σουτ ήταν αυτό? Τρελάθηκα!
Πάντως μετά την ΤΣΚΑ, θεωρώ ότι είμαστε το μεγάλο φαβορί από όλα τα ζευγάρια.

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Έχεις δίκαιο, είναι πολύ άστατη ομάδα. Παίζει όπως παίζαμε εμείς στο πρώτο μισό της σεζόν που κερδίζαμε με τη ψυχή στο στόμα.
Για αυτό και τη ψιλοφοβάμαι, επειδή δε ξέρω σε τι μέρα θα βρεθεί.
Επίσης, είδες πώς νίκησε την Άλμπα? Τι σουτ ήταν αυτό? Τρελάθηκα!
Πάντως μετά την ΤΣΚΑ, θεωρώ ότι είμαστε το μεγάλο φαβορί από όλα τα ζευγάρια.
ακριβως ετσι οπως παιζαμε εμεις πριν δυο μηνες
το ειδα το σουτ, γαμησετα!
θελει μεγαλη προσοχη αυτος ο πιτσιρικας ο γιουλ
εχει βρωμοχερο, οπως βεβαια και ο μπουλοκ

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
το πρωτο βημα εγινε εστω κ με μπολικο αγχος.

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995
Κάκωση ο Πελεκάνος

Αμφίβολος για τον πρώτο αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την προκριματική φάση της Ευρωλίγκας, είναι ο Μιχάλης Πελεκάνος. Ο φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» υπέστη κάκωση στον αγκώνα στη χθεσινή αναμέτρηση με την ΑΕΛ για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 και η ακτινογραφία στην οποία υπεβλήθη έδειξαν πως δεν έχει υποστεί κάταγμα. Πάντως θεωρείται πολύ δύσκολο να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον αγώνα της Τρίτης κόντρα στην ισπανική ομάδα.

Τι εγινε χτυπησε ο Πελεκανος ??
Ωρε κλαμα οι Μυκονιατες που θα κανουν...

www.imageshack.gr/view.php?file=801wfqx300qzjnexryox.jpg] [/URL]

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
το πρωτο βημα εγινε εστω κ με μπολικο αγχος.

Τι μπόλικο άγχος ρε φίλε, εγώ κόντεψα να χεστώ πάνω μου. :S :2funny: :2funny: :2funny:
Αυτό το ματς ήταν το 50% της σειράς. Νίκη και την Πέμπτη και μετά πάμε 02 Arena.
Η Ρεάλ είναι καλή ομάδα. Σαν επίπεδο μου φαίνεται πιο κοντά στη Μάλαγα απ' ότι στην Ταού. Από τη στιγμή που βάζουμε 50 πόντους στο ημίχρονο, δύσκολα χάνουμε από τον οποιονδήποτε. Τέτοιο σερί σαν το σημερινό, δε θυμάμαι από πότε έχω να το δω.
Ο τρελός ο Παπαλουκάς είχε 13 assists  :o, τι πράγματα είναι αυτά!!!? Ο Βασιλόπουλος καθάρισε στο τέλος, ο Βούισιτς πήγε το Ρέγιες σχολείο στο 1ο δεκάλεπτο ενώ ο Ουίνστον έκανε τη φάση της βραδιάς  :rockon:(& του Πρίντεζη καλό ήταν :grin:).

Τι εγινε χτυπησε ο Πελεκανος ??
Ωρε κλαμα οι Μυκονιατες που θα κανουν...

www.imageshack.gr/view.php?file=801wfqx300qzjnexryox.jpg] [/URL]

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
μακαρι να συνεχισουμε με νικες.
μεσα εξω...εχουμε κ εμπειρους παικτες πλεον.
η ταου την εχει την μπαρτσα.
σου τοχα πει...

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
μακαρι να συνεχισουμε με νικες.
μεσα εξω...εχουμε κ εμπειρους παικτες πλεον.
η ταου την εχει την μπαρτσα.
σου τοχα πει...

Η Ταού μου έκανε εντύπωση και όντως το είχατε πει αρκετοί.
Για εμάς τι λες? 3, 4 ή 5 παιχνίδια θα γίνουν?

