Νέα

Μπάσκετ Ολυμπιακού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 130K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
τουρκαλβανός, αυτός έσπειρε την διχόνοια.
είναι όλο πολιτικό το θέμα :2funny: :2funny:

ο ππ που ειναι?

οπαδος τυπε
πηγε για τσαμπουκα :2funny:
φοραει και πεδιλα αν ειδες :2funny:
μεγαλη μορφη :rockon:

χαχαχα ναι.και κατι χρυσα φοραει στο λαιμο.

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
ο Σχορτσιανίτης αν έπιανε την πούστρα τον Σέρβο που πέταξε την καρέκλα θα τον έκανε πιο μαύρο και απο τον ίδιο στο ξύλο...την πούστρα μόλις είδε να σηκώνεται ο Σόφο έκλασε πατάτες! :2funny: :2funny:

.....σιγα  μην  τον  πειραξει  το  σερβικο  λομπι  της  ΦΙΜΠΑ.........σκεψου  να  τα  εκανε   αυτα  αυτα  στο    ΝΒΑ    τι  τιμωρια  θα  ειχε.......το  αλλο  το  μουνοπανο  που  πλακωθηκε  με  τον  Τσαρτσαρη  ειναι  ο  Κεσελι  που  πηρε  ο  γαβρος ?  

Ε  ρε   τι  εχει  να   γινει  στο   ΟΑΚΑ   φετος  αν  ολα  αυτα  τα  ληγουρια  απο  την  Σερβια  και ο παππους  στον  παγκο ξεκινησουν  τετοια  κολπα......

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Απίστευτη ξεφτίλα.Βγάζουν τ'απωθημένα τους όλοι ακόμα και στα φιλικά.Δεν αξίζει να βλέπεις πια ούτε μπάσκετ σε εθνικό επίπεδο!!!!Για το πρωτάθλημα που έρχεται τι να πω!!!!Με αυτά που έγιναν το κάθε ματς Παο-Οσφπ θα είναι πόλεμος και πολύ φοβάμαι ότι θα δούμε χοντρά σκηνικά του χρόνου.Ο Τεόντοσιτς είναι γνωστός αλητήριος και πρέπει να φύγει από Ελλάδα.Ταλαντούχος παίχτης,δεν λέω, αλλά θερμοκέφαλος και βρώμικος.Ξεφτίλας ο διαιτητής που απέβαλε τον Ιβκοβιτς σε φιλικό!!!Ελεος ρε πούστη μου,τι κομπλεξικός πρέπει να είσαι για να κάνεις κάτι τέτοιο???Πάντως εκνευρίστηκα και με Φώτση,Τσαρτσαρή που αρχίσανε τα νταηλίκια.Τόσα χρόνια στο κουρμπέτι,δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα νεύρα τους?Κι αυτός ο Τσαρτσαρής,όπου δει τσαμπουκά χώνεται να μην χάσει τον καβγά.Χρόνια τώρα τα ίδια κάνει ο μαλάκας.Θερμοκέφαλοι και τσάμπα μάγκες.Αλλά σοκαρίστηκα με τον Κρίστιτς.Τον παρακολουθώ χρόνια και πάντα ήταν ψύχραιμος στο παιχνίδι του.Απο που βγήκε τέτοια μανία και λύσσα ρε πούστη???Πολλά απωθημένα.Ο τύπος είναι τρελός ψυχάκιας και χρήζει επαγγελματικής βοήθειας!!!!Μπορεί να μην μας συμφέρει, αλλά εγώ προσωπικά μετά από αυτά τα σκηνικά δεν θέλω να δω καμία απο τις δύο αυτές ομάδες στο Μουντομπάσκετ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Απίστευτη ξεφτίλα.Βγάζουν τ'απωθημένα τους όλοι ακόμα και στα φιλικά.Δεν αξίζει να βλέπεις πια ούτε μπάσκετ σε εθνικό επίπεδο!!!!Για το πρωτάθλημα που έρχεται τι να πω!!!!Με αυτά που έγιναν το κάθε ματς Παο-Οσφπ θα είναι πόλεμος και πολύ φοβάμαι ότι θα δούμε χοντρά σκηνικά του χρόνου.Ο Τεόντοσιτς είναι γνωστός αλητήριος και πρέπει να φύγει από Ελλάδα.Ταλαντούχος παίχτης,δεν λέω, αλλά θερμοκέφαλος και βρώμικος.Ξεφτίλας ο διαιτητής που απέβαλε τον Ιβκοβιτς σε φιλικό!!!Ελεος ρε πούστη μου,τι κομπλεξικός πρέπει να είσαι για να κάνεις κάτι τέτοιο???Πάντως εκνευρίστηκα και με Φώτση,Τσαρτσαρή που αρχίσανε τα νταηλίκια.Τόσα χρόνια στο κουρμπέτι,δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα νεύρα τους?Κι αυτός ο Τσαρτσαρής,όπου δει τσαμπουκά χώνεται να μην χάσει τον καβγά.Χρόνια τώρα τα ίδια κάνει ο μαλάκας.Θερμοκέφαλοι και τσάμπα μάγκες.Αλλά σοκαρίστηκα με τον Κρίστιτς.Τον παρακολουθώ χρόνια και πάντα ήταν ψύχραιμος στο παιχνίδι του.Απο που βγήκε τέτοια μανία και λύσσα ρε πούστη???Πολλά απωθημένα.Ο τύπος είναι τρελός ψυχάκιας και χρήζει επαγγελματικής βοήθειας!!!!Μπορεί να μην μας συμφέρει, αλλά εγώ προσωπικά μετά από αυτά τα σκηνικά δεν θέλω να δω καμία απο τις δύο αυτές ομάδες στο Μουντομπάσκετ.
μπάλλα έπαιζες πιτσιρικάς ή με μπιμπιμπό την έβγαζες;

Επισκέπτης
κανας μαλακας βαζελος δεν βρεθηκε να σκοτωσει τον σπανουλη να βγει τουλαχιστον κατι θετικο???

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.910
Πόντοι
606
Αλλά σοκαρίστηκα με τον Κρίστιτς.Τον παρακολουθώ χρόνια και πάντα ήταν ψύχραιμος στο παιχνίδι του
ισχυει...ειναι πολυ ηρεμος χαρακτηρας

τσαντιστηκε μαλλον επειδη ο σοφο τον εκτοπιζε συνεχεια

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
το βίντεο είναι καθαρό.

ο κρισιτς ειναι μεγάλη πούστρα ο μπουρο΄έδειξε για άλλη μια φορά ότι έχει καντάρια αρχίδια και είναι γαμώ τους χαρακτήρες, ο σόφο απέδειξε πως είναι άντρας και οι σέρβοι ότι γαμιούνται πστώκορφα...

[move][size=18pt]ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΑΝΝΑ ΣΕΡΒΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΚΙΑ[/size][/move]
ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΙΙΙΙΙ.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γαμώ τις δικέφαλες κότες και τα κολοτσίπρα έχασα το ξύλο του αιώνα γαμώ την καταδίκη μου...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
και μετα παει στην αννα?
ποτέ δεν πάει ο ππ στην άννα,  η άννα πάει στον ππ
και πληρώνει κιόλας.

πολύ αρχίδι αυτός ο κρίσιτς, λογικά θα του κόψουνε τον κώλο από την FIBA

Επισκέπτης
φετος θα εχουμε νεκρους & στο μπασκετ..
οποιος γουσταρει βαζω & στοιχηματακια..

rollout

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
1
ποτέ δεν πάει ο ππ στην άννα,  η άννα πάει στον ππ
και πληρώνει κιόλας.

πολύ αρχίδι αυτός ο κρίσιτς, λογικά θα του κόψουνε τον κώλο από την FIBA

Ένα κλύσμα με την ίδια την καρέκλα γίνεται να του κάνουν;

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
μπάλλα έπαιζες πιτσιρικάς ή με μπιμπιμπό την έβγαζες;

άσε ρε παληκάρι ... κι εγώ που έχω παίξει ξύλο σε ρινγκ συμφωνώ απόλυτα με το παιδί ... συγγνώμη κιόλας αλλά αυτό που έγραψες είναι η μόνιμη παπαροδικαιολογία των κάφρων ... σε άτομα όπως ο τεόντοσιτς το μόνο που αξίζει είναι διακοπή συμβολαίου και περιφρόνηση ...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΙΙΙΙΙ.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γαμώ τις δικέφαλες κότες και τα κολοτσίπρα έχασα το ξύλο του αιώνα γαμώ την καταδίκη μου...

καλά που δεν πήγα με τον πρεζάκια.....παίζει να κυνηγούσε μόνος τον σπανούλη γύρω γύρω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom