You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπάσκετ Ολυμπιακού
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 130K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
μπορεί ρε νούμερο να χτυπάει κανένα χέρι για να τους χωρίσει.και ποιον θα χτυπαει ρε τον φωτση?
μία μπουνιά έριξε, ενώ πρώτα προσπαθούσε ννα τους χωρίσει.
συνέχισε τα ξεφτιλίκια, όλοι βλέπουν το ίδιο βίντεο, εσύ τα βλέπεις διαφορετικά
kokkinoskoufitsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
πρωτη φορά που ασθανομαι συμπαθεια για το μπουρουση, επρεπε να το πιασουν με το χοντρο το μουνοπανο και να τον πανε 4 στη βρωμοχωρα του...
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Κι ένας ο παππάς 5...πρωτη φορά που ασθανομαι συμπαθεια για το μπουρουση, επρεπε να το πιασουν με το χοντρο το μουνοπανο και να τον πανε 4 στη βρωμοχωρα του...
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
μπράβο, και επειδή είναι αυτοί οι 2 κάτω σημαίνει ότι χτυπάει το τεόντο;
δεν φαίνεται ποιον χτυπάει, [size=13pt]αν ήταν να πιαστεί με τον τεόντοσιτς θα πιανόντουσαν όσο ήταν όρθιοι[/size].
ξεκόλα από το μυαλό σου.
ατάκα για όσκαρ πέταξες μεγάλε
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
έχεις άγνωστες λέξεις;ατάκα για όσκαρ πέταξες μεγάλε
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
έχεις άγνωστες λέξεις;
από αυτό εδώ
εσύ καταλαβαίνεις ότι έχω άγνωστες λέξεις;;;ατάκα για όσκαρ πέταξες μεγάλε
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
εγώ έγραψα ότι συμφωνώ με το παιδί που τα χώνει και στους δικούς μας ... να σου πω και κάτι άλλο; .. αν με ήξερες καλύτερα θα με είχες ακούσει να τα χώνω και στους κοντούς πολλές φορές .. γιατί τους θεωρώ απίστευτους κάφρους που παριστάνουν τους κυρίους μόνο όταν είναι εύκολο δηλ. στις νίκες ... παρόλα αυτά δεν μιλάω για ομάδες εδώ ... ο τεόντοσιτς απλά ξεκίνησε τον καυγά .... για μένα το να συγκρατηθείς είναι θέμα παιδείας .. και μένα μου την έχουν πέσει στο δρόμο αλλά συγκρατήθηκα ... αν σήκωνα χέρια ξέρεις που θα βρίσκονταν κάποιοι μετά;;; .... αλλά αυτό το έχω κάνει μόνο μέσα σε ρινγκ .... και όχι δεν ήταν για να βγάλω τα απωθημένα μου ... και πριν κάνω κικ μποξ δεν βάραγα κόσμο
δεν ξεκίνησε ο τεόντοσιτς τον καβγά...
ο φώτσης πήγε και άρχισε τα τσαμπουκώματα.
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
αυτός το έφαγε το κεφάλι του ήδη και χωρίς τη μήνυση.Κανονικα ο Μπουρουσης πρεπει να καταθεσει μηνυση και να περασει ενα ωραιο Σαββατοκυριακο στο κελι λογω αυτοφωρου το μουνοπανο ο Σερβος με Πακια και Ζακια και τη Δευτερα πρωι πρωι Εισαγγελεα
εμείς που πάμε με αρχηγό τον φώτση; είχα την εντύπωση ότι οι αρχηγοί βγαίνουν με βάση κάποιες αρετές, του φώτση τι του βρήκανε;
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
οτ'να'ναι...Κανονικα ο Μπουρουσης πρεπει να καταθεσει μηνυση και να περασει ενα ωραιο Σαββατοκυριακο στο κελι λογω αυτοφωρου το μουνοπανο ο Σερβος με Πακια και Ζακια και τη Δευτερα πρωι πρωι Εισαγγελεα
τρικυμία εν κρανίω...
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.910
- Πόντοι
- 606
με προλαβεςοτ'να'ναι...
τρικυμία εν κρανίω...
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
ο γιώργος ο καλύτερος κάποτε έκοψε το ποτό για 20 χρόνια,από αυτό εδώ εσύ καταλαβαίνεις ότι έχω άγνωστες λέξεις;;;
εσύ πότε λες να πάρεις άδεια από τις μαλακίες;
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Ναι,αλλά ο Φώτσης δεν είναι Σέρβος,αλήτης,παλιοχαρακτήρας...δεν ξεκίνησε ο τεόντοσιτς τον καβγά...
ο φώτσης πήγε και άρχισε τα τσαμπουκώματα.
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
ο γιώργος ο καλύτερος κάποτε έκοψε το ποτό [size=16pt]για 20 χρόνια[/size],
εσύ πότε λες να πάρεις άδεια από τις μαλακίες;
για 20 αιώνες το έκοψε, γίγαντά μου
να 'σαι καλά... μου έφτιαξες τη βραδιά.
και εις άλλα με υγεία
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
εγώ έγραψα ότι συμφωνώ με το παιδί που τα χώνει και στους δικούς μας ... να σου πω και κάτι άλλο; .. αν με ήξερες καλύτερα θα με είχες ακούσει να τα χώνω και στους κοντούς πολλές φορές .. γιατί τους θεωρώ απίστευτους κάφρους που παριστάνουν τους κυρίους μόνο όταν είναι εύκολο δηλ. στις νίκες ... παρόλα αυτά δεν μιλάω για ομάδες εδώ ... ο τεόντοσιτς απλά ξεκίνησε τον καυγά .... για μένα το να συγκρατηθείς είναι θέμα παιδείας .. και μένα μου την έχουν πέσει στο δρόμο αλλά συγκρατήθηκα ... αν σήκωνα χέρια ξέρεις που θα βρίσκονταν κάποιοι μετά;;; .... αλλά αυτό το έχω κάνει μόνο μέσα σε ρινγκ .... και όχι δεν ήταν για να βγάλω τα απωθημένα μου ... και πριν κάνω κικ μποξ δεν βάραγα κόσμο
πόσα πόστ πριν σου μίλαγα για το περιφερειακό;
πάρε ένα φρέσκο χθεσινό....
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
kokkinoskoufitsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Γιατι ρε?
μεχρι και διπλωματικο επεισοδιο μπορει να παιξει....αν συλληφθεί θα παει ο σερβος πρεσβης να δει τι παιζει κλπ.....αφου δεν τους τακτοποιησανε μες το γηπεδο, τελειωσε.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
α τον παλιοχαρακτήρααααααααααααααααααΝαι,αλλά ο Φώτσης δεν είναι Σέρβος,αλήτης,παλιοχαρακτήρας...
και σέρβος και γάβρος. ΑΛΗΤΑΡΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