Νέα

Μπάσκετ Ολυμπιακού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 130K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
θελει κανεις να μου πει γιατι ο ομπραωτοβιτς κατα την γνομη του ειναι τοσο καλος και το οποιο ειναι ακριβος ε διαφορα μεταξη γαυρου και βαζελου....για χαρη του διαλογου ροταω....
εγω δεν ειμαι και πολυ του μπασκετ ειναι ομως ο ρακοσεβιτς

-Δεδομένης της εμπειρίας σου όλα αυτά τα χρόνια και του σεβασμού που τρέφεις στον Ολυμπιακό, πού αποδίδεις την απώλεια όλων των τίτλων τα τελευταία χρόνια;

"Θεωρώ ότι η βασικότερη αιτία που οδηγεί τον Παναθηναϊκό στους τίτλους είναι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Εχει καταφέρει να δημιουργήσει το τέλειο σύστημα για τους παίκτες του, έχει διατηρήσει τον ίδιο κορμό τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα να βλέπουμε αυτούς τους αυτοματισμούς. Δεν έχω συνεργαστεί με τον Παναγιώτη Γιαννάκη και δεν ξέρω ακριβώς πώς λειτουργεί. Μπορώ να σας πω, όμως, ποιο είναι το μεγάλο χάρισμα του κόουτς Ομπράντοβιτς. Κάνει το παιχνίδι απλό για τους παίκτες του. Βλέπει στις προπονήσεις τι μπορεί να κάνει ο καθένας και με τον τρόπο του καταφέρνει να τον κάνει να αισθάνεται πολύ φυσιολογικά και ήρεμα στη διάρκεια των αγώνων. Πιστεύω ότι ο Ομπράντοβιτς κάνει τη διαφορά".
www.redplanet.gr/html/ent/757/ent.260757.asp]http://www.redplanet.gr/html/ent/757/ent.260757.asp[/url]

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
mounninja basketiko se kovo apo tin orologia kai mou aresis.....

Κάτι βλέπω και εγώ.
Τα είπες ωραία στο μεγάλο post και όντως το άθλημα έχει αλλάξει πολύ. Σχετικά με την ομάδα μας, μας βλέπω σε γενικές γραμμές να τη βγάζουμε με iso plays και mismatches μέχρι τέλους. Έχουμε φοβερά ευέλικτο ρόστερ και μπορούμε πολύ εύκολα να χαλάσουμε την αντίπαλη άμυνα. Σε οποιαδήποτε ομάδα άμα έχεις ψηλότερο παίχτη από αυτόν της επόμενης θέσης κάνεις παπάδες και φέτος έτσι θα πάει η δουλειά. Άμα μάθουμε και το μισό drive-n-kick που παίζει ο Ζέλικο τότε θα είμαι ικανοποιημένος.

ενα κριτηριο εχουμε φετος μονο
πρωταθλημα ή ευρωλιγκα ή και τα 2
ο,τι αλλο θα ειναι αποτυχια

Έτσι είναι, το 'χαμε πει πριν κάμποσο καιρό.
Αν δεν πάρει τουλάχιστον 2 τίτλους φέτος (μαζί με το κύπελλο) τότε ο coach πρέπει να φύγει.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ρε σεις τωρα με τους μπασκετικους ορους που γραφετε θυμηθηκα τον μαλακα τον μπατη που ελεγε
"κοντο το σουτ"  :2funny: :2funny: :2funny:
πολυ γραφικος,που χαθηκε?

mesoremes

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
17
Πόντοι
1
πολη καλο αποσπασμα...και αφου καταφερε  ολλα αυτα....αυτοματισμους,ψιχολογια,να φτιαξει κορμο και ολλα αυτα που λεει ο ρακοσεβιτσ και συμφωνω απολυτα...βεβαια και με την ευνοια τισ τυχης γιατι αυτη χριαζεται παντα και  εκ του ασφαλους κατι που το το δινουν οι τιτλοι ...περασε στο αλλο επιπεδο...να δοση βαθος και ζωη στην ομαδα του για αλλη μια 10ετια...εχρισε τον διαμαντιδη αρχηγο....ετοιμαζει τον ιτουδη για διαδοχο..και φτιαχνει το μελλον του με νεουσ πεχτες που ειδη τους ψηνη...τεπιτς,γεωργιανοσ,πεκοβιτς,καλαθης.οταν λοιπον ο αντιπαλος για να φτασει εδω σου εχει δηξει τον δρομο ...τον σοστο και το πος γινεται εσυ γιατι απαιτης ευρολιγκα και προταθλημα και απλος να δεισ καποια πραγματα να μπαινουν σε μια σειρα κατι που εγς δεν βλεπω πολλα χρονια στον γαυρο τωρα...κατι που λεγεται ...  φιλοσοφια ομαδας και φιλοσοφια προπονητη. αλλα ανα καρο σπασμοδικες κινησης....και για καθε τι που γινεται στον γαυρο και ειναι λαθος το εχει κανει ο παναθηναικος εξησου καποτε λαθος αλλα αυτοι εμαθαν εμεις γιατι δεν παραδηγματιζομαστε απο αυτους και κανοθμε τα ιδια...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
πολη καλο αποσπασμα...και αφου καταφερε  ολλα αυτα....αυτοματισμους,ψιχολογια,να φτιαξει κορμο και ολλα αυτα που λεει ο ρακοσεβιτσ και συμφωνω απολυτα...βεβαια και με την ευνοια τισ τυχης γιατι αυτη χριαζεται παντα και  εκ του ασφαλους κατι που το το δινουν οι τιτλοι ...περασε στο αλλο επιπεδο...να δοση βαθος και ζωη στην ομαδα του για αλλη μια 10ετια...εχρισε τον διαμαντιδη αρχηγο....ετοιμαζει τον ιτουδη για διαδοχο..και φτιαχνει το μελλον του με νεουσ πεχτες που ειδη τους ψηνη...τεπιτς,γεωργιανοσ,πεκοβιτς,καλαθης.οταν λοιπον ο αντιπαλος για να φτασει εδω σου εχει δηξει τον δρομο ...τον σοστο και το πος γινεται εσυ γιατι απαιτης ευρολιγκα και προταθλημα και απλος να δεισ καποια πραγματα να μπαινουν σε μια σειρα κατι που εγς δεν βλεπω πολλα χρονια στον γαυρο τωρα...κατι που λεγεται ...  φιλοσοφια ομαδας και φιλοσοφια προπονητη. αλλα ανα καρο σπασμοδικες κινησης....και για καθε τι που γινεται στον γαυρο και ειναι λαθος το εχει κανει ο παναθηναικος εξησου καποτε λαθος αλλα αυτοι εμαθαν εμεις γιατι δεν παραδηγματιζομαστε απο αυτους και κανοθμε τα ιδια...
οι αγγελοπουλοι το μονο λαθος που εκαναν ηταν που μετα τον γκερσον πηραν γιανννακη και τα εχουν χαμενα στο θεμα προπονητη
απο τα λαθη τους μαθαινουν και εχουν μαθει ομως υπαρχουν 2 διαφορες
1)εμεις κηνυγαμε τον παναθηναικο που ειναι πρωτος οποτε δεν υπαρχει χρονος για υπομονες και ρεστα(ο κοσμος εχει κανει 13 χρονια)
2)με το ροστερ που εχει ο ολυμπιακος και τα λεφτα που εχουν πεσει θα επρεπε να ειναι ανικητος στην ευρωπη και να σκορπιζει τον τρομο

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
θελει κανεις να μου πει γιατι ο ομπραωτοβιτς κατα την γνομη του ειναι τοσο καλος και το οποιο ειναι ακριβος ε διαφορα μεταξη γαυρου και βαζελου....για χαρη του διαλογου ροταω....

Ο βασικός λόγος που ο Ομπράντοβιτς έχει το όνομα που έχει σήμερα είναι γιατί από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, είναι ο μακροβιότερος coach. Σίγουρα είναι πολύ καλός αλλά βάλτονα στη Σιένα ή στη ΤΣΣΚΑ και μάλλον δε θα καταφέρει να προκριθεί στο Final 4. Όπως και να το κάνουμε, είναι αλλιώς να είσαι στην ομάδα καμια 10αρια χρόνια και αλλιώς 2-3. Επίσης, νο.2 λόγος είναι η σταθερή φιλοσοφία. Όλοι οι παίχτες που παίρνει ο βάζελος ξέρουν από πριν τι μπάσκετ θα παίξουν και μέχρι και οι μπασκετικοί βλέπουν έναν παίχτη και λένε "αυτός είναι παίχτης Ομπράντοβιτς". Δεν υπάρχει τέτοια φράση για κανέναν άλλον προπονητή.

Τέλος πάνω στο θέμα περί εξέλιξης του αθλήματος, βλέπω τον βάζελο τα τελευταία χρόνια θα δυσκολεύεται απέναντι σε ομάδες με extreme προσανατολισμό. Το high tempo μπάσκετ σκοτώνει το σύστημα του που βασίζεται στην ηρεμία και ξανά και ξανά και ξανά τα ίδια plays. Πάντοτε τα βρίσκει σκούρα απέναντι σε καλές ισπανικές & συστήματα τύπου Γκέρσον. Από πέρυσι είναι σε μεταβατικό στάδιο γιατί μετά από πολύ καιρό, πάει να παίξει με ψηλό (Πέκοβιτς) σαν πρώτη επιλογή στην επίθεση μιας η περιφέρεια του έχει πέσει σε σχέση με το παρελθόν. Ακόμα οι χρυσή γενιά παιχτών που κυριάρχησε την πρόσφατη δεκαετία έχει μεγαλώσει και τα προβλήματα τραυματισμών είναι συχνότερα (βλέπε Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης, Μπατίστ, Σπανούλης). Σίγουρα είναι ακόμα η νο.1 ομάδα στην Ευρώπη αλλά δεν είναι τόσο αχτύπητη σε σχέση με το παρελθόν.

mesoremes

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
17
Πόντοι
1
στον πρωτο θα σου πω οτι για μενα αυτο ειναι το προβλημα οτι σκοπος δεν ειναι να κηνηγας τον βαζελο αλλα να φτιαξεις την ομαδα σου.....οσο για την υπομονη δυστιχος και εγω ειμαι απο αυτος που περιμενω......
στο δευτερο ποτε τα λεφτα και το ροστερ δεν εκαναν την ομαδα...με ποιο προσφατα παραδηγματα τα ροστερ τον τελευτεον ετων των ρωσικον ομαδον....

οσο για τα λαθη απηρα.....ετσι χαρακτηριστικα....ποτε εγινε τελευταιο φορα στον βαζελο μεταγραφη προεδρου και οταν εγινε ποσο επαιξε?(για τον ντελκ λεω....σαλει κτλπ...ποτε ο βαζελος εχει ανεχτει συμπεριφορες παικτων οπος ο σοφο? τεοντοσιτσ?πολιτικη συμβολαιων ποιος πηρε ποσα και γιατι?..θυμιζω...ματσιγιαουτσκας τσιλντρεσ και σχεση με πριντεζη κτλπ...ποια αλλη ομαδα αλλαζει ροστερ και ξενους 10 φορες το χρονο....μεσα ο γουειφερ..εξω ο χαλπεριν αντε παλι μεσα ο μπεβερλι...εξω ο βουισιτς(εκοινον το τζονσον τον χοντρο το 5  αν θυμαμε που εφερε προπερσυ στα μισα ο coutch ton θυμαστε?επιλογη ροστερ ..που ειναι ειναι ο κορμος καθε χρονο αλλαζουμε 6 ...αλλη αυρωπαικη ομαδα που χτιζει ομαδα σε αραπια...ε πολη μπροστα ειναι ο γιαννακης η κατι γινεται λαθος....

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
στον πρωτο θα σου πω οτι για μενα αυτο ειναι το προβλημα οτι σκοπος δεν ειναι να κηνηγας τον βαζελο αλλα να φτιαξεις την ομαδα σου.....οσο για την υπομονη δυστιχος και εγω ειμαι απο αυτος που περιμενω......
στο δευτερο ποτε τα λεφτα και το ροστερ δεν εκαναν την ομαδα...με ποιο προσφατα παραδηγματα τα ροστερ τον τελευτεον ετων των ρωσικον ομαδον....

οσο για τα λαθη απηρα.....ετσι χαρακτηριστικα....ποτε εγινε τελευταιο φορα στον βαζελο μεταγραφη προεδρου και οταν εγινε ποσο επαιξε?(για τον ντελκ λεω....σαλει κτλπ...ποτε ο βαζελος εχει ανεχτει συμπεριφορες παικτων οπος ο σοφο? τεοντοσιτσ?πολιτικη συμβολαιων ποιος πηρε ποσα και γιατι?..θυμιζω...ματσιγιαουτσκας τσιλντρεσ και σχεση με πριντεζη κτλπ...ποια αλλη ομαδα αλλαζει ροστερ και ξενους 10 φορες το χρονο....μεσα ο γουειφερ..εξω ο χαλπεριν αντε παλι μεσα ο μπεβερλι...εξω ο βουισιτς(εκοινον το τζονσον τον χοντρο το 5  αν θυμαμε που εφερε προπερσυ στα μισα ο coutch ton θυμαστε?επιλογη ροστερ ..που ειναι ειναι ο κορμος καθε χρονο αλλαζουμε 6 ...αλλη αυρωπαικη ομαδα που χτιζει ομαδα σε αραπια...ε πολη μπροστα ειναι ο γιαννακης η κατι γινεται λαθος....
τι συμπεριφορα λαθος ειχε ο τεοντοσιτς?
και οταν εχεις παικτη σαν το σοφο και μαλακα προπονητη τοτε κρατας τον παικτη,με το καζλαουσκας γιατι γαμαγε και εδερνε?
ο καζλαουσκας γιατι με ροστερ του κωλου ειχε ομαδα ανωτερη των δυνατοτητων της?ηταν τυχερος μηπως?
αυτον επρεπε να εχουμε προπονητη με τετοιο ροστερ

mesoremes

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
17
Πόντοι
1
Mounninja διαφωνεις ομος οτι το  εχει καταλαβει και πλεον ενα μερος του μιαλου του ειναι πος θα δωσει στην ομαδα παλι διαρκεια ζωης.....εστο και με τιμημα καποια η καποιες κουπες?
αυτο λεω οτι περασε στο επομενο σταδιο την ομαδα..ανανεωση αλλα παλλι στην δομημενη φιλοσοφια που εχει....και μετα αραγμα τεχνικος συμβουλος και το κοοθτσαρισμα στον ιτουδι..σαν να εχω φοτογραφια του παναθηναικου σε 5 χρονια...τοσο ομορφα προβλεψιμος με την καλη ενοια ο παναθυναικος....

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66

Στο θέμα με τους ξένους σε Α1 και Ευρωλίγκα συμφωνώ. Μαλακία ήταν που (νομίζω ότι) δε βρέθηκε ομάδα για τον Ερτσέγκ και τυπικά με όριο 6, έχουμε 8 εκ των οποίων οι 7 είναι ημιενεργοί. Αυτό κοστίζει όσο 'ναι στο δέσιμο της ομάδας.
Στο θέμα με τα αράπια διαφωνώ. Δεν είναι ότι είμαστε καμια πολωνική ομάδα με 1-2 ευρωπαίους και οι υπόλοιποι είναι αμερικανοί. Είδαμε και στο ευρωμπάσκετ ότι στα μισά ματς, έπαιζε ένας παίχτης μας. Επίσης, αυτή την στιγμή όσο μετράνε οι Έλληνες παίχτες του βάζελου άλλο τόσο μετράνε και οι δικοί μας. Ακόμη, δεν γίνεται να συγκρίνουμε τη φουρνιά των Τσίλντρες-Γουέιφερ με τους Τζάκσον-Άκερ-Γκριρ. Οι τελευταίοι ήταν του κλώτσου και του μπάτσου στο ΝΒΑ (μόνο ο τελευταίος πέτυχε σε 'μας) ενώ οι πρώτοι μπορούν άνετα να βρουν ομάδα & ρόλο σε αυτήν όποτε το θελήσουν. Τέλος το κάζο με τον Μασιγιάουσκας κόστισε πολύ ενώ ο Πρίντεζης μπορεί να ήταν σε όλους μας συμπαθής αλλά δεν αποτελεί αγωνιστική απώλεια κατά τη γνώμη μου.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Mounninja διαφωνεις ομος οτι το  εχει καταλαβει και πλεον ενα μερος του μιαλου του ειναι πος θα δωσει στην ομαδα παλι διαρκεια ζωης.....εστο και με τιμημα καποια η καποιες κουπες?
αυτο λεω οτι περασε στο επομενο σταδιο την ομαδα..ανανεωση αλλα παλλι στην δομημενη φιλοσοφια που εχει....και μετα αραγμα τεχνικος συμβουλος και το κοοθτσαρισμα στον ιτουδι..σαν να εχω φοτογραφια του παναθηναικου σε 5 χρονια...τοσο ομορφα προβλεψιμος με την καλη ενοια ο παναθυναικος....

Τον Ιτούδη όσο και αν τον έχω αντιπαθήσει μέσα από τις στιγμές του πάγκου του βάζελου, τον παραδέχομαι. Ο τύπος ξέρει τακτική και λένε ότι είναι πολύ καλύτερος στην προσωπική επικοινωνία με τους παίχτες σε σχέση με τον Ζέλικο. Είναι ο τέλειος μαθητής του. Επίσης σε αντίθεση με το Σέρβο, έχει μεν κρατήσει όλες τις άκρες του από Σερβία μεριά (που σπούδασε & έζησε καιρό εκεί) αλλά έχει και από κοντά το ΝΒΑ. Ο Ομπράντοβιτς δεν θέλει ούτε να ακούει για αυτό αλλά ο Ιτούδης παρακολουθεί αρκετά ματς και πάει σχεδόν σε όλα τα summer camps με διαθέσιμα ταλέντα ανά τον κόσμο. Οι γνωριμίες του με general managers και ατζέντηδες είναι τρομερές. Ο τύπος έχει τρελές προοπτικές να αφήσει ιστορία στην προπονητική και μακάρι κάποτε εκτός από το βάζελο να ασχοληθεί και με την Εθνική.

Τώρα για το ΠΑΟ του μέλλοντος δε ξέρω τι να σου πω. Σίγουρα θα παραμείνει ανταγωνιστικότατος αλλά δε γίνεται να γλιτώσει κάποια κοιλιά. Κάποτε ο Διαμαντίδης θα μεγαλώσει, κάποτε ο Πέκοβιτς θα κληθεί από τη Μινεσσότα, κάποτε ένας ξένος που θα προορίζεται για βασικό ρόλο θα αποδειχθεί σάπιος κ.ο.κ. Μέχρι στιγμής τα κακώς κείμενα είναι λίγα γιατί έχουν πολύ καλό προγραμματισμό αλλά ποτέ δε γίνεται αυτός να είναι τέλειος όταν μιλάμε μακροπρόθεσμα. Σίγουρα πάντως είναι στον σωστό δρόμο.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Τον Ιτούδη όσο και αν τον έχω αντιπαθήσει μέσα από τις στιγμές του πάγκου του βάζελου, τον παραδέχομαι. Ο τύπος ξέρει τακτική και λένε ότι είναι πολύ καλύτερος στην προσωπική επικοινωνία με τους παίχτες σε σχέση με τον Ζέλικο. Είναι ο τέλειος μαθητής του. Επίσης σε αντίθεση με το Σέρβο, έχει μεν κρατήσει όλες τις άκρες του από Σερβία μεριά (που σπούδασε & έζησε καιρό εκεί) αλλά έχει και από κοντά το ΝΒΑ. Ο Ομπράντοβιτς δεν θέλει ούτε να ακούει για αυτό αλλά ο Ιτούδης παρακολουθεί αρκετά ματς και πάει σχεδόν σε όλα τα summer camps με διαθέσιμα ταλέντα ανά τον κόσμο. Οι γνωριμίες του με general managers και ατζέντηδες είναι τρομερές. Ο τύπος έχει τρελές προοπτικές να αφήσει ιστορία στην προπονητική και μακάρι κάποτε εκτός από το βάζελο να ασχοληθεί και με την Εθνική.

Τώρα για το ΠΑΟ του μέλλοντος δε ξέρω τι να σου πω. Σίγουρα θα παραμείνει ανταγωνιστικότατος αλλά δε γίνεται να γλιτώσει κάποια κοιλιά. Κάποτε ο Διαμαντίδης θα μεγαλώσει, κάποτε ο Πέκοβιτς θα κληθεί από τη Μινεσσότα, κάποτε ένας ξένος που θα προορίζεται για βασικό ρόλο θα αποδειχθεί σάπιος κ.ο.κ. Μέχρι στιγμής τα κακώς κείμενα είναι λίγα γιατί έχουν πολύ καλό προγραμματισμό αλλά ποτέ δε γίνεται αυτός να είναι τέλειος όταν μιλάμε μακροπρόθεσμα. Σίγουρα πάντως είναι στον σωστό δρόμο.
και καποτε θα τραυματιστει και κανας βασικος παικτης τους
δεν μας εφταναν ολα τα αλλα καθε χρονο χανουμε και βασικους παικτες στα κρισιμα ματς

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
ρε σεις τωρα με τους μπασκετικους ορους που γραφετε θυμηθηκα τον μαλακα τον μπατη που ελεγε
"κοντο το σουτ"  :2funny: :2funny: :2funny:
πολυ γραφικος,που χαθηκε?

Τώρα το είδα αυτό.
Τι μαλακία είπε ο άνθρωπος?
Νομίζω ότι ακόμα είναι στο ΣΚΑΙ.

Άσχετο αλλά μία παρόμοια παπαριά που ακόμα τη θυμάμαι ήταν στη μετάδοση του Ελλάδα-Σκόπια που την άκουγα στο αμάξι.
Λέει σε κάποια φάση ο τύπος "καρφώνει ο Μάσσεϊ και πανηγυρίζει νέγρικα" λες και ήταν κανα σόου σε τσίρκο.
Ρε τους παπάρες. :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Τον Ιτούδη όσο και αν τον έχω αντιπαθήσει μέσα από τις στιγμές του πάγκου του βάζελου, τον παραδέχομαι. Ο τύπος ξέρει τακτική και λένε ότι είναι πολύ καλύτερος στην προσωπική επικοινωνία με τους παίχτες σε σχέση με τον Ζέλικο. Είναι ο τέλειος μαθητής του.
Όταν σταματήσει στο βάζελο ο Ζοτς, θα αναλάβει την Εθνική να γαμήσουμε επιτέλους την πουτάνα την Ισπανία;;;; :tickedoff:

Η μισή Εθνική είναι στο βάζελο και η άλλη μισή στο γαύρο που τους αντιμετωπίζει 7-8 φορές το χρόνο.
Σε 1 μήνα θα μοιάζουν λες και παίζουν μαζί χρόνια...διότι παίζουν μαζί χρόνια... :grin:

Αρκεί να μην αρχίσουν οι δικοί μας κάφροι, τα "Ζοτς, πούστη βάζελε" στην πρώτη ήττα.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Με τον Μπατίστ & τον Τσαρτσαρή τι έγινε; Πότε επιστρέφουν απ'τους τραυματισμούς;

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
Με τον Μπατίστ & τον Τσαρτσαρή τι έγινε; Πότε επιστρέφουν απ'τους τραυματισμούς;

νομιζω ειπανε με παννελληνιο στις 18 στο κυπελλο αλλα και παλι εχουνε να παιξουν μπασκετ 5 μηνες και ειδικα στο μπασκετ
η μεγαλη χρονικα απουσια διακρινεται ποιο πολυ οταν επανερχετε ενας παικτης περιμενω σε κανα 2μηνο να ειναι ετοιμοι
με τον σαρας δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα εχει προβλημα στον χονδρο μακαρι να γυρισει γρηγορα πισω αλλα δυσκολο
ετσι και αλλιως στο μπαασκετ απο μαρτιο και μετα κρινονται ολα λιγο πολυ ολοι θα πανε μεχρι το τελος
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι οι αγγελοπουλοι σκορπανε τα λεφτα περνοντας παικτες απο nba οταν ξερουμε ολοι οτι η πρωτη χρονια τους θα παει χαμενη λογω προσαρμογης αν θελει να χτυπησει τιτλους η αποψη μου ειναι πρεπει να παρει παικτες που ξερουν το ευρωπαικο μπασκετ
οσο για τον φιλο που ειπε πως ο ζελικο δεν θα εκανε τπτ σε αλλη ομαδα ουτε καν final 4 να θυμιζω τα 2 πρωτα ευρωπαικα του ζοντς ηταν με την
αγνωστη παρτιζαν (ειχε παικταραδες αλλα δεν τους ηχερε κανενας τοτε ντανιλο-ομπραντοβιτς κλπ) και με την μπανταλονα η οποια ηταν μια μετρια ομαδα

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Όταν σταματήσει στο βάζελο ο Ζοτς, θα αναλάβει την Εθνική να γαμήσουμε επιτέλους την πουτάνα την Ισπανία;;;; :tickedoff:

Η μισή Εθνική είναι στο βάζελο και η άλλη μισή στο γαύρο που τους αντιμετωπίζει 7-8 φορές το χρόνο.
Σε 1 μήνα θα μοιάζουν λες και παίζουν μαζί χρόνια...διότι παίζουν μαζί χρόνια... :grin:

Αρκεί να μην αρχίσουν οι δικοί μας κάφροι, τα "Ζοτς, πούστη βάζελε" στην πρώτη ήττα.

Είναι πολύ καλή λύση αυτή που λες αλλά το θεωρώ δύσκολο. Νομίζω ότι μόλις σταματήσει την προπονητική θα αναλάβει κανα άλλο πόστο στο βάζελο. Ίσως κάτι σχετικό με ταλέντα ή γενικός διευθυντής. Πάντως επειδή όλοι μεγάλοι προπονητές ασχολούνται με εθνικές όταν δεν αντέχουν άλλο τους ρυθμούς των πρωταθλημάτων, το θεωρώ ψιλοαπίθανο να προλάβει αυτή τη φουρνιά της Εθνικής. Τέλος δεν νομίζω να υπάρξουν προβλήματα αποδοχής του από γαύρους κλπ.

Φέτος ναι, για 'μένα δεν τίθεται καν θέμα.
Για τα Final 4 που λες είσαι σωστός αλλά μιλούσα για τη σημερινή εποχή που υπάρχουν περισσότερα φαβορί σε σχέση με τότε. Όσο να 'ναι, η πρώτη χρονιά θεωρείται σεζόν χτισίματος και δεν νομίζω να υπάρχει ιδιοκτήτης που με οποιοδήποτε νέο ρόστερ & νέο προπονητή θα απαιτούσε να πάει F4 από την πρώτη σεζόν. Αυτό δεν ισχύει μονάχα για το Ζέλικο αλλά για όλους.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι οι αγγελοπουλοι σκορπανε τα λεφτα περνοντας παικτες απο nba οταν ξερουμε ολοι οτι η πρωτη χρονια τους θα παει χαμενη λογω προσαρμογης αν θελει να χτυπησει τιτλους η αποψη μου ειναι πρεπει να παρει παικτες που ξερουν το ευρωπαικο μπασκετ
Ο Κλέιζα πάντως δε χρειάστηκε ούτε βδομάδα για την προσαρμογή(είναι Ευρωπαίος θα μου πεις σωστά). Σταθερά 20άρες ρίχνει!! :rockon:

Τεράστιο συν η επάνοδος του Βασιλόπουλου που είναι ο καλύτερος αμυντικός μετά το Διαμαντίδη,
ενώ δείχνει και μεγαλύτερη ευχέρεια στο σκοράρισμα φέτος. Η απουσία του φάνηκε πέρσι.

Τον Μπέβερλι δεν έχω δει ακόμα, κάποιος συναγωνιστής είπε ότι θυμίζει Ρίβερς...
Τραβηγμένο προφανώς για την ώρα,αλλά μισός Ρίβερς να βγει, πιάσαμε το λαχείο.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/PAOK_Olympiacos/256091.html]ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 78-87[/url]

Πολύ καλό παιχνίδι από Τεόντοσιτς (15 π. - 13 ασ.), Τσίλντρες & Μπουρούση. Δεν έχω δει τη φάση του ντισκαλιφιέ του Σόφο με τη χειρονομία προς την εξέδρα οπότε όποιος τύπος τη βρει, ας την ποστάρει. Δυσάρεστα νέα για τον ψιλοαναγεννημένο μέχρι στιγμής Παπαλουκά που κόλλησε τη γρίπη και είναι αμφίβολος για το ντέρμπι με το βάζελο την ερχόμενη Κυριακή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom