- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.089
- Πόντοι
- 42.697
[move] [/move]
80-88 τελικό!
80-88 τελικό!
Από τότε που του έκαναν βασιλικό συμβόλαιο είχε να παίξει καλά.Και ένα καλό παιχνίδι από τον ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ
τρελεεεεεεεεεε....ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ!
Τι ματς ήταν αυτό? Τι πρώτο ημίχρονο ήταν αυτό? Πόσο παίχτης είναι ο Βούισιτς? Πόσο γαύρος είναι ο Παπαλουκάς? Πόσο βάζελοι είναι στην Nova που κόψανε τη μετάδοση 10 δευτερόλεπτα από το τέλος? Τέλος, ποιος θα πάει Βερολίνο? ΟΕΟ?
Άλλο μπάσκετ σήμερα. Τα λέγαμε εδώ το πρωί, ελπίζαμε σε μια καλή εμφάνιση και περιμέναμε την Μπάρτσα. Τώρα με τη Ρεάλ, τα πράγματα είναι εύκολα. Σε 3, άντε 4 ματς το πολύ, θα έχουμε καθαρίσει.
Έχω τρελαθεί. Θέλω λίγη ώρα ακόμα να καταλάβω τι έγινε και θα γράψω πάλι σε λίγο.
Παιδιά επειδή δεν άχολούμαι σχεδόν καθόλου με μπάσκετ εδώ και χρόνια,πόσο καλή είναι η Ρεάλ;Μήπως έχει βελτιωθεί ακι είναι καμιά ομαδάρα όπως το 96??
Όπως και να χει συγχαρητήρια στον Θρύλο!!Η Ταού είχε καταντήσει ο κακός μας δαίμονας και την κερδίσαμε στο σπίτι της.
τρελεεεεεεεεεε....
ηταν μεγαλιωδης εμφανιση.
ο παργκο μπηκε πολυ δυνατα,μετα τον ξεχασε.Ίσως το καλύτερο παιχνίδι που έχουμε κάνει ως τώρα. Ειδικά το πρώτο ημίχρονο ήταν αλλού. Παίξαμε γρήγορα όταν έπρεπε και κατεβάσαμε ρυθμό όταν ήταν απαραίτητο. Ο Γιαννάκης καλός, με τα time-outs και με τα όλα του. Το μόνο αρνητικό ήταν ότι άφησε πολύ τον Greer στο τέλος όταν είχε αρχίζει να τον παίζει. Πάντως η Ταού έχει πολύ καλή έδρα. Στο σημείο που μας φτάσανε στο σκορ, όλο το γήπεδο είχε τρελαθεί. Ήταν και το κουλό τρίποντο του Τελέτοβιτς, που χτυπάει η μπάλα πίσω στο σίδερο και μετά μπαίνει, πω πω πω εκεί χέστηκα επάνω μου και έλεγα "Κοίτα να δεις που οι μαλάκες θα το χάσουν μέσα από τα χέρια τους". Ευτυχώς βγήκα λάθος.
Κόπηκε και σε εσάς η μετάδοση τα τελευταία δευτερόλεπτα? Τι μαλακία ήταν πάλι αυτή? Έχασα το ματς όταν αρχίσανε οι βολές και σκέφτηκα "Έχει γούστο να χάσουμε και εγώ πανηγύριζω σαν μαλάκας".
ο παργκο μπηκε πολυ δυνατα,μετα τον ξεχασε.
κ ο γκριρ εκανε συνεχομενα λαθη.τι εμμονη ειναι αυτη.
κανονικα το ειδα το ματς,χωρις διακοπες.
τον πιστευει περισσοτερο κ τονΑυτό με το Greer το κάνει γιατί ξέρει την ομάδα καλύτερα μιας και είναι παλαιότερος. Με τον Pargo μέσα γίνεται συνέχεια το ίδιο πράγμα, περνάει από τα screen της baseline ώστε να σουτάρει μόλις πιάσει τη μπάλα. Αν τα βάλει, τον αφήνει μέσα αλλιώς πάγκο (μιας και είναι επιρρεπής στα φάουλ). Ο Greer υποτίθεται ότι ξέρει τα plays περισσότερο, είναι καλύτερος στη διείσδυση αλλά τελευταία δεν τον βλέπω καλά (& στην άμυνα είναι ο χειρότερος). Πάντως, ακόμα δεν έχω ακούσει ποιον από τους ξένους θα κόψει από το πρωτάθλημα.
Μεγαλη νικη γιατι με μπαρτσα γηπεδουχο καμια τυχη κανεναςΤεράστιο διπλό!!!
Με το ένα πόδι στο φάιναλ φορ ο Θρύλος , καθώς αυτή η Ρεάλ δεν απειλεί ούτε στην έδρα της!! Πάλι καλά γιατί αν έχανε θα έπαιζε με ντεζαβαντάζ στη Βαρκελώνη
Τεράστιο διπλό!!!
Με το ένα πόδι στο φάιναλ φορ ο Θρύλος , καθώς αυτή η Ρεάλ δεν απειλεί ούτε στην έδρα της!! Πάλι καλά γιατί αν έχανε θα έπαιζε με ντεζαβαντάζ στη Βαρκελώνη
σε καμια βδομαδουλαο πρίντεζης πότε επιστρέφει?