Νέα

Μπάσκετ Ολυμπιακού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 130K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ευελπιστω την κυριακη να ερθουν κ τα δυο ασσος για τα βαζελακια να το μουγκωσουν...οποιος ειναι βαζελος ειναι....

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
ευελπιστω την κυριακη να ερθουν κ τα δυο ασσος για τα βαζελακια να το μουγκωσουν...οποιος ειναι βαζελος ειναι....

Μακάρι αλλά το κόβω δύσκολο, στη μπάλα κάτι γίνεται αλλά για μπάσκετ δεν το νομίζω.

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
θα βγει ο...κοουτς Γιαννακης να μας μιλησει για τα ευεργετικα αποτελεσματα της ηττας, τα μα8ηματα που οι παικτες πρεπει να παρουν...τον χαρακτηρα που πρεπει να δειξουν...ολοι ενωμενοι...κλπ κλπ....... :jerking: :jerking: :jerking:

Για ποσο καιρο 8α τον ανεχονται οι Αγγελοπουλοι....και το κυριοτερο ποσο πιο κατω πρεπει να 'πεσει' ο Θρυλος για να παραιτη8ει/φυγει απο την ομαδα....κατι μου λεει οτι 8α παμε με Γιαννακη μεχρι το τελος της σεζον...

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μακάρι αλλά το κόβω δύσκολο, στη μπάλα κάτι γίνεται αλλά για μπάσκετ δεν το νομίζω.
στην μπαλα πως γινεται ρε φιλε για πες.ακομη γελαω με αυτο που ειπες.απεναντι στον σισε και στον κατσουρανη ποιον θα βαλει για πες.τον μητρογλου και τον ντουντονυ?

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
στην μπαλα πως γινεται ρε φιλε για πες.ακομη γελαω με αυτο που ειπες.απεναντι στον σισε και στον κατσουρανη ποιον θα βαλει για πες.τον μητρογλου και τον ντουντονυ?

Τύπε γενικά στο είπα γιατί τα 2 αυτά αθλήματα έχουν διαφορές. Στο μπάσκετ πάντα κερδίζει αυτός που θα βρεθεί στην καλύτερη μέρα ενώ η μπάλα έχει 1002 μέσα. Μπορεί να παίζει η μία ομάδα την άλλη μονότερμα και σε μία αντεπίθεση να πετάξει γκολ και τέλος. Δεύτερον είναι και θέμα έδρας, το Καραϊσκάκη μετράει πολύ περισσότερο απ' ότι το ΣΕΦ. Τρίτον κάπου διάβασα ότι αρρώστησε από τη γρίπη ο Καραγκούνης και παίζεται η συμμετοχή του (άρα οργανωτικά, χάνει αρκετά ο βάζελος όσο να 'ναι). Με λίγα λόγια αυτό που είπα πριν είναι ότι στη μπάλα δεν υπάρχει φαβορί ενώ στο μπάσκετ ο βάζελος έχει τον πρώτο λόγο.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
εγω ειμαι γαυρος κ δεν μπορω να δεχτω οτι στο μπασκετ ο βαζελος ειναι φαβορι....

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
εγω ειμαι γαυρος κ δεν μπορω να δεχτω οτι στο μπασκετ ο βαζελος ειναι φαβορι....

Τι να πω, εμένα μου φαίνεται πως αυτή τη στιγμή είναι το φαβορί για το κυριακάτικο ματς αλλά για χρονιά δε γίνεται να κάνουμε λόγο ακόμα. Από τη μία σε 'μας έμεινε εκτός ο Μπέβερλι που έδειχνε καλά στοιχεία (αμυντικά κυρίως), ο Βούισιτς πάλι έχει κάτι με τη μέση του, ο Παπαλουκάς έχει τη γρίπη και γενικότερα η ομάδα ακόμα ψάχνεται. Από την άλλη στον ΠΑΟ γύρισαν οι Μπατίστ & Τσαρτσαρής ορεξάτοι και μέχρι στιγμής εκτός του ματς με τη Ρεάλ, όλα τα άλλα τα πήρανε στο ρελαντί. Είναι μεγάλη η διαφορά φορμαρίσματος των 2 ομάδων αυτήν την περίοδο γ' αυτό και νομίζω ότι έχουν τον πρώτο λόγο.

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16

Ολοι γαυροι ειμαστε, αλλα....ας αφησω τον κοουτς Γιαννακη να το πει με δικα του λογια: (sport-fm)

Παναγιώτης Γιαννάκης: «Είναι νωρίς ακόμη και η σεζόν είναι μεγάλη. Όμως, αυτή η ήττα πρέπει να μας διδάξει για να το μέλλον και άλλες παρόμοιες καταστάσεις που θα αντιμετωπίσουμε. Πρέπει να μάθουμε να παίζουμε σε τέτοια ατμόσφαιρα και, υπό ανάλογες συνθήκες, αλλά να είμαστε και πιο αποτελεσματικοί».

Φιλε μου, ουτε εγω τους 8ελω να φευγουν απ το ΣΕΦ νικητες, αλλα....

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
χαλαρη νικη του βαζελου και μηπως εχουμε και τιποτα περιεργεςδιαφορες..βεβαια ανευ ουσιας αν δεν φυγει ο πανιβλακας που κατσικωθηκε στον παγκο του γαυρου!!
ΔΙΩΧΤΕ ΡΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΛΕΜΕΕΕΕ!!!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775
Γιαννακη μην κατεβεις την Κυριακη να κοουτσαρεις. Εισαι για το πουτσο λεμε δεν μας κανεις ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ. Εχεις ξεφτιλισει την ομαδα μας οσο δε παει αλλο.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.147
Πόντοι
42.697

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Δεν είμαι μπασκετικός. Με το άθλημα ελάχιστη σχέση έχω
Να ρωτήσω κάτι ? Αν υποθέσουμε γινόταν τράμπα στους προπονητές. Με τον Ομπράντοβιτς στον Ολυμπιακό και τον Γιαννάκη στον ΠΑΟ πιστεύετε θα κέρδιζε ο Ολυμπιακός ? Εγώ όχι...

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
και με τον μιλαν στον παγκο θα τους κερδιζε ο θρυλος λεμε.....
ρε δε γινεται ν αρρωστησει ο βλακας απο καμια γριππη και να κοουτσαρει αλλος αυριο????? :dancing: :dancing:

stratos66

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
10
Πόντοι
1
Δεν είμαι μπασκετικός. Με το άθλημα ελάχιστη σχέση έχω
Να ρωτήσω κάτι ? Αν υποθέσουμε γινόταν τράμπα στους προπονητές. Με τον Ομπράντοβιτς στον Ολυμπιακό και τον Γιαννάκη στον ΠΑΟ πιστεύετε θα κέρδιζε ο Ολυμπιακός ? Εγώ όχι...
Αν κατάλαβα καλά θέτεις θέμα παικτών, συμφωνώ μαζί σου και  έχω να πώ οτι αν ηταν ο ομπρα στον ολυμπιακό δεν θα συνενούσε σε παιχτες φανταιζί, τύπου τσίλντρες, αλλά σε παίχτες ουσίας

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
παπαλουκας σουπερ μετα απο καιρο.4/4 τριποντα
δεν θυμαμαι να ξαναειχε.αλλα τεραστια μορφη ο τσιλι.
εχασε τον πατερα του κ αυτος εδω.επαιξε γαμησε κ φευγει αυριο. :rockon:

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
;)

Συνημμένα

• d23_b.jpg