Νέα

Μπάσκετ Ολυμπιακού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 130K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
να μην προλαβουμε να χαρουμε ρε πουστη μου
γαμω την γκαντεμια μου γαμω!!! :tickedoff:
τραυματιστηκε ο παργκο! με τοσες ατυχιες και η ομαδα ειναι μεσα στους μεγαλους στοχους της
αν ειχαν και οι "ασπονδοι" φιλοι μας τοσες ατυχιες ηθελα να ηξερα θα την παλευαν?

Λογικά θα το έχετε ακούσει όλοι σας άρα το γράφω τελείως τυπικά.

Α1: Όλα καλά με Πάργκο…

& μία συνέντευξη του τρελού Ρίβερς.

Ρίβερς: «Πάω Βερολίνο για να πανηγυρίσω»

121002.jpg

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
μαλακια των δημοσιογραφων ηταν τελικα
μεχρι και στο all star επαιξε ο παργκο

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775
Ξερετε τι γινεται με εισιτηρια στο ΣΕΦ με Ρεαλ? Ποτε βγαινουν?

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Ξερετε τι γινεται με εισιτηρια στο ΣΕΦ με Ρεαλ? Ποτε βγαινουν?

Δεν έχει βγει σχετική ανακοίνωση ακόμα από ΚΑΕ.
Λογικά Πέμπτη ή Παρασκευή.
Όποιος το μάθει πρώτος ας το γράψει και εδώ.

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Λογικά θα το έχετε ακούσει όλοι σας άρα το γράφω τελείως τυπικά.

Α1: Όλα καλά με Πάργκο…

& μία συνέντευξη του τρελού Ρίβερς.

Ρίβερς: «Πάω Βερολίνο για να πανηγυρίσω»

121002.jpg

Που 'σαι ρε Ντειβιντ?!!
Ο τυπος ,χωρια η τεχνικη και το σουτ, εκανε σε 3 δευτερα την αποσταση απο τη μια μπασκετα στην αλλη.
Ειχε κανει μαλιστα και ενα καρφωμα, αν και κοντος, σε ματς μετα τη Ρωμη με τον Ηρακλη για οποιον θυμαται. Αυτο τοτε αποτελουσε ειδηση αφου λογο υψους δεν καρφωνε ποτε , αλλα το συγκεκριμενο παιχνιδι ειχε μετατραπει σε φιεστα για την κατακτηση του Ευρωπαικου.
Αξεχαστος, δικος μας ανθρωπος..
Αληθεια θυμαστε ποσο ειχε αμφισβητηθει οταν πρωτοηρθε?

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Δεν μπορώ να το βρώ...καθώς βαριέμαι να το ψάξω...αλλά η δήλωση ισχύει:το πρωτάθλημα Ελλάδος και το Ευρωπαϊκόφέτος είναι κόκκινα!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
εγω την εχω κανει αυτην την δηλωση !!
οντως ισχυει!!! :grin:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.089
Πόντοι
42.697
τον θυμάστε???
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
060810_eddiejohnson_vmed10p.widec.jpg

innocent-eddie.jpg

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
αρε γερο εντι η αλλιως fast εντι!! :rockon: :rockon:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Καλημέρα σε όλα τα αλάνια.
2 πράγματα.

1)Εκτός Α1 ο Πάργκο

Ο Τζανίρο Πάργκο είναι τελικά ο ξένος που αναγκάστηκε να θυσιάσει ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Ο προπονητής του Ολυμπιακού επέλεξε πως θα του είναι πιο χρήσιμοι στην Α1 ο Λιν Γκριρ και ο Τζος Τσίλντρες αφήνοντας εκτός πρωταθλήματος τον τρίτο Αμερικανό της παρέας, ο οποίος θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στο εξής μόνο στην Ευρωλίγκα. Ήδη ο παίκτης ενημερώθηκε για την απόφαση της τεχνικής ηγεσίας, ενώ θα γίνει και η σχετική ενημέρωση στη διοργανώτρια αρχή, τον ΕΣΑΚΕ.

Έχει και μια είδηση για Μπουρούση και μια μίνι συνέντευξη του Πελεκάνου.

2)Εισιτήρια για Real M.

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον πρώτο αγώνα με τη Ρεάλ για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκα θα ξεκινήσει την Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2009 μέσω internet (10.00 π.μ.) και την Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2009 από τα γραφεία της ΚΑΕ στην Πλατεία Αλεξάνδρας.

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775
2)Εισιτήρια για Real M.

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον πρώτο αγώνα με τη Ρεάλ για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκα θα ξεκινήσει την Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2009 μέσω internet (10.00 π.μ.) και την Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2009 από τα γραφεία της ΚΑΕ στην Πλατεία Αλεξάνδρας.

Τι ωρα την Παρασκευη θα διατεθουν? Η Πλατεια Αλεξανδρας που ειναι?

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
Ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ!
όπλιζε και εκτελόυσε, απλά
για πότε έφευγε η μπαλα απο το χέρι του δεν καταλάβαινες!
Περασμένα μεγαλεία...
Χωρίς δόση ειρωνίας,ο Έντι ήταν πράγματι(που θα'λεγε και ο Νικολακόπουλος)πολύ μεγάλος σουτέρ

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Και γω που τρώω χοντρό κόλλημα με τον Βασιλόπουλο ρε παιδιά τι να κάνω...;;;; :huh: :helpplea:
Πολυ μαναράκι το παιδί.....
Πείτε μου μπορώ να ανεβάσω στο site κοινή μας φώτο;;;;;

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Πάργκο: «Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τη Ρεάλ»

154954.jpg

Τις δυσκολίες των αγώνων με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την προημιτελική φάση της Ευρωλίγκας, επισήμανε ο Τζανίρο Πάργκο του Ολυμπιακού σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Γκολ χωρίς σύνορα». Ο Αμερικανός γκαρντ των «ερυθρολεύκων» τόνισε ότι θα είναι καθοριστικός παράγοντας για την πρόκρισή τους στο Final 4 του Βερολίνου αν κερδίσουν τα δύο πρώτα ματς στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ενώ τόνισε ότι οι Μαδριλένοι είναι πολύ επικίνδυνοι. Επίσης εξήγησε τους λόγους που ήρθε στην Ελλάδα αλλά και το ενδεχόμενο να παίξουν με τον Παναθηναϊκό στην πρωτεύουσα της Γερμανίας με φόντο το βαρύτιμο τρόπαιο.

Μιλώντας για τους λόγους που τον οδήγησαν στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό δήλωσε ότι μεγάλη συμβολή είχε ο Πρέντρακ Στογιάκοβιτς: «Είχα μιλήσει αρκετές φορές με τον “Πέτζα” για την Ελλάδα και θεωρούσα ότι μου έλεγε υπερβολές. Όπως μου τα έλεγε, σκεφτόμουν ότι είναι πολύ καλά για να είναι αληθινά. Αλλά όταν ήρθα εδώ, διαπίστωσα ότι τα πράγματα είναι ακόμα καλύτερα απ’ ότι μου τα περιέγραφε. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα κορυφαίου επιπέδου και οι ιδιοκτήτες του έχουν κάνει εκπληκτική δουλειά. Η πόλη είναι φανταστική κι από τη πρώτη στιγμή έχω βολευτεί, όπως και η γυναίκα και το παιδί μου».

Όσον αφορά την απόφαση του τεχνικού επιτελείου των «κόκκινων» να τον αφήσει εκτός ελληνικού πρωταθλήματος, τόνισε ότι δεν έχει πρόβλημα αφού δεν είναι αρκετά υγιής: «Εγώ ήρθα στον Ολυμπιακό για να πάρω το Ελληνικό πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα. Δυστυχώς δεν είμαι αρκετά υγιής για να παίζω και στο Ελληνικό πρωτάθλημα, οπότε τώρα θα παίζω μόνο στην Ευρώπη. Δεν έχω πρόβλημα, θα κάνω ότι είναι δυνατόν για να πάμε στο φάιναλ-φορ και να πάρουμε το Κύπελλο».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους αγώνες με την Ρεάλ Μαδρίτης για την προημιτελική φάση της Ευρωλίγκας και το αν έρχονται στο κατάλληλο σημείο: «Ξέρουμε ότι η Ρεάλ είναι καλή ομάδα, αλλά έχει και πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της. Αυτό την κάνει ακόμα πιο επικίνδυνη και πρέπει να είμαστε 40 λεπτά συγκεντρωμένοι απέναντι της. Έχει δείξει ότι ακόμα και 15 πόντους να χάνει σε ένα παιχνίδι, έχει την ικανότητα να το γυρίσει και να το κερδίσει. Οπότε ακόμα κι αν πάρουμε μια διαφορά, πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι ως το τέλος του αγώνα. Από την άλλη κι εμείς έχουμε την ικανότητα όταν βρισκόμαστε πίσω σε ένα ματς, να ανατρέψουμε τη διαφορά. Η αυτοπεποίθηση μας έχει ανέβει κατά πολύ μετά τις νίκες επί του Παναθηναϊκού και της Τάου. Αυτή τη στιγμή παίζουμε το καλύτερο μπάσκετ από το ξεκίνημα της σεζόν και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τη Ρεάλ».

Αναφερόμενος στο παιχνίδι με την Τάου και την πολύ καλή άμυνα που έπαιξε επάνω στον Ρακόσεβιτς, υπογράμμισε: «Το να νικήσεις τη Τάου μέσα στην έδρα της είναι κάτι πολύ δύσκολο και αποτελούσε μια φοβερή πρόκληση για όλους μας. Για μένα ιδίως ήταν μια μεγάλη πρόκληση να μαρκάρω τον Ρακόσεβιτς που είναι σπουδαίος σκόρερ και όλη τη χρονιά κάνει εξαιρετικά παιχνίδια με την Τάου. Ήθελα να δείξω ότι δεν είμαι απλά ένας παίκτης που στηρίζεται στην επίθεση και ανταποκρίθηκα στην πρόκληση να τον σταματήσω. Οι συμπαίκτες μου, μου έδωσαν μεγάλη βοήθεια και τα καταφέραμε περίφημα».

Κλείνοντας έκανε λόγο και για το ενδεχόμενο να συναντηθούν οι Πειραιώτες με τον «αιώνιο» αντίπαλο, Παναθηναϊκό στο Final 4 του Βερολίνου: «Για να πω την αλήθεια τώρα μαθαίνω πως αν προκριθούμε και οι δύο θα παίξουμε μεταξύ μας. Αυτή τη στιγμή δεν μας απασχολεί, καθώς κανείς δεν μας εγγυάται ότι θα προκριθούμε στο φάιναλ-φορ. Αυτή τη στιγμή σκεφτόμαστε μόνο τη Ρεάλ, η οποία είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος».

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
Καλά,υπάρχει γαύρος που δεν ξέρει που είναι η πλατεία Αλεξάνδρας;;;

Sorry φίλε,αλλά μου φαίνεται πολύ περίεργο.Δεν ειρωνεύομαι,μην το πάρεις στραβά,ok?

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Καλά,υπάρχει γαύρος που δεν ξέρει που είναι η πλατεία Αλεξάνδρας;;;

Sorry φίλε,αλλά μου φαίνεται πολύ περίεργο.Δεν ειρωνεύομαι,μην το πάρεις στραβά,ok?

Και εμένα μου έκανε εντύπωση αλλά σκέφτηκα ότι μάλλον θα έκανε πλάκα. :think:

Στα της ομάδας μας τώρα.

Γιαννάκης: «Υπομονή η ομάδα και ο κόσμος…»

Υπομονή για τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν για τον Ολυμπιακό, συνέστησε ο Παναγιώτης Γιαννάκης, τόσο στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, όσο και στους φιλάθλους της, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, μετά από τη σαββατιάτικη νίκη επί της ΑΕΛ (100-62), στο ΣΕΦ. «Έχουμε υπομονή, "καθαρό" μυαλό και μπορούμε να διαχειριστούμε δύσκολες καταστάσεις», πρόσθεσε ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων». «Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες», το σχόλιο του Θρασύβουλου Λιάγκα, από πλευράς ΑΕΛ.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ:

«Ο κόσμος είδε κάποιες ωραίες στιγμές που μπορεί να χαρίσει το μπάσκετ. Τα παιδιά είχαν διάθεση και συγκέντρωση. Θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήρθε για να δει την ομάδα μας.

Όσοι χρησιμοποιήθηκαν προσπάθησαν να δώσουν κάτι στην ομάδα. Μας περιμένει μία πολύ δύσκολη εβδομάδα και θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι. Δεν υπάρχει παιχνίδι που να μην προσπαθούν όλοι να κερδίζουν τους πάντες. Από την πρώτη μέρα θέλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ και να βελτιωνόμαστε. Μέρα με τη μέρα η ομάδα έχει πιο θετικό πρόσωπο. Έχουμε υπομονή, καθαρό μυαλό και μπορούμε να διαχειριστούμε δύσκολες καταστάσεις. Ο πιο καλός συνδυασμός για τα παιχνίδια που έρχονται είναι να έχει υπομονή η ομάδα, υπομονή και ο κόσμος».

175607.jpg

:o :S  :headbang: :think: :2funny:

Κάκωση ο Πελεκάνος

Αμφίβολος για τον πρώτο αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την προκριματική φάση της Ευρωλίγκας, είναι ο Μιχάλης Πελεκάνος. Ο φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» υπέστη κάκωση στον αγκώνα στη χθεσινή αναμέτρηση με την ΑΕΛ για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 και η ακτινογραφία στην οποία υπεβλήθη έδειξαν πως δεν έχει υποστεί κάταγμα. Πάντως θεωρείται πολύ δύσκολο να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον αγώνα της Τρίτης κόντρα στην ισπανική ομάδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom