Απίστευτη ξεφτίλα.Βγάζουν τ'απωθημένα τους όλοι ακόμα και στα φιλικά.Δεν αξίζει να βλέπεις πια ούτε μπάσκετ σε εθνικό επίπεδο!!!!Για το πρωτάθλημα που έρχεται τι να πω!!!!Με αυτά που έγιναν το κάθε ματς Παο-Οσφπ θα είναι πόλεμος και πολύ φοβάμαι ότι θα δούμε χοντρά σκηνικά του χρόνου.Ο Τεόντοσιτς είναι γνωστός αλητήριος και πρέπει να φύγει από Ελλάδα.Ταλαντούχος παίχτης,δεν λέω, αλλά θερμοκέφαλος και βρώμικος.Ξεφτίλας ο διαιτητής που απέβαλε τον Ιβκοβιτς σε φιλικό!!!Ελεος ρε πούστη μου,τι κομπλεξικός πρέπει να είσαι για να κάνεις κάτι τέτοιο???Πάντως εκνευρίστηκα και με Φώτση,Τσαρτσαρή που αρχίσανε τα νταηλίκια.Τόσα χρόνια στο κουρμπέτι,δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα νεύρα τους?Κι αυτός ο Τσαρτσαρής,όπου δει τσαμπουκά χώνεται να μην χάσει τον καβγά.Χρόνια τώρα τα ίδια κάνει ο μαλάκας.Θερμοκέφαλοι και τσάμπα μάγκες.Αλλά σοκαρίστηκα με τον Κρίστιτς.Τον παρακολουθώ χρόνια και πάντα ήταν ψύχραιμος στο παιχνίδι του.Απο που βγήκε τέτοια μανία και λύσσα ρε πούστη???Πολλά απωθημένα.Ο τύπος είναι τρελός ψυχάκιας και χρήζει επαγγελματικής βοήθειας!!!!Μπορεί να μην μας συμφέρει, αλλά εγώ προσωπικά μετά από αυτά τα σκηνικά δεν θέλω να δω καμία απο τις δύο αυτές ομάδες στο Μουντομπάσκετ.