stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
ναι ρε αυτο ειναι γνωστο περιπου δυο βδομαδες ...
λοιπόν, ολύ καλό παιχνίδι και φυσικά τεράστιο διπλό.
Όμως καλό είναι να μην πάρουν τα μυαλά τους αέρα, γιατί προβλέπω κλάματα με τη Ρεάλ. Η Ρεάλ δεν είναι κακή ομάδα, τουναντίον, στο όμιλο είχε ΙΔΙΟΥΣ πόντους με τη Μπάρτσα!!
Και όποιος νομίζει πως είτε ο ΠΑΟ είτε ο ΟΣΦΠ θα περάσουνε εύκολα είναι γελασμένος.
Σόρρυ παιδιά που το χαλάω, και μακάρι να κάνει και σουιπ ο ΟΣΦΠ με τη Ρεάλ, αλλά δεν το βλέπω.
Θα ζοριστούμε άμα πάμε με αυτά τα μυαλά...θέλει σοβαρότητα.
Μη γαμάτε τόσο πολύ!Μακαρι να κερδισετε τη Ρεαλ να κερδισουμε κι εμεις τη Σιενα και να σας βρουμε στον ημιτελικο να σας λιανισουμε το κωλαρακι.Θα ηταν πραγματικα ευχης εργον...
η ταου ειναι δυνατη,Παιδιά είμαι Παναθηναϊκός και μακάρι να κερδίσει ο γαύρος τη Ρεάλ να έχουμε δύο ομάδες στο φάιναλ φορ.
Θα ανέβουν τα budgets και θα δούμε και ωραίο θέαμα μετά.
Πάντως έχω για στάνταρ την Μπαρτσελόνα που φέτος δεν παίζεται.
Η μπαρτσελόνα έχει φέτος τέτοιους αυτοματισμούς και φυσική κατάσταση που έπαθα πλάκα.η ταου ειναι δυνατη,
μην εισαι τοσο σιγουρος.
το κυπελλακι το καθαρισε παντως η ταου.Η μπαρτσελόνα έχει φέτος τέτοιους αυτοματισμούς και φυσική κατάσταση που έπαθα πλάκα.
Νομίζω με την μικτή Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού να έπαιζε πάλι θα κέρδιζε.
Βέβαια εύχομαι να το πάρει Ελληνική Ομάδα αλλά πρέπει να μην είναι η Μπάρτσα στη μέρα της.
Η μπαρτσελόνα έχει φέτος τέτοιους αυτοματισμούς και φυσική κατάσταση που έπαθα πλάκα.
Νομίζω με την μικτή Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού να έπαιζε πάλι θα κέρδιζε.
Βέβαια εύχομαι να το πάρει Ελληνική Ομάδα αλλά πρέπει να μην είναι η Μπάρτσα στη μέρα της.
δεν θα ξεφουσκωσει φετος αυτη η ομαδα?Συμφωνώ απόλυτα.
Βέβαια, είμαι αρκετά επηρεασμένος από τα 2 ματς με τον ΠΑΟ που τους νίκησε για πλάκα αλλά και πάλι πιστεύω πως είναι το απόλυτο φαβορί.
δεν θα ειναι η πρωτη φορα.Κοίτα εγώ πιστεύω ότι θα βρεθούν στο φάιναλ φορ και οι δύο ομάδες οι Ελληνικές.
Άμα όποια χάσει από τις δύο υποστηρίζει την Μπαρτσελόνα τότε ας λεγόμαστε Ισπανοί και όχι Έλληνες.
τα θυμάμαι καλά.δεν θα ειναι η πρωτη φορα.
θυμησου τα προηγουμενα φαιναλ φορ.
Πόσο να ανέβουν ακόμα; Θα φέρουμε τον Λε Μπρον και εσείς τον Κόμπε;;;Παιδιά είμαι Παναθηναϊκός και μακάρι να κερδίσει ο γαύρος τη Ρεάλ να έχουμε δύο ομάδες στο φάιναλ φορ.
Θα ανέβουν τα budgets και θα δούμε και ωραίο θέαμα μετά.
Από την Δυναμό ήρθε ο Πάργκο, όχι την ΤΣΣΚΑη ΤΣΣΚΑ έκανε περικοπές γέτος(βλ Πάργκο),
Γι'αυτό είσαι ειδήμων και εγώ έχω 2 αστέρια!!!Από την Δυναμό ήρθε ο Πάργκο, όχι την ΤΣΣΚΑ