doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
εγω δεν ειμαι και πολυ του μπασκετ ειναι ομως ο ρακοσεβιτςθελει κανεις να μου πει γιατι ο ομπραωτοβιτς κατα την γνομη του ειναι τοσο καλος και το οποιο ειναι ακριβος ε διαφορα μεταξη γαυρου και βαζελου....για χαρη του διαλογου ροταω....
-Δεδομένης της εμπειρίας σου όλα αυτά τα χρόνια και του σεβασμού που τρέφεις στον Ολυμπιακό, πού αποδίδεις την απώλεια όλων των τίτλων τα τελευταία χρόνια;
"Θεωρώ ότι η βασικότερη αιτία που οδηγεί τον Παναθηναϊκό στους τίτλους είναι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Εχει καταφέρει να δημιουργήσει το τέλειο σύστημα για τους παίκτες του, έχει διατηρήσει τον ίδιο κορμό τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα να βλέπουμε αυτούς τους αυτοματισμούς. Δεν έχω συνεργαστεί με τον Παναγιώτη Γιαννάκη και δεν ξέρω ακριβώς πώς λειτουργεί. Μπορώ να σας πω, όμως, ποιο είναι το μεγάλο χάρισμα του κόουτς Ομπράντοβιτς. Κάνει το παιχνίδι απλό για τους παίκτες του. Βλέπει στις προπονήσεις τι μπορεί να κάνει ο καθένας και με τον τρόπο του καταφέρνει να τον κάνει να αισθάνεται πολύ φυσιολογικά και ήρεμα στη διάρκεια των αγώνων. Πιστεύω ότι ο Ομπράντοβιτς κάνει τη διαφορά".
www.redplanet.gr/html/ent/757/ent.260757.asp]http://www.redplanet.gr/html/ent/757/ent.260757.asp[/url]