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Μπράβο στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού και πολύ καλό να φύγει από την μέση η Μπάρτσα και για τους δυό μας.
Πως άραγε έχασε από την Ταού. Απίστευτο το θεωρώ.

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
Η Ταού μου έκανε εντύπωση και όντως το είχατε πει αρκετοί.
Για εμάς τι λες? 3, 4 ή 5 παιχνίδια θα γίνουν?
μπορουμε να κανουμε τον μπρεικ...
αλλα το 2ο ματς το φοβαμαι πιο πολυ.
τεσσερα ματς νομιζω.

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
Μπράβο στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού και πολύ καλό να φύγει από την μέση η Μπάρτσα και για τους δυό μας.
Πως άραγε έχασε από την Ταού. Απίστευτο το θεωρώ.
της εχει παρει τον αερα.
εχει βρει τα κουμπια της.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Εχω καταφερθεί αρκετές φορές εναντίον του Παπαλουκά αλλά σήμερα ο Θοδωρής ήταν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ. 

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
Αυτό ακριβώς. Παπαλουκάς και Βούισιτς είναι η μισή ομάδα. Μακάρι να συνεχίσουν έτσι.
για την αδυναμια σου τον βασιλοπουλο
δεν ειπες τπτ. :2funny: :2funny:
μας βοηθησε κ στην επιθεση σημερα.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
για την αδυναμια σου τον βασιλοπουλο
δεν ειπες τπτ. :2funny: :2funny:
μας βοηθησε κ στην επιθεση σημερα.

Ο Πανάγος είναι καλός παίχτης αλλά πιστεύω ότι φέτος μας έχει απογοητεύσει λίγο.
Η φάση με την τάπα και το τρίποντο είναι ο ορισμός του τι μπορεί να προσφέρει αυτός ο παίχτης έτσι και παίζει στο maximum των δυνατοτήτων του. Χάρηκα πολύ γιατί είδα και τον πανηγυρισμό του μετά το τρίποντο αλλά Calderon και ελπίζω να φτιάξει ψυχολογία σιγά-σιγά.
Φέτος στη θέση 3 είμαστε υπερπλήρεις με Βασιλόπουλο, Childress & Πελεκάνο (καλός παίχτης) οπότε είναι και δύσκολο να παίξει όπως πέρυσι λόγω μειωμένου χρόνου συμμετοχής. Βέβαια και όταν ο Chilly ήταν τραυματίας δεν έδειξε κάτι το ξεχωριστό αλλά και πέρυσι φορμαρίστηκε την περίοδο των playoffs.
Επίσης το ίδιο θα συμβεί και με Μπουρούση που φέτος είναι εκπληκτικός.
Θα πέσει και η ανανέωση του συμβολαίου όπου να 'ναι και θα τρελαθεί και πάλι. :rockon:

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16

Ο Πανάγος είναι καλός παίχτης αλλά πιστεύω ότι φέτος μας έχει απογοητεύσει λίγο.
Η φάση με την τάπα και το τρίποντο είναι ο ορισμός του τι μπορεί να προσφέρει αυτός ο παίχτης έτσι και παίζει στο maximum των δυνατοτήτων του. Χάρηκα πολύ γιατί είδα και τον πανηγυρισμό του μετά το τρίποντο αλλά Calderon και ελπίζω να φτιάξει ψυχολογία σιγά-σιγά.
Φέτος στη θέση 3 είμαστε υπερπλήρεις με Βασιλόπουλο, Childress & Πελεκάνο (καλός παίχτης) οπότε είναι και δύσκολο να παίξει όπως πέρυσι λόγω μειωμένου χρόνου συμμετοχής. Βέβαια και όταν ο Chilly ήταν τραυματίας δεν έδειξε κάτι το ξεχωριστό αλλά και πέρυσι φορμαρίστηκε την περίοδο των playoffs.
Επίσης το ίδιο θα συμβεί και με Μπουρούση που φέτος είναι εκπληκτικός.
Θα πέσει και η ανανέωση του συμβολαίου όπου να 'ναι και θα τρελαθεί και πάλι. :rockon:
ο μπουρουσης ειναι φοβερος.τρομερο παθος.
γιατι αραγε δεν του ανανεωνουν ακομη το συμβολαιο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom