Νέα

Μπάσκετ Ολυμπιακού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 130K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
πόσα πόστ πριν σου μίλαγα για το περιφερειακό;
πάρε ένα φρέσκο χθεσινό....

περιφερειακό;

για γ' εθνική θες να σου πω;
πριν 2 χρόνια στον αγώνα ηλιούπολη-παναιτωλικός γαζώσανε τα πουλμαν του παναιτωλικού με σφαίρες.
αυτή η ομάδα μέσω τρομοκρατίας ανέβηκε στη β' εθνική την ίδια χρονιά.
μιλάμε για επαγγελματικό ποδόσφαιρο και δεν θα δούμε στο τοπικό που είναι μπάτε σκύλοι αλέστε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
περιφερειακό;

πριν 2 χρόνια στον αγώνα ηλιούπολη-παναιτωλικός γαζώσανε τα πουλμαν του παναιτωλικού με σφαίρες.
μιλάμε για επαγγελματικό ποδόσφαιρο και δεν θα δούμε στο τοπικό που είναι μπάτε σκύλοι αλέστε

τα ξέρω... στη Γλυφάδα ήμανε όταν έπεφταν οι τουφεκιές.....
είναι οι ίδιοι που έκοψαν τα δοκάρια στο ματς με το διαγόρα γιατί είχαν πολλές απουσίες και ήθελαν να αναβληθεί ο αγώνας.

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
877
Πόντοι
96
Μήνυση ο Μπουρούσης.Αυτοάμυνα επικαλέστηκε ο Κρσιτς!

Μήνυση υπέβαλλε ο Μπουρούσης κατά του Κρσιτς και αστυνομικοί σταμάτησαν το πούλμαν των Σέρβων.

Στη συνέχεια πήραν καταθέσεις μέσα στο πούλμαν απο τους Κρσιτς και Μπιέλιτσα τους οποίους κατονόμασε ο Μπουρούσης και αυτόπτοι μάρτυρες των επεισοδίων.

Οι δύο παίκτες αφηγήθηκαν τα θλιβερά επεισόδια από την δική τους πλευρά. Μάλιστα ο Κρστιτς που ήταν εκείνος που τραυμάτισε τον παίκτη του Ολυμπιακού, υποστήριξε ότι ήταν σε αυτοάμυνα και πίστεψε ότι ο Έλληνας διεθνής ήθελε να τον χτυπήσει!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μεχρι και διπλωματικο επεισοδιο μπορει να παιξει....αν συλληφθεί θα παει ο σερβος πρεσβης να δει τι παιζει κλπ.....αφου δεν τους τακτοποιησανε μες το γηπεδο, τελειωσε.
σιγα μην γινει και βαλκανικος πολεμος τυπε :2funny:

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
877
Πόντοι
96
είναι οι ίδιοι που έκοψαν τα δοκάρια στο ματς με το διαγόρα γιατί είχαν πολλές απουσίες και ήθελαν να αναβληθεί ο αγώνας.
αυτα δεν ειναι τπτ τα χειροτερα εγιναν με αιγιο(η ομαδα δεν μπηκε καν στα αποδυτηρια στο ημιχρονο) και θηβα 0-1 ημιχρονο ντου στα αποδυτηρια 3 αναγκαστηκες αλλαγες στο 50 3-1 το σκορ

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
πήρα έναν πούστη ταρίφα για να με πάει σπίτι και πιάσαμε τα του όφη και β εθνικής επειδή με ρώτησε από που είμαι και ξέρεις τι μου είπε;

οι περισσότεροι οφητζίδες ξενερώσανε που δεν ανέβηκε ο όφη και το γυρίσανε στο τοπικό.
θα γίνει σφαγή λέμε, μαζεύονται όλα τα κατακάθια σε αφύλακτους αγώνες.γνωστή τακτική για ξύλο και σε πόλο/βόλευ.

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.910
Πόντοι
606
αυτα δεν ειναι τπτ τα χειροτερα εγιναν με αιγιο(η ομαδα δεν μπηκε καν στα αποδυτηρια στο ημιχρονο) και θηβα 0-1 ημιχρονο ντου στα αποδυτηρια 3 αναγκαστηκες αλλαγες στο 50 3-1 το σκορ
το χειροτερο ολων ηταν το γαζωμα του πουλμαν του παναιτωλικου...κινδυνεψε να σκοτωθει ο οδηγος

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πήρα έναν πούστη ταρίφα για να με πάει σπίτι και πιάσαμε τα του όφη και β εθνικής επειδή με ρώτησε από που είμαι και ξέρεις τι μου είπε;

οι περισσότεροι οφητζίδες ξενερώσανε που δεν ανέβηκε ο όφη και το γυρίσανε στο τοπικό.
θα γίνει σφαγή λέμε, μαζεύονται όλα τα κατακάθια σε αφύλακτους αγώνες.γνωστή τακτική για ξύλο και σε πόλο/βόλευ.

ωραία ......

αθλητισμός και άμιλλα...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
περιφερειακό;

Γίνονται τέτοια πράγματα σο Ελληνικό Ποδόσφαιρο????

Απίστευτα πράγματα,πέφτω απ'τα σύννεφα... :2funny:

ιεροσυλος

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εγω γελαω με τους δημοσιογραφους κ ειδικα τους μπασκετικους,που μολις γινεται κατι στις εξεδρες μας πιπιλανε τ αυτια για το ποσο κυριοι ειναι οι παικτες κ πως πρεπει να παραδειγματιζεται ο κοσμος απ αυτους...παντως οποιος εχει μπλεξει σε καβγα τετοιου μεγεθους,κι απ οτι καταλαβαινω ειναι λιγοι απο δω μεσα τεσπαξερει οτι δεν υπαρχει σωστο και λαθος,αντριλικια και μαλακιες...ο σωζον εαυτω σωθητω ειναι και σε τετοιες καταστασεις οι περισσοτεροι βγαινουν εκτος εαυτου και κανουν απιστευτα πραγματα...γι αυτο εγς δεν παρεξηγω κανενα απο τα παιδια,οθτε καν το μαλακα τον κριστιτς...ο μονος μαλακας ειναι ο φωτσης,κλασσικο δειγμα νεοελληνα,μαγκιτσες και ψευτοτσαμποθκαδες...κουνημα το δαχτυλο στη μουρη του αλλου και καλα...ε,ρε μαλακα ,οταν ξεκινας τσαμπουκα πρεπει να εχεις υποψιν σου πως μπορει να εξελιχτει και σε γροθιες...γιατι ο αλλος να σε ανεχεται μες στη μουρη του να του πουλας μαγκια,οτι κ να σου εκανε...κλασσικος νεοελληνας ομως,ειπαμε...κατα τ αλλα βεβαια,χεστηκαμε κιολας που 20 εκατομμυριουχοι πιαστηκαν στα χερια κ εριξαν φαπες ο ενας στον αλλον..δε γαμιωνται κιολας

kakaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
17
Πόντοι
1
μεχρι και διπλωματικο επεισοδιο μπορει να παιξει....αν συλληφθεί θα παει ο σερβος πρεσβης να δει τι παιζει κλπ.....αφου δεν τους τακτοποιησανε μες το γηπεδο, τελειωσε.

Ρε παιδια οι αθλητες δεν εχουνε καμια διπλωματικη ασυλια ,δηλαδη αμα τον αλλον τον εβρισκε η καρεκλα σε κανα περιεργο σημειο στο κεφαλι και τον αφηνε σεκο θα ερχοτανε ο Σερβος πρεσβης?
Αμα εκανε μηνυση ο Μπουρουσης θα δικαστει ο Σερβος τελειωσε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αυτοφωράκι απλή σωματική βλάβη ένα τριμηνάκι αύριο με αναστολή και σπίτι του.
Το βράδυ πάντως θα περάσει παρέα με πουτάνες και αλβανοπακιστάνια στην υπόγα του ατ αμαρουσίου.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66

[size=20pt]οι περισσότεροι οφητζίδες ξενερώσανε που δεν ανέβηκε ο όφη[/size]
Ετσι φτιάξε με κι εσύ βραδιάτικα με της ΦΟΦΗΔΕΣ...

Γαμώ το μουνί που τους γλίστραγε!!!!

Ο μόνος λόγος που θα πάω φέτος στο γήπεδο αυτά τα μουνόπανα είναι... :zfuck: :zfuck: :zfuck:

kokkinoskoufitsas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
σιγα μην γινει και βαλκανικος πολεμος τυπε :2funny:
Ρε παιδια οι αθλητες δεν εχουνε καμια διπλωματικη ασυλια ,δηλαδη αμα τον αλλον τον εβρισκε η καρεκλα σε κανα περιεργο σημειο στο κεφαλι και τον αφηνε σεκο θα ερχοτανε ο Σερβος πρεσβης?

περιμεντε να δειτε αν του χει κανει μηνυση πως θα ξεμπλεξει η υποθεση ,τυποι.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom