Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
απ' ότι διαβάζω και ακούω παίζει βρωμιά από τα κοράκια.
Ετσι...
Μια ζωή θρασύδειλα πουστράκια...
Ετσι...
Μια ζωή θρασύδειλα πουστράκια...
ο Σπανούλης όμως 7-ψυχος ο πούστης.στα παπαρια μου..
νεκροι ειναι ετσι & αλλιως..
ο σκλαβενίτης στη μπακάμπι δεν πήγε;
Πια τσαλιμακια ρε αφου τον προκαλουσε η αρχιπουτανα ο τομιτσ
οχι τυπετύπε πανηγύρισε και για τη μπάλλα;
ααααααααααααααααααχαχχααχχααχαχχααχχαχαχαα
αυτον θα τον γαμησουν οι πρωην φιλοι του ετσι & αλλιως..ο Σπανούλης όμως 7-ψυχος ο πούστης.
Μπερδεύεσαι...ναι ρε σας ειδα και σας πριν δυο μηνες. μεσ'την βαρβατιλα
ναι αλλα ηταν 2 χρονια συμπαικτης με τον τεοντοσιτς και ακομα και ο σοφο του εριχνε μπουκατε φαντασου τι μουνοπανο ειναιο σκλαβενίτης στη μπακάμπι δεν πήγε;
α δεν είναι γάβρος;
ααααααααααααααααχαχαχαχαχαχχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαα
Υ.Γ. ο ριγκάτος δε λέει για τον Φώτση που ξεκίνησε τον τσαμπουκά......
λες μαλακίες.ναι αλλα ηταν 2 χρονια συμπαικτης με τον τεοντοσιτς και ακομα και ο σοφο του εριχνε μπουκατε φαντασου τι μουνοπανο ειναι
στο 02:59 ειναι το κροσε του κεσελι στον τσαρτσαρη
δες στο 3.15 και πες μου ποιο χτυπαει ο σοφο ? μονο ο φωτσης και ο τεοντοσιτς ειναι κατωλες μαλακίες.
δίπλα δίπλα ήταν σοφο-τεόντο και δεν αρπάχτηκαν, ήρθε ο φώτσης με κουτουλιά και τον εριξε κάτω.
δεν ξέρουμε ποιος την έφαγε, γιατί μία έριξε ο σόφο στους πεσμένους. στην προσπαθούσε να τους χωρήσει.
φωτσης και κρστιτς ηταν οι πιο θερμοαιμοι
ο φωτσης μπορει να συνεχισε να χτυπα τον τεοντοσιτς στο εδαφος
μπράβο, και επειδή είναι αυτοί οι 2 κάτω σημαίνει ότι χτυπάει το τεόντο;δες στο 2.45 και πες μου ποιο χτυπαει ο σοφο ? μονο ο φωτσης και ο τεοντοσιτς ειναι κατω
και ποιον θα χτυπαει ρε τον φωτση?μπράβο, και επειδή είναι αυτοί οι 2 κάτω σημαίνει ότι χτυπάει το τεόντο;
δεν φαίνεται ποιον χτυπάει, αν ήταν να πιαστεί με τον τεόντοσιτς θα πιανόντουσαν όσο ήταν όρθιοι.
ξεκόλα από το μυαλό σου.