sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
μαι γουισισ γιορ ορντερσγιου γουις....
μαι γουισισ γιορ ορντερσγιου γουις....
Και σε κλαμπακια τα βλεπουμε αυτα αρκει να παιζουν ελληνικα τραγουδια....μπουζουκια να βλεπουμε και καμια γκομενα πανω σε κανα τραπεζι
κανα ωραιο κωλο να κουνιετε να τηρουμε και τις ελληνικες παραδωσεις
Κοσμαδομπαράκια λέγονται
Εγώ πάντως έχω ένα Ευθυμο-μπαράκι στην γειτονιά μου,και κάθε βράδυ μαζεύονται οι Ευθύμηδες και οι Ευθυμίες....δεκτοί γίνονται και όσοι έχουν γενέθλια,την ημέρα του Αγ. Ευθυμίου....
μεικτές παρέες ξελαρυγγιαζόμαστε
τελεις μπαρακια παμε!τελεις μπουζουκια παμε!οσα εκω να τα φαμε...
τελεις μπαρακια παμε!τελεις μπουζουκια παμε!οσα εκω να τα φαμε...
οχιναι πες μου και πά-με!
μπουζουκια να βλεπουμε και καμια γκομενα πανω σε κανα τραπεζι
Mπαροβιος και κλαμποβιος....
underground...... αλλα λογο οτι ειμαι rock star on my own kind χτυπαω και κανα κυριλε οταν παιζει καλο κονε γιατι δεν την παλευω να περιμενω με τους κοινους θνητους ασε που σε τετοια μερη λογο διαφορετικοτητας στυλ προκαλεις την περιεργεια στον γυναικειο πλυθησμο...club τυπου villa mercedes η πιο underground στυλ τυπε?
underground...... αλλα λογο οτι ειμαι rock star on my own kind χτυπαω και κανα κυριλε οταν παιζει καλο κονε γιατι δεν την παλευω να περιμενω με τους κοινους θνητους ασε που σε τετοια μερη λογο διαφορετικοτητας στυλ προκαλεις την περιεργεια στον γυναικειο πλυθησμο...
μπουζουκια να βλεπουμε και καμια γκομενα πανω σε κανα τραπεζι
underground...... αλλα λογο οτι ειμαι rock star on my own kind χτυπαω και κανα κυριλε οταν παιζει καλο κονε γιατι δεν την παλευω να περιμενω με τους κοινους θνητους ασε που σε τετοια μερη λογο διαφορετικοτητας στυλ προκαλεις την περιεργεια στον γυναικειο πλυθησμο...