Νέα

Μπάσκετ Ολυμπιακού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 130K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
....ευτυχως  που  ο  κοσμος  σαστισε  , κολλησε   απο αμηχανια.................αν  ηταν  επισημο με αγωνιστικο ενδιαφερον  οι   Σερβοι  δεν   θα  εφευγαν  ορθιοι  οσο κι αν το κοινο της Εθνικης  ειναι  ηρεμο  και οικογενειακο

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
και ποιον θα χτυπαει ρε τον  φωτση?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μπορεί ρε νούμερο να χτυπάει κανένα χέρι για να τους χωρίσει.
μία μπουνιά έριξε, ενώ πρώτα προσπαθούσε ννα τους χωρίσει.

συνέχισε τα ξεφτιλίκια, όλοι βλέπουν το ίδιο βίντεο, εσύ τα βλέπεις διαφορετικά

kokkinoskoufitsas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
πρωτη φορά που ασθανομαι συμπαθεια για το μπουρουση, επρεπε να το πιασουν με το χοντρο το μουνοπανο και να τον πανε 4 στη βρωμοχωρα του...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
μπράβο, και επειδή είναι αυτοί οι 2 κάτω σημαίνει ότι χτυπάει το τεόντο;

δεν φαίνεται ποιον χτυπάει, [size=13pt]αν ήταν να πιαστεί με τον τεόντοσιτς θα πιανόντουσαν όσο ήταν όρθιοι[/size].
ξεκόλα από το μυαλό σου.

ατάκα για όσκαρ πέταξες μεγάλε  :2funny: :2funny: :2funny:

kakaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
17
Πόντοι
1
Κανονικα ο Μπουρουσης πρεπει να καταθεσει μηνυση και να περασει ενα ωραιο Σαββατοκυριακο στο κελι λογω αυτοφωρου το μουνοπανο ο Σερβος με Πακια και Ζακια και τη Δευτερα πρωι πρωι Εισαγγελεα  :fuck1: :fuck1:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εγώ έγραψα ότι συμφωνώ με το παιδί που τα χώνει και στους δικούς μας ... να σου πω και κάτι άλλο; .. αν με ήξερες καλύτερα θα με είχες ακούσει να τα χώνω και στους κοντούς πολλές φορές .. γιατί τους θεωρώ απίστευτους κάφρους που παριστάνουν τους κυρίους μόνο όταν είναι εύκολο δηλ. στις νίκες ... παρόλα αυτά δεν μιλάω για ομάδες εδώ ... ο τεόντοσιτς απλά ξεκίνησε τον καυγά .... για μένα το να συγκρατηθείς είναι θέμα παιδείας .. και μένα μου την έχουν πέσει στο δρόμο αλλά συγκρατήθηκα ... αν σήκωνα χέρια ξέρεις που θα βρίσκονταν κάποιοι μετά;;; .... αλλά αυτό το έχω κάνει μόνο μέσα σε ρινγκ .... και όχι δεν ήταν για να βγάλω τα απωθημένα μου ... και πριν κάνω κικ μποξ δεν βάραγα κόσμο

δεν ξεκίνησε ο τεόντοσιτς τον καβγά...
ο φώτσης πήγε και άρχισε τα τσαμπουκώματα.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Κανονικα ο Μπουρουσης πρεπει να καταθεσει μηνυση και να περασει ενα ωραιο Σαββατοκυριακο στο κελι λογω αυτοφωρου το μουνοπανο ο Σερβος με Πακια και Ζακια και τη Δευτερα πρωι πρωι Εισαγγελεα  :fuck1: :fuck1:
αυτός το έφαγε το κεφάλι του ήδη και χωρίς τη μήνυση.

εμείς που πάμε με αρχηγό τον φώτση; είχα την εντύπωση ότι οι αρχηγοί βγαίνουν με βάση κάποιες αρετές, του φώτση τι του βρήκανε;

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
οτ'να'ναι...

τρικυμία εν κρανίω...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
από αυτό εδώ εσύ καταλαβαίνεις ότι έχω άγνωστες λέξεις;;;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ο γιώργος ο καλύτερος κάποτε έκοψε το ποτό για 20 χρόνια,
εσύ πότε λες να πάρεις άδεια από τις μαλακίες;

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ο γιώργος ο καλύτερος κάποτε έκοψε το ποτό [size=16pt]για 20 χρόνια[/size],
εσύ πότε λες να πάρεις άδεια από τις μαλακίες;

για 20 αιώνες το έκοψε, γίγαντά μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
να 'σαι καλά... μου έφτιαξες τη βραδιά.
και εις άλλα με υγεία

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εγώ έγραψα ότι συμφωνώ με το παιδί που τα χώνει και στους δικούς μας ... να σου πω και κάτι άλλο; .. αν με ήξερες καλύτερα θα με είχες ακούσει να τα χώνω και στους κοντούς πολλές φορές .. γιατί τους θεωρώ απίστευτους κάφρους που παριστάνουν τους κυρίους μόνο όταν είναι εύκολο δηλ. στις νίκες ... παρόλα αυτά δεν μιλάω για ομάδες εδώ ... ο τεόντοσιτς απλά ξεκίνησε τον καυγά .... για μένα το να συγκρατηθείς είναι θέμα παιδείας .. και μένα μου την έχουν πέσει στο δρόμο αλλά συγκρατήθηκα ... αν σήκωνα χέρια ξέρεις που θα βρίσκονταν κάποιοι μετά;;; .... αλλά αυτό το έχω κάνει μόνο μέσα σε ρινγκ .... και όχι δεν ήταν για να βγάλω τα απωθημένα μου ... και πριν κάνω κικ μποξ δεν βάραγα κόσμο

πόσα πόστ πριν σου μίλαγα για το περιφερειακό;
πάρε ένα φρέσκο χθεσινό....

kokkinoskoufitsas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1

μεχρι και διπλωματικο επεισοδιο μπορει να παιξει....αν συλληφθεί θα παει ο σερβος πρεσβης να δει τι παιζει κλπ.....αφου δεν τους τακτοποιησανε μες το γηπεδο, τελειωσε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom