Νέα

Μπάσκετ Ολυμπιακού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 130K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995
Προσοχη στη νεα γριπη παιδια !!
Οχι των χοιρων , των βαζελιων

H2H11   :tits2:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Τέτοιες γκέι δικαιολογίες ότι ο Ζοτς έκατσε και έχασε επίτηδες ομολογώ ότι δεν περίμενα να τις διαβάσω στο bourdela.
Επίσης απ' ότι έχω παρατηρήσει, δεν ξέρω ποιούς έτσουξε περισσότερο η συγκεκριμένη νίκη του Γιαννάκη.
Κάποιους γαύρους ή βάζελους άραγε?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τέτοιες γκέι δικαιολογίες ότι ο Ζοτς έκατσε και έχασε επίτηδες ομολογώ ότι δεν περίμενα να τις διαβάσω στο bourdela.
Επίσης απ' ότι έχω παρατηρήσει, δεν ξέρω ποιούς έτσουξε περισσότερο η συγκεκριμένη νίκη του Γιαννάκη.
τυπε μου φαινεται οτι και να κανει ο γιαννακης παλι θα του τα χωνουν μερικοι

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
τυπε μου φαινεται οτι και να κανει ο γιαννακης παλι θα του τα χωνουν μερικοι

Τύπε τα 2 μεγάλα αρνητικά του είναι ότι είναι πρώην παίχτης του βάζελου και ότι παραείναι γραφικός στις αντιδράσεις του στον πάγκο. Αυτά τα 2 είναι κάποια πράγματα που έτσι και ένας γαύρος δεν μπορέσει να τα χωνέψει από την αρχή, ποτέ δε θα του κάτσει καλά ο Γιαννάκης. Πάντως σε κάθε περίπτωση υπάρχει μια σαφής διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην κριτική και στην εμπάθεια. Εμένα η άποψή μου είναι ότι ο Γιαννάκης δεν είναι κανας πρωτοκλασάτος coach αλλά δεν είναι και τόσο κακός όσο τον παρουσιάζει η πλειοψηφία. Απ' ότι βλέπω γενικότερα, το κακό με το κλίμα του μπασκετικού Ολυμπιακού είναι ότι η πίεση για επιτυχία σε συνδυασμό με το χρόνο που περνάει έχει μετατρέψει τους περισσότερους σε κακιές πεθερές.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Φέτος αφήνει τους παίκτες να τρέχουν στον αιφνιδιασμό πάντως.
Πέρσι μόνο από κλέψιμο κάναμε αιφνιδιασμό, φέτος είδαμε και από ριμπάουντ να φεύγουν.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
κανεναν απο τους 2
τους γαυρους παντα μια νικη απεναντι στους σιχαμενους μας ικανοποιει
και τους βαζελους γιατι ξερουν οτι στα ματς τιτλου θα κερδισουν ειτε λογω κοιμηση ειτε λογω γκρι
βασικα αυτο που θελω ειναι να βλεπω μπασκετ σαν αυτο που παιζει ο βαζελος(η και καλυτερο αν γινεται)και να αξιοποιειται το καλυτερο ροστερ της ευρωπης

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
μεχρι στιγμης αλλη μια μεγαλειωδης εμφανιση της αρμαδας του γιαννακη εναντιον της παγκοσμιου ςγνωστης ορλεανς!!!-9 μεχρι τωρα..αν χασει κι απο αυτους ε τι να πω????

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

-13 τώρα
Τι σκατά πάει λάθος με αυτήν την ομάδα δε μπορώ να καταλάβω. :tickedoff:
τυπε την φαση στο τελος της 1ης περιοδου την τσεκαρες?κανει αλλαγη τον τεοντοσιτς βαζει τον μπεβερλυ που χανεται στις αλλαγες και γινεται πασα στον ψηλο στο ζωγραφιστο

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μεχρι στιγμης αλλη μια μεγαλειωδης εμφανιση της αρμαδας του γιαννακη εναντιον της παγκοσμιου ςγνωστης ορλεανς!!!-9 μεχρι τωρα..αν χασει κι απο αυτους ε τι να πω????
ελα ρε τυπε που θα χασεις
θα κανεις ενα καλο 5λεπτο και τελος το παραμυθι

krateos75

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
1
τελικα αυτός ο Γιαννακης ειναι για μπατσες

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
το λαθος καθεται στον παγκο!!ειναι κομπλεξικος και τον λενε μπαναωτη!!!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
ρε συ ...ηρεμα....μην ειστε τοσο απολυτοι και εμπαθεις οι περισσοτεροι με τον γιαννακη...
κατα την γνωμη μου εχετε και εσεις οι ιδιοι τσιμπησει σε μια ανευ οριων προπαγανδα και λυσσαλεα επιθεση που δεχεται ο γιαννακης απο την στιγμη που εκατσε στον παγκο μας....
εχει 40 χρονια παρουσια στο ελληνικο μπασκετ και ξαφνικα σε ενα χρονο εγινε αποδιοπομπαιος τραγος,αχρηστος και κομπλεξικος...
μην τσιμπατε ρε τοσο πολυ....ποτε προλαβε και εγινε αχρηστος;;;;
και αφου ειναι αχρηστος πως γινεται να εχασε πρωταθλημα και ευρωπη απο ενα μονο σουτ απο τον ''υπερπρονηταρα'' και ''μαγκα'' και δεν ξερω τι αλλο ακομα ζελικο;;;; :think: :think:
και με σοβαρες ενστασεις για την διαιτησια;;;;(θυμησου πρωτο παιχνιδι τελικων στο σεφ,ημιτελικο στο βερολινο κλπ...)
το εχουμε γαμισει εντελως το θεμα....απο εκει που οντως πρεπει να εχουμε ,ερικες ενστασεις φτανουμε στο αλλο ακρο και μιλαμε για ανικανιο,μαλακα,κομπλεξικο κλπ....
εχει χαθει το μετρο...και σκεψου λιγο ποσο ποναει τα ζελια ο συγκεκριμενος απο την στιγμη που αρνηθηκαν την ιδια τους την ιστορια καταβαζοντας την φωτο του αρχηγου τους που σηκωσε το πρωτο (λεμε τωρα αν και ειναι προιον κλοπης) απο το οακα...
εσυ πιστευεις οτι τους ποναει ενας αχρηστος,ανικανος και κομπλεξικος;;;;
απλα οι πρωταθλητες στην προπαγανδα μας πεισανε και εμας ( η μαλλον εσας) οτι ετσι ειναι....
εν κατακλειδι ....ηρεμα....και χαλαρα...
φιλικα...

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
τυπε την φαση στο τελος της 1ης περιοδου την τσεκαρες?κανει αλλαγη τον τεοντοσιτς βαζει τον μπεβερλυ που χανεται στις αλλαγες και γινεται πασα στον ψηλο στο ζωγραφιστο

Δεν το είδα γιατί μου κολλάει το link.
Πάντως και εγώ νομίζω ότι εύκολα ή δύσκολα θα το πάρουμε το ματς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom