majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
ευελπιστω την κυριακη να ερθουν κ τα δυο ασσος για τα βαζελακια να το μουγκωσουν...οποιος ειναι βαζελος ειναι....
ευελπιστω την κυριακη να ερθουν κ τα δυο ασσος για τα βαζελακια να το μουγκωσουν...οποιος ειναι βαζελος ειναι....
στην μπαλα πως γινεται ρε φιλε για πες.ακομη γελαω με αυτο που ειπες.απεναντι στον σισε και στον κατσουρανη ποιον θα βαλει για πες.τον μητρογλου και τον ντουντονυ?Μακάρι αλλά το κόβω δύσκολο, στη μπάλα κάτι γίνεται αλλά για μπάσκετ δεν το νομίζω.
στην μπαλα πως γινεται ρε φιλε για πες.ακομη γελαω με αυτο που ειπες.απεναντι στον σισε και στον κατσουρανη ποιον θα βαλει για πες.τον μητρογλου και τον ντουντονυ?
εγω ειμαι γαυρος κ δεν μπορω να δεχτω οτι στο μπασκετ ο βαζελος ειναι φαβορι....
εγω ειμαι γαυρος κ δεν μπορω να δεχτω οτι στο μπασκετ ο βαζελος ειναι φαβορι....
πουτσες
Γιαννακη μην κατεβεις την Κυριακη να κοουτσαρεις. Εισαι για το πουτσο λεμε δεν μας κανεις ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ. Εχεις ξεφτιλισει την ομαδα μας οσο δε παει αλλο.
Αν κατάλαβα καλά θέτεις θέμα παικτών, συμφωνώ μαζί σου και έχω να πώ οτι αν ηταν ο ομπρα στον ολυμπιακό δεν θα συνενούσε σε παιχτες φανταιζί, τύπου τσίλντρες, αλλά σε παίχτες ουσίαςΔεν είμαι μπασκετικός. Με το άθλημα ελάχιστη σχέση έχω
Να ρωτήσω κάτι ? Αν υποθέσουμε γινόταν τράμπα στους προπονητές. Με τον Ομπράντοβιτς στον Ολυμπιακό και τον Γιαννάκη στον ΠΑΟ πιστεύετε θα κέρδιζε ο Ολυμπιακός ? Εγώ όχι...