stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
ακομα τον κυνηγανε πραγματι...
αλλα την ψωλια του την εριξε χτες
6 σερι νικες εχει η ταου επι της μπαρτσα!!!ακομα τον κυνηγανε πραγματι...
ρε θηριο τι εμπνευση ειχες?ναι
εγω παντως την σειρα την εχω παιξει 3-0 στο στοιχημα, αν και αυριο το παρει η ταου, λογικα το τελειωσα και θα πληρωθω και πολυ καλα
Αυτά να τα γράφεις στο θρεντ του Στοιχήματος!Δεν θα καθόμαστε να διαβάζουμε τα γαυροθρέντ!ναι
εγω παντως την σειρα την εχω παιξει 3-0 στο στοιχημα, αν και αυριο το παρει η ταου, λογικα το τελειωσα και θα πληρωθω και πολυ καλα
ειπαμε οτι καποιες ομαδες εχουν βρει τα κουμπια απο καποιες αλλες
αν το παρει και αυριο η ταου λογικα 3-0 θα ερθει
να σου δωσω και ενα παραδειγμα ακομα, ο ολυμπιακος του γκερσον τον βαζελο οσο και αν δεν φανηκε τον "ειχε" οπως λεμε με αυτο το περιεργο run & gun game, ενω με γιαννακη δεν... ελπιζω βεβαια να διαψευστω!!
για καλοκαιρι εχεις ακουσει καμια μεταγραφη?
σε ποια θεση χρειαζομαστε μεταγραφη?
παπάρια μάντολες.....
ποτέ δεν τελείωσες μπροστά από βάζελο πριν τα πλέι οφ πριν τον γιαννάκη.
συμφωνώ απολύτως.Δεν έχω ακούσει κάτι αλλά δε χρειαζόμαστε κάτι συγκεκριμένο.
Αυτό που μένει να δούμε είναι ποιους από τους Αμεμικανούς θα κρατήσουμε γιατί δε νομίζω να μείνουν και οι 3 και ένας να είναι μόνο για Ευρώπη. Επίσης δε ξέρω τι θα γίνει με το Σόφο όπως και με τον παραγκωνισμό του Τεόντοσιτς. Σίγουρα όλα αυτά θα κριθούν το καλοκαίρι όταν θα γίνει η ανασκόπηση της σεζόν. Έχουμε δρόμο ακόμα.
Γιατί και φέτος που είμαστε πρώτοι σημαίνει ότι σας "έχουμε"?
Εγώ συμφωνώ με τον stagisosss γιατί ο Γκέρσον σε σχέση με το Γιαννάκη δυσκόλευε περισσότερο τον ΠΑΟ έχοντας αρκετά υποδεέστερο ρόστερ.
Για Κόμπε Μπράιαντ έχω ακούσει !για καλοκαιρι εχεις ακουσει καμια μεταγραφη?
εμ...τα έλεγα....είναι δυνατόν να είναι τόσο εύκολη μια ομάδα που έχασε στο παρά τσακ την πρόκριση σαν πρώτη στον όμιλο απέναντι στην Μπάρτσα;τελικα δεν ειναι κ τοσο ευκολη ομαδα η ρεαλ.
παλι δυσκολα κ με αγχος.το 2-0 εγινε κ τωρα μαδριτη.