Pradadevil
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 866
- Πόντοι
- 96
Παντως δυσκολα θα αλλαξει χερια το πρωταθλημα κ φετος
παπαλουκας σουπερ μετα απο καιρο.4/4 τριποντα
δεν θυμαμαι να ξαναειχε.αλλα τεραστια μορφη ο τσιλι.
εχασε τον πατερα του κ αυτος εδω.επαιξε γαμησε κ φευγει αυριο.
ειχε ληξει ο χρονος πριν σουταρει. ;)Ρε παιδια ο Παπαλουκας δεν εχασε ενα τριποντο στο τελος της τριτη περιοδου???Γιατι γραφουν ολα τα site για 4/4??
τυπε ο γιαννακης σημερα το πηγε πολυ καλα το παιχνιδιΣωστός.
Επίσης καλό κοουτσάρισμα από Γιαννάκη που χρησιμοποίησε πολλά plays και έμαθε να παίρνει time-outs.
Η σημερινή μας νίκη οφείλεται κατά το ήμισυ στην εκπληκτική άμυνα πάνω στον Πέκοβιτς και στα φάουλ που του φόρτωσε ο Σόφο.
Φέτος ο Μαυροβούνιος είναι επιθετικά ο μισός Παναθηναϊκός. Όταν ηρεμήσουμε από τα πανηγύρια θα πρέπει να προσγειωθούμε λίγο μιας ο ΠΑΟ έπαιξε κάτω από το μέσο όρο εμφανίσεων του και επίσης είναι θαύμα που πήραμε ντέρμπι με τόσες χαμένες βολές.
τυπε ο γιαννακης σημερα το πηγε πολυ καλα το παιχνιδι
κατι πρεπει να κανετε με τις βολες γιατι θα σας στοιχησει στο μελλον
εμεις οταν ριχναμε την διαφορα στους 3 κατι γινοταν και ξαναπηγαινε στους 8-10
καναμε πολλα λαθη σε κρισιμα σημεια,φετος θα γινουν καλυτερα παιχνιδια απο περισυ δικε μου
εγω ειμαι γαυρος κ δεν μπορω να δεχτω οτι στο μπασκετ ο βαζελος ειναι φαβορι....
Μαλλον Δικαιωθηκα...!Μονιμοι πελατες πλεον!
απο τοτε που ηρθε ο γιαννακης ηταν ισως η πιο υκολη νικη,αλλα φαινοταν ρε τυπεΤύπε ο Σπανούλης είπε στην συνέντευξη τύπου ότι "υπερεκτιμήσαμε τις δυνατότητες μας" που το βρήκα αδικαιολόγητο. Πέρα από τη Ρεάλ, δεν έχετε παίξει κανα άλλο δυνατό παιχνίδι και οφείλατε να είχατε έρθει πιο συγκεντρωμένοι στο ματς. Εγώ σου μιλάω μπέσα, ήταν η πιο εύκολη νίκη μας σε ντέρμπι των τελευταίων ετών και η πλάκα είναι ότι το νιώθαμε στις εξέδρες. Συνήθως στα ντεμαράζ που κάνετε στο τέλος, αγχώνεται όλο το ΣΕΦ & πέφτει μουγκαμάρα αλλά σήμερα για πρώτη φορά ήταν όλοι άνετοι και χαλαροί.
Επίσης σχετικά με 'σας. Ο fouled out Πέκοβιτς ήταν το μισό ματς. Ο Διαμαντίδης από την στιγμή που τσαντίστηκε βγήκε εκτός παιχνιδιού και οργανωτικά δεν πρόσφερε τίποτα. Τσαρταρής & Φώτσης μηδέν από τη θέση 4. Περπέρογλου με δικαιώνει όταν λέω ότι δεν κάνει για Παναθηναϊκό μιας ο Νίκολας σαν undersized 3αρι προσφέρει πιο πολλά. Βέβαια ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση μου έκανε το γεγονός ότι ο Ζοτς έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος του 2ου ημιχρόνου καθιστός και δε μπορώ να φανταστώ το γιατί. Να τα παράτησε αποκλείεται άρα θα είχε προβληματιστεί πολύ. Τέλος σα βαθμολογία εμφάνισης σύμφωνα με το φετινό μέσο όρο, θα μας έβαζα 9 και σε σας 2. Έτσι και δεν τη ψωνίσουμε, ο τελικός κυπέλλου θα είναι το επόμενο μεγάλο ντέρμπι αλλιώς μας βλέπω να χάνουμε άνετα.
ρε τυπε τι να κανει ο ανθρωπος
οταν επεφτε η διαφορα καναν μαλακιες οι δικοι μας και ξαναπηγαινε στους 8
αλλα τους ελεγε αλλα καναν
θυμασε το παιχνιδι με την προκομ?ετσι
ελα ρε σταματη μεγαλεΝαι ρε απλά στο λέω επειδή τον θυμάμαι συνήθως κόκκινο από τα νεύρα του, να είναι όρθιος και να ουρλιάζει.
Σήμερα ήταν πολύ cool τύπος, θύμισε λίγο από [glow=red,2,300]Γαρδέλη[/glow].
ελα ρε σταματη μεγαλε
ναι ηταν σχετικα ηρεμος ο ζοτς σημερα,θα δουμε τι θα γινειστην συνεχεια τυπε,εχει πολλα παιχνιδια ακομα
μην χαιρεστε για τετοιες νικες τωραΣωστός τύπε. Νίκες σαν τη σημερινή είναι απαραίτητες για να χτίσεις χαρακτήρα σαν ομάδα και εμείς κάναμε μία εδώ και 3-4 χρόνια. Όντως είναι πολύ νωρίς για να πούμε το οτιδήποτε για τη συνέχεια αλλά έτσι και χάναμε απόψε, θα είχε πέσει μεγάλη ξενέρα με το κλίμα που υπήρχε από Μάλαγα & Παρτιζάν. Τα λέμε τώρα στο κύπελλο, είναι και ο Άρης τραγικός φέτος οπότε κανα ντέρμπι Ευρωλίγκας μας μένει μέχρι τότε.