Νέα

Μπάσκετ Ολυμπιακού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
μεχρι στιγμης αλλη μια μεγαλειωδης εμφανιση της αρμαδας του γιαννακη εναντιον της παγκοσμιου ςγνωστης ορλεανς!!!-9 μεχρι τωρα..αν χασει κι απο αυτους ε τι να πω????
και θεωρεις δικαιο το ξεβρακωμα του ''υπερπροπονητη'' ζελικο να το πιστωνονται μονο οι παιχτες ενω τις ασχημες εμφανισεις και τις ηττες ο γιαννακης;;;τι λες ειναι δικαιο αυτο;;;;
ποιος ξεβρακωσε τον ζελικο προχτες;;;οι παιχτες μονοι τους ;;;και αν ναι ,σημερα γιατι δεν ''πετανε'';;; ξεχασαν το μπασκετ;; ;) ;)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Δεν το είδα γιατί μου κολλάει το link.
Πάντως και εγώ νομίζω ότι εύκολα ή δύσκολα θα το πάρουμε το ματς.
ήδη είναι -10 το ματς από -14 που ήταν πιο πριν...
δεν νομίζω να το χάσουμε

kokkinoskoufitsas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
και θεωρεις δικαιο το ξεβρακωμα του ''υπερπροπονητη'' ζελικο να το πιστωνονται μονο οι παιχτες ενω τις ασχημες εμφανισεις και τις ηττες ο γιαννακης;;;τι λες ειναι δικαιο αυτο;;;;
ποιος ξεβρακωσε τον ζελικο προχτες;;;οι παιχτες μονοι τους ;;;και αν ναι ,σημερα γιατι δεν ''πετανε'';;; ξεχασαν το μπασκετ;; ;) ;)

ευτυχως που υπαρχουν και καθυστερημενοι που γουσταρουν ακομα το μπαναωτη....οχι βεβαια πως ο ζελικο στα κρισιμα ματς κολλαει στο μεσίνα, αλλα με το γιαννακη ειναι σα να κλεβεις εκκλησια...ακου ξεβρακωσε....κρυφοβαζελακος μου φαινεσαι εσυ κ υποστηριζεις το γιαννακη ετσι ε?

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
ευτυχως που υπαρχουν και καθυστερημενοι που γουσταρουν ακομα το μπαναωτη....οχι βεβαια πως ο ζελικο στα κρισιμα ματς κολλαει στο μεσίνα, αλλα με το γιαννακη ειναι σα να κλεβεις εκκλησια...ακου ξεβρακωσε....κρυφοβαζελακος μου φαινεσαι εσυ κ υποστηριζεις το γιαννακη ετσι ε?
ευτυχως;;;για ποιον;;εσυ τι εισαι μωρη ;;

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Το ότι στο συγκεκριμένο ματς, ο Γιαννάκης νίκησε κατά κράτος τον Ζοτς είναι γεγονός και φαίνεται από 3 βασικά σημεία. Για πρώτη φορά δε βγήκε το pick-n-roll παιχνίδι του ΠΑΟ, κερδίσαμε τη μάχη των ριμπάουντς (7 μάλιστα, 11 επιθετικά εμείς αντί για 5 αυτών) καθώς και αναγκάσαμε ομάδα του Ζοτς σε 16 λάθη (σπάνιος αριθμός). Επειδή παραφιλολογίες του στυλ "δεν ήθελε το ματς", "θελανε να μείνει ο Μπαναώτης στην ομάδα" κλπ είναι λόγια του αέρα και μόνο, οι αριθμοί πιστώνουν στο Γιαννάκη την πρώτη του προσωπική νίκη επί του Ομπράντοβιτς. Το ότι είναι δευτεροκλασάτος coach και το ότι υπάρχουν καλύτεροι το ξέρουμε όλοι μας και δε χρειάζεται να το γράφουμε συνέχεια αλλά από την άλλη να αναγνωρίζουμε και τα καλά.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Το ότι στο συγκεκριμένο ματς, ο Γιαννάκης νίκησε κατά κράτος τον Ζοτς είναι γεγονός και φαίνεται από 3 βασικά σημεία. Για πρώτη φορά δε βγήκε το pick-n-roll παιχνίδι του ΠΑΟ, κερδίσαμε τη μάχη των ριμπάουντς (7 μάλιστα, 11 επιθετικά εμείς αντί για 5 αυτών) καθώς και αναγκάσαμε ομάδα του Ζοτς σε 16 λάθη (σπάνιος αριθμός). Επειδή παραφιλολογίες του στυλ "δεν ήθελε το ματς", "θελανε να μείνει ο Μπαναώτης στην ομάδα" κλπ είναι λόγια του αέρα και μόνο, οι αριθμοί πιστώνουν στο Γιαννάκη την πρώτη του προσωπική νίκη επί του Ομπράντοβιτς. Το ότι είναι δευτεροκλασάτος coach και το ότι υπάρχουν καλύτεροι το ξέρουμε όλοι μας και δε χρειάζεται να το γράφουμε συνέχεια αλλά από την άλλη να αναγνωρίζουμε και τα καλά.
τα ιδια λεμε ρε νιντζα....αλλο να εχεις ενστασεις και αλλο να απαξιωνεις εντελως καποιον....
ο αλλος ο μαλακας πεταχτηκε να πει την παπαρια του...ακομα μπουκωνενος ειναι...ξεκινησα να τον γαμαω κυριακη μεσημερι και σταματησα δευτερα βραδακι...λογικο ειναι.... ;) ;)

kokkinoskoufitsas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
ευτυχως;;;για ποιον;;εσυ τι εισαι μωρη ;;

ψαξε εσυ να βρεις κανα αεροβολο κ για το μπασκετ γλυκια μου κ ασε με εμενα.... που ακουστηκε να ασχολεισαι ΚΑΙ με το μπασκετ εσυ...ελεος γιουσουφακι....

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Παπαλουκάς από τα παλιά με 14 assists.  :rockon:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
ψαξε εσυ να βρεις κανα αεροβολο κ για το μπασκετ γλυκια μου κ ασε με εμενα.... που ακουστηκε να ασχολεισαι ΚΑΙ με το μπασκετ εσυ...ελεος γιουσουφακι....
Το αεροβόλο στο μπάσκετ ήταν των δικών σας κάφρων, όχι των δικών μας.

Πάψε και εσύ να ασχολείσαι με ποδόσφαιρο, βόλεϊ (από πέρσι), πόλο, ΦΟΡΜΟΥΛΑ
κολύμβηση, ιστιοπλοΐα, πινγκ πονγκ κλπ κλπ και σταματάμε να μιλάμε για μπάσκετ.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
καλα γλειψε το καβλι του μπαναωτη τωρα....
ακου ρε να γαμισει ο μπαναωτης τον ''υπερπροπονητη''
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kokkinoskoufitsas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Το αεροβόλο στο μπάσκετ ήταν των δικών σας κάφρων, όχι των δικών μας.

Πάψε και εσύ να ασχολείσαι με ποδόσφαιρο, βόλεϊ (από πέρσι), πόλο, ΦΟΡΜΟΥΛΑ
κολύμβηση, ιστιοπλοΐα, πινγκ πονγκ κλπ κλπ και σταματάμε να μιλάμε για μπάσκετ.

το οποιο οντως υπηρξε, ξερουμε ποιοι το ειχαν και εχει καταδικαστει κ απομονωθεί το γεγονος....ΔΕΝ το κανουμε γαργαρα, ΔΕΝ το επικροτουμε, ΔΕΝ κανουμε αστεια φωτομονταζ οπως μερικοί μερικοί....μιλαμε για διαφορά νοοτροπίας, εφυίας κ κυριως ΕΠΙΠΕΔΟΥ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom