Νέα

Μπάσκετ Ολυμπιακού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 130K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
απ' ότι διαβάζω και ακούω παίζει βρωμιά από τα κοράκια.

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Πια τσαλιμακια ρε αφου τον προκαλουσε η αρχιπουτανα ο τομιτσ

....δεν   λεω   ρε στον   τελικο  μεσα  στο  ΣΕΦ   που  τους  γαμησαμε  και  πηραμε το πρωταθλημα(τι πρωτοτυπο , ε ?  ;))......μιλαω  για τοτε που ερχοταν με την Εθνικη  τους......

...στο  03:24  προσεξτε  οταν  γυριζει  ο    Σοφο    ,  τον  τρομο  στο  βλεμμα  του  Κρισιτς.....ποιος  ειδε το θηριο και δεν το  φοβηθηκε...........παντως  για  να  σηκωσει  καρεκλα  ,  παει  να  πει  οτι  χεστηκε  πανω  του !

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
α δεν είναι γάβρος;
ααααααααααααααααχαχαχαχαχαχχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαα

Υ.Γ. ο ριγκάτος δε λέει για τον Φώτση που ξεκίνησε τον τσαμπουκά......

εγώ έγραψα ότι συμφωνώ με το παιδί που τα χώνει και στους δικούς μας ... να σου πω και κάτι άλλο; .. αν με ήξερες καλύτερα θα με είχες ακούσει να τα χώνω και στους κοντούς πολλές φορές .. γιατί τους θεωρώ απίστευτους κάφρους που παριστάνουν τους κυρίους μόνο όταν είναι εύκολο δηλ. στις νίκες ... παρόλα αυτά δεν μιλάω για ομάδες εδώ ... ο τεόντοσιτς απλά ξεκίνησε τον καυγά .... για μένα το να συγκρατηθείς είναι θέμα παιδείας .. και μένα μου την έχουν πέσει στο δρόμο αλλά συγκρατήθηκα ... αν σήκωνα χέρια ξέρεις που θα βρίσκονταν κάποιοι μετά;;; .... αλλά αυτό το έχω κάνει μόνο μέσα σε ρινγκ .... και όχι δεν ήταν για να βγάλω τα απωθημένα μου ... και πριν κάνω κικ μποξ δεν βάραγα κόσμο

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Ο Γιάννης Μπουρούσης κατέθεσε για όσα έγιναν στο… φιλικό με τους «πλάβι» ενώ ειδικός ανακριτής παίρνει αυτή τη στιγμή κατάθεση από τους Σέρβους!
Αντίθετα η αποστολή των Σέρβων βρίσκεται ακόμα στο ΟΑΚΑ και παραμένει στο πούλμαν όπου έχουν μπει ανακριτής και αξιωματικοί της αστυνομίας που τους παίρνουν καταθέσεις για τις σκηνές ντροπής στο κλειστό....

Μπουρουσαρε  ,    γαμα  τους  την  μανα !!!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ναι αλλα ηταν 2 χρονια συμπαικτης με τον τεοντοσιτς και ακομα και ο σοφο του εριχνε μπουκατε φαντασου τι μουνοπανο ειναι
λες μαλακίες.

δίπλα δίπλα ήταν σοφο-τεόντο και δεν αρπάχτηκαν, ήρθε ο φώτσης με κουτουλιά και τον εριξε κάτω.
δεν ξέρουμε ποιος την έφαγε, γιατί μία έριξε ο σόφο στους πεσμένους. στην προσπαθούσε να τους χωρήσει.

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.910
Πόντοι
606
στο 02:59 ειναι το κροσε του κεσελι στον τσαρτσαρη

αυτος που ριχνει κατω ο φωτσης ειναι ο τεοντοσιτς

η καρεκλια στοχευε σκορτσιανιτη αλλα ενα χερι παρενεβληθη πισω απ'τον κρστιτς και αλλαξε η τροχια ωστε να την φαει ο μπουρουσης

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
877
Πόντοι
96
λες μαλακίες.

δίπλα δίπλα ήταν σοφο-τεόντο και δεν αρπάχτηκαν, ήρθε ο φώτσης με κουτουλιά και τον εριξε κάτω.
δεν ξέρουμε ποιος την έφαγε, γιατί μία έριξε ο σόφο στους πεσμένους. στην προσπαθούσε να τους χωρήσει.
δες στο 3.15 και πες μου ποιο χτυπαει ο σοφο ? μονο ο φωτσης και ο τεοντοσιτς ειναι κατω

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.910
Πόντοι
606
φωτσης και κρστιτς ηταν οι πιο θερμοαιμοι

ο φωτσης μπορει να συνεχισε να χτυπα τον τεοντοσιτς στο εδαφος

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
δες στο 2.45 και πες μου ποιο χτυπαει ο σοφο ? μονο ο φωτσης και ο τεοντοσιτς ειναι κατω
μπράβο, και επειδή είναι αυτοί οι 2 κάτω σημαίνει ότι χτυπάει το τεόντο;

δεν φαίνεται ποιον χτυπάει, αν ήταν να πιαστεί με τον τεόντοσιτς θα πιανόντουσαν όσο ήταν όρθιοι.
ξεκόλα από το μυαλό σου.

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
877
Πόντοι
96
μπράβο, και επειδή είναι αυτοί οι 2 κάτω σημαίνει ότι χτυπάει το τεόντο;

δεν φαίνεται ποιον χτυπάει, αν ήταν να πιαστεί με τον τεόντοσιτς θα πιανόντουσαν όσο ήταν όρθιοι.
ξεκόλα από το μυαλό σου.
και ποιον θα χτυπαει ρε τον  φωτση?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom