τελικα μου χει γεννηθει η απορια..ρε μπας κι οι βαζελοι κατσανε να χασουν μην διωξουν οι αγγελοπουλοι τον μπαναωτη????
η απαντηση ειναι ναι.
τελικα μου χει γεννηθει η απορια..ρε μπας κι οι βαζελοι κατσανε να χασουν μην διωξουν οι αγγελοπουλοι τον μπαναωτη????
xa0x0ax0aη απαντηση ειναι ναι.
ολα τα ξέρεις!η απαντηση ειναι ναι.
η απαντηση ειναι ναι.
τυπε μου φαινεται οτι και να κανει ο γιαννακης παλι θα του τα χωνουν μερικοιΤέτοιες γκέι δικαιολογίες ότι ο Ζοτς έκατσε και έχασε επίτηδες ομολογώ ότι δεν περίμενα να τις διαβάσω στο bourdela.
Επίσης απ' ότι έχω παρατηρήσει, δεν ξέρω ποιούς έτσουξε περισσότερο η συγκεκριμένη νίκη του Γιαννάκη.
Κάποιους γαύρους ή βάζελους άραγε?
τυπε μου φαινεται οτι και να κανει ο γιαννακης παλι θα του τα χωνουν μερικοι
κανεναν απο τους 2Τέτοιες γκέι δικαιολογίες ότι ο Ζοτς έκατσε και έχασε επίτηδες ομολογώ ότι δεν περίμενα να τις διαβάσω στο bourdela.
Επίσης απ' ότι έχω παρατηρήσει, δεν ξέρω ποιούς έτσουξε περισσότερο η συγκεκριμένη νίκη του Γιαννάκη.
Κάποιους γαύρους ή βάζελους άραγε?
το λαθος καθεται στον παγκο!!ειναι κομπλεξικος και τον λενε μπαναωτη!!!!-13 τώρα
Τι σκατά πάει λάθος με αυτήν την ομάδα δε μπορώ να καταλάβω.
τυπε την φαση στο τελος της 1ης περιοδου την τσεκαρες?κανει αλλαγη τον τεοντοσιτς βαζει τον μπεβερλυ που χανεται στις αλλαγες και γινεται πασα στον ψηλο στο ζωγραφιστο
-13 τώρα
ελα ρε τυπε που θα χασειςμεχρι στιγμης αλλη μια μεγαλειωδης εμφανιση της αρμαδας του γιαννακη εναντιον της παγκοσμιου ςγνωστης ορλεανς!!!-9 μεχρι τωρα..αν χασει κι απο αυτους ε τι να πω????
-13 τώρα
ρε συ ...ηρεμα....μην ειστε τοσο απολυτοι και εμπαθεις οι περισσοτεροι με τον γιαννακη...το λαθος καθεται στον παγκο!!ειναι κομπλεξικος και τον λενε μπαναωτη!!!!
τυπε την φαση στο τελος της 1ης περιοδου την τσεκαρες?κανει αλλαγη τον τεοντοσιτς βαζει τον μπεβερλυ που χανεται στις αλλαγες και γινεται πασα στον ψηλο στο ζωγραφιστο