Νέα

Μπάσκετ Ολυμπιακού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 130K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αννα δεν υπαρχει..
αυτη που κυκλοφορει ειναι κοπια..
του δωρητη ειναι αρραβωνιαρα..

:new_shocked: ρε τον μαλάκααααααααααααααααααααααααα θα έπρεπε να ντρέπεται με αυτά που έκαναν σήμερα και να μη ξαναβγεί απο το σπίτι του.

Υ/Γ
και ο σπανούλης άμα συνεχίσεις έτσι κόπια θα είναι σε λίγο.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Να μου το πεις πότε,να κατέβω με κάμερα....

κατέβα καλύτερα έτσι....

:2funny: :2funny: :2funny:

_38887855_lloyd203.jpg

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Συναγωνιστή personanongrata μιας και αναφέρθηκες προσωπικά σε μένα να σου απαντήσω.Οταν ήμουν μικρός έπαιζα και μπάλα και μπάσκετ και το μπάσκετ συνέχιζα να το παίζω σε ερασιτεχνικό επίπεδο μέχρι πέρσυ σε μικρότερες κατηγορίες.Τα χρόνια έχουν περάσει αλλά ξέρω ότι όταν μπαίνεις στο γήπεδο δεν βγάζεις απωθημένα γιατί ο έλεγχος μπορεί να ξεφύγει πολύ εύκολα όπως όλοι είδαμε σήμερα.Δυστυχώς υπάρχουν μερικοί που βλέπουν το μπάσκετ (ή οποιοδήποτε άθλημα) σαν προέκταση ενός πολέμου ή μιας ευκαιρίας για τσαμπουκά.Και αρκετοί άνθρωποι τέτοιας νοοτροπίας βρίσκονταν σήμερα μέσα στο γήπεδο.Με λύπη μου διαπιστώνω ότι και μέσα στο φορουμ υπάρχουν πολλά οπαδικά σχόλια ανάλογα με τις συλλογικές προτιμήσεις του καθένα κι έτσι φυσικά χάνουμε την ουσία του προβλήματος.Σύμφωνα λοιπόν με τον δικό σου τρόπο σκέψης,αν δεν είσαι έτοιμος να πλακώσεις στο ξύλο τον συναθλητή σου δεν είσαι άντρας, αλλά κοτούλα που έπαιζε με κούκλες όταν ήταν παιδάκι??

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
με τους σέρβους στο μπάσκετ έχουμε προηγούμενα....

....μονιμως    ειναι  προκλητικοι   και  νομιζω  οτι   αρκετα  πια.......η  υπομονη  εχει  και  ορια......θυμαμαι  ακομα  και τον Μποντιρογκα  που τον  ειχαμε  σαν  θεο   οι Παναθηναικοι  , ερχοταν με την Σερβια  και μεχρι κι  αυτος  εκανε τα τσαλιμακια  του....

diomides1

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2010
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
26
....μονιμως    ειναι  προκλητικοι   και  νομιζω  οτι   αρκετα  πια.......η  υπομονη  εχει  και  ορια......θυμαμαι  ακομα  και τον Μποντιρογκα  που τον  ειχαμε  σαν  θεο   οι Παναθηναικοι  , ερχοταν με την Σερβια  και μεχρι κι  αυτος  εκανε τα τσαλιμακια  του....

Πια τσαλιμακια ρε αφου τον προκαλουσε η αρχιπουτανα ο τομιτσ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Συναγωνιστή personanongrata μιας και αναφέρθηκες προσωπικά σε μένα να σου απαντήσω.Οταν ήμουν μικρός έπαιζα και μπάλα και μπάσκετ και το μπάσκετ συνέχιζα να το παίζω σε ερασιτεχνικό επίπεδο μέχρι πέρσυ σε μικρότερες κατηγορίες.Τα χρόνια έχουν περάσει αλλά ξέρω ότι όταν μπαίνεις στο γήπεδο δεν βγάζεις απωθημένα γιατί ο έλεγχος μπορεί να ξεφύγει πολύ εύκολα όπως όλοι είδαμε σήμερα.Δυστυχώς υπάρχουν μερικοί που βλέπουν το μπάσκετ (ή οποιοδήποτε άθλημα) σαν προέκταση ενός πολέμου ή μιας ευκαιρίας για τσαμπουκά.Και αρκετοί άνθρωποι τέτοιας νοοτροπίας βρίσκονταν σήμερα μέσα στο γήπεδο.Με λύπη μου διαπιστώνω ότι και μέσα στο φορουμ υπάρχουν πολλά οπαδικά σχόλια ανάλογα με τις συλλογικές προτιμήσεις του καθένα κι έτσι φυσικά χάνουμε την ουσία του προβλήματος.Σύμφωνα λοιπόν με τον δικό σου τρόπο σκέψης,αν δεν είσαι έτοιμος να πλακώσεις στο ξύλο τον συναθλητή σου δεν είσαι άντρας, αλλά κοτούλα που έπαιζε με κούκλες όταν ήταν παιδάκι??

θες να πάμε μια βόλτα Περιφερειακό να δούμε έναν αγώνα να το ξανασυζητήσουμε;
αμα θες πάμε και Γ εθνική σε ντέρμπυ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom